Keşke ölsemde kurtulsam bu durumdan

Vallahi bravo saygıyla eğiliyorum önünde

eeee aranızda baya bi ilişki var demekki ikna falan ediyosa hep aynı bahaneler eşimi sevmiyorum, çocuklar için bilmem ne bile bile ladies işte
okadar durumun farkındaysan son ver bitsin ne bu vazgecemiyorum falan lafları..?

İşten ayrılamam devlet dairesinde çalışıyoruz çünkü..bunların farkındayim en kötüsüde farkında olarak hata yapmak ama uzak duramıyorum

Canınm sen buraya kendini onaylatmaya ve git aşkını yaşa falan denmesini sana yol gösterilmesini mi bekliyorsun? Karısını boşar, zaten mutlu olsa neden senle olsun mu diyelim? Adam çıtır arayışında kartlasmaya başlamış zampik yani kaçarak uzaklas, hani abla tavsiyesi

O 40 yaşındaki azgın herifler senin gibi namussuzlara göz dikiyorlar sizde beni çoookkk seviyooo diye veriyorsunuz herşeyinizi sonunda seni çok seven Adam karısına dönüyor sen zarımı hangi doktora diktirsem diye kafa patlatıyorsun! ahlak olmayınca aradaki Çekim hoş gelir...
Anan baban umrunda değil dimi okutup büyütsünler sen de git 40 yaşında adama metres ol! O Ada'm karısıyla tatile gidecek avmye gidecek sinemaya arkadaşlarına gidecek seninle de gizli gizli buluşacak kendine neyi layık görüyorsan onu yaşa kızım
Allah evlatlarımızı kocalarımızı ahlaktan ayırmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…