Keşke ölsemde kurtulsam bu durumdan

Hep öyle olur zaten yok anlasamiyoruz yok çocuklar var virin kırın hepsi aklini başına topla ilerde aynaya bakmaya yüzün olsun derim ben

Ayni yastayız Babam yasindaki adamlar bana bakinca ilgi gösterince gozlerini oyasim geliyor. Hepsi çıtır avcisi kudurmus adamlar. O ozel hissettirmeler falan hep hormonlardan guzelim
Öylemidir gerçekten...buraya yazınca cok tepki görüceğimi biliyordum ama genede belki benim göremediğim şeyler vaaardırda görürüm diye yazdım

Bir de şey olur ya, çocuklar için devam ediyor olurlar, ama o da ne karısı tekrar hamile kalır. Çünkü çocuklar için yeni çocuk yapmak gerek, kardeşsiz mi kalsınlar
Aa bebeğim Adam şarhoştur bir anlık boşluğuna denk gelmiştir. Yoksa konu sahibesine sırılsıklam aşıktır

Öylemidir gerçekten...buraya yazınca cok tepki görüceğimi biliyordum ama genede belki benim göremediğim şeyler vaaardırda görürüm diye yazdım

Adamlar yaslari ve tecrubeli itibariyle bizim yasimizdaki kizlarin ne isteyeceğini biliyolar. Nabza göre serbet veriyolar. Adamin 2 cocugu var yasinin 2 kati bi herid gelip kendi kizina yazsa napar acaba. Uzak dur valla basin cok agrir. Uzaktan hersey o kadar tatli ki is ciddiye binince uzulursun

Ne kadarda rahat konusuyosunuz
Nasıl konuşmamızı tercih ederdiniz?
Belki de buradaki kadınlardan birinin eşinden bahsediyorsunuz?
Empati diye bir şey var, bir deneseniz? Mesela siz o evde kocasını bekleyen kadın olsanız? Gelse buraya kocanızın kızı yaşında bir zat bunlar yazsa, ne derdiniz acaba?

Eşinden boşanmaz seni de bi yerde tutar onlar yol alır da gider olan sana olur yaşın çok genç bekar erkekler tükenmedi çok şükür
o kadının ve çoçuklarının ahını almak istemiyorsan işten hemen çık evli çoçuklu adamlada tüm iletişimini kes sil bitir arkadaşlık dostluk aranızdaki her neyse
ben olsam sizin yerinizde aynen bunu yapardım bi ömür ah ile yaşamaktansa ...

Iyi bi adam olsa karısına evlatlarına bağlı olurdu. Kendinizi kandırmayın insan aşktan Ölmez ama böyle bi ilişki geleceğinizi pişmanlıkla karartır. Allah akıl fikir versin size.

Hergün yapıyorum bu empatiyi gece yatınca nokta koyuyorum aama sabaaah onu görünce olmuyo işte aklımı baaşıma alamıyorum..benimde içim aaacıyo eşine yazık diyorum yaptıklarımızı bilse ne hale gelir diyorum ama ne yapıp edip bni iknaa ediyo

Aa bebeğim Adam şarhoştur bir anlık boşluğuna denk gelmiştir. Yoksa konu sahibesine sırılsıklam aşıktır
Şu da olabilir, adam kadına yanaşmıyordur, kendini tatmin ediyordur. Sonra o her evde olan hindi yağlama aparatı var ya, kadın adamın bir anlık dikkatinden faydalanıp kendine enjekte etmiştir ve ta daaaa çocuk olmuştur.
Sarhoş çok basit kaldı

sevgili değiliz dedin. yaptıklarımızı bilse , beni ikna ediyo falan ne ayak o zamann ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…