Vallahi bravoŞu da olabilir, adam kadına yanaşmıyordur, kendini tatmin ediyordur. Sonra o her evde olan hindi yağlama aparatı var ya, kadın adamın bir anlık dikkatinden faydalanıp kendine enjekte etmiştir ve ta daaaa çocuk olmuştur.
Sarhoş çok basit kaldı
Özelimde kaaalsın orası ama adı konmuş bi şey yok sevgililik sayılmazsevgili değiliz dedin. yaptıklarımızı bilse , beni ikna ediyo falan ne ayak o zamann ??
Sebep; sen ve konunSebep?
eeee aranızda baya bi ilişki var demekki ikna falan ediyosaHergün yapıyorum bu empatiyi gece yatınca nokta koyuyorum aama sabaaah onu görünce olmuyo işte aklımı baaşıma alamıyorum..benimde içim aaacıyo eşine yazık diyorum yaptıklarımızı bilse ne hale gelir diyorum ama ne yapıp edip bni iknaa ediyo
Anladik biz özeli.Özelimde kaaalsın orası ama adı konmuş bi şey yok sevgililik sayılmaz
ÖpjemVallahi bravosaygıyla eğiliyorum önünde
İşten ayrılamam devlet dairesinde çalışıyoruz çünkü..bunların farkındayim en kötüsüde farkında olarak hata yapmak ama uzak duramıyorumEşinden boşanmaz seni de bi yerde tutar onlar yol alır da gider olan sana olur yaşın çok genç bekar erkekler tükenmedi çok şükür
o kadının ve çoçuklarının ahını almak istemiyorsan işten hemen çık evli çoçuklu adamlada tüm iletişimini kes sil bitir arkadaşlık dostluk aranızdaki her neyse
ben olsam sizin yerinizde aynen bunu yapardım bi ömür ah ile yaşamaktansa ...
Fake isen neden bu kadar klişe bir konu açtın? Değilsen neden aptalca bir fake konuya benzeyen yaşam tarzın var?Özelimde kaaalsın orası ama adı konmuş bi şey yok sevgililik sayılmaz
İşten ayrılamam devlet dairesinde çalışıyoruz çünkü..bunların farkındayim en kötüsüde farkında olarak hata yapmak ama uzak duramıyorum
Özelimde kaaalsın orası ama adı konmuş bi şey yok sevgililik sayılmaz
Bi kaadın olarak vicdanım sızlıyor hangi vicdan demesi basit değilmi..o kadında kocasını ilallah ettirmeseymiş o zaman kendisindenVicdanım sızlıyor demişsiniz ya hangi vicdan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?