Ketojenik diyet hakkında bilinmeyenler

Olur mu hiç mutlaka vermişsindir.Tartıldığında harika bir sürprizle karşılaşacaksın, bizimle de paylaş olur mu :)
tmm canım mutlaka paylaşıcam ama ben hayatımda o kadar diyet yaptım isveçte bile sadece 2 kg verebilmiştim biraz zor veriyorum diye pek umudum yok aslında.. bu diyeti belki biraz daha uzatabilirim duruma göre.. pazar tartılıcam en geç pazartesi yazarım

3.gün yumurta, yeşil salata, ton balığı, köfte, domates suyu, sütlü kahve ve bol bol suyla geçti, vitamin de alıyorum hergün ( gin-vit diye bir vitamin, kilo yapmıyormuş ve içinde ginseng de olduğundan enerji veriyormuş)
Bugün akşama doğru bi mallık hissettim afedersiniz, kafa böyle bi basmıodu fln.Sanırım ketozise giriyorum, umarım bu mallık kısa sürer

Sabah: Yumurta, salam, beyaz peynir, sütlü kahve
Öğlen: KFC kemiksiz tavuk, diet coke ve coleslaw, sütlü kahve
Ara: Sütlü kahve

Öğlen biraz yaramazlık yaptım :) İş nedeniyle şehir dışındayım ve avm de yemem gerekti.
Çok da süper seçeneklerim olmadığını farkedince, beni mutlu edecek olanı seçip kendimi şımarttım :)

Akşam: salata ve et(veya tavuk, yemek büfesinde hangisi daha diyete uygun ve çekici gelirse) yemeyi planlıyorum.1-2 kahve daha içerim gün sonuna kadar.

Ayy kızlar bi uyuzum, bi tipsizim töbe töbe regl olucam kendime katlanamıom Vücudumda şişmeler başladı tam azcık inmiştim gıcık oldum
Protein ve sebzeyle beslenmeye devam ediyorum ama bu ara tartılmayacağım yoksa kilo veremiom diye tribe girerim.
İmza:Uyus

İşyerimiz 5 yılda 1 işe elverişlilik raporu istiyor.Bugün o işle uğraştım.Hastaneye aç gitmem gerekiyordu, orada da o dr dan çık bu dr a gir fln kahvaltı etmeye fırsat olmadı.Ben de ekmek arası peynirli sandviçi gömdüm ayıptır söylemesi.Günün geri kalanında protein+sebze ye devam.Sabah aceleyle çıktığım için tartılmadım da.Yarın sabah hasarı görürüm artık.

Kızlar regl dönemimde yaramazlıklar yaptım ama ipin ucun çok da kaçırmadım böylece en azından önceki yaptıklarımı heba etmedim.Sabah 73 kg geldim, şimdi yumurtalarım haşlanıyor, akşam için de kıymalı ıspanak planlıyorum.

Keto diyetinin en kötü yanı vücut gereken enerjiyi sürekli yağ'dan ve proteinden karşıladığı için karaciğer içerisinde toksin biriktirmesidir.

Ketojenık beslenme güzel ve lezzetli ancakbşr ömür zor
Meyve az karbonhidrat genelde kuruyemısten
E yag fazla
Bellı sure sınra vucut karbonhıdrat ıstıor

Domatestekı sekere dıkkat edın

Bu keto dgl
Cunju ketoda cokenolmaz coleskaw mayonez ıcerır
Cok sut urunu var ketoda badem sutu bıraz serbest
Ayrıca 20 gun keto bozulmamalı sonrası haftada 1 serbest gun okur

Bu keto dgl
Cunju ketoda cokenolmaz coleskaw mayonez ıcerır
Cok sut urunu var ketoda badem sutu bıraz serbest
Ayrıca 20 gun keto bozulmamalı sonrası haftada 1 serbest gun okur

O olmaz bu olmaz yorumları yerine bilgilendirici mesajlar veya sizin neler yaptığınızı okumayı tercih ederim.
Coke olmaz demişsiniz, işlenmiş gıda istenmez evet, diğer yandan diet coke ketozise girmeye engel değildir.

Coleslaw mayonez içerir, mayonez keto beslenmeye uygundur, diğer yandan bence kesin şeker koyuyorlar fastfoodcularda coleslaw a, yani evet olmaz ama mayonezden değil, şekerden.
'Kendimi şımarttım bugün' demişim zaten, keto olmadığının farkındayım.Ketoya en ters şeye hiç değinmemişsin, kfc tavuklarının çıtır kaplaması deli gibi carb içeriyor.
Süt ürünü çok derken peynir in carb ı çok düşüktür, sütünki yüksek evet, kahveye koyduğum süt sizi rahatsız ettiyse özür dilerim

Bu başlığı açalı çok oldu, o dönem 10 kg verdim, merak etmeyin domatesteki carb ı da kahve sütündekini de hesapladım kremalı fln içtim kahveleri o dönem :) Eski sayfalarda da günlük macrolarım vb mevcut, son mesaja bakıp çamur atmak yerine dönüp baksaydınız görürdünüz.

Başlık canlanmışken bi gaza geldim ama dönemedim ketojenik beslenmeye zaten.
Bu arada 20 gün sonra 1 gün serbest demişsiniz, böyle bir kural yok, carb up yapmak gibi bir zorunluluk yok.

O olmaz bu olmaz yazıp çekip gitmek yerine, bilgilerinizi ve yaptıklarınızı paylaşırsanız daha motive edici olur kanaatindeyim, zira bu şekilde bir faydanız olmuyor foruma, bildiklerimizi paylaşmak, bilmediklerimizi sormak ve birbirimizi motive etmek için buradayız zira.

Ben sadece uyardım
Baskalarıda siizn yediklerinizi bu baslıkta okuyup aa bu ketoymus diyip yiyebilir.
O yuzden uyardm
Kg a ve yag oranınıza gore gublk proteın alımınızı hesaplayıp beslenmelsnz
Bol saglıklı yag zeytınyagı hd yagı avakadoyagı serbest
Bol yesıl sebze
Avakado
Tavsıyem 3 ogun cok aclk hıssetmıorsnz
Ben dr deglm onerıde bulunmam saglıklı olmaz
Sadece yanlıs besın konusunda uyarırım
Mayonez dısarda hazır cok saglıklı dgldır
Sutu de badem keci veya manda tercih etmelisinz
Bol ceviz badem kabak cekırdegı ama tabıı kavrulmamıs olanları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…