keşke nişanlanmasaydım diyenler var mı aranızda??

mor_salkim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
470
2
96
İzmir
hiç içinizden geldi de keşke nişanlanmasaydım dediğiniz oldu mu kıslarr... dediyseniz neden dediniz onun bi hareketimi sözü mü size bunu dedirtti....

valla ben eski nişanlım için diyorum keşke nişanlanmasaydım diye... çook pişman etti beni çoook. aileme de mahcup duruma düştüm şimdi onun yüzünden.. şimdi sevgilimle nişanlanmaya kalksam ailem bana bak bu sefer iyice tanıdın değil mi diyecekler.. bi ayrılık daha olmasın diyecekler.. oooff oooff... keşke şuan sevdiğim adam ilkim olsaydı evlilik adımı atma yolunda..ne yapalım bazen hatalar yapabiliyoruz.. ama nişanlandiğina pişmansan iyice gözden geçir bu ilişkiyi..

valla ben eski nişanlım için diyorum keşke nişanlanmasaydım diye... çook pişman etti beni çoook. aileme de mahcup duruma düştüm şimdi onun yüzünden.. şimdi sevgilimle nişanlanmaya kalksam ailem bana bak bu sefer iyice tanıdın değil mi diyecekler.. bi ayrılık daha olmasın diyecekler.. oooff oooff... keşke şuan sevdiğim adam ilkim olsaydı evlilik adımı atma yolunda..ne yapalım bazen hatalar yapabiliyoruz.. ama nişanlandiğina pişmansan iyice gözden geçir bu ilişkiyi..

haklısın canım peki ilişkini bitirdiğinde neler oldu nasıl ruh hali içindeydin ailelerin tavrı nasıl oldu onun veya senin çok merake diyorum

bence nişanlılık tüm zorluklarına rağmen çok güzel bir süreç zaten o sürecide geçemiyorsanız asla evlenmeyi düşünmemelisiniz o yüzden yeri geldiğinde alttan alarak yeri geldiğinde olgunluk göstererek dönemi geçirin tabiki oda size karşı anlayışlı olmalı yani bu sürecin tadını çıkarın derim ben

Back
X