Ketojenik diyet hakkında bilinmeyenler

Hollywood Starlarının Zayıflama Yöntemi

Ultra Lipo yöntemi şu anda Türkiyede yeni uygulanmaya başlanan bir yöntemdir. İncelme ve zayıflama olarak bilinen bu yöntem tek seansda uygulanır. Bu seansda 10 santimle 16 santim arasında bir incelme yapılabilir. Ultra Lipo yöntemi yağ hücrelerini yok ederek dolaşım sistemi ile atılmaları sağlayan bir yöntemdir. 11 yıldır sağlık programı hazırlayıp sunan deneyimli sunucu Meltem Şarkışlalı güzellik, bakım, sağlık ve estetik konularında merak edilen soruları Kadınlar Kulübü TV için yanıtlıyor.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteğinizi bekliyoruz.
https://www.kadinlarkulubu.tv/

Bugünkü menüm:
Sabah: 1 dl protein ekmeği, 30 gr peynir, 30 gr salam, sütlü kahve
Öğle: unsuz karışık sebze çorbası, 60 gr hindi salam, sütlü kahve
Akşam: somon balığı, mantar, zyağlı salata

Ctesi sabahı yine 72.3 geldim.Bugün kalori, yağ ve carb hedeflerimi aştım.Protein hedefimiyse tutturamadım.Tek tesellim bugün çok yoğun bir gündü, çok efor harcadım.Yarın daha fazla gelirim muhtemelen...Aslında canımı sıkmayıp yarın tartılmasam ve sıfır carb hedeflesem durumu düzeltebilirim.Tartılmama konusunda kendime hiç güvenmiyorum.Saf protein günü yapmayı beceririm umarım.İyi geceler :)

27 şubat pzts, yani 1 haftamı doldurdum, bu sabah 72 kg geldim.1 haftalık kayıp 3 kg, bir gün tam uymadığım halde. Mutluyum :)

Ve tabii ki diyet bozuldu :) bozmasam 70 olmuştum şimdi...Oysa ben verdiğim 3 kiloyu geri alıp yine 75 oldum...Başladığım yerdeyim yani.
Buradan da ne anlıyoruz, diyette en önemlisi istikrar.
Bu defa eşimden geldi diyet teklifi, geçen defa ona poğaça börek yapıp kendim yemiyordum.
2 önemli silahım daha var bu kez.Birincisi bisiklet aldım.2.si ise birazdan bisikletime atlayıp eskiden üye olduğum otele deniz&spor üyeliği yapmaya gideceğim, fiyatta anlaştık.
Dönüşte de marketten diyetime uygun yiyecekler alırım.
Bikini projesi başlasın! Hedef 2 ayda 10 kg :) Katılmak isteyen?

bende varımm

Yaşasınnn :) Diyet arkadaşı da buldum kendime :)
Bisikletime bindim, üyeliğimi yaptım, diyetime de uydum :)
Sabah-1 dl protein ekmeği, salam ve peynir
Öğlen-kıymalı ve yoğurtlu ıspanak
Akşam-kıymalı ve yoğurtlu ıspanak
Gün içinde 3 sütlü kahve tükettim.Su yeterince tüketmemiş olabilirim.
Toplam 1200 cal ve 30 gr carb la günü kapattım.Su içeyim bari yatana kadar.

Sen neler yapıyorsun mgkb? Başladın mı, yeni mi başlayacaksın? Ketojenik diyet mi yapacaksın? Kaç kilosun ya da hedef kaç kilo vermek?
75 başladım, hedef 2 ayda 10 kg :) Başlama tarihi : 17 Mart
Yaşasın bikini projesi :)))

benim sloganım da şu :) Ağustos ta giyicez bikinileri
Merhaba arkadaşım,ismim Melike 25 yaşındayım,ben 15 şubatta bacaklarımdan liposuction yaptırdım,17 şubatta diyete başladım,diyete 85 kilo ile başladım,dün bir ayım doldu,7 kilo vermiş bulunmaktayım mevcut kilom 78.Armut tipi vüdudum var yapısal olarak bacak ve baldırlarım çok kalın olduğu için cerrahi yardım aldım,çünkü 70 bile olsam bacak ölçüm değişmiyor,üst beden eriyor alt beden aynı kalıyordu.Bende protein diyeti yapıyorum,ameliyatımı yapan doktorumun verdiği diyet listesi ile devam ediyorum,ama çoğu zaman akşam yemeklerini atlıyorum açlık hisssetmediğim için,hedefim 60 :) belki ütopik ama inşallah olurum,çalışıyorum,spora vakit bulamıyorum eve trambolin aldım zayıflamak için ama henüz gelmedi kargom,spor olarak zıplamayı düşünüyorum,diyet sürecim daha uzun benim,henüz yolun başındayım,bu süreçte bende bana destek olacak birilerini arıyordum,iyi oldu :)

Canım Ağustos a kalmaz yaz başında giyeriz bikinileri :) Hatta ben utanmadan 1 bikini aldım, 2 de online sipariş verdim
Dün sabah 2 yumurta, öğlen tavuk ve haşlanmış sebze, akşam ton balıklı salata, atıştırmalık protein bar ve gün içinde birkaç kahve içtim.
Bugün sabah sucuklu yumurta, 1 dl protein ekmeği, peynir, salam, domates (yaz yaz bitmiyor, pazar kahvaltısı malum )
Akşamüstü de tavuk kanat ve domates yedim.2 kahve içtim gün içinde.Kahveyi neden sayıyorum, çünkü sütlü içiyorum.
Ayrıca bugün yürüdüm, bisiklete bindim ve tenis oynadım :) Dün spor yapamadım çünkü sabah 10-akşam 9 çalıştım.

60 neden ütopik olsun, istedikten ve çabaladıktan sonra olmayacak şey yok, kaldı ki sen bıçak altına yatacak kadar kararlı ve azimlisin, senden kaçmaz bence :)

Doktorun verdiği diyetten daha önce de bahsetmiştin ve paylaşamamıştın hatırlıyorum.Bir gün içinde neler yiyorsun mesela?

Çok iyi canım, spor yapmış olman gayet güzel :) evet diyet listemi atamamistim :)
Bende hafta ici gayet saati saatine düzenli uyabiliyorum diyete çalıştığım için ancak haftasonu saatler kayıyor buna rağmen iyi gidiyor smdilik güncel kilom 77 totalde -8kg oldu kaldı 17kg :)
Diyet şekli şu
Sabah kahvaltı
Bir haşlanmış yumurta
1 dlm beyaz peynir 3 adt yeşil zeytin
Sebze (domates,salatalık, yeşillik vb.)
Ara öğün bir porsiyon meyve
Öğle yemeği 100 gr et (balık, tavuk,kırmızı et vb.) Yanında yoğurt ya da sebze
Haftada bo gün bakliyat
Ara öğün bir kaşık yulaf veya kuruyemiş ile yoğurt
Aksam sebze yemeği yanında salata veya yoğurt
Yatmadan 15 dk önce bir çay bardağı light süt
Günde 3-4 fincan yeşil çay
3 lt su

Sabah tartıldım, 73.3 geldim.Bir yandan diyet yapıp ödem atarken diğer yandan regl öncesi hormonal olarak ödem tutuyorum.Ama dert değil, tartı ne derse desin ben devam ettikçe kilomun aşağı ineceğini biliyorum :)

Sabah:kavurmalı yumurta ve domates
Öğlen:1 dl şekersiz fıstık ezmesi sürülmüş protein ekmeği yedim.
Akşam:Mantarlı tavuk sote pişiriyorum.
Atıştırmalık olarak da hesaplarıma göre 100gr çilek hem de şantili yiyebiliyorum :)

Tahmini 5 km kadar da bisiklet sürdüm.Bisiklet app indirdim becerebilirsem km lerimi takip etmek istiyorum bundan sonra.

bu protein ekmeği nasıl birşey acaba :s hiç fikrim yok

İçinde 5 büyük dl var, migros ve macrocenterdan alıyorum.Belki başka yerde de vardır.12,5tl fiyatı.Başta pahalı gelmişti ama ztn günde 1 dl ya yiyorum ya yemiyorum.Yanında taşımak için de pratik.Çantanda haşlanmış yumurtayla tavukla gezilmiyor ne de olsa.Denemeni öneririm.

Bu sabah 73.1 kg geldim, multivitamin de kullanıyorum (ginvit) Halsizlik yaşamıyorum, bugünki öğünlerimi planladım:

Sabah: şekersiz fıstık ezmeli protein ekmeği ve sütlü kahve
Öğlen: Kremalı mantarlı tavuk sote
Akşamüstü:sütlü kahve
Akşam:kremalı ıspanak yatağında somon balığı, yoğurtlu havuç mezesi ve cola light
Gece:çilek ve kremşanti

Oldukça lezzetli bir gün :) Sanırım bu konuda daha yaratıcı olmaya başladım.Bu nasıl diyet, ben yesem kilo alırım diyenlere cevabım: deneyin :) tabii ki tüm porsiyon hesaplarımı gr gr yaptım, porsiyonlarım küçük.1350 kalori toplamda, 50 gr carb, 80 gr yağ ve 100gr protein içeriyor.
Ayy o kadar gr gr nasıl hesaplıyorsun diyen olursa: myfitnesspal uygulaması sağolsun :)
Bisiklete de bineceğim yine, bisiklet app ımı kullanmayı becerirsem kaç km, kaç dk, kaç kalori görebilmeyi umuyorum :)

Canım teşekkür ederim bilgilendirdigin için Migrosa gidince bulup almaya çalışıcam bu arada ben yanımda haşlanmış yumurta ve yemeklerimi taşıyorum :))
Takdir ediyorum çok iyi gidiyorsun ben senin gibi gr hesabı yapamam sanırım ama ben de diyeti bozmamaya gayret ediyorum genelde inşallah sonuç alırım yaza kadar :)

Tabii ki sonuç alırsın, muhtemelen sen benden az yiyorsundur, ben o gr hesaplarını hakkımı sonuna kadar kullanmak için yapıyorum
Bisiklet app ini kullanmayı becerdim, 9.68 km imiş benim rota :O Dün tahmini 5km demiştim, demek ki tahminlerime güvenmemeliyiz

Oo çok iyi o kadar km bisiklet sürmek kaç kalori yaktirir ki acaba

Oo çok iyi o kadar km bisiklet sürmek kaç kalori yaktirir ki acaba
180 cal mi ne yazıyordu.Çok bozuldum
Bugün uzun bir çalışma günüydü, spora vaktim olmadı ama ilim hareketli.Beslenmem de fena değil, carb ı biraz aşmışım ama kalori limitim içindeyim.

Bu sabah 72.8kg geldim.Bugün bir arkadaşımla buluşup şehrin tarihi bölümlerinde turist gibi gezeceğiz.Bu da bol bol yürüyüş anlamına geliyor :) Bugünkü sporum bu olsun artık.

Güzel bir keto kahvaltı yapıp çıkacağım, öğlen biryerlerde protein ilaveli bir salata yerim, akşam dönerken de tavuk çevirme alırım o da akşam yemeğimiz olur diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…