Keşke ölsemde kurtulsam bu durumdan

Bi kaadın olarak vicdanım sızlıyor hangi vicdan demesi basit değilmi..o kadında kocasını ilallah ettirmeseymiş o zaman kendisinden

evli falan değilim hatta yaşıtız da sen ne dediğinin farkında mısın ?? sen aklını yedin heralde.

yarabbim şöyle akılsız mantıksız insanlar bile devlet dairesinde çalışıyo ben işsiz dolaşıyorum ya... zor sabrediyorum

Bi kaadın olarak vicdanım sızlıyor hangi vicdan demesi basit değilmi..o kadında kocasını ilallah ettirmeseymiş o zaman kendisinden
Kadının kocasını ilallah ettirdigini nerden biliyorsun adamın sana anlattıgı kadar saf olma yavrum adam seni yemliyor yataga attana kadar sonra sende illallah ettirmeseydin diyecek hiç mi türk filmide izlemediniz

Niyeyse bir gerildim
Yavrucum kendi yaşıtın birini bul onla çık gez dolaş inan o 40 yaşındaki adamceğiz aklına bile gelmeyecek
Zaten 40 yaşındaki Adam hayatından memnundur ne karısını boşar ne ailesini dağıtır Olan yine sana olur ağlarsın köşelerde kimse sana kıyamam kuzum demez iyi olmuş der
İşyerinde de bir kere adın çıkar iyi şeyler yap kötü şeyler yap herkes herşeyi anlatır konuşur sen de yıllarca üstündeki o leke ile yaşarsın
Sonra birde Ada'mın karısından ve çocuklarından aldığın ah'lar olacak ömür boyu vicdan azabı ile yanıp tutuşacaksın o ahlarda bir gün seni bulacak
Sen yukarıda yazdıklarımda iyi bişey görüyormusun?

Akılsız mantıksız ? Sevmek sevilmek ne zaman akılsızlık oldu

Ben karısını boşar benimle olur gibisinden şeyler söylemiyorum ki sadece kaafam karısık diyorum

Kadının kocasını ilallah ettirdigini nerden biliyorsun adamın sana anlattıgı kadar saf olma yavrum adam seni yemliyor yataga attana kadar sonra sende illallah ettirmeseydin diyecek hiç mi türk filmide izlemediniz
Öyle degil :-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…