KEŞKELERİM VAR

başta da güvenmiyordumamaaile oluncadüzelir dedim, çocuk yapmam lazımdı, yani bizim uyuyan neşeliyüzlü şirin keratayı

bu evlilikteki misyon tamamlandı, şu an horuldayan şirin oğlan :)
Lütfen misyonunuz(!) Büyüdüğünde babasının neden böyle biri olduğunu sorduğunda, sperm lazımdı karşıma bu çıktı o araçtı sadece diyin..

Kendime yakıştırmadığım sözler söylüyorum ama çok acayip şaşkınım şuan.

Sizede EŞİNİZEDE, o masum MİSYONUNUZADA Allah yardımcı olsun.

ah o tatlı bir oğlan teyzesi tümçekilen çilelere değer olan bir oğlan

oğlum o kadar tatlı ki bir gün oğlum ağlıyo ve elim acıyo oğlum dedim hakkaten tırnağım batmştı acıyodu, sustu ve öptü parmağımı bu kadar duyarlı bir evlat ve benim evladım süperbi duygu
babası ne kadar vicdansızsa oğlum o kadar vicdanlı ve hassas bir çocuk

herseyin bir zamani var.. demekki tum o olanlar oldugunda ayrilmaya hazir degildiniz seviyordunuz yada denemek istediniz herneyse... gecmiste verdiginiz kararlari sorgulamayin.. ben bosabmak icin senelerce bekledim. pismanmiyim derseniz degilim. o donem verilebilecek en dogru kararlari vermistim. bugun verdigim kararlar bugunun dogrulari.. cozum yolu bulun dovuneceginize. ne kadar erken kurtulursaniz o kadar iyidir

açıkçası resmi eşimde olsa güvenmeden sevilmeden cinsellik çok afdersiniz şey gibi hissettiriyor ve içinden gelmiyor, mide bulanıyo falan, istemiyorum

Hadi ama ya.Eski konularınızda sevişmeye gerek olmadığı, vajinanın çocuk doğurmak için olduğu gibi müthiş fikirleriniz vardı.Vajinusmusum ama haftada bir eşimi memnun ediyorum o halinden mutlu diyodunuz?Sizin mideniz falan bulanmıyo siz bunu sorun olarak görmüyorsunuz ki bulansın.Hastasınız siz ve tedavi olmalısınız bahane üretip normal hissetmeyin kendinizi.

Çünkü sevgisiz sevişemem diyen bi kadın,doğru dürüst tanımadığı bi adamla yaşım geçiyordu çocuk yapmam lazımdı deyip evlenmez,hiç kusura bakmayın.

Oğlunuz eminim harika bi çocuktur ama onun hayatını da mahvedeceksiniz bu kafayla giderseniz.Eminim ki çocuğunuzu kendinize bağımlı yetiştireceksiniz çünkü onu dünyaya getirme amacınız bile kendiniz için.Ortalama 70 yıl yaşayacak bi canlıyı sırf bencilliginiz yüzünden yalnız kalmamak için doğurdunuz.Şimdi istediğiniz kadar balla börekle besleyin bu sizin bencilliginizi değiştirmiyor.

Eşiniz nasıl bi günah işledi de allah onu sizle cezalandırdı bilmiyorum birbirinize göresiniz gerçi tam.Ama oğlunuz için cok üzgün ve endişeliyim.Dilerim annesi çok geç olmadan kendine gelir.Pek sanmıyorum ama milyonuncuya bunu diliyorum sadece

konu sahibi sen isteme ama adami boyle yavan bi hayata mahkum edemezsin.
yaptiginin bencillik aile hukukunda hatta dinde dahi yeri yok,adam senden bosanmak istemekte hakil.
adam sadece bu sebebi gostererek mahkemeye gitse aninda bosarlar sizi.
ya kendini duzelt ya da aldatilmadan kendi rizanla bosan

Allah bağışlasın ama çok yazık çocuğa.

Ne dendiğini anlamayan sadece istediğini algılayan bir anne, ve değişik bi hayata mecbur bırakılan bir baba..

Allah ona güzel bi gelecek versin inşallah. Sizinle hayatı zor olacak!!

Nur topu gibi bir oidipus sendromu.

Eski konunuzda farkli farkli pek cok sey yazildi size. Ki bana kalsa her birini de ayri ayri degerlendirmeniz gerekirdi,yaptiniz mi bunu?

Ek olarak soyleyebilecegim sey hani siz huzur istiyorsunuz ya ,o huzur sizin icinizde yok bir kere. Yalniz basiniza kalsaniz da o huzur sizinle olamaz tedavi gormedikce

Konu sahibi kafan yine 1500...millet ne diyo sen ne diyosun...yok benim oglum sirin de tatli de ıvır da zıvır da...millet sorunlarini nasıl duzdltebiliceni yaziyo sen hala cocugunun sirinliginden bahsediyosun...normal degilsin..ha bu arada luna parkla köy yumurtasindan bahsetmeyi unutmuşsun...

şuan gideceğimyer yok paramyok, onun için

Git çalış o zaman ablacığım mis gibi işin var yazıyoruz ona da sosyal fobim var diceksin.

Tedavi ol o zaman. Hayatın için adım atmak istiyorsan paraya, işe ihtiyacın var bunlar için de tedaviye ihtiyacın var öncelikle. Haydi parayı pulu geçtim çocuğuna yazık. Böyle bir anne, hamile kadın döven bir baba, bu çocuk büyüyünce anormal olur. Çocuğa çok yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…