- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 198
- 40
- Konu Sahibi Masal the end
-
ence anne babanın yetiştirirken bazı erdemleri kazandırması gerek.....
allah razı olsn hepınzden aglayamyrm bıle hala bunu atlatmak ıcın fıkırlere ıhtyacım oldugundan yazdm bazen kaısık yazıyorm elım tıtrıyo arada cunku.yaeın umarım kendıme gelırım ve bosanıcam tabıkı kesınlıkle çok sukur kendı ısım var maddı anlamda her turlu calısırm ogluma bakarım ama bunu nasıl unuturum bırdaha kıme guvenırım bu hayatta bılemıorm
ANNemı sormussunz annem ben 10 yasındayken oldu o yasta kardesımı ben buyuttum altını tmzledım daha 10 yasındaydım dusunun ona annelık yaptm ama annem ııkı ölmüş bugunlerı gormemeş yoksa bugun kahrından ölürmüş
ANNemı sormussunz annem ben 10 yasındayken oldu o yasta kardesımı ben buyuttum altını tmzledım daha 10 yasındaydım dusunun ona annelık yaptm ama annem ııkı ölmüş bugunlerı gormemeş yoksa bugun kahrından ölürmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?