keşke yapmasaydımmm.....

simge_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
390
1
46
Ankara
hepimizin vardır pişmanlıkları...peki sizin en son duyduğunuz pişmanlık hangisiydi?????keşkee şunu yapmasaydım dediğiniz ne oldu ??????????

hamile kaldıgımı ögrendigimde hiç istemedim.keşke olmasaydı falan dedim şimdi çok pişmanım öyle dedigim için.allahın gücüne gitmesin.bana saglıklı bir evlat versin diye dua ediyorum şimdi.

Keşkelerle yaşanmıyor,bunu öğreneli çok oldu.. iyikilerim çok fazla artık hayatımda...

Umarım herkes öyle yaşamayı öğrenir..

Sevgiler

hamile kaldıgımı ögrendigimde hiç istemedim.keşke olmasaydı falan dedim şimdi çok pişmanım öyle dedigim için.allahın gücüne gitmesin.bana saglıklı bir evlat versin diye dua ediyorum şimdi.

inşallah canımmm..hepimizin hakkında hayırlısı olsun :)

tşk edeerim cnm......ewet haklısın...belkide hayatta en çok kullandığımız kelimelerden birisi...keşkeee daha az kullanabilsek

hem tez canlıyım,hem de yapım çok fevri...burda keşkeleri bi saymaya başlarsam bu topic tavan yapar...

dilimin ucuna gelsede keşke dememeye çalışırım keşke demek kendime haksızlıkmıs gibi geliyor.

Keşke beni kullandığını bile bile seni seviyorum diyip kendimi ona bırakmasaydım..

Pişman değilimm ama keşke diyorum kendimden ödün vermeseydim bu kadar cok sevildiğini bilmeseydi ve keşkee tamamen teslim olmasaydım ona..

keşkelerim çok oldu ama bunlar küçük keşkelerdi.hayatta en önemlisi büyük keşkeler dememek.hayatımda hiç büyük keşkelerim olmadı.inşallah bundan sonra da olmaz.hayat çok güzell.keşe deyipte ömrümüzü çürütmeyelim arkadaşlar.kafaya hiç bişeyi takmaya değmez.keşkelerin çaresi yok çünkü.hastalık gibidir dedikçe dersiniz kurtulmazsınız.hayat bir oyun bizde piyonlarız.önemli olan kendini mutlu etmek.kimseyi düşünüp takmayın kafanıza.kimse sizin kadar sizi düşünmez çünkü.hayatta biraz da bencil olmak gerekiyor.herkes değişiyor çünkü.arkanıza baktığınızda kimse kalmamış ne kadar acı demi.işte o zaman en büyük keşkeyi dersiniz allah korusun

keşke ben dünyaya gelmeseyddiimmmm
babam başkası ileevlenseymiş keşke bende dünyaya gelmezdim

insanlar yaptıklarından cok yapmadıklarından pişman olurlar...keşkerler yapmadıkların..yapamaklarından yakalar insanı.....yaptıklarınaa kabullenmeyi bilir insan ,belkii zaman sürer belki dua yarasınaa!

konuyu açan arkadaşa teşekkür ediyorum ama bir öneri sunmaktan da alamıyorum kendimi..
keşkelerimizi yazarkende iyikilerimizi de yazalım ki..hayatın hem siyahı hem beyazı , hem kötünün hem iyinin yanyana iç içe olduğunu görelim...

keşkee ahh keşkee üniversiteden sonra ailemin dediklerine kulak asıp yurt dışına dil öğrenmeye gitseymişimm...

iyikii amaa iyikii hala mutlu olabilecek bir çok nedenim var...belki istediğim refaha sahip değilim ama sağlıklıyım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…