- 10 Ekim 2015
- 542
- 788
- 103
Bi kaadın olarak vicdanım sızlıyor hangi vicdan demesi basit değilmi..o kadında kocasını ilallah ettirmeseymiş o zaman kendisinden
Kocasi adam olsaymis da cocugu yasindaki kiza yan gozle bakmasaymisBi kaadın olarak vicdanım sızlıyor hangi vicdan demesi basit değilmi..o kadında kocasını ilallah ettirmeseymiş o zaman kendisinden
Emin ol esinede bir zamanlar kendini ozel hissettirmistir
Arkadaşlar dikkat edin, bu ortalığı karistirmaya gelen bir Haydar Abi olabilir.Bi kaadın olarak vicdanım sızlıyor hangi vicdan demesi basit değilmi..o kadında kocasını ilallah ettirmeseymiş o zaman kendisinden
Öyle mi :-(Emin ol esinede bir zamanlar kendini ozel hissettirmistir
Bi kaadın olarak vicdanım sızlıyor hangi vicdan demesi basit değilmi..o kadında kocasını ilallah ettirmeseymiş o zaman kendisinden
sevgili değiliz dedin. yaptıklarımızı bilse , beni ikna ediyo falan ne ayak o zamann ??
Inşallah Haydar abidirArkadaşlar dikkat edin, bu ortalığı karistirmaya gelen bir Haydar Abi olabilir.
Kadının kocasını ilallah ettirdigini nerden biliyorsun adamın sana anlattıgı kadar saf olma yavrum adam seni yemliyor yataga attana kadar sonra sende illallah ettirmeseydin diyecek hiç mi türk filmide izlemedinizBi kaadın olarak vicdanım sızlıyor hangi vicdan demesi basit değilmi..o kadında kocasını ilallah ettirmeseymiş o zaman kendisinden
Akılsız mantıksız ? Sevmek sevilmek ne zaman akılsızlık olduevli falan değilim hatta yaşıtız da sen ne dediğinin farkında mısın ?? sen aklını yedin heralde.
yarabbim şöyle akılsız mantıksız insanlar bile devlet dairesinde çalışıyo ben işsiz dolaşıyorum ya... zor sabrediyorum
sana yaşı bile uymayan evli barklı adamı sevdiğini söylediğin zamandan beri...Akılsız mantıksız ? Sevmek sevilmek ne zaman akılsızlık oldu
Ben karısını boşar benimle olur gibisinden şeyler söylemiyorum ki sadece kaafam karısık diyorumNiyeyse bir gerildim
Yavrucum kendi yaşıtın birini bul onla çık gez dolaş inan o 40 yaşındaki adamceğiz aklına bile gelmeyecek
Zaten 40 yaşındaki Adam hayatından memnundur ne karısını boşar ne ailesini dağıtır Olan yine sana olur ağlarsın köşelerde kimse sana kıyamam kuzum demez iyi olmuş der
İşyerinde de bir kere adın çıkar iyi şeyler yap kötü şeyler yap herkes herşeyi anlatır konuşur sen de yıllarca üstündeki o leke ile yaşarsın
Sonra birde Ada'mın karısından ve çocuklarından aldığın ah'lar olacak ömür boyu vicdan azabı ile yanıp tutuşacaksın o ahlarda bir gün seni bulacak
Sen yukarıda yazdıklarımda iyi bişey görüyormusun?
Öyle degil :-(Kadının kocasını ilallah ettirdigini nerden biliyorsun adamın sana anlattıgı kadar saf olma yavrum adam seni yemliyor yataga attana kadar sonra sende illallah ettirmeseydin diyecek hiç mi türk filmide izlemediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?