keşke hiç mesaj atmasaydım.

mesaj attım şimdi. Müsait olduğunda konuşmamız gerekiyor diye.

Arayıp söyleyeceğim. Böyle devam edemeyeceğimi. Bunun zaten tanıma süreci olduğunu birbirimizi daha fazla yıpratmaya gerek olmadığını.

sonrasında her şey onun için de net olur benim içinde. Benden bekliyordur evet ama ben özür dilemeyeceğim yani sorunumuzu çözelim değilde. Herkes kendi yoluna baksın tarzında.

Hiç sesinizi çıkarmayın. Sizden ses çıkmadığını görünce elbet size ulaşacaktır. O zaman istemediğinizi söylersiniz. Kesin yine sizden özür bekliyordur paşam.
hahah kesin özür bekliyor. Ben şimdi konuşmamız lazım yazdım kesin özür falan dileyeceğim sanacak.

Bu olay ikilemde kalmasın ben arayıp olmayacağını anlatıp ,yoluma devam edeceğim. Kafamı daha fazla kurcalasın istemiyorum

Karşınızdaki pek yetişkin sayılmaz. O yüzden o yazar mı yazmaz mı diye beklentiye girmek yerine, silin gitsin.
Bu çocukça tepki değil bence, had bildirme.

30 yaş üzeri bir adamın böyle konuşması normal değil
Baskıcı despot şiddete meyilli aşırı kıskanç biri belli
Kadınlarda kıskanıyor seviyor beni düşüncesi var çok yanlış
yol yakınken kurtul !

Haklısın bende sessiz mi kalsan konuşsan mı arada kaldım. Ama kafanı kurcalamasın bence de konuşmak en iyisi

Aramana gerek yok
Hala arıcam diyorsun
Arayan karşı taraftan birşeyler bekleyen taraftır erkekler bunu çok iyi bilir
O ararsa böyle dersin

Kıskanç mı bilmiyorum ama karşısındakine karşı inanılmaz güvensiz.
Anlattıklarından yola çıkarsam ne kadar doğru bilmiyorum ama kötü şeyler yaşamış . Tabii ki bu onu haklı çıkarmaz ben de kötü ilişkiler yaşadım bu demek değil ki hayatıma giren her insana ön yargılı yaklaşacağım.

Belkide anlattıkları kafasında kurduklarıdır. Çünkü gerçekten garip senaryoları mevcut. Foto atarım bunu kime çektin der falan filan

Haklısın bende sessiz mi kalsan konuşsan mı arada kaldım. Ama kafanı kurcalamasın bence de konuşmak en iyisi
Konuşmamız lazım dedim.

Bencede arayacağım yazdı.

Müsait olduğumuzda konuşup , bitirmek en normali olacak sanıyorum. İkilemde kalmak istemiyorum.

Aramana gerek yok
Hala arıcam diyorsun
Arayan karşı taraftan birşeyler bekleyen taraftır erkekler bunu çok iyi bilir
O ararsa böyle dersin
Yok . Arayıp sorunları halletmeye yönelik konuşmak değil.

Görüşmemizin artık doğru olmayacağını belirtmek diyelim.
Yani zaten olmayacak belki kendisi de fark etmiştir.

Konuşmamız lazım dedim.

Bencede arayacağım yazdı.

Müsait olduğumuzda konuşup , bitirmek en normali olacak sanıyorum. İkilemde kalmak istemiyorum.

Bence de konuşurkende önce iyi taraflarını söyleyip sonra bu konuya gel, çok sinirli de olma zaten bilirsin nasıl konuşacağını bakalım ne tepki verecek.

en son noldu noldu noldu ay çok merak ediyorum beni ilgilendirmeyen olayları
konuştunuz mu

Bence de konuşurkende önce iyi taraflarını söyleyip sonra bu konuya gel, çok sinirli de olma zaten bilirsin nasıl konuşacağını bakalım ne tepki verecek.
aslında sakinim çünkü umut kırıntım kalmadı. Gayet sakince görüşmek istemediğimi,böyle bir ilişki istemediğimi söyleyeceğim.

bırakbırakbırakbırakbırak..... lise romantizmi başkaaa bu başka. o senin kafanda senelerce kurduğun kişi değil. yol yakın. hemmen bırak. ileriye bak. geriye değil. asla çekilmez bu kişi. babanın hoşlanmadığın huylarına sahip insanlardan uzak dur. meyilli oluyoruz benzerlerini bulmaya malum.

en son noldu noldu noldu ay çok merak ediyorum beni ilgilendirmeyen olayları
konuştunuz mu
ay aramış beni 3 kez. Toplantıdaydım

Sonra mesaj atmış. Sanırım müsait değilsin bir kaç kez aradım ama. Sen müsait olduğunda dönüş sağlarsın demiş.

Ben de toplantıdaydım şimdi çıktım. Sen de müsaitsen arayabilirim yazdım.

kesinlikle meyilliyim ya tesadüf olamaz artık :)

Aynen ben de yapamayacağımı sizlerle konuştuktan sonra daha net anladım. Görüşmek istemediğimi söyleyeceğim.
Ne benim aradığım kişi o , ne de onun aradığı kişi benim.
İkimiz bambaşkayız

Yazmayn bitirin..ikileme dusmnze gerek yok. Bir kerelik yasadiginizi hayati,boyle insanlarn mahvetmesne izn vermeyin..

Oh iyi olmuş ne yaptınız konuştunuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…