- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
adam evliyse tabiki metreslik, 2. kadınlık olur canımBi insanı sevmek sevilmek nasıl metreslik olur ne alaka yani...bi insanla beraber olursun her anlamda.bunun nesi metreslik 2.kadınlık..
Sinirle kullandım o cümleyi...bizim aramızzzda farklı bi ilişki var
Bi insanı sevmek sevilmek nasıl metreslik olur ne alaka yani...bi insanla beraber olursun her anlamda.bunun nesi metreslik 2.kadınlık..
Bi insanı sevmek sevilmek nasıl metreslik olur ne alaka yani...bi insanla beraber olursun her anlamda.bunun nesi metreslik 2.kadınlık..
Denemesi bedava senmi yanılıyosun bunca feleğin her sillesini yiyen kadınlarmıBi insanı sevmek sevilmek nasıl metreslik olur ne alaka yani...bi insanla beraber olursun her anlamda.bunun nesi metreslik 2.kadınlık..
Devlette seffaflık esastır bilgi edinme hakımız var hangi kurumda öğrenirsek herşeyi görebiliriz şahsen ben görmek istiyorumVatandaş da görebiliyo mu alıp verilenleri
vergi veriyoruz ama demi buna hakkımız olsun bari
Soruyosunuz bide kizlar tabiki de true love her zamanki gibiNe oluyor peki ?
Ne kadar cahil insanlarsınız gerçekten insanların önündemi sevişiyoruz aşk yaşıyoruzDevlette seffaflık esastır bilgi edinme hakımız var hangi kurumda öğrenirsek herşeyi görebiliriz şahsen ben görmek istiyorum
Meslegine öğretmen yazmış kaldırmaz Allah uzak etsinMidemiz kaldırır mı kız
1. Kadin oldugunu iddia ediyorsun o halde?Bi insanı sevmek sevilmek nasıl metreslik olur ne alaka yani...bi insanla beraber olursun her anlamda.bunun nesi metreslik 2.kadınlık..
Aaa hemde nişanlı yazıyoEki Görüntüle 1702696 Kızlar sizi şok edeyim mi buyrun inşallah öğretmen degildir
Eki Görüntüle 1702696 Kızlar sizi şok edeyim mi buyrun inşallah öğretmen degildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?