keske ölseydiler....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anneniz ne diyor bu duruma yani kardesinizin durumuna,
tabiki cok kötü birsey siz affedemeyebilirsiniz,baba silebilir
ama anne icin cok zor olacak...
yazik 15 yasinda mahvetti kendini...

baba kardesi istemiyor yurda falan gitsin demis suan cok kızgın cok haklı ama oda dogru olurmu bilmem 15 yasındaki bir kızı boyle bir hatanın ustune gormezden gelirlerse ilerde cok daha kotu seyler gelir basına

herkes biliyor bunu ,yaş 18 den küçükse ,yasalara göre kendi rızasıyla da olsa ,aralarında birşey geçtiyse
erkek olan taraf ceza alıyor..

acaba esınız kardesıne ne vadettı yıgenıne anne olmak mı oda 15 yasında kı kıza cook sacma akıl alacak bırsey degıl ıgrenlık allah yardımcınız olsun sızın ve aılınızın cook kotu bı durum umarım daha fazla yara acmaz sıze

allah razı olsn hepınzden aglayamyrm bıle hala bunu atlatmak ıcın fıkırlere ıhtyacım oldugundan yazdm bazen kaısık yazıyorm elım tıtrıyo arada cunku.yaeın umarım kendıme gelırım ve bosanıcam tabıkı kesınlıkle çok sukur kendı ısım var maddı anlamda her turlu calısırm ogluma bakarım ama bunu nasıl unuturum bırdaha kıme guvenırım bu hayatta bılemıorm

Allah sabır versin.

Peki bahsettiğiniz ilişki ileri boyutlarda bir şey mi yoksa flört gibi mi?Çocuğunuzun babası 15 yaşında bir kızla ileri seviyede bir şeyler yaşayacak kadar da akılsızlık yapmamıştır umarım.

ANNemı sormussunz annem ben 10 yasındayken oldu o yasta kardesımı ben buyuttum altını tmzledım daha 10 yasındaydım dusunun ona annelık yaptm ama annem ııkı ölmüş bugunlerı gormemeş yoksa bugun kahrından ölürmüş

size tek önerebilcem şeyy boşanırken eşinizin bu adiliğinden faydalanın vee çocuğunuzdan uzak durmasını sağlayın mahkemece..çocuk denecek yaştaa biriylee ilişkisi olmşsaa sağlıklı bi insan değil kardeşinize okadardaa suç bulamıyrumm kandırılmş olma olasılığı çok yüksek ama affedlmesi zor birşey bu hatası o size kalmştr amaa çocuğunzdann uzak tutunn eşinizi nekadar sağlıklı mantıklı bi fikirr bu tartışılır amaa ben olsamm aslaa göstermezdm vee elimden gelenide yapardmm..babasız büyüsün böyle VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs birine baba demesndensee

Allah yardımcın olsun arkadaşım ne dense boş.tek aklıma gelen annen ve babanın yaşadığı travma.onlar senin kadar nefret edemezler kardeşinden.çok zor yaa.bende ablamla bunun gibi olmasada bi kaç bişiler yaşadım nefret ediyorum ondan.ve akabinde asosyal bi hayata girdim bide diyolarki niye insanlara karşı soğuksun .al işte insan kardeşine güvenmeyecekse kime güvenecez biz yaaa...
ama belliki kardeşinin tedaviye ihtiyacı var.kardeşini sev diyemem bundan sonra ama köstekte olma derim.ne bileyim ayağa kalksın ve ne hali varsa görsün.

Allah yardımcınız olsun..Babanız dürüst biriymiş..Örtbas etmeye kalkmamış ve zamanında sizi bilgilendirmiş...Çoğu aile konduramadığından ya da şahit olsa bile örtbas ettiğinden insanlar yalanlar içinde yaşıyorlar...
Hakkınızda hayırlı olsun..Boşanmanız sizin için en mantıklısı...

Ben bunu bir tek flimlerde olur sanıyodum çok şaşkınım şuan
Birde yavrunuz var onu hiçmi düşünmedi eşiniz.
Madem böyle bi niyeti vardı aldatmak gibi niye kız kardeşinizi seçmiş sapık mı bu adam?

çok özür dilerim yaa.bu yazdığını görmemiştim.

of çok acı
hayat işte başımıza ne gelecek ne olacak hayat ne getirecek hiç bilemiyoruz..
bize düşen başımıza ne gelirse güçlü durmak..
hele ki sen ayakta durmak zorundasın oğlun için
tabi ki ömrün boyunca unutamazsın..
umarım bundan sonra hayat sana güzel yanını gösterir, oğlunla birlikte
güzel bir hayata merhaba dersin...

Annelik yaptığınız kardeşinizi kolayca silebilecek misiniz?Bence eşnizden bir an önce kurtulun, kardeşinizle olan ilişkinizi ise zamana yaymalısınız, elbette hiçbir şey olmamış gibi bağrınıza basamazsınız ama hayatta sizden ve babasından başka bir yakını da yoksa onu tek başına bırakmak hatalarına devam edeceği anlamına gelir.

15 yaşında ki çocuğu ne diyerek kandırdı acaba ya(( uffffffffff çok zor bi durum ya Allah yardımcınız olsun. Hayatta neler var ya(

yazıkkk..sen onu büyütmüşsün ,senin büyütülmeye ihtiyacın varken, ona annelik yapmışsın..

kardeşinin sana tepkisi nasıl, hiçbirşey söylemiyor mu?
özür falan, hata yaptım demiyor mu?

allah kimseyi şaşırtmasın..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…