keşke hiç mesaj atmasaydım.

Kaç kurtul bence sağlıklı bir iliski degil bu kesinlikle içten içe size bir oyun tezgahliyor gibi ben pek guvenmezdim acikcasi.psikolojik takintisi var gibi bilemedim ama yillarin kini var gibi

Sessizce engeli bas ve git. '' Silent treatment'' ini yesinler onun.

Siz de
Siz de burnunuz düşse yerden almayım bakalım ne olacak. En azından biterse de kendinize kızmazsınız ben niye bu kadar alttan aldım diye.

wc ye giderken de rapor istiyor mu? bir tık üstü bu çünkü.
hiç uzatmayın bence geçmez hayat sinir hastası olursunuz
Aslında tam da böyle yapıp bıktırmak lazım ben böyle yapmıştım şimdi aramaz bile arasam bakmaz

Yok . Arayıp sorunları halletmeye yönelik konuşmak değil.

Görüşmemizin artık doğru olmayacağını belirtmek diyelim.
Yani zaten olmayacak belki kendisi de fark etmiştir.
Ne amaçla ararsan ara karşıdan böyle gözükür
3 aylık bir ilişkide açıklama yapmana gerek yok
O ararsa söylersin
Olay budur
Aramayan adamı arayıp ben ayrılıyorum demek basit bir davranış olur

Allahim Ya Rabbim bir ben miyim okurken dahi gıcik olan?Nefes alişinizi ,nabzinizi,kan şekerinizi felan da bildirin paşamiz merak eder sonra.Bir arkadaşimi hatirlatti.Nisanlisina her gittigi yeri bildirirdi.Aniden bakkala cikmasini bildirmediğinden saatlerce telefonun her imkanini kullanarak kavga ederdi.Meğer ayrilmak için bahaneymiş yol yapiyormuş.Sağlicakla...

Yüzyüze görüşmeden, iki aylık ilişki içinde her attığınız adımı haber vermeniz abes olmamış mı? Kadın olduğunuz için demiyorum karşılıklı bir abeslik var bence durumda. Yapmanız gereken karşılıklı günde üç beş mesaj. Ne yaptın ne habersin vs. demek bence şu durumda. Fazla muhabbet tez ayrılık getirir. 2 senedir hayatınızda gibi davranmayın birbirinize. Düzgün gitsin diye de çok uğraşmayın, kendini bir şey sanıp daha da üzerinize gelmesin. Ben yerinizde olsam hızlı mı gidiyoruz acaba der biraz mesafe koyardım. Hatalı davranış falan demiş bir de, sizi kontrol altına almaya çalışıyor, çok çok çok erken size bu tarz bir müdahaleyi yapması için.

Kardeş, bundan 11 yıl önce yeni yeni sevgiliyiz eşimle. Aynı hareketleri yaptı bana ilişkinin başında, hayır sorun var soğukluğundan belli ama hayır yok deyip tavır yapıyor. Akşama doğru tepem attı, aradım. Bana bak, ben böyle triplere gelemem, bi sorunun varsa açıkça söyle ben müneccim değilim neye takıldığını nerden bileyim. Eğer her mevzuda böyle davranacaksan ben çekemem en başından ayrılalım bitsin gitsin dedim.

Saçmalama ayrılık falan yok dikkat ederim bundan sonra dedi. 9 yıllık da evliyiz daha o sorunu 2.defa yaşamadık.

Baştan tavrınızı belli edin yoksa bu ilişkinin manipüle edilen, duygusal şiddete maruz kalarak ezilen tarafı siz olursunuz.

Acaba daha yenisiniz diye sizi tanimakta hızlı davranıyor olabilir mi? Rahatsizliginizi dile getirin. Ikinizde yetiskin insanlarsiniz. Siz konustuktan sonra da hala ergence konusmaya devam ederse yollari ayirma konusu bence daha dogru olur. Benimde esim baslarda böyleydi. Simdi saldım çayıra mevlam kayıra ilk 6 7 ay erkeklerin bir nöbet durumlari oluyor bence. Ben pek aldirmiyordum surat yapmasina o da bakti peşinden koşmuyorum bu huyundan vazgeçmişti. Felsefe belli bir insani bastan nasil alıştırırsan öyle gider.

Amannn yol yakınken dön nasılolsa aranızda kara bir sevda da yok tanışma evresi.

Benim ex kocanın kopy si! Allah uzak etsinnnn! Düzelmiyor! Hep daha fazlası isteniyor! Adam beni evliyken aldattı,ben özür dileyecektim nerdeyse,beni aldattığın için özür dilerim falan..Durum buna kasar geliyor.Asla ve asla bununla uzatma,ilerise sen diye birşey kalmayacak yoksa net! Narsist sanırım bu.

Babanızda öyleyse psikolojide bunun bir açıklaması var,bilinçaltımız tanıdık olanı çekici bulurmuş yani babanızın davranışlarına aşinasınız ve nasıl başa çıkabileceğinizi biliyorsunuz bu nedenle beyin otomatikman yabancısı olmadığınız bu karakteri size çekici gösterdi, anlaşamadığınız insanla devam etmeye zorlamak bu yüzden..Araştırın bu konuyu beynin bu tuzağına düşmeyin..[/QUOTE]

Oh iyi olmuş ne yaptınız konuştunuz mu?
konuştuk. Hiç bir şey anlamadım.

O bana kırılmış evet ama bambaşka bir konudan dolayı. Bu haber vermeme muhabbetini açmadı bile
Ben de sen haber vermediğim için böyle yaptın biliyorum diyip düşündüklerimi söyleyince şaşırdı . Yani bildiğiniz buna kızacagımı nasıl düşündün tarzında bir tepki.

Bambaşka bir konu vardı . Orada biraz sert çıkmıştım evet ama ona kırıldıgını hiççç düşünmedim.

Ben bu haber verme mevzusunu söyleyince ne ilgisi var ben orada gitmişsin haberimiz yok derken takıldım sana dedi. Kızlar gerçekten buna alınmamış ben söylemeden konuyu açmadı bile.

Direkt bahsettiğim kırıldıgı konuyu söyledi. Böyle saçmasapan bir şey oldu.

Kaç kurtul bence sağlıklı bir iliski degil bu kesinlikle içten içe size bir oyun tezgahliyor gibi ben pek guvenmezdim acikcasi.psikolojik takintisi var gibi bilemedim ama yillarin kini var gibi
yılların kini var evet. Benden çıkarmaya çalışır bir tavrı yoktu aslında.

Dün konuştuk o bambaşka bir şeye kırılmış. Ben bambaşka bir şey sandım. İyice karıştı

Siz de

Siz de burnunuz düşse yerden almayım bakalım ne olacak. En azından biterse de kendinize kızmazsınız ben niye bu kadar alttan aldım diye.
dün konuştuk . Ben artık böyle devam etmek istemediğimi söyledim ama o başka bir şeye kırılmış.

Ben de bana söylemezse neye kırıldığını bilemeyeceğimi , kırılıp kendi içinde yaşarsa iletişim kuramayacağımızı belirttim.
Sağlıklı bir ilişki olmaz bu dedim.

kesinlikle . Ben de dün konuşup devam etmek istemediğimi söyledim.
Başka bir şeye alınmış ama sonucta konuşmuyor paylaşmıyor ben nereden bilebilirim ki.

zamanla tanıyacağız birbirimizi tarzında geveledi.
Aslında öyle sanıyelik görüşmüyoruz. Yani sabah günaydın gün içinde naber falan bazen akşam hiç konuşmuyor bile oluyoruz. Her saniye yazısıyoruz gibi düşünülmesin .
Bu sefer böyle bir şey oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…