- 16 Temmuz 2017
- 969
- 1.156
- 33
- Konu Sahibi Soydanayse
-
Böyle bir kv'ye anca bu kadar dayanabilirdiniz zaten . Çileden çıkmanız normal.
Aslinda bi cok evlilik baslamadan bitiyo altinlar dugun hep maddiyat girince araya.. dugunden sonrada surekli hep ayni kavgalar.. akli basinda insanlar olsalar boyle yapmazlar ama iste.. para anayi kizdan ayirir demisler
Hayir kadin anlatıyor diyor ki ilk başta sustum diyor arkadaslar okuduğunuz algilayamiyormusunuz Bide kadına suc buluyorsunuz utanmadan yok gazabından korusun yok sende az değilsin kocana sabır versin bilmem ne sizin gibilere boyle kaynana lazım iste hayati toz pembe görüyorsunuz pes.
Bende bunlari bi gelin olarak yaziyorum. Su bi gercek, kayinvalideler kizlarina yapmadigi nazi gelinlerine yapabiliyorlar. Ama evlilikte bir esik var bence. Bir erkek karisina, annesine laf etme hakki tanimamali. Bu kadin icinde gecerli. Kimse birbirinin ailesine saygisizlik etmemeli. Dedigim gibi gerekiyorsa gorusmesin gelin kayinvalide. Erkegin bu iliskiyi gerektiginde yonetebilmesi gerekiyor. Bu evlilikte kimse kendi yerini bilememis gibi gordum ben.Evlenmeden önce bende öyle düşünüyordum kotu konuşan gelinleri dinlemez öyle ortamda bulunmazdim oğlunu seviyosan onlarida seveceksin hem ne olabilir ki sen iyi oldunmu herkes iyi olur yasli insanlar hal hatir sor hediyeler al arada islerini yap senden iyisi yok diyodum ki halt etmisim bir kizin annesine yapmayacagini kaynanama yaptim abartmiyorum gerçekten boyle. Ama takdir edildimmi asla. Sizden önemlisi yok ozsaygisi olacak bi kadinin kendinden taviz vermeyeceksin kimsenin de nazi geçmeyecek sana anladim ama geç anladim
Dogrudur. Herkes anne gibi davranmiyor. Bazende tam olarak anne gibi davrandigi icin kiziyoruz. Benim annem genelde tavsiyede bulunmayi cok sever. Her konuda, her sekilde konusmayi sever. Bu beni bazen rahatsiz ediyor mu? Ediyor. Ama kotu niyetli olmadigini biliyorum. Ayni anlayisi cogu zaman kayinvalideler goremiyor. Kocamiz annesinden fikir alip uygulayinca "ana kuzusu" oluveriyor. Nihayetinde karsimizdaki kadin da bi anne. Ve onun yetistirdigi ogula asik olup evleniyoruz. Bu kadar ofkeyi, ne olursa olsun -iftira,buyu gibi seyleri ayri tutuyorum- haketmiyor.Kusura bakmayın ama kayıtsız kalamadım " kayınvalide dediğin insan annen " demişsiniz o her kayınvalide için geçerli değil..Sizin ki anneniz gibi olabilir ama bu herkes için geçerli değil ne yazık ki !
Bende bunlari bi gelin olarak yaziyorum. Su bi gercek, kayinvalideler kizlarina yapmadigi nazi gelinlerine yapabiliyorlar. Ama evlilikte bir esik var bence. Bir erkek karisina, annesine laf etme hakki tanimamali. Bu kadin icinde gecerli. Kimse birbirinin ailesine saygisizlik etmemeli. Dedigim gibi gerekiyorsa gorusmesin gelin kayinvalide. Erkegin bu iliskiyi gerektiginde yonetebilmesi gerekiyor. Bu evlilikte kimse kendi yerini bilememis gibi gordum ben.
Şimdi sen kaynana beddua ettin farkinda misin?
Ya bir uzayli gelip kaynanani kaçırıp kendi gezegenine götürse?
Oglu da anam anacım diye ağlasa he?
Bunun vebalini nasil ödeyeceksin.
Dogrudur. Herkes anne gibi davranmiyor. Bazende tam olarak anne gibi davrandigi icin kiziyoruz. Benim annem genelde tavsiyede bulunmayi cok sever. Her konuda, her sekilde konusmayi sever. Bu beni bazen rahatsiz ediyor mu? Ediyor. Ama kotu niyetli olmadigini biliyorum. Ayni anlayisi cogu zaman kayinvalideler goremiyor. Kocamiz annesinden fikir alip uygulayinca "ana kuzusu" oluveriyor. Nihayetinde karsimizdaki kadin da bi anne. Ve onun yetistirdigi ogula asik olup evleniyoruz. Bu kadar ofkeyi, ne olursa olsun -iftira,buyu gibi seyleri ayri tutuyorum- haketmiyor.
ooooooo bak işin rengi bu cümleden sonra değişir yalnız kadın resmen inadına yapıyorAnnemin yaptığı 4 bilerziğe kadar alıp sonrada safsın vermeseydin diyen bir kadın.
Sıkma canim canını hepsi aynı butun kv ben uc gunluk gelindim boynumdaki altını aldığında diğerlerini vermeyip bilezik yaptirincada tartıştı benimle 1 haftaliktim ye icir doyur besle senden iyisi yok elini bi cek senden kötüsü yokOlsun canım boşver anlayanlar yeter iyi ki varsınız
ooooooo bak işin rengi bu cümleden sonra değişir yalnız kadın resmen inadına yapıyor
bu laftan sonra yapacağın herşeyi hakediyor hatta yapıp üzerine bir de
safım ben ya ondan yaptım dersen tam olur
Taşınmazı sat, altın paralarını, senden aldıklarının parası al gerisini onlara iade et. İyi yapıyorsun iyilikten anlamayanı şeytanla tanıştırman gerekli bence. Sorularına cevap verme, aynı masada oturma onunla biryere gittiğinde. Hatta mümkün olduğunca az git öyle yerlere.
Sıkma canim canını hepsi aynı butun kv ben uc gunluk gelindim boynumdaki altını aldığında diğerlerini vermeyip bilezik yaptirincada tartıştı benimle 1 haftaliktim ye icir doyur besle senden iyisi yok elini bi cek senden kötüsü yok
Görgüsüzun tekiymis sizin kayinvalide..giderken benimkinide gotursun ya..eksra para veririm söz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?