- 31 Ocak 2013
- 8.648
- 29.996
- 748
- Konu Sahibi mandalinalimon
-
başta da güvenmiyordumamaaile oluncadüzelir dedim, çocuk yapmam lazımdı, yani bizim uyuyan neşeliyüzlü şirin keratayı
Lütfen misyonunuz(!) Büyüdüğünde babasının neden böyle biri olduğunu sorduğunda, sperm lazımdı karşıma bu çıktı o araçtı sadece diyin..bu evlilikteki misyon tamamlandı, şu an horuldayan şirin oğlan :)
Kendinizi hiç yormayın bence. Daha iki gün önce bizi toplu verem eden bir konusu var.Kendi hayatınızı kurun. Madem maddi durumu iyi, nafakanızda iyi olur. Zaten memursunuz
ah o tatlı bir oğlan teyzesi tümçekilen çilelere değer olan bir oğlanLütfen misyonunuz(!) Büyüdüğünde babasının neden böyle biri olduğunu sorduğunda, sperm lazımdı karşıma bu çıktı o araçtı sadece diyin..
Kendime yakıştırmadığım sözler söylüyorum ama çok acayip şaşkınım şuan.
Sizede EŞİNİZEDE, o masum MİSYONUNUZADA Allah yardımcı olsun.
Ortalık katışık değilken sakinken belki bişeyler anlatabilirim dedim ama dediğin gibi bende veremlilerdeniz şuanKendinizi hiç yormayın bence. Daha iki gün önce bizi toplu verem eden bir konusu var.
Hiç birşey farklı değil bi sen farkedemiyorsun. Kendince sana yardim etmeye çalışanlara da mı üzülmüyorsun ya sorulara verdiğin cevaplar bile aynı.bugünkü olay farklı
oğlum o kadar tatlı ki bir gün oğlum ağlıyo ve elim acıyo oğlum dedim hakkaten tırnağım batmştı acıyodu, sustu ve öptü parmağımı bu kadar duyarlı bir evlat ve benim evladım süperbi duyguLütfen misyonunuz(!) Büyüdüğünde babasının neden böyle biri olduğunu sorduğunda, sperm lazımdı karşıma bu çıktı o araçtı sadece diyin..
Kendime yakıştırmadığım sözler söylüyorum ama çok acayip şaşkınım şuan.
Sizede EŞİNİZEDE, o masum MİSYONUNUZADA Allah yardımcı olsun.
Konuyla alakasız bir şey sormak istiyorum, kardeşin kaç senedir hasta?bizim tartışmalr ve barışmalar çoğslmaya başladı, 4 günde bir tartışıyoruz, yalama yapan musluk gibi oldu ilişkimiz vıcık vıcık
Isi var ama sosyall fobisi varmis calismiyomus ücretsiz izinde.Tedavi de olmuyor.Maddi guvenceniz varmi? Calisiyomsunz?
açıkçası resmi eşimde olsa güvenmeden sevilmeden cinsellik çok afdersiniz şey gibi hissettiriyor ve içinden gelmiyor, mide bulanıyo falan, istemiyorum
ne biliyim ilk cinsellik deneyimini eşimle yaşadım ben, eşimden ötesi yok, ve ne biliyim sonra cinsellikten de soğudum kesin bir dille istemiyorum hele ki güvenmediğim bir adamla yani eşimle, güvensem sevgi olsa katlanırım ma midembulanıyo, yapılabilir bişi değil benim için,
Allah bağışlasın ama çok yazık çocuğa.oğlum o kadar tatlı ki bir gün oğlum ağlıyo ve elim acıyo oğlum dedim hakkaten tırnağım batmştı acıyodu, sustu ve öptü parmağımı bu kadar duyarlı bir evlat ve benim evladım süperbi duygu
babası ne kadar vicdansızsa oğlum o kadar vicdanlı ve hassas bir çocuk
Nur topu gibi bir oidipus sendromu.Hadi ama ya.Eski konularınızda sevişmeye gerek olmadığı, vajinanın çocuk doğurmak için olduğu gibi müthiş fikirleriniz vardı.Vajinusmusum ama haftada bir eşimi memnun ediyorum o halinden mutlu diyodunuz?Sizin mideniz falan bulanmıyo siz bunu sorun olarak görmüyorsunuz ki bulansın.Hastasınız siz ve tedavi olmalısınız bahane üretip normal hissetmeyin kendinizi.
Çünkü sevgisiz sevişemem diyen bi kadın,doğru dürüst tanımadığı bi adamla yaşım geçiyordu çocuk yapmam lazımdı deyip evlenmez,hiç kusura bakmayın.
Oğlunuz eminim harika bi çocuktur ama onun hayatını da mahvedeceksiniz bu kafayla giderseniz.Eminim ki çocuğunuzu kendinize bağımlı yetiştireceksiniz çünkü onu dünyaya getirme amacınız bile kendiniz için.Ortalama 70 yıl yaşayacak bi canlıyı sırf bencilliginiz yüzünden yalnız kalmamak için doğurdunuz.Şimdi istediğiniz kadar balla börekle besleyin bu sizin bencilliginizi değiştirmiyor.
Eşiniz nasıl bi günah işledi de allah onu sizle cezalandırdı bilmiyorum birbirinize göresiniz gerçi tam.Ama oğlunuz için cok üzgün ve endişeliyim.Dilerim annesi çok geç olmadan kendine gelir.Pek sanmıyorum ama milyonuncuya bunu diliyorum sadece
şuan gideceğimyer yok paramyok, onun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?