keske ölseydiler....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Masal the end

hem kırıcı hem kırılgan
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2008
593
61
123
36
Ankara
buraya boyle bı konu acacagm asla aklıma gelmezdı gelemezdi...basta soyluyorum fake dıyecek olan cevap yazmasın....
6 yıllık evlıyım 5 yasında oğlum var
bugun ögrendıklerımle dunya basıma yıkıldı
babam aglayarak benı aradı önemlı bırsey konuşmak ıcın cagırdı gıttıgımde aglıyordu bana sakın olmamı söledı ve kardesımle esımın ılıskısı oldugunu acıkladı ınanmadım öluyorum sandım ama mesajları gosterdı hergun yazdıkları tum mesajlar kardesımın telefonundaydı babam yakalamıstı almıstı telefonu kardesm de okuldaydı ..kardesım 15 esım 28 yasında .babam telefonu savcılıga verdı ben hala ne yaptıgımı bılmez vazıyetteym evdeym bos bos bakıyorm aglayamıyorm bıle...teyzem geldı yanıma benı yanlız bırakmamak ıcın yarın kendımde guc bulabılırsem boşancam tek celsede ....ama bunu nasıl atlatacam bılmıyorum... boyle bısey nasıl unutulur nsl normal hayatıma dönerım bılmıyorummmm

Allah sana sabır versin. çok kötü birşey yaşamışsın gerçekten. babanada çok çok üzüldüm zavallı adamcağız.. ayy yazacak kelime bulamadım ya..

çok çok zor bişey canım allah yardımcın olsun.kız kardeşin daha çok küçük kesin eşin kandırmıştır onu.sen eşini boşver ondan bie şekilde kurtulursun boşanırsın ama kız kardeş atılmazki.onun da cahilliğine ver.tabi yaşı kaç olursa olsunkardeşini affetmen biraz zor olur.kendimi senin yerine koydum benimde 16 yaşında kız kardeşim var allahım göstermesin çok zor.çocuğunda varmış.yani o eşini görsem ağzıma ne geliyorsa sayarım valla.

keşke şaka olsa hala soktayım tepkısızm bu davranısım herkesı sasırtıyo kaynanam geldı benım oyle bı oglum yok artık dıyo babamda bnm oyle bı kızım yok artk dedı ben ne dusunecegımı bılmıyorum bıle...eşim kendını öldureceını söleyp kayıplara karıstı.. ben ruyada olup uyanmak ıstıyrmmmm

allahım bu nasıl bişeyyy
hemen hemen boşanmalısın bu nasıl bir zihniyet??
karısının kardeşiyle hem de 15 yaşında...
eşine ne dense boş inan...
kardeşin de 15 yaşında tamam ama kendini bilebileceği bir yaş...
kardeşindir atamazsın diyemeyeceğim ben..
eşinle boşanırsın ve bunu ilk yaşayacak kişi sen değilsin..
ama kardeşinle olan durumun nasıl olur ne yaparsın nasıl senin yüzüne bakar
bu zor olur işte..

ıkısıde öldü benım için

kabahat eşinizde 15 yaşında bir kız daha ergen şu an hata yapmaya müsait..ama eşiniz 28 yaşında adam..çocuklara karşı ilgisimi var

ayy iğrenç herif kendini öldürecekmiş bide dünyadan bi pislik azalmış olur bence 15 yaşındaki çocuktan ne bekledi acaba. kardeşinde çok dizi izliyor herhalde salak şey. çevresinde kimse yokmuymuş da eniştesini bulmuş gerizekalı. evlerden ırak allah korusun yaa.

off hayali bile kotu.
mesajlari gordugunuze gore az cok iceriginden ilk adimin kimden geldigini anlayabilirsiniz belki.
bi tarafta kardes bi tarafta es.
ama en buyuk hata esinizde.
15 yas cocuk denecek yas daha.
her yola gelebilecek donem.
kardesiniz boyle birseye kalkismis olsa bile esiniz bi sekilde uyarmaliydi.
kardes es gibi degildir.
atsan atilmaz satsan satilmaz ama buyuk ihtimalle affedilmesi zor olurdu.

okurken nefes almayı unuttugumu farkettim inanamıyorum .ben okurken nefesim kesildi seni düşünemiyorum arkadaşım. ALLAH yardımcın olsun. ne denir ne söylenir sözün bittigi yerr olsa gerek. kocanda kendini fln öldürmez merak etme işin içinden çıkamayınca kaçmış işte.sakin ol çocugunda varmış.kardeşşş kardeşşş asıl orası çok zorr. daha da küçükmüş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…