- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
Bir de şey olur ya, çocuklar için devam ediyor olurlar, ama o da ne karısı tekrar hamile kalır. Çünkü çocuklar için yeni çocuk yapmak gerek, kardeşsiz mi kalsınlarHep öyle derler zaten
Öylemidir gerçekten...buraya yazınca cok tepki görüceğimi biliyordum ama genede belki benim göremediğim şeyler vaaardırda görürüm diye yazdımAyni yastayız Babam yasindaki adamlar bana bakinca ilgi gösterince gozlerini oyasim geliyor. Hepsi çıtır avcisi kudurmus adamlar. O ozel hissettirmeler falan hep hormonlardan guzelim
Ne kadarda rahat konusuyosunuzBir de şey olur ya, çocuklar için devam ediyor olurlar, ama o da ne karısı tekrar hamile kalır. Çünkü çocuklar için yeni çocuk yapmak gerek, kardeşsiz mi kalsınlar
Aşk engel tanımaz, cahil cahil konuşmayalımOlmaz evladım 40 yaşındaki adama nasıl bir hoşlantı duyabilirsin ki? Baban yaşında.
Başkasıyla flört et geçer.
Hergün söylüyorum bunu kendime ama olmuyoHep öyle olur zaten yok anlasamiyoruz yok çocuklar var virin kırın hepsi aklini başına topla ilerde aynaya bakmaya yüzün olsun derim ben
Aa bebeğim Adam şarhoştur bir anlık boşluğuna denk gelmiştir. Yoksa konu sahibesine sırılsıklam aşıktırBir de şey olur ya, çocuklar için devam ediyor olurlar, ama o da ne karısı tekrar hamile kalır. Çünkü çocuklar için yeni çocuk yapmak gerek, kardeşsiz mi kalsınlar
Öylemidir gerçekten...buraya yazınca cok tepki görüceğimi biliyordum ama genede belki benim göremediğim şeyler vaaardırda görürüm diye yazdım
Nasıl konuşmamızı tercih ederdiniz?Ne kadarda rahat konusuyosunuz
Ben umutlu değilim zaten ortada bi gelecek olmaadıgını kabul ettimAşk engel tanımaz, cahil cahil konuşmayalım
hem 40 yaşında, hem evli, hem çocuklu; adam çöpsüz üzüm senin dediğin lafa bak
Hergün yapıyorum bu empatiyi gece yatınca nokta koyuyorum aama sabaaah onu görünce olmuyo işte aklımı baaşıma alamıyorum..benimde içim aaacıyo eşine yazık diyorum yaptıklarımızı bilse ne hale gelir diyorum ama ne yapıp edip bni iknaa ediyoNasıl konuşmamızı tercih ederdiniz?
Belki de buradaki kadınlardan birinin eşinden bahsediyorsunuz?
Empati diye bir şey var, bir deneseniz? Mesela siz o evde kocasını bekleyen kadın olsanız? Gelse buraya kocanızın kızı yaşında bir zat bunlar yazsa, ne derdiniz acaba?
Şu da olabilir, adam kadına yanaşmıyordur, kendini tatmin ediyordur. Sonra o her evde olan hindi yağlama aparatı var ya, kadın adamın bir anlık dikkatinden faydalanıp kendine enjekte etmiştir ve ta daaaa çocuk olmuştur.Aa bebeğim Adam şarhoştur bir anlık boşluğuna denk gelmiştir. Yoksa konu sahibesine sırılsıklam aşıktır
Hergün yapıyorum bu empatiyi gece yatınca nokta koyuyorum aama sabaaah onu görünce olmuyo işte aklımı baaşıma alamıyorum..benimde içim aaacıyo eşine yazık diyorum yaptıklarımızı bilse ne hale gelir diyorum ama ne yapıp edip bni iknaa ediyo
Sebep?Midem bulandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?