ayy ben hiç tartılmadım daha bakalım neler olucak hiç vermemiş gibi hissediyorum sadece göbeğimdeki şişkinlik azaldı muhtemelen açlıktan hahahahhaaa
tmm canım mutlaka paylaşıcam ama ben hayatımda o kadar diyet yaptım isveçte bile sadece 2 kg verebilmiştim biraz zor veriyorum diye pek umudum yok aslında.. bu diyeti belki biraz daha uzatabilirim duruma göre.. pazar tartılıcam en geç pazartesi yazarımOlur mu hiç mutlaka vermişsindir.Tartıldığında harika bir sürprizle karşılaşacaksın, bizimle de paylaş olur mu :)
canım şok diyetimin sonucu 2,1 kg vermişim kilom 66,5 oldu2.günüm yumurta, salatalık, hindi salamı, köfte, karnabahar, sütlü kahve ve bol suyla geçti.Sabah olsa da tartılsam
canım şok diyetimin sonucu 2,1 kg vermişim kilom 66,5 oldu1 hafta daha bu şekilde devam edicek gibiyim aynı diyete
Domatestekı sekere dıkkat edın3.gün yumurta, yeşil salata, ton balığı, köfte, domates suyu, sütlü kahve ve bol bol suyla geçti, vitamin de alıyorum hergün ( gin-vit diye bir vitamin, kilo yapmıyormuş ve içinde ginseng de olduğundan enerji veriyormuş)
Bugün akşama doğru bi mallık hissettim afedersiniz, kafa böyle bi basmıodu fln.Sanırım ketozise giriyorum, umarım bu mallık kısa sürer
Bu keto dglSabah: Yumurta, salam, beyaz peynir, sütlü kahve
Öğlen: KFC kemiksiz tavuk, diet coke ve coleslaw, sütlü kahve
Ara: Sütlü kahve
Öğlen biraz yaramazlık yaptım :) İş nedeniyle şehir dışındayım ve avm de yemem gerekti.
Çok da süper seçeneklerim olmadığını farkedince, beni mutlu edecek olanı seçip kendimi şımarttım :)
Akşam: salata ve et(veya tavuk, yemek büfesinde hangisi daha diyete uygun ve çekici gelirse) yemeyi planlıyorum.1-2 kahve daha içerim gün sonuna kadar.
Bu keto dgl
Cunju ketoda cokenolmaz coleskaw mayonez ıcerır
Cok sut urunu var ketoda badem sutu bıraz serbest
Ayrıca 20 gun keto bozulmamalı sonrası haftada 1 serbest gun okur
Ben sadece uyardımO olmaz bu olmaz yorumları yerine bilgilendirici mesajlar veya sizin neler yaptığınızı okumayı tercih ederim.
Coke olmaz demişsiniz, işlenmiş gıda istenmez evet, diğer yandan diet coke ketozise girmeye engel değildir.
Coleslaw mayonez içerir, mayonez keto beslenmeye uygundur, diğer yandan bence kesin şeker koyuyorlar fastfoodcularda coleslaw a, yani evet olmaz ama mayonezden değil, şekerden.
'Kendimi şımarttım bugün' demişim zaten, keto olmadığının farkındayım.Ketoya en ters şeye hiç değinmemişsin, kfc tavuklarının çıtır kaplaması deli gibi carb içeriyor.
Süt ürünü çok derken peynir in carb ı çok düşüktür, sütünki yüksek evet, kahveye koyduğum süt sizi rahatsız ettiyse özür dilerim
Bu başlığı açalı çok oldu, o dönem 10 kg verdim, merak etmeyin domatesteki carb ı da kahve sütündekini de hesapladım kremalı fln içtim kahveleri o dönem :) Eski sayfalarda da günlük macrolarım vb mevcut, son mesaja bakıp çamur atmak yerine dönüp baksaydınız görürdünüz.
Başlık canlanmışken bi gaza geldim ama dönemedim ketojenik beslenmeye zaten.
Bu arada 20 gün sonra 1 gün serbest demişsiniz, böyle bir kural yok, carb up yapmak gibi bir zorunluluk yok.
O olmaz bu olmaz yazıp çekip gitmek yerine, bilgilerinizi ve yaptıklarınızı paylaşırsanız daha motive edici olur kanaatindeyim, zira bu şekilde bir faydanız olmuyor foruma, bildiklerimizi paylaşmak, bilmediklerimizi sormak ve birbirimizi motive etmek için buradayız zira.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?