• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

keske yapmasaydim

:9::9::9:
Ortada affedecek bi kişi varsa sevgilin bence.
Onu aptal yerine koyduğun için özür bile dilemelisin.
Ya biraz farkına varın artık..
Yıl olmuş 2013, hala daha telefondan , msn'den işletenler var.
O kadar çok kullanılan bir oyun olmuş ki, kimse yemiyor artık.. :ssz:

ayrıca az önce paylaştığın bişeyi okudum. arkadaşının başına gelenleri. gerçekten üzüldüm. Allah acil şifalar versin. o da mesela erkek arkadaşından şüphelenmiş face şifresini kırmış. içinde olmayınca bu olay size saçma gelio olabilir

yemiyor mu:) yahu bu anlattığım ne peki. ben biyerden daha hatırlıyorum. radyoda canlı yayına bağlanan bi kadın vardı. eşim şu an msnde aylardır konuştuğu kadınla buluşmaya gidiyo ama o benim. sizin yayınızı o da kaçırmaz eğer dinliyorsa eve gelmesin boşanıyoruz. karısı olarak bana söylemediği güzel sözleri o kadına söyledi diye. çok kullanılan olabilir ama yaptım işte. güven de duymuyorum artık.

Valla erkekler o kadar fena ki, karda yürüyüp izlerini belli etmezler.
Bence senin olduğunu anladığı için sormadı.
Anladı yani.
Benim düşüncem bu. :ssz:
Güvenip güvenmemek sana kalmış tabi.
Elinde net bi kanıtın olmadan kendini yıpratma ama .

Valla erkekler o kadar fena ki, karda yürüyüp izlerini belli etmezler.
Bence senin olduğunu anladığı için sormadı.
Anladı yani.
Benim düşüncem bu. :ssz:
Güvenip güvenmemek sana kalmış tabi.
Elinde net bi kanıtın olmadan kendini yıpratma ama .

benim olduğumu anlamadı. diyorum ya o anlasa anında aynı msn sayfasına yazar. hatta ısrarla telefon eder. çok cindir o. rezil ederdi. ona güvenemediğimi bildiği için böyle. beni ne hale getirdi ya:((( ben de yapmazdım böyle şeyler.

benim olduğumu anlamadı. diyorum ya o anlasa anında aynı msn sayfasına yazar. hatta ısrarla telefon eder. çok cindir o. rezil ederdi. ona güvenemediğimi bildiği için böyle. beni ne hale getirdi ya:((( ben de yapmazdım böyle şeyler.

Hmmm..
Güven olmayan bir ilişki ne kadar devam edebilir ki?
Gerçi biliyorum o duyguyu ama her zaman aklında soru işaretleriyle yaşayamazsın ya. :50:

özür dileyip ısrarla senin oldugunu bildigini iddia ediyosa kesin yalandır gerçek olsa geriye çekilir senden özür beklerdi zaten

özür dileyip ısrarla senin oldugunu bildigini iddia ediyosa kesin yalandır gerçek olsa geriye çekilir senden özür beklerdi zaten

kesinlikle katılıyorum. hiç böyle düşünmemiştim. haksız yere beni suçluyosun der çekilirdi. suçlu psikolojisi. kızlar Allah kimseye sevdiğine güvenememe duygusunu yaşatmasın:((

kesinlikle katılıyorum. hiç böyle düşünmemiştim. haksız yere beni suçluyosun der çekilirdi. suçlu psikolojisi. kızlar Allah kimseye sevdiğine güvenememe duygusunu yaşatmasın:((

amin canım bilirim o duyguyu çok kötü bişey çok zor ne kadar yazsan anlatsanda senden iyi bilemeyiz hislerine güven dogru yolu sezgilerin gösterecektir ayrılırsam nolur diye de düşünme öyle güzel oluyoki güvenmedigin biriyle hayat zor geçer

amin canım bilirim o duyguyu çok kötü bişey çok zor ne kadar yazsan anlatsanda senden iyi bilemeyiz hislerine güven dogru yolu sezgilerin gösterecektir ayrılırsam nolur diye de düşünme öyle güzel oluyoki güvenmedigin biriyle hayat zor geçer

ne güzel demişsin. sonumuz Hayrolsun inşallah. Allah aldığımız kararlardan pişman etmesin bizi. bu arada konu bu kadar değil arkadaşlar. kimse beni sevgilisini böyle çocuk gibi şeylerle deneyen biri sanmasın. böyle yapmamın nedeni çok. uzun uzun anlatmak istemedim. sıkılırdınız

güven duymuyorsan ayrıl. ne kadar bayağı ve ayıp birşey bu yaptığınız

arkadaşların çoğu yorumuna katılıyorum zaten sende keşke yapmasaydım demişsin

ben daha çok sizin okuldan bir kızın resmini koymana kızdım

erkek arkadaşına yaptığın aranızda halledilebilir bişe ama izinsiz başkasının resmini koyman çok yanlış

Şu facebook, msn işletme olayları da garip olmaya başladı. Geçenler de erkek arkadaşını kız arkadaşıyla konuşturuyordu biri
Yahu madem güvenmiyorsunuz ne işiniz var bu adamlarla. İnternetten mi ölçülecek sadakatleri :106:

Son düzenleme:
Şu facebook, msn işletme olayları da garip olmaya başladı. Geçenler de erkek arkadaşını kız arkadaşıyla konuşturuyordu biri
Yahu madem güvenmiyorsunuz ne işiniz var bu adamlarla. İnternetten mi ölçülecek sadakatleri :106:

İnternetten mi ölçülecek sadakatleri diyorsunuz da sanal ortamda eşini biriyle konuşurken yakalayanlar aldatıldım diye başlık açıyorlar bazen. sadakatleri neyle ölçülecek başka? ben msni kasdetmiyorum bu arada. erkeklerin böyle şeylere ilgili olmaları. tamam çocukça bişey olabilir yaptığım ama insan sevdiğinin onu sahiplenmesini bekliyor:((

ne güzel demişsin. sonumuz Hayrolsun inşallah. Allah aldığımız kararlardan pişman etmesin bizi. bu arada konu bu kadar değil arkadaşlar. kimse beni sevgilisini böyle çocuk gibi şeylerle deneyen biri sanmasın. böyle yapmamın nedeni çok. uzun uzun anlatmak istemedim. sıkılırdınız

ben farkettim zaten çünkü bikaç mesajında başka şeyler oldugunuda vurgulamışsın son durum ne canım?

İnternetten mi ölçülecek sadakatleri diyorsunuz da sanal ortamda eşini biriyle konuşurken yakalayanlar aldatıldım diye başlık açıyorlar bazen. sadakatleri neyle ölçülecek başka? ben msni kasdetmiyorum bu arada. erkeklerin böyle şeylere ilgili olmaları. tamam çocukça bişey olabilir yaptığım ama insan sevdiğinin onu sahiplenmesini bekliyor:((

O kişilikler internet olmasa başka şekilde aldatacaklar o zaman neyle ölçülecek acaba internet telefon tırı vırı içinde olan yapar

O kişilikler internet olmasa başka şekilde aldatacaklar o zaman neyle ölçülecek acaba internet telefon tırı vırı içinde olan yapar

Icinde olan yapar tabiki ama bunu her erkek disa vurmaz saklayanlar olur. Bazilari da iste boyle gozune soka soka

çok çabuk renk vermisin canım. Ama bence yemişşş sonradanda kıvırma çabaları yok biliyodum sen olduğunu falan...
ki birde özür diliyor..

Tüm sayfaları okuyamadım ama konu sahibinin yaşı biraz genç sanırım.

İnsan henüz hayatı omuzlamamışken sevgilisiyle dertleri genelde "Onunla neden konuştun?", "Neden onun numarası sende var?", "Niye onun fotoğrafını beğendin?" gibi konular etrafında dönüyor ve internet üzerinden sevgiliyi denemeler de bu dönemlerde yaşanıyor.

Güvenmiyorsanız, ayrılırsınız olur biter. Yaş genç, sorumluluk az, çoluk çocuk zaten yok... Eğer çok kuşkucuysanız ya da karşınızdaki güvenilmeyecek biriyse zaten güveni skype'tan kandırmaya çalışarak sağlayamazsınız. Ha kişi aldatıldığından emindir ve elinde sağlam bir kanıt olsun ister, o zaman bir nebze anlaşılabilir... Onun dışında ben bu tip davranışları biraz çocukça buluyorum.

Ya hayir herkes oyle anladi galiba. Benim oldugumu anlamadi. Sadece sucunu bastirmak icin boyle soyluyo. Ayrca milattan once falan demissiniz de hayat bu. Büyük konusmamak lazim

baştan sonA katılıyorum size..ben de yapmıştım zamanında...yutmuştu..hatta benle m sn kapatıp onla konuşuyordu...bence boşver arkdşım kafanı yorduğuna değmez.ben de bir arkdşım şöle bi cümle kurmştu: x i biri eklemiş o kadar saf ki gelip bana söyledi,,kızı eklememiş,silmiş,benim sevgilim işte....demişti,,ben de beklemiştim aynısını ama tuzağa düşmüştü..yani demek ki tıyneti bozuk biri..

Erkek yani ne bekliyorsunuz kii ''aaa cnm kusura bakma ben seni tanımıyorum kız arkadaşım da var konuşmayalım'' demesini mi? Henüz öyle bir erkek görmedim,duymadım. Bütün imkànları sunmuşsunuz zaten konuşmak için o da konuşmuş...

Back
X