KEŞKE EVLENMESEYDİM...

Sanırım ilk başlarda aynı şehirde değillermiiş
ilk başta farklı şehirlerdeydik,eğlenceliydi hem bekardım hem evli, ara ara geliyordu benim eve iki sevgili gibi buluşuyorduk ama aslında kocamdı tabi

Canım ben öyle dedimzaten arkadaşa.. Bence tekrar düzeltebilirsiniz başa dönebilirsiniz biraz uğraşın bakalım

Isin maasin da varmis. Dayak olayindan sonra bir gun bile durmamaliydin o evde. Siddet varsa duzelmiyor. Allah yardimcin olsun simdi bebegin de var ama zulme bile bile katlanirsan, maddi imkanin da varken, sana kimse yardim edemez..

evet, ama biz evlendikten 3 ay sonra aynı evlerde yaşadık, farklı şehirlerdeydik, tayin bekledik
tabi boyle bir durumu tahmin etmem mumkun degil. o halde mesajimin diger kismina yogunlasabilirsiniz.
30 u gecmissiniz, calisiyorsunuz. ailenizin yanina donmenize gerek yok. esinizden nafaka da alir bebeginize gul gibi bakarsiniz. lakin toplum baskisini kendi mutlulugunuzdan ote goruyorsaniz baska.
bana esiniz duzelmez gibi geldi.
illa ayrilmiycam diyorsaniz evliliginizdeki mutluluklara yogunlasip mutsuzluklari gormezden gelin.
beklentilerinizi dusurun.

Isin maasin da varmis. Dayak olayindan sonra bir gun bile durmamaliydin o evde. Siddet varsa duzelmiyor. Allah yardimcin olsun simdi bebegin de var ama zulme bile bile katlanirsan, maddi imkanin da varken, sana kimse yardim edemez..
yapmamgereken bir ev tutmaktı sadece buydu ama bilemedim

Boşanmayı Göze alabilecekmisiniz
Öncesinde 3-5 Kuruş kenara atmaya çalışın bir şekilde sonra da yolunuzu çizin ama cimrilik değişmez genelde
Çocuk çok erken olmuş ama Çocuğunuzla hayatınızı tek başınıza da idame ettirebilirsiniz
Doğum kilolarına da takılmayın hepimiz aldık ve hepimiz veriyoruz doğum sonrası bol su bol emzirme kolaylaştırır işinizi

Ben yıllardır memur olmak için bir taraflarımı yırtıyorum yemin ederim. Yarın bir gün kocamda olsa asla muhtaç olmayayım çekip gidebileyim diye. Elinizde imkanınız var. Resti çekin gidin. O bebeği tek başınıza çok daha iyi büyütürsünüz.

bela geliyorum demiş
arkadaşım aslında bitir hayır gelmez demişti ama biz evlendik, garip, sonra ben vajinismustum ama çocuğum oldu ilk ilişkide o da garip.bazen sadece kader diyorum

sahip çıkanım olsun yuvam olsun çocuğum olsun istedim, bir de şu evde kalmış imajı var ya asıl toplum baskısıydı olan.babam sürekli evlen evlen sana artık bakamam vs diyordu evde huzurum yoktu
sana baban bakmıyormuş ki mesleğin varmış
evde huzurun yoksa evden gidecektin
ama şimdi olmuş bitmiş üzerinde konuşmanın faydası yok
ileriye bakmak lazım

Hamilesin psikopat bir kocan var,meslegin var evli olsan bile cocuguna bakici bakacak ve sen bir sarilsa gecer diye dusunuyorsun..bosan hic durma cocuga zaten bakici bakacakmis mesleginde var yazik degil mi sen simdide cocuk dogarsa degisir diye bekliyorsundur lutfen ya kendinize bu eziyeti yapmayin

Kabus gibi.
Gerçekten acele evlenmek isteyenlerin okuması gerek.
Boşanmayı düşünmüyor musunuz?

sana baban bakmıyormuş ki mesleğin varmış
evde huzurun yoksa evden gidecektin
ama şimdi olmuş bitmiş üzerinde konuşmanın faydası yok
ileriye bakmak lazım
ben de öle dedim babama ama dedi ki başına bişi gelse ben koşuyorum dedi,olay para değilmiş sadece benim sorumluluğumu almakmış

şu saatten sonra çocuk yapmasaydın demenin ne anlamı var hamile işte kadın. kendisi de pişman zaten. Canım bence sabret kendine uğraşlar bul doğuma kadae az sabret belki çocuk gelince düzelir herşey. doğumdan sonra biran önce kilo vermeye bak güzelleş bakım yap yeniden aşık et kendne. herşey gönlünce olur inş.

evlenince duzelir.
cocuk dogunca duzelir.
ikinci cocuk dogunca duzelir.
ucuncu cocuk dogunca duzelir
bu boyle uzaaar gider,bekleyin duzelir.
hic sanmiyorum duzelmez,kisa surede bosanin,hayat eziyet cekmekle gecirilecek kadar uzun degil............

evlenince duzelir.
cocuk dogunca duzelir.
ikinci cocuk dogunca duzelir.
ucuncu cocuk dogunca duzelir
bu boyle uzaaar gider,bekleyin duzelir.
hic sanmiyorum duzelmez,kisa surede bosanin,hayat eziyet cekmekle gecirilecek kadar uzun degil............
biraz daha bir sene daha zaman tanıcam, daha tanışalı 1 yıl oldu, birbirimizi iyi bir tanıyalım da bakalım ne olacak, ben de kocamı tam olarak tanımıyorum aslında, biraz zaman vermek gerek belki de biraz emek.

Balık baştan kokar derler ya büyüklerimiz. O hesap işte sizin konu.
Eşiniz size ilk şiddet uyguladığında eyvallah dememeliydiniz. Hemde para uğruna.
Bu saatten sonra ne denir bilemedim. Hamilesiniz. Muhtemelen çocuk doğunca değişir diye umuyorsunuz. İnsanlar degişmez ama umarım eşiniz baba olunca biraz insani vasıflar kazanır.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…