Beni anlayan biri cikti cok şükür. Benim de guvenim sarsildi iste. Heryerde begendigi kizi gosterir illaki.dedigin gibi biz yapsak hemen tekmeyi koyarlar
sen bence sana yardım eden dğil, seni anlayıp hak veren birisini istiyorsun. makul olanı değil, duymak istediklerini yazmamızı istiyorsun.
canım, bak. kimse kimsenin ilişkisine karışmaz, bizler burda yalnızca fikir söyler, sana yardımcı olmak isteriz. yeri geldiğinde eleştiririz de. sibelizm adlı arkadasın dediklerini ciddiye al bence.
cocukca bir sey yapmıssın. sevgilinin baska kızlara bakması gayet normal. onları begenmesi, guzel bulması da. ancak onu cinsel bir obje ya da beraber olmak istediği kız olarak görmediği sürece bir sorun yok. bu şekild bakmaya calıs olaya. sen begenmiyor musun yakısıklı aktörleri? hosuna hiç mi giden erkek olmuyor, sokakta, otobuste gördüğün?
bunlar normal seyler.
skype'de senin oldugunu anlasın ya da anlamasın, sorun değil bence. seni aldattıgını göstermez. aldatma potansiyelinin oldugunu da göstermez. eger akıllı bir kadınsan, zaten bazı seylerin muhakemesini yapabilirsin.
bence böyle degerlendirmeler, oyunlar yaparak guven ölçme. empati kurmaya, guven sıkıntısı oldugunda soruna degil çözüme odaklanmaya ve bunu, cevabını bulabilecegin tek kişi olan erkek arkadasına sorarak, konusarak yapmaya calıs.
umarım bana da "azarlar gibi yazdın" demezsin.