• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Keşke hayatimda 5 sene geri gitsem

lady__bug

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
6.057
335
373
35
Merhaba arkadaslar;
6 aylık evliyim. Ondan önce 2 sene nisanlilik olmak üzere 5 yil birlikteydik. Ben 26 esim 27 yasinda. Birbirimizi hep çok sevdik. Simdiye kadar bundan hiç şüphe etmemistim. Ama son 1-2 aydir keske onu hiç tanimasaydim diyorum. Hangi dertten baslasam ki..
Esim evlenmeden önce her gece sabahlara kadar dışarda gezerdi. Ben ona kizdigimda askim biliyosun babamla anlasamiyorum karsilasmamak icin eve gitmiyorum, evlendigimizde her gece birlikteyiz zaten ev hayatini cok seviyorum derdi. Ama öyle mi oldu tabiki hayir. Balayindan geldigimiz gibi kendini disari atti. Ilk zamanlar 1 gece arayla 1-2 saat cikar dönerdi. Gittiği yer de genellikle evimizle ayni cadde üzerinde olan arkadasinin sakin cafesi. Bu cikmalar günden güne artti. Simdi haftada 5-6 kez cikip saat gece 11den asagi dönmüyor. Defalarca kavga ettim olmadi. Geldiğinde giyinip süslenip güler yüzlü karsiladim yine olmadi. Bu adami eve baglayamiyorum. Cok fazla arkadasi var ve genelde bekarlar. Eve geldiğinde o telefonu hiç susmuyor hep yanlarina cagiriyorlar. Benimki de olmaz demiyor.
Bundan daha önemli olan diğer sorunuma gelince biz tanistigimizdan beri hep çok kavga eden bi cift olduk. Kültür farkindan dolayi aramizda hep anlasmazliklar cikardi ve eşim cok ama cok sinirli biri. Ben de oyleydim sinirlenince konustugumu bilmezdim. Ama artik daha sakinim susmasini biliyorum.
Önceden kavga eder sonra bi orta yol bulurduk. Ama artik kavga etmekten o kadar sıkıldık ki eşim son zamanlarda ufacik şeylere parlayabiliyor Ve birbirimize bikac kavga cümlesi edip susuyoruz. Bu suskunluk bazen 3 bazen 7 gün sürüyor. Birbirimizle hiç konuşmuyoruz. Ne yemek yapiyorum, ne çamaşır ne ütü. Aynı odada bile oturmuyoruz. Ayni evde birbirimizin yüzünü 3 gün görmediğimiz oluyor. Sonra sinirimiz iyice geçip birbirimizi ozleyince birimiz kavga konusunu hiç acmadan gelip konuşmaya basliyor. Tabi bu konuşmaya baslayan genelde ben oluyorum.
Ama artık kavga etmekten de kavgalara çözüm aramaktan da ilkokul çocuğu gibi küsmekten de o kadar bıktım ki. 2 ay önce işten ayrildim ağzımdan tek bir kelime cikmadan geçirdiğim günler oluyor. Cok bunaldim bütün gün olur olmaz seylere ağlayıp duruyorum. Kayinpederime söylemeyi düşündüm ama iyi mi olur yoksa beni şikayet ediyosun deyip daha mi kötü olur bilmiyorum. Ne olur bana bi yol gösterin. Ben artık tükenmiş hissediyorum.

Ben bu evliliğin kurtarılabileceğine inanmıyorum, hem anlaşamayan bir çift, hem hala bekar hayatı yaşayan adam,eğer aldatmadıysa bile aldatacağı %100 olan erkek profili..

Bir insan aşık olduğunda ; hep o insanı görmek ister , arkadaşlarını değil..çıkar tabiki dışarı ama dozu var

Ben bu evliliğin kurtarılabileceğine inanmıyorum, hem anlaşamayan bir çift, hem hala bekar hayatı yaşayan adam,eğer aldatmadıysa bile aldatacağı %100 olan erkek profili..

Bir insan aşık olduğunda ; hep o insanı görmek ister , arkadaşlarını değil..çıkar tabiki dışarı ama dozu var
Tabi ki %100 güvenmiyorum ama aldattigini ya da aldatacagini sanmam. Bana her zaman senden saklasam allahtan korkarim der aldatma konusuyla ilgili.
Aslinda anlasamiyor değiliz birbirimizin huyunu alana kadar cok zorluk cektik fakat sonra bu durumu aşmiştik. evliligin ilk aylari rüya gibiydi cok mutluyduk. Ama son 1-2 aydir en başa dönmüş gibiyiz :KK43:

Tabi ki %100 güvenmiyorum ama aldattigini ya da aldatacagini sanmam. Bana her zaman senden saklasam allahtan korkarim der aldatma konusuyla ilgili.
Aslinda anlasamiyor değiliz birbirimizin huyunu alana kadar cok zorluk cektik. Ama evliligin ilk aylari rüya gibiydi cok mutluyduk. Ama son 1-2 aydir en başa dönmüş gibiyiz :KK43:

Aldatılan hiçbir kadın zaten aldatılacağını sanmıyor ve aldatan tüm erkekler bu cümleleri söylüyor, gözü kapalı güvenmeyin üzülürsünüz.Bahsettiğiniz erkek prototipi baya aldatma kapasitesi yüksek gruptan.Ben sadece tecrübelerim doğrultusunda (ki oldukça güvenirim) yazmak istedim yoksa illaki aldatıyodur diye birşey zaten olamaz.

Cicim aylarında herkes iyi. Adı üzerinde cicim ayı..yani arası iyiyken herkes mutlu,bir çiftin anlaşıp,anlaşamadığı sorunlar belirdiğinde ve o heycan gittiğinde belli olur.Anlaşamıyormuşsunuz birde kültür farkı varmış..adam evlere girmiyor.benim açımdan oluru yok çünkü öyle bir sihirli değnek yok

Aldatılan hiçbir kadın zaten aldatılacağını sanmıyor ve aldatan tüm erkekler bu cümleleri söylüyor, gözü kapalı güvenmeyin üzülürsünüz.Bahsettiğiniz erkek prototipi baya aldatma kapasitesi yüksek gruptan.Ben sadece tecrübelerim doğrultusunda (ki oldukça güvenirim) yazmak istedim yoksa illaki aldatıyodur diye birşey zaten olamaz.

Cicim aylarında herkes iyi. Adı üzerinde cicim ayı..yani arası iyiyken herkes mutlu,bir çiftin anlaşıp,anlaşamadığı sorunlar belirdiğinde ve o heycan gittiğinde belli olur.Anlaşamıyormuşsunuz birde kültür farkı varmış..adam evlere girmiyor.benim açımdan oluru yok çünkü öyle bir sihirli değnek yok
Evet güven konusunda haklisiniz. Zaten dediğim gibi tamamiyla güvenmiyorum guvenmem de.
Yolun başında olduğumuz icin çözüm bulmaya calisiyorum. Belki siz haklisiniz bilemiyorum ama bi umut ariyorum işte

Buyuk konusmak istemem ama neden insanlar daha sevgiliyken bu kadar kavga edip kendini orta yol bulmaya zorlar? Ustune birde evlenir...Bir hatadir de gec ama sakin eve baglarim, ben oyalanirim diye cocuk yapma. Yasin daha cok kucuk Allah iyilerle karsilastirsin guzellikler versin

Hani evlenmeden vakit gecirin, taniyin diyorlar ya, siz 5 sene bu adami tanimissiniz zaten. Gece gezmelerini de gormussunuz, sinirli yapisini da. Bile bile niye lades?
Gecmise donmek maalesef mumkun degil; bence once bir is bulup gelecege odaklanin.

Arkadaslarinin ortamindan uzaklasmasi icin mi diyosunuz. Suan kendi evimizde oturuyoruz. Daha iyi bir eve geçme düşüncemiz var ama bu hemen olacak bişey değil ne yazik ki
Ya tabii ki olacak şey değil ama bazı evlere büyü falan yapıyorlar evde huzursuzluk olsun falan diye ya da evinizi sirke su ile bi silin. Bi de keşke arkadaşlarına eşim evde beni bekliyor diyebilse de biraz erken gelse :(

Bu adam niye evlenmis onu cozemedim.
Babasinin evinde rahat degilmis evleniyimde daha rahat disarida fink atiyim dedi heralde.
Ona göre zaten geceleri görüşüyoruz sürekli benim dizimin dibinde olmasini beklememeliymisim

Evlenmeseymiş o zaman :110:
Böyle evlilik olur mu :KK12:
Allah sabır versin o_O
Teşekkür ederim
Buyuk konusmak istemem ama neden insanlar daha sevgiliyken bu kadar kavga edip kendini orta yol bulmaya zorlar? Ustune birde evlenir...Bir hatadir de gec ama sakin eve baglarim, ben oyalanirim diye cocuk yapma. Yasin daha cok kucuk Allah iyilerle karsilastirsin guzellikler versin
sorunlu bi evlilige cocugu ben de dusunemiyorum haklisiniz

Hani evlenmeden vakit gecirin, taniyin diyorlar ya, siz 5 sene bu adami tanimissiniz zaten. Gece gezmelerini de gormussunuz, sinirli yapisini da. Bile bile niye lades?
Gecmise donmek maalesef mumkun degil; bence once bir is bulup gelecege odaklanin.
Gece gezmelerini sürekli babasina bagliyordu ve nisanliyken sevgiliyken beni 10 dk görebilmek için nerelerden gelirdi böyle olacagini hiç dusunmemistim

Ya tabii ki olacak şey değil ama bazı evlere büyü falan yapıyorlar evde huzursuzluk olsun falan diye ya da evinizi sirke su ile bi silin. Bi de keşke arkadaşlarına eşim evde beni bekliyor diyebilse de biraz erken gelse :KK43:
allah korusun öyle seylerden korkarim olacagini da sanmam ama onerinizi dikkate alacagim

Arkadaşlarından koparman lazım
Iste onu nasil yapacagimi bi bilsem
Ya da akşam dışarı çıkmak isterse beraber dışarıya çıkın.
Beraberde cikiyoruz nereye istersem götürür ama sürekli peşine nasil takilayim. Bi de şöyle bu durum var o kadar gicik arkadaslari var ki mesela gelemem dediginde arkasindan kac gün hanimkoylu kilibik diye dalga konusu yapiyorlar.
Onun grubundan 2 arkadasinin karisiyla görüşüyorum onlarda bu konudan cok şikayetçi

En mantikli cozum sizin baska sehirde is bulmaniz gibi. Mecbur o da gelecek.
Uyuz oluyorum bunun da evde karisi, bir ailesi var demeyen, bos gezenin bos kalfasi arkadas musvettelerine.
Meslegim, ugruna şehir degistirecek bi sektör değil malesef.
Yatıp kalkip su arkadaslarinin hepsi evlense de kurtulsam diye dua ediyorum.
Nefret ediyorum onlardan

Ona göre zaten geceleri görüşüyoruz sürekli benim dizimin dibinde olmasini beklememeliymisim

Teşekkür ederim
sorunlu bi evlilige cocugu ben de dusunemiyorum haklisiniz

Gece gezmelerini sürekli babasina bagliyordu ve nisanliyken sevgiliyken beni 10 dk görebilmek için nerelerden gelirdi böyle olacagini hiç dusunmemistim

allah korusun öyle seylerden korkarim olacagini da sanmam ama onerinizi dikkate alacagim

Iste onu nasil yapacagimi bi bilsem

Beraberde cikiyoruz nereye istersem götürür ama sürekli peşine nasil takilayim. Bi de şöyle bu durum var o kadar gicik arkadaslari var ki mesela gelemem dediginde arkasindan kac gün hanimkoylu kilibik diye dalga konusu yapiyorlar.
Onun grubundan 2 arkadasinin karisiyla görüşüyorum onlarda bu konudan cok şikayetçi
Maalesef benim erkek arkadaşım arkadaşları da öyle söylüyorlar ve acayip kıl kapıyorum. Akşam yapacağız bir etkinlik veya kurs vs olsa arkadaşlarına da kursa gidiyorum vs. dese. Gelemeyeceği için bir sebep sunmuş olursunuz ve arkadaşları böyle söylemler yapamaz. Ya da arkadaşlarını da alıp ve eşlerini hep birlikte bir evde otursanız bir süre sonra sıkılıp vazgeçebilirler. Sonuçta siz onun hayat arkadaşınız arkadaşları hanımköylü bile dese arkadaşlarına laf geçirebilmeli. Hani birgün maymunla aslan otuyormuş. Aslan kalmış masadan bana müsade beyler diye. Maymun bozmak için sen ormanın kralısın hanımdan mı korkuyorsun ? Aslan cevap vermiş seni evde bir maymun beklerken beni aslan bekliyor.

Şuan oturduğunuz yere uzak başka bir yere taşınsanız biraz faydası olabilir. Ne diye evlenir böyleleri anlamıyorum sorumluluk sıfır. Bide biliyormuşsunuz böyle biri olduğunu huyunu suyunu ne diye evlendiniz ki?

Back
X