Patrick89 Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ocak 2011 17 3 38 12 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi simge_06 #41 siim .!.: Keşke hiç büyümeseydim... Genişletmek için tıkla... Hislerime tercüman olmuşsun canım... Keşke hiç büyümeseydim... Keşke hep çocuk kalsaydım, öyle saf öyle temiz... Keşke aileme hiç arkamı dönmeseydim...
siim .!.: Keşke hiç büyümeseydim... Genişletmek için tıkla... Hislerime tercüman olmuşsun canım... Keşke hiç büyümeseydim... Keşke hep çocuk kalsaydım, öyle saf öyle temiz... Keşke aileme hiç arkamı dönmeseydim...
siim Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2010 395 2 46 Diğer 12 Şubat 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi simge_06 #42 Patrick89 .!.: Hislerime tercüman olmuşsun canım... Keşke hiç büyümeseydim... Keşke hep çocuk kalsaydım, öyle saf öyle temiz... Keşke aileme hiç arkamı dönmeseydim... Genişletmek için tıkla... Keşke büyüyüp hayatın gerçek yüzünü görmeseydim Tek derdim oyuncağımın kaybolması olsaydı Gözyaşım sadece oyuncağım kırıldı diye aksaydı...
Patrick89 .!.: Hislerime tercüman olmuşsun canım... Keşke hiç büyümeseydim... Keşke hep çocuk kalsaydım, öyle saf öyle temiz... Keşke aileme hiç arkamı dönmeseydim... Genişletmek için tıkla... Keşke büyüyüp hayatın gerçek yüzünü görmeseydim Tek derdim oyuncağımın kaybolması olsaydı Gözyaşım sadece oyuncağım kırıldı diye aksaydı...