keşke hiç mesaj atmasaydım.

Asla olgun değil. Aslında fotolarının altındaki melankolik sözlerden anlamalıydım :))
Adam ağır depresif. Pohpohlanmaya alışmış diyeceğim ama aslında ailesi çok düşkün de değil.

Aşırı özgüven mi diyeyim ne diyeyim bilemiyorum. Yazmayacağım. O da yazmayacak büyük ihtimalle bir süre sonra da o silmezse ben silerim sosyal medyadan . yoluma bakacağım.

öyle bir yorucu ki düşünün 1.5 ayda yoruldum 1 yılmış gibi.

Belli bir yaştan sonra hele hiç kafa kaldırmıyor.

Siz böyle yazdıkça sevgilime ne yaptığımı anlıyorum az önce aradı işten çıktım eve gidip biraz uyuycam akşam arkadaşlar mangala çağırdı şeklinde rapor veriyor. Benim kendimi bi an önce değiştirmem şart umarım sevgilinizde anlar ve değişir

Neden ipleri onun eline bırakıyorsunuz? Ben yazmayacagim. O da yazmayacak, o silmezse o zaman ben silerim yine topu onun kenarına atmıyor mu? Net olun. Ayrılmak istiyorsanız yetişkin insan gibi ayrılmak istediğinizi, böyle bir ilişki istemediğimizi bildirin ondan sonra yolunuza bakin.aksi takdirde ortada bir ilişki ha var ha yok belli değil.

Bizde umut yok çünkü adam kabul etmiyor.

Sizin için umut var çünkü farkındasınız. Değişmeye çalışın. Her şey daha güzel olacak göreceksiniz :)

Zaten ilişki yok yazıp ayrılıyorum da tuhaf olmaz mı ?

Benim için bitti bir daha konusmayacağım. O yazarsa da istemediğimi söyleyeceğim . Böyle düşündüm

Sende ona yap aynısını bak o zaman gör gerçek yüzünü

Çok çok fena.1.5 ay olmuş ve hüküm altına almak istiyor.Her yaptıgınızın haberini vermek zorunda mısınız? İsterseniz 10 saat yazmazsınız ona ne? Bir de simdiden bu tavırlardaysa yüzyüze görüşüp ilerleyince ohooooo dışarı bile çıkarmaz.Siz bilirsiniz ama bana normal gelmedi.Bu ne tuhaflık böyle

sizin yorumlarınızı görünce ben de kendi hatalarımı anladım. ben 3-4 saat yazmasa hemen merak ediyorum nerde haber vermesini istiyorum. çok yanlış yapıyormuşum meğer o yüzden konu sahibinin sevgilisi de bana garip gelmedi. sadece ben uzatmam trip atmam. acaba konu sahibi konuşsa sevgilisi de benim gibi hatasını anlayıp düzelme yoluna girmez mi?

Keske yazmasaydm durumuna geldiysenz yazmyin bundan sonra..bu cekilck bi derde bnzemyor. Omrunuzu yer..erkegin kaprslisi..cekilmez cidden

Ben sanmıyorum,bazı insanlar cok kontrolcü ve panik oluyor.Yani sadece sevdiginden değil benim hükmüm geçsin diyorlar.Uzun süre trip atması hep benim dedigim olsun kafasından.Siz meraktan yazıyordunuz belki ama bu tarz insanlar takıntılı olabiliyor

Akrep burcu olabilir mi

Ayyyyyyy herif mıymıntı çıktı, gaç.

Bakıyorum, hala mıymıntı. Şimdi böyleyse ciddi bir yola girdiğinde saç baş yoldurtur. Topukla.

Trip atan erkek, tahamülün varsa arkadaşlığına devam et, ama ilersi için uygun bir erkek adayı değil evlilik için

Konu sahibi bu adamı bırakırsa büyük ihtimal kendinden 10 yaş küçük, hayattan bihaber bir kız bulup evlenecek. Öylesini yönetmek kolay çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…