Ben babam yaşında evli adamla sevişmek için fırsat kollayıp dibine girmiyorum bunu yapana cahil denir bu durumda cahil sen oluyorsunNe kadar cahil insanlarsınız gerçekten insanların önündemi sevişiyoruz aşk yaşıyoruz
Bu yoldan çıkmış ki yol mu kalmısAaa hemde nişanlı yazıyo
Eğer gecekse çok yanlış yolda
Soruyosunuz bide kizlar tabiki de true love her zamanki gibi
Kimin cahil oldugu burda acik ve net anlaşılıyor gerci sen cahil degil seytansin şeytan cehennem odunu unutma yasattiklarini yasaamadan ölmüyeceksin herkes yasattiklarini yasayipda ölecek metressin isde bunu kabul et hersey ortada acik,ve net belliNe kadar cahil insanlarsınız gerçekten insanların önündemi sevişiyoruz aşk yaşıyoruz
Olabilir ya parası vardır ya makamı sonra adı aşk olurÖgretmense okul muduruyle mi ask yasio acabaaa
HaklısınBu yoldan çıkmış ki yol mu kalmıs
Evet 2. Kadinliga metreslige ahlaksizliga karsi cahiliz. Nerde sevisiyorlar bilmiyoruz. Bu bir gercek ki, karisiyla su an evlerinde sevisiyorlardir merak etme.Ne kadar cahil insanlarsınız gerçekten insanların önündemi sevişiyoruz aşk yaşıyoruz
Ne kadar cahil insanlarsınız gerçekten insanların önündemi sevişiyoruz aşk yaşıyoruz
Ne deli gbi aşıgım dedim ne evlenicez dedim nede başka bişey ne kadar bunaldım bu hakaretlerdenOlabilir ya parası vardır ya makamı sonra adı aşk olur
O zaman senin dilinden anlayanlara git dert yakın ! Belki sana göre cahiliz ama bana sorarsan sendeki o beyin bildiğin boş bir et yığını canım yaaaNe kadar cahil insanlarsınız gerçekten insanların önündemi sevişiyoruz aşk yaşıyoruz
Ne kadar cahil insanlarsınız gerçekten insanların önündemi sevişiyoruz aşk yaşıyoruz
Ask alaturka olunca terimler bari modern olsun istedimAhh canım senin modern terimlerini yerim
Cahil olan sensin hemde kara cahil metresliktende çıkmış seninkiNe kadar cahil insanlarsınız gerçekten insanların önündemi sevişiyoruz aşk yaşıyoruz
Aman mune nasılsa ıp adresinden adresini kimligini bulacak o zaman ne yalvarmaya başlarHaklısın
Ama konu hiç inandırıcı gelmedi halen pişkin pişkin cevaplar yaziyo
Benim cahillik dediğim konu bu değil anlayıo dinlemeden yok fake yok şu bu yok metresMilletin kocasiyla, 2 cocugun babasiyla aşk yasamayacak kadar aklımız selim en azından. Sen buna cahillik de. Ne dersen de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?