- 2 Ekim 2014
- 585
- 183
- 33
- 29
Çok teşekkür ederim :)Çok teşekkür ederim umarim siz de çok mutlu olursunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim :)Çok teşekkür ederim umarim siz de çok mutlu olursunuz
Merhaba arkadaslar;
6 aylık evliyim. Ondan önce 2 sene nisanlilik olmak üzere 5 yil birlikteydik. Ben 26 esim 27 yasinda. Birbirimizi hep çok sevdik. Simdiye kadar bundan hiç şüphe etmemistim. Ama son 1-2 aydir keske onu hiç tanimasaydim diyorum. Hangi dertten baslasam ki..
Esim evlenmeden önce her gece sabahlara kadar dışarda gezerdi. Ben ona kizdigimda askim biliyosun babamla anlasamiyorum karsilasmamak icin eve gitmiyorum, evlendigimizde her gece birlikteyiz zaten ev hayatini cok seviyorum derdi. Ama öyle mi oldu tabiki hayir. Balayindan geldigimiz gibi kendini disari atti. Ilk zamanlar 1 gece arayla 1-2 saat cikar dönerdi. Gittiği yer de genellikle evimizle ayni cadde üzerinde olan arkadasinin sakin cafesi. Bu cikmalar günden güne artti. Simdi haftada 5-6 kez cikip saat gece 11den asagi dönmüyor. Defalarca kavga ettim olmadi. Geldiğinde giyinip süslenip güler yüzlü karsiladim yine olmadi. Bu adami eve baglayamiyorum. Cok fazla arkadasi var ve genelde bekarlar. Eve geldiğinde o telefonu hiç susmuyor hep yanlarina cagiriyorlar. Benimki de olmaz demiyor.
Bundan daha önemli olan diğer sorunuma gelince biz tanistigimizdan beri hep çok kavga eden bi cift olduk. Kültür farkindan dolayi aramizda hep anlasmazliklar cikardi ve eşim cok ama cok sinirli biri. Ben de oyleydim sinirlenince konustugumu bilmezdim. Ama artik daha sakinim susmasini biliyorum.
Önceden kavga eder sonra bi orta yol bulurduk. Ama artik kavga etmekten o kadar sıkıldık ki eşim son zamanlarda ufacik şeylere parlayabiliyor Ve birbirimize bikac kavga cümlesi edip susuyoruz. Bu suskunluk bazen 3 bazen 7 gün sürüyor. Birbirimizle hiç konuşmuyoruz. Ne yemek yapiyorum, ne çamaşır ne ütü. Aynı odada bile oturmuyoruz. Ayni evde birbirimizin yüzünü 3 gün görmediğimiz oluyor. Sonra sinirimiz iyice geçip birbirimizi ozleyince birimiz kavga konusunu hiç acmadan gelip konuşmaya basliyor. Tabi bu konuşmaya baslayan genelde ben oluyorum.
Ama artık kavga etmekten de kavgalara çözüm aramaktan da ilkokul çocuğu gibi küsmekten de o kadar bıktım ki. 2 ay önce işten ayrildim ağzımdan tek bir kelime cikmadan geçirdiğim günler oluyor. Cok bunaldim bütün gün olur olmaz seylere ağlayıp duruyorum. Kayinpederime söylemeyi düşündüm ama iyi mi olur yoksa beni şikayet ediyosun deyip daha mi kötü olur bilmiyorum. Ne olur bana bi yol gösterin. Ben artık tükenmiş hissediyorum.
Hanimefendi burada evliligimin yürümeyeceğini söyleyenler oldu ama bizleri tanimadan böyle cirkin ithamlarda bulunma hakkini size kimse vermez.Ahh ahh taa bastan belliymis o adamin ne mal oldugu babasiyla karsilasmak istemeyen adam ayri eve cikar yada odasina girer oturur tv izler internette takilir adam resmen bahane etmis sizde yutmussunuz ve o kadar saf davranmissiniz ki bu adamin evlenince birden bire mucizevi sekilde degisecegini dusunmussunuz. Ayrica aksamlari sizle oturmuyor gezmiyor cikmiyor sohbet etmiyor ise sizle neden evlendi bu adam ? Bedava cinsel hayat icin mi ?
Birbirimizi seviyoruz eminim diyorsunuz ama ben seven bir koca gormuyorum burda, resmen aliskanlik onunkisi ve sirf biriyle evlenme yasi geldigi icin orda siz oldugunuz icin evlenmis gibi.
Seven adam balayi donusu tazecik karisini evde yanlis birakip sokak serserisi gibi kafe koselerinde gezermi hic, siz daha ilk ciktiginda sesinizi yukseltip tavrinizi koyacaktiniz ipin ucunu kacirmissiniz.
Belki ailelere soylemek ise yarayabilir belki sadece sizin karsi cikmaniz kocanizin yaptiginin yanlis oldugunu ikna etmeye yetmiyor olabilir. Insallah aileler birsey yapabilir ama kocaniz hala disarilarda sabahlamaktan hoslanan bir ergen yani evlenmek icin yeterli olgunluga ulasmamis bir adam, evlenerek hata etmis belkide ailesi israr etmistir.
Kolay gelsin cidden zor isiniz, son care ailelere haber edin oda ise yaramazsa bosayin gitsin bu adamdan koca olmaz sorumsuzun teki, bugun sizi yanlis birakin yarin kucaginizda cocukla yanlis birakir adamda evlilik kurumu pek yerlesmemiz yada belki adam olur ama 10 sene sonra ancak.
Aslinda arkadaşları aramadikca cikmiyor o kimseyi hadi bu akşam bulusalim diye çağırmıyor yani. Ve dediğim gibi gittikleri yer evimizin karsisindaki arkadasinin mekani kahve gibi bi yer. O yüzden evlenirlerse bi umut kurtulurum diyorum. Onlar olmazsa cikmaz diyorum. Cikip geldiginde çoğu zaman yüzüm asık oluyor laf sokuyorum bazen kavga cikartiyorum ama sizin dediginiz de doğru böyle yaptikca belki cani daha cok veve gelmek istemeyecekErkekler maalesef ki büyürken dışarıya bizden daha rahat çıktıkları için bu alışkanlıkları dan ve keyiflerinden odun vermiyorlar.
Ev degistirmek hele hele de şehir degistirmek çözüm değil. Dışarıya çıkan adam uzay da bile çıkmakta vazgeçmez. Bekar arkadaşları evlense de degismeyecek hiç birşey.
Benim kocaM oldum olası sever dışarı hayatını. Arkadaşlarının hepsi evli .sorun yapınca ben milletin karısı evde kocaları dışarda kimse sorun çıkarmıyor senden başka diyor.
Sadece şunu söyleyeyim bağırıp çağırmayın. Bu seferde evde huzur yok ne gelcem diyecek. Yani her durum da kendilerini haklı çıkaracak bi şey bulurlar.sizden bilmesin bahanesi siz olmayın. Varsayın ki esnaf ve dükkanı gece kapatabiliyor.ne yaparsanız yapın böyle adamlar ev kuşu olmaz.siz de önce kendinizi sonra kocanizi sonra evliliginizi yıpratmayin.
Dimi bi de nu erkekler de inat huyu var. Biseyi sen dedin diye yapmam diyorlar sacma sapan gurur yapiyorlar. Ama işte laf söylemeden duramiyorum ben de.. evlendigimizden beri 12yi 3 yada 4 defa geçirmiştir o yüzden ona göre birlikte de oturup muhabbet edebiliyoruz. vakit oldugunu söylüyor yani. Ooof oof ...canım düzelir inşallah herşey belliki çok alışmış dışarıya bırakamıyor -şey desen sen çıkarsan bende çıkacağım gibi blöf yapsan kalmazmı o zaman -onu çok özlediğini birlikte vakit geçirmek istediğini söylesen -hani konuşmamakpek bi çare olmamış sanki-yada hiiiç gidip gelmesine karışma dikkate alma niye gitti gelmedin gibi cümleler kurma yok gibi davranmayı dene -erkeklerin pis huu kadın sinirlendikçe inadına devam ediyorlar
o zaman dene faydasını göreceğini düşünüyorum nedense..buna benzer bişey yaşadım diyelimAslinda arkadaşları aramadikca cikmiyor o kimseyi hadi bu akşam bulusalim diye çağırmıyor yani. Ve dediğim gibi gittikleri yer evimizin karsisindaki arkadasinin mekani kahve gibi bi yer. O yüzden evlenirlerse bi umut kurtulurum diyorum. Onlar olmazsa cikmaz diyorum. Cikip geldiginde çoğu zaman yüzüm asık oluyor laf sokuyorum bazen kavga cikartiyorum ama sizin dediginiz de doğru böyle yaptikca belki cani daha cok veve gelmek istemeyecek(
Dimi bi de nu erkekler de inat huyu var. Biseyi sen dedin diye yapmam diyorlar sacma sapan gurur yapiyorlar. Ama işte laf söylemeden duramiyorum ben de.. evlendigimizden beri 12yi 3 yada 4 defa geçirmiştir o yüzden ona göre birlikte de oturup muhabbet edebiliyoruz. vakit oldugunu söylüyor yani. Ooof oof ...
Hanimefendi burada evliligimin yürümeyeceğini söyleyenler oldu ama bizleri tanimadan böyle cirkin ithamlarda bulunma hakkini size kimse vermez.
1. Esim okulunu bitirdiği gibi askere gitti geldiginde de evlendik. Ayri eve çıkma durumu olamazdi.
2. 3 hatta 4 senedir iclerindeyim babasıyla anlasamadigini görebiliyorum yani beni uyutmadi.
3. Aksamlari gündüzleri geceleri birlikte oturuyor sohbet ediyor disari cikiyoruz. Gece gözümü actigimda onu sacimi koklarken yada beni izlerken görebiliyorum yani bedava cinsel hayat için evlenmedi.
4. 23 yasinda nisanlandik yani yasi geldigi icin benimle evlenmedi.
5. Kültür farkindan dolayi aileler başta çok karşı ciktilar özellikle benim ailemi ikna etmek bizim için zor oldu ama pes etmeden gögüs gerdik yani ailesi uygun gördüğü icin evlenmedik.
6. Önce türkceyi düzgün kullanin. Yalnis değil yanlız.
Veeee 7. Hiç kimse eşime mal ergen sokak serserisi gibi kelimeler kullanamaz siz kendinizi ne saniyorsunuz cok seviyesizsiniz. Bu akilla millete ahkam kesmek cahil cesareti olsa gerek.
Yazimin neresinde memnun oldugumu yazmisim ben göremedim rica etsem gosterebilir misiniz?Bu kadar memnunsanız neden 5 yıl geri gitmek istiyorsunuz .
Ağzın bal yesin☺☺ insallah faydasini görürüm canim tesekkurlero zaman dene faydasını göreceğini düşünüyorum nedense..buna benzer bişey yaşadım diyelim
Yazimin neresinde memnun oldugumu yazmisim ben göremedim rica etsem gosterebilir misiniz?
Her cevabimda sevgi eksikligi yok fakat bu yetmiyor diyerek evliligimdeki problemlere çözüm ariyorum. Kendimle celismiyorum yani.
Hanimefendi burada evliligimin yürümeyeceğini söyleyenler oldu ama bizleri tanimadan böyle cirkin ithamlarda bulunma hakkini size kimse vermez.
1. Esim okulunu bitirdiği gibi askere gitti geldiginde de evlendik. Ayri eve çıkma durumu olamazdi.
2. 3 hatta 4 senedir iclerindeyim babasıyla anlasamadigini görebiliyorum yani beni uyutmadi.
3. Aksamlari gündüzleri geceleri birlikte oturuyor sohbet ediyor disari cikiyoruz. Gece gözümü actigimda onu sacimi koklarken yada beni izlerken görebiliyorum yani bedava cinsel hayat için evlenmedi.
4. 23 yasinda nisanlandik yani yasi geldigi icin benimle evlenmedi.
5. Kültür farkindan dolayi aileler başta çok karşı ciktilar özellikle benim ailemi ikna etmek bizim için zor oldu ama pes etmeden gögüs gerdik yani ailesi uygun gördüğü icin evlenmedik.
6. Önce türkceyi düzgün kullanin. Yalnis değil yanlız.
Veeee 7. Hiç kimse eşime mal ergen sokak serserisi gibi kelimeler kullanamaz siz kendinizi ne saniyorsunuz cok seviyesizsiniz. Bu akilla millete ahkam kesmek cahil cesareti olsa gerek.
Merhaba arkadaslar;
6 aylık evliyim. Ondan önce 2 sene nisanlilik olmak üzere 5 yil birlikteydik. Ben 26 esim 27 yasinda. Birbirimizi hep çok sevdik. Simdiye kadar bundan hiç şüphe etmemistim. Ama son 1-2 aydir keske onu hiç tanimasaydim diyorum. Hangi dertten baslasam ki..
Esim evlenmeden önce her gece sabahlara kadar dışarda gezerdi. Ben ona kizdigimda askim biliyosun babamla anlasamiyorum karsilasmamak icin eve gitmiyorum, evlendigimizde her gece birlikteyiz zaten ev hayatini cok seviyorum derdi. Ama öyle mi oldu tabiki hayir. Balayindan geldigimiz gibi kendini disari atti. Ilk zamanlar 1 gece arayla 1-2 saat cikar dönerdi. Gittiği yer de genellikle evimizle ayni cadde üzerinde olan arkadasinin sakin cafesi. Bu cikmalar günden güne artti. Simdi haftada 5-6 kez cikip saat gece 11den asagi dönmüyor. Defalarca kavga ettim olmadi. Geldiğinde giyinip süslenip güler yüzlü karsiladim yine olmadi. Bu adami eve baglayamiyorum. Cok fazla arkadasi var ve genelde bekarlar. Eve geldiğinde o telefonu hiç susmuyor hep yanlarina cagiriyorlar. Benimki de olmaz demiyor.
Bundan daha önemli olan diğer sorunuma gelince biz tanistigimizdan beri hep çok kavga eden bi cift olduk. Kültür farkindan dolayi aramizda hep anlasmazliklar cikardi ve eşim cok ama cok sinirli biri. Ben de oyleydim sinirlenince konustugumu bilmezdim. Ama artik daha sakinim susmasini biliyorum.
Önceden kavga eder sonra bi orta yol bulurduk. Ama artik kavga etmekten o kadar sıkıldık ki eşim son zamanlarda ufacik şeylere parlayabiliyor Ve birbirimize bikac kavga cümlesi edip susuyoruz. Bu suskunluk bazen 3 bazen 7 gün sürüyor. Birbirimizle hiç konuşmuyoruz. Ne yemek yapiyorum, ne çamaşır ne ütü. Aynı odada bile oturmuyoruz. Ayni evde birbirimizin yüzünü 3 gün görmediğimiz oluyor. Sonra sinirimiz iyice geçip birbirimizi ozleyince birimiz kavga konusunu hiç acmadan gelip konuşmaya basliyor. Tabi bu konuşmaya baslayan genelde ben oluyorum.
Ama artık kavga etmekten de kavgalara çözüm aramaktan da ilkokul çocuğu gibi küsmekten de o kadar bıktım ki. 2 ay önce işten ayrildim ağzımdan tek bir kelime cikmadan geçirdiğim günler oluyor. Cok bunaldim bütün gün olur olmaz seylere ağlayıp duruyorum. Kayinpederime söylemeyi düşündüm ama iyi mi olur yoksa beni şikayet ediyosun deyip daha mi kötü olur bilmiyorum. Ne olur bana bi yol gösterin. Ben artık tükenmiş hissediyorum.
Meslegim, ugruna şehir degistirecek bi sektör değil malesef.
Yatıp kalkip su arkadaslarinin hepsi evlense de kurtulsam diye dua ediyorum.
Nefret ediyorum onlardan