Keşke uzaya ışınlansan kayınvalide..

Kıyamam aynı ben işte. Benim ona karşı tek kötü niyetim benden sonrada gelini olacak bana yaptıklarını ona yapamasın da ! Kıymet bilsin.
Aynen bende oyle diyorum kimsenin ahi yerde kalmaz benden sonrada bi gelini olacak fitil fitil burnundan getirsin inşallah bir senelik evliyim hayatımı mahvetti karı koca Bide aynı evde oturuyoruz ayriyetten benm Kaynanam gorumcemide besliyor gorumcemde yaz tatilinde kızını buraya gönderdi cinnet geçirdim ya bi tayt bi tişörtle göndermiş bunlarda bi bavul dolusu alışveriş yaptı esim calisan tek kişi kaynim 19 yaşında iki gün calisir üçüncü gün bırakır yuzsuzlugun dibine vurdular oğlunun oyuncağının bile ariyip eşimden istiyor esim kızınca kaynanami aramış oğluna soyle bana 50 tl göndersin ayakkabı alcmm kaynanamda geldi eşime söyledi bende açtım ağzımı yumdum gözümü arkasına baka baka geri gitti esimede verirsen Bidaha asla yüzüne bakmam dedim o da salakmiyim vermicem tabikide dedi bende baştan yapmicaktn bu salaklığı dedim sukur eşimde herşeyi kendi görmeye başladı biraz uzun oldu ama

Emin olun kayınvalidenin iyi niyetli olduğunu hisseden hiç bir gelin kötü davranmaz,nefret etmez,çünkü ne umutlarla kuruluyor o yuvalar,evlenirken "kaynanamı ezeceğim,lafımı geçireceğim vs vs diyerek evlenen gelin görmedim ama aksine otoriter olmaya çalışan,ezen,oğlunu kıskanan çok kaynana gördüm " ( en başta benimki :) bu yönden çok kırgınım binbir umutla evlenip türlü entrikaların içine düşüp çok fazla yara aldığım için, karşımızda ki de bir anne belki ama bir annenin yapmayacağı herşeyi yapacak kadar bir ANNE..

yuh

Takdir ediyorum çok güzel anlatmışsınız.
Tıpkı böyle ! Ben iyi olmak istemesem zaten yakın taşınmazdım, ne umutlarla evlenip bir başıma kaldım koskoca şehirde. Evet benim kayınvalidemde otoriter olduğunu gösterme çabası var, bu yüzden istiyor ki herkesin yanında beni ezsin. Daha bu sabah tartışırken bana " kayınvaliden kötüde olsa insanların içinde iyi diyeceksin kötü davranmayacaksın ki seni iyi bilsinler " diye başkasından örnekler verdi. Çünkü beyni zehir. Çünkü aşırı akıllı kendisi..

Benim Kaynanam evlenmeden önce ne vaatler ederdi melek derdim ya Herkes derdi bak değişecek soyle olacak boyle olacak kayinbabamla ben kol kola girip markete giderdim sonra Kaynanamin kıskançlıkları başladı beraber İzmir'e gittik Herkes dediki Kaynanama kizinla birlikte gelininizi ne kadar cok kiskaniyorsunuz cok belli ediyorsunuz gorumcem İzmir'de oturuyor bi baktım benim ayakkabım kapının önünde Kaynanam benden izin almadan ona göndermiş orda sorup kizincada Kaynanam Hic giydiğini görmedim ondan dedi üstüme yürüdüler herkesin içinde gorumcem al götür ben terlikle giderm senin ayakkabina kalmadım kalmadıysan niye aldın sen bi karışma herşeye dedim kaldı oyle

Iyi de hep para altın , altın para başka bişey yok ki çok can sıkıcı olabilir Hangimiz yaşamadık ki ? Kv ' den geri kalır yaniniz yok hala...

Iyi de hep para altın , altın para başka bişey yok ki çok can sıkıcı olabilir Hangimiz yaşamadık ki ? Kv ' den geri kalır yaniniz yok hala...

Ne alaka ya ? Ne demek geri kalır yanınız yok. İliğime kadar sömürmüş kadın karşılığında hiç bir şey dememişim bi mülk benimdir demem onun o kötü niyetiyle beni bir mi eder ? Bence söylediğinizi tartın. Ayrıca ben sahiden sahiplenmek için değil, sadece ders olsun diye bu konuşmayı yapmak istiyorum. Ha maddiyattan başka sevgide görmedim saygıda her ortamda küçük düşürüldüm, çünkü kendisi baskın kaynana olmayı sever çünkü aaa bak geline neler yapıyor da gelin ses etmiyor denilmesini sever bunlar söylendide zaten. Bir yere kadar. Ben iyi niyetimi yitirdim varsın siz beni onun kadar kötü bilin !

Benimkinden daha kötüleride varmış..

Nasıl biri oldugunuz beni ilgilendirmez.
Ama siz bu kafayla daha çoook ünlem koyarsinız. Mal mülk geçici bunu belirteyim , % 90 gelinlere bu yapılıyor ama işte bunu herkes dile getirmiyor. En basiti ben kv ' nin yüzüne kapı carpmam, gelip gitmiceksin demem.. (sahsima hakaret vs olmadığı sürece hele bilezik altın para için hiç yapmam )

Ne tuhafsiniz ya kadın hakkını savunsa sende çok fenasin kendini ezdirse safsin dersiniz.
Burdaki üyelerinde bi ayarı yok gerçekten.
Konu sahibi dediğiniz gibi altınları veya aldıkları borçları geri vermiyorlarsa gayet de o mülk sizin hakkinizdir burada tuhaf olan ne var herkes enayi mi parayı sokakta mi buluyor?
Ayrıca az bile yapmışsın az bile demişsin böylelerine müstehak anneyse ona göre davransın.
Ona ne gelininin eteginden ohh böyle lafları yer işte.

" Safsın" şahsıma hakaret değil. Konumu takipten çıkabilirsiniz.

Ben yine onların altınında parasında değilim. Ailemin yaptığı 4 bilerziği istiyorum sadece onların bende iğnesi olsun istemem.

valla baslıga istinaden al benim kaynanayıda uzaya yolla bilezik bozar gene yollarım onu yeterki gelmesin :)))))))))

Ben sana hak verdim.Bazi insanlar sustukca, huzursuzluk çıkmasın dedikçe eziliyorlar.Konustuklari zamanda kötü oluyorlar.Zorla insanı kötü yapıyorlar.Ne yapman gerekiyorsa yap ama eşinizinde haberi olsun sonra seni suçlu hale dusurmesinler.Dusunerek hareket et hakliyken haksız duruma düşme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…