keske ölseydiler....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ewet yası kucuk ama ben o yasta evlıydm ynı bılıncsız olacak bı yas deıl ınsan ablasına bunu nasıl yapar eşimi allaha havale ettım böyle bı ıgrenclıgı dusundukce allahım aklımı koru dıe dua edıorm ıkısınınde rabbım versn cezasını

çok üzücü bi olay ama 28 yaşındakı bı adam 15 yaşında bırını kandırması normal gunumuzde hersey oluyor o yuzden babana dahi güvenmiyeceksın dıye boşuna demıyorlar kardesınnde bı dktora gıtmesınde fayda var ne kadar kötu olursa olsun kardesn atsan atılmaz satsan satılmaz ama senın kesın destek alıp bu durumu atlatman lazım umarım kendını öldurur yoksa ınsanların arasına çıkıcak yüzü olmaz. çocugunuz var mı ?

canım benim kıyamam sana şimdi boşansan ya anne evine gidecen yada başka ev tutacan anne evine gitsen kardeşin orda olacak başka ev tutsan yürütmek zor boşanmasan ona baktıkça hatırlamak zor sindirmek zor ve hiç mi bir araya gelmiceniz kardeşinle falan Allahım nasıl bişeydir bu kardeşin tamda kanacak yaşta evet peki ya eşin onu napmalı kıyamam sana Allahımız yardımcınız olsun inş. güzel kardeşim her sıkıntının arkasında güzel günler var

off yaa cnm çok uzudum şok ıçındeyım ne desek boş bılıyorum ama kardesın suan tam cahıllık donemınde bence ne olursa olsun onuda yanlız bırakma atsan atamazsın kardesın sonuçta bı yanlıştan onuda kurtar kendınıde bır hata yapıp ya canlarına kıyarlar yada kacarlar

15 yaş için çocuk diyorsunuz da arkadaş da 17 yaşında evlenmiş doğum tarihi yanlış yazmıyorsa.

ewet aynen öyle...
kardesmı babam kabu etmıo bugun evde ama yarın savcılıktan sonra yurda falan gotrsunler dıo babam bnm ıcın ölse bıle canım yanmaz bundan sona ıkısıde

acaba aralarında bısey gecmıs mı msj dan harıc sonucda kımsen aklına gelmez onalrı bu sekılde dusunmek:26:

Sakinliğinizi koruyun ve öncelikle çocuğunuzu tartışmalara şahit olmayacağı bir yere gönderin.. Pis sübyancıyıda boşayın gitsin. Ama iyice afişe edin ki insanlar kızlarını korusunlar ondan..

Allah sabır versin canım cok zor bir durum gercekten.Eşin tabi ki çok büyük hata yapmış ama kardeşin de aptal değil ya.böyle bir şeye nasıl izin verdi inanılır gibi değil.ben eşinin kardeşini kandırma kısmına fazla katılamayacağım özür dilerim.o biraz kişilik yapısı.sen kendine ve cocuguna bakmalısın artık.ama bence cok güvenmediğin kişilere bu konuyu duyurma.sonucta genç kız.kardesine su an kızgın olabilirsin ama ileride hafifleyecektir bu kızgınlıgın.o yüzden pişman olacağın seyi yapma.su anda cocugun icin dimmdik durman gerek.güçlü bir kişiliğin olmasa buraya bunları yazacak kadar kendini iyi hissetmezdin.toparlanmaya bak.hayatta senden ve cocuğundan daha değerli ne olabilir ki? babana cok üzüldüğümü söylemeden edemiycem.moralini yüksek tut Allah yardımcın olsun

Allah'ım Sana Sabır, Dayanma Gücü Versin..
Sözün Bittiği Yerdeyim..

arkadaşım ;allah dayanma gücü versin, kardeşimle eşim deyince gözlerimiaçıp tekrar okudum...
ne ayıp , genç kız bile sayılamaz daha o,çocuk yani..
kabahatin büyüğü eşinde...
kardeşin ne yapıyor bu arada? eşin kayıplara karışmış..
baban en iyisini yapmış tel.i savcılığa vermekle..
allah muhafaza daha kötü şeyler olabilirdi sizden habersiz..
aralarındaki şeyin boyutu ne acaba?

tepki verememeni anlıyorum şoktasın çünkü..
soğukkanlı olmaya çalış..

babaya da yazık, iki tarafta iki evlat..

ya yaşı küçük deniliyor ama
karşısındaki kadın alalade bir kadın değil ki
ablası yaaa...
yaşla alakası yok bence bunun tamamen karaktersizlik, arsızlık....

Mesajların içeriğinden ilişkinin boyutu anlaşılır aslında. Salak kız da 15 yaşında hayatını mahvetti. Ahh şu pis nefis..

15 yaşındaki bi çocuk ne yaptığını biliyordur.Her ikiside yakalanıcaklarını nasıl düşünmediler .Allah büyük iğrenç insanlarrr

kardesinizle konusmadiniz mi? ya da esiniz? bi aciklamalari yok mu?
kardesinizi bi kenara cekerek konusun tehtitle olabilecek turden bisey mi?

Allahsabır versin demekten başkaa söyleyecek söz bulamadmm sizi teselli edecek bi kelimee henüz lugatmda yok..Allah onları bildiği gibi yapsın eşten geçilirdee kardeşinzden geçilirmi bilemedm..

ence anne babanın yetiştirirken bazı erdemleri kazandırması gerek.....

Kalp atışım hızlandı beynim zonkluyo. Düşünmek bile yetti.
İçime bişey oturdu. Allah yardımcın olsun kalbine ferahlık versin inşallah.
Bazıları cahil, çocuk demiş ama ben öyle düşünmüyorum. Eğer 28 yaşında başka bi adam olsaydı bu! Cahillik diyebilirdim. Kandırmış diyebilirdim. Salak değil ya! Eniştesi nasıl kandırsın?! Biraz durur düşünür. Bu benim eniştem böyle konuşması normal değil diye. Ablasına anlatır bişey yapar. Bahsettiğimiz 6-7 yaşında değil ki. Ergenliğe girmiş, bişeyleri sizden benden iyi bilen herşeye meraklı. Aklınıza gelmeyecek şeyleri merak edip araştıran bi ergen. Herşey dizilerde bukadar göz önündeyken ve herkes ayıplarken ancak akli dengesi yerinde olmayan insanlar bu hataya düşer. Hata bile diyemem ben buna. Bile bile lades! O senin ablanın eşi, yiğeninin babası. Ya Rabbim neyin özentisi neyin hevesi. Neden yapar bunu bi insan. Evli bi adamla bile konuşması yanlışken neden bukadar yakınında ki. Dondum kaldım. Yazılacak söylenecek okadar çok şey var ki. Çok çok üzüldüm.

Rabbim kudretiyle sana bi çıkış kapısı göstersin, ferahlığa ulaştırsın seni. Açılan elleri, yönelen kalpleri geri çevirmez.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…