keşke fal baktırmasaydım :(

ooo beinm falımda direk isim vermişti burak kim demişti , sorada evlenmiceniz ayrılcanız demişti 2 sene kadar önce falan , temmuzda nişanımız var , falı sevmem ve inanmam ..

kızlar dün fal baktırdım o kdar pişman oldum ki.. 4 aydır bi ilişkim var ve çok seviyorum ayrıca seviliyorum da yıllar sonra ilk defa böyle güzel şeyler yaşıyorum fal bakan kadın onunla evlenmiyceğimi söyledi. sevgilimle 3 gündür konuşmuyoruz onda tık yok ben de aramıyorum. bide bu falın etkisiyle uzaklaşmaya başladım ister istemez. nasıl etkisinden kurtulcam bilmiyorum fala inanmak istemiyorum ama aynen sevgilimi tarif etti ve onunla evlenmiyceksin dedi :KK43:
Umarim yannis kararlar vermemissindir. Bende fal bakabilen biri olarak soyleyebilirim ki bu is yorum isidir. Birazda fal bakan kisinin ruh hali ve yakin zamandaki yasanmisliklari da onemlidir. Bazi yorumlar tutabilir. Ama bu demek degil ki her sey dogru yorumlanacak. Soyle dusun, bir röntgen i 3 doktor a gösteriyorsun da 3 ü de farkli yorumluyor. Yazinin uzerinden yillar gecmis, umarım herşey yolunda gitmistir.

Koskoca peygamberler bile geleceği görememiş, dinimiz böyle şeylere inanmayı yasaklıyor siz de hayatınızı fallara göre mi yaşıyorsunuz hâla ? Yapmayın. Seviyorsanız sarılın birbirinize. İlişkimin 5. yılındayım neler yaşadık, ne tartışmalar yaptık ayrıldık barıştık ama şu an herşey yolunda yaza düğünümüz var mutluyuz. İlla ki tartışmalar zaman zaman uzaklaşmalar olacak o da tuzu biberi. Dış etkenlere değil, birbirinize odaklanın. Falmış bilmem neymiş yapmayın yahu...

Ay ne sacma dicem ama bende yaptım
Vaktiyle bi falcı ismine kadar görüştüğüm cocugu bildi sen bunla evleniceksin üc aya nişanlancaksın su bu sıraladı daha sevgili bile değildik
Falcı yüzünden sevgili olduk o gün üc ay sonra bırak nişanlanmayı üc hafta sonra ayrıldık :D

Biz ne fallar baktırdık her sevdiğimizle evlenip mutlu mesut yaşıyorduk.Birsürüde çocuğumuz oluyordu.Çıksa onlar çıkardı.Bu tür saçma sapan şeylere aldanmayın lütfen buna göre hayat mı biçilir

Canım bir şeyi çok düşünürsen olur olmayacağı varsa da falcı ablamız yüzünden olabilir :KK43:

Back
X