keşke hiç mesaj atmasaydım.

Sessiz ol. Kudursun.

Psikolojik. Profesyonel yardım almayı bir düşün. Bu gider,başka model gelir aynından.

ömür törpüsü resmen.
ben o gün bitirirdim kafamda .3 gun sonta burnu düşüp arayinca da geri adim atmazdim.
kurtulurdum bitti gitti..

keşke herkesten bukadar kolay kutulabilsek.

Birbirinize yazmaya çok alıştırmışsınız sanırım. Bunun azı çoku olmuyor. Demek ki her anınızı o kadar çok yazmışsınız ki artik her dakika gittim, denize girdim, eve gidiyorum, evdeyim. Vs diye rapor istemeye başlamış. Hadi bunu istemek bir yana bu olmadigi icin tartisma cikarmasi daha yuzyuze gorusmeden sizi bunaltmaya baslamis. Ya akisina birakin inceldigi yerden kopsun ya da bu durumu yuzyuze konusun ama degisir beklentiniz olmasin.

Zaten ilişki yok yazıp ayrılıyorum da tuhaf olmaz mı ?

Benim için bitti bir daha konusmayacağım. O yazarsa da istemediğimi söyleyeceğim . Böyle düşündüm
Ne gerek var ondan haber beklemeye?
Her yerden engelleyin. Bırakın o kendi kendini yesin.

Neden ona bağımlı gibi davranıyorsunuz?
Karar alıp uygulaması gereken sizsiniz.
Neden siz silip engellemiyorsunuz da ondan bekliyorsunuz?
Sanırım değişir diye umudunuz var.

Bana başta sevimli geldi altında başka bir şey aramadım ama şuan bana da normal gelmiyor.
Yani ben asla takılmazdım mesela böyle bir şeye

Valla adam asla haksız olduğunu düşünmüyor biraz ışık olsa ben saatlerce ona kendimi anlatabilirim ama yok yani . O kadar haklı olduğunu düşünüyor ki asla ufak bir adımı bile yok.

Keske yazmasaydm durumuna geldiysenz yazmyin bundan sonra..bu cekilck bi derde bnzemyor. Omrunuzu yer..erkegin kaprslisi..cekilmez cidden
yazdığıma pişman oldum gerçekten dertsiz başıma dert

Ne güzel kafam rahattı yine bir girdapta buldum kendimi.
1.5 ay bile olsa insan bir şeyler umut ediyor. Yine bu şekilde bitiyor olması elbette olumsuz etkiliyor beni .
Yazmasaydım hiç hayatıma almamış olacaktım.

Yani beni çok merak ettiğini düşünmüyorum açıkçası yani bu kadar kızmasının sebebi merak değil. Sözümü nasıl dinlemezsin modu bence. Güvensizlik.

Çünkü bazen bir yere gittiğimde bilerek yazmıyorum dönüş zamanı mesela hiç ne yaptın döndün mü demiyor. Merak eden adam döndüm dememi beklemez . Arar ne yaptın der mesela ama demiyor. Onun amacı bana haber verilsin , benden izin alınsın.

Bakıyorum, hala mıymıntı. Şimdi böyleyse ciddi bir yola girdiğinde saç baş yoldurtur. Topukla.
ne olduğunu ben çözemedim ama çok yorucu biri olduğu kesin. Ben mücadele edip devam etsem bile biliyorum çok yıpranacağım. Belki 6 ayda değil ama 1 seneden fazla tahammül edemeyeceğim, üzüleceğim. İlerisini görebiliyorum.

Eğer onunla olmak istiyorsam ipler onda olacak, ben hep gönül alan taraf olacağım. Bu da çok çok yorucu.

Trip atan erkek, tahamülün varsa arkadaşlığına devam et, ama ilersi için uygun bir erkek adayı değil evlilik için
arkadaş olabileceğim biri değil daha doğrusu buradan arkadaşlığa dönemeyiz.

İlerisini gerçekten göremiyorum. Ömrüm asla bana değerli hissettirmeyecek biriyle olacak. Ben sürekli gönül almak için çaba sarfedeceğim.Hep alttan alacağım.
Hiç söz hakkım olmayacak. Böyle bir hayat olacak sanırım.

Aşırı zor yani. Bu zamana kadar ki başarısız ilişkileri bence kendisinin paranoyaları artık böyle düşünüyorum.

Konu sahibi bu adamı bırakırsa büyük ihtimal kendinden 10 yaş küçük, hayattan bihaber bir kız bulup evlenecek. Öylesini yönetmek kolay çünkü.
Ancak yaşı küçük biraz daha sessiz bastırılmış biriyle evlenebilir.

Belli bir yaşa gelmiş, ayaklarının üzerinde duran bir kadınla zor yani.
30 yaşıma gelip baskılanmamış ben bu saatten sonra da yapamam.

ömür törpüsü resmen.
ben o gün bitirirdim kafamda .3 gun sonta burnu düşüp arayinca da geri adim atmazdim.
kurtulurdum bitti gitti..

keşke herkesten bukadar kolay kutulabilsek.

İlk zamanlar enerjim vardı. Yeni birini tanıma heyecanı. Hemde tanımıyoruz birbirimizi ondan diyordum ama bakıyorum ki tatsız hal almaya başladı.

1.5 ay olmuş ben 1 yıl olmuş gibi adamın peşinde koşmaktan yorgun düşmüşüm :)

Aslında çok böyle rapor tarzı değildi yani bu zamana kadar bu olaydan hiç rahatsız olmamıştım öyle diyeyim.

Yani aslında olay her dakika rapor istemesi değil en ufak şeyde günlerce tavır yapması.
Sorun bu da olsa başka bir şey de olsa sürekli trip yapıp , soğuk konuşuyor buna kızıyorum.
Adam gibi bak zamansız öyle yapmayalım böyle yapalım dese. Alsa karşısına konussa bak şunlar hoşuma gitmyor böyle yapalım dese. Yapıcı olsa . O bir gelse ben 3 giderim çabalarım ama yok

Neden ona bağımlı gibi davranıyorsunuz?
Karar alıp uygulaması gereken sizsiniz.
Neden siz silip engellemiyorsunuz da ondan bekliyorsunuz?
Sanırım değişir diye umudunuz var.
yok öyle bir umudum.

Böyle tartışınca engellemek , silmek falan bana biraz çocukca geliyor. Kolay kolay yapmam böyle şeyler.
Görüşmediğim , tartıştığım kişileri bile hemen silip engellemem . Tarzım o değil pek ondan.

Görüşmeyeceğim o ayrı. Yazmayacağım.
Sosyal medya da olması çokta sorun değil benim açımdan anlamında söyledim.

kızlar dünden beri hiç ses yok. Ben eve geldim tarzında mesaj atarım hep iş çıkışı atmadım.
O da hep iyi geceler mutlaka yazar yazmamış.
Yani dün hiç sizinle konuştuktan sonra konuşmadık.

Bazılarınız açıkca söyle bitir demiş. Bazılarınız konuşma hiç demiş.
Ne yapmalıyım. Böyle devam edemeyeceğimi , düşündüklerimi ona açıkca arayıp anlatıp yoluma devam mı etmeliyim?
Yoksa sessizce devam edip hiçbir şey olmamış gibi bitip gitmeli mi ?

Hiç sesinizi çıkarmayın. Sizden ses çıkmadığını görünce elbet size ulaşacaktır. O zaman istemediğinizi söylersiniz. Kesin yine sizden özür bekliyordur paşam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…