Keşke uzaya ışınlansan kayınvalide..

Hayir kadin anlatıyor diyor ki ilk başta sustum diyor arkadaslar okuduğunuz algilayamiyormusunuz Bide kadına suc buluyorsunuz utanmadan yok gazabından korusun yok sende az değilsin kocana sabır versin bilmem ne sizin gibilere boyle kaynana lazım iste hayati toz pembe görüyorsunuz pes.

Aslinda bi cok evlilik baslamadan bitiyo altinlar dugun hep maddiyat girince araya.. dugunden sonrada surekli hep ayni kavgalar.. akli basinda insanlar olsalar boyle yapmazlar ama iste.. para anayi kizdan ayirir demisler

Benim hiç umurumda olmazdı para pul bana böyle davranılmasaydı. Ya diyorum ya altınlarımı söyledim sen de safsın rızanla verdin geri istiyorsun dedi.. ben taa 5 aylık evliyken anlattım eşime bunları düşünün. Hep huzursuzluk olmasın iyi olalım diye. Ama artık yeter.

Olsun canım boşver anlayanlar yeter iyi ki varsınız

Bende bunlari bi gelin olarak yaziyorum. Su bi gercek, kayinvalideler kizlarina yapmadigi nazi gelinlerine yapabiliyorlar. Ama evlilikte bir esik var bence. Bir erkek karisina, annesine laf etme hakki tanimamali. Bu kadin icinde gecerli. Kimse birbirinin ailesine saygisizlik etmemeli. Dedigim gibi gerekiyorsa gorusmesin gelin kayinvalide. Erkegin bu iliskiyi gerektiginde yonetebilmesi gerekiyor. Bu evlilikte kimse kendi yerini bilememis gibi gordum ben.

Kusura bakmayın ama kayıtsız kalamadım " kayınvalide dediğin insan annen " demişsiniz o her kayınvalide için geçerli değil..Sizin ki anneniz gibi olabilir ama bu herkes için geçerli değil ne yazık ki !
Dogrudur. Herkes anne gibi davranmiyor. Bazende tam olarak anne gibi davrandigi icin kiziyoruz. Benim annem genelde tavsiyede bulunmayi cok sever. Her konuda, her sekilde konusmayi sever. Bu beni bazen rahatsiz ediyor mu? Ediyor. Ama kotu niyetli olmadigini biliyorum. Ayni anlayisi cogu zaman kayinvalideler goremiyor. Kocamiz annesinden fikir alip uygulayinca "ana kuzusu" oluveriyor. Nihayetinde karsimizdaki kadin da bi anne. Ve onun yetistirdigi ogula asik olup evleniyoruz. Bu kadar ofkeyi, ne olursa olsun -iftira,buyu gibi seyleri ayri tutuyorum- haketmiyor.

Şimdi sen kaynana beddua ettin farkinda misin?
Ya bir uzayli gelip kaynanani kaçırıp kendi gezegenine götürse?
Oglu da anam anacım diye ağlasa he?
Bunun vebalini nasil ödeyeceksin.
Not:Hersey yoluna girer sen saygida kusur etme.Tek kusurlu kendi kalsin.

Bu nazı siz görmüş olabilirsiniz ben görmedim. Aksine durduk yere hiç birşey yokken yüzüme karşı ben o gelini tepeme çıkartamam neler yaparım öyle gelinlere denilen oldum.

Şimdi sen kaynana beddua ettin farkinda misin?
Ya bir uzayli gelip kaynanani kaçırıp kendi gezegenine götürse?
Oglu da anam anacım diye ağlasa he?
Bunun vebalini nasil ödeyeceksin.

Demi, neyse Allah belanı versin demekten iyidir, vicdanlıdır :))

Siz şaka mısınız ? Annemin yaptığı 4 bilerziğe kadar alıp sonrada safsın vermeseydin diyen bir kadın. Bence nefretin en büyüğünü hak ediyor. Evet haklı saf ve iyi niyetli olan benim ! Ha birde benim ailem var ki , damatları onlara gittiğinde kuzu kesiyor, elini cebine attırmıyor, hürmet üstüne hürmet gösteriyor seviyor sayıyor. Maddi durumlarımız eşit aileler olarak.

Taşınmazı sat, altın paralarını, senden aldıklarının parası al gerisini onlara iade et. İyi yapıyorsun iyilikten anlamayanı şeytanla tanıştırman gerekli bence. Sorularına cevap verme, aynı masada oturma onunla biryere gittiğinde. Hatta mümkün olduğunca az git öyle yerlere.

Annemin yaptığı 4 bilerziğe kadar alıp sonrada safsın vermeseydin diyen bir kadın.
ooooooo bak işin rengi bu cümleden sonra değişir yalnız kadın resmen inadına yapıyor
bu laftan sonra yapacağın herşeyi hakediyor hatta yapıp üzerine bir de
safım ben ya ondan yaptım dersen tam olur

Olsun canım boşver anlayanlar yeter iyi ki varsınız
Sıkma canim canını hepsi aynı butun kv ben uc gunluk gelindim boynumdaki altını aldığında diğerlerini vermeyip bilezik yaptirincada tartıştı benimle 1 haftaliktim ye icir doyur besle senden iyisi yok elini bi cek senden kötüsü yok

ooooooo bak işin rengi bu cümleden sonra değişir yalnız kadın resmen inadına yapıyor
bu laftan sonra yapacağın herşeyi hakediyor hatta yapıp üzerine bir de
safım ben ya ondan yaptım dersen tam olur

Bunların ikisi bana aşırı mantıklı geldi bu hırsla yapar mı yaparım. :)

Yüzüne tükürüldüğünde yarabbi şükür demeyen insanları severim. Diğer türlü yakandan düşmez bu tipler. Benin kv gururlu ölse adım atmaz. Düşmanın bile iyisi oluyormuş demek.

Kıyamam aynı ben işte. Benim ona karşı tek kötü niyetim benden sonrada gelini olacak bana yaptıklarını ona yapamasın da ! Kıymet bilsin.

Mala el koy kesinlikle ve sana olan borçlarını ödedikleri taktirde geri vereceğini söyle
Laf söz ederlerse de safmısınız vermeseydiniz de
Benim de kayınvalideye altın kaptırmışlığım var yaramı deşdi bu konu
10 bine yakın alacağımız var altınlar+verilip yerine getirilmeywn sözler+doğumlarımda takılması gereken altınlar vs.
Toplam 10 bini bulur
Ama ne yazıkki üstümde mülkleri yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…