:))) üçüz de çok sanki... ama ikize razıyım tekrar bebek yapmak için tekrar 8 sene beklemektense ikisi birarada çıkıverir :) inşallah canım hepimize tüm dileyen arkadaşlarıma nasip etsin... sen yaptırdınmı tüp bebek ??
Kızlar merhabalar. Ben 42 yaşındayım ve Türkiyede 3 negatif tüp bebek denemem oldu. Ben geç evlendim 36 yaşında evlilik yaptım. Eşimde 40 yaşındaydı hemen çocuk istedik olmadı herkes gibi bende hemen olur sandım( sonra acilen tedaviler, tüp bebekler derken 3 sene geçti ve sonuç kocaman sıfır.... Sonra donasyonu araştırmaya başladık ve uzun araştırmalar sonucunda Halil ibrahim tekin adınu çok duyduk görüşme için günübirlik eşimle merkeze gittik. ben muayene oldum yaşım dolayısıyla yumurtam yok denecek kadar azmış ve tüp bebekle vakit kaybetmiş olduğumuzu anladık ( Donasyonla ilgili herşeyi orda sorduk , öğrendik ve eşimle karar verince tedaviye başladık.. Sonuç: Pozitif :)))))
Şuanda 6. ayıma girdim ve bi oğlum olcak inşallah.. Şunu demek istiyorum gerçekten güzel bi adrestesiniz Hit çok başarılı bi doktor. Eğer kısmetinizde de varsa olmaması için bi sebep yok. Doktorunuza güvenin ve dua edip sabredin. Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah.. Sizleri takipteyim)))
selam canım . bu ilk tüp bebek denemem olacak daha önceden 3 negatif aşılamam oldu. yaşım 33 bende ve eşimde hiç bir sorun bulamadılar yani sorunum hiç sorunumun olmaması :) bu daha kötü çünkü sebep olsa ilacı çözümü ararsın. yumurtlamam çatlaması boyu posu herşey normal eşimde öyle sebepsiz infertiteye giriyor maalesef. kıbrısta 3-4 embriyo koyduklarını söylediler türkiyede yaşıma göre 1 koyuyorlar..
aynen benimde öyle içime sinmezse olmaz. birde borç harç gidince gittiğine deysin istiyorsun. tutmazsa tekrar yapmak çok zor benim için zaten kıbrısı seçmemin sebebi de o olasılık biraz daha yüksek :) Tabi Allaha kalmış gidip olmamasıda var bu işin ama ben elimden geldiğince çabalarsam Allahımda nasip eder diye düşünüyorum.
:))) üçüz de çok sanki... ama ikize razıyım tekrar bebek yapmak için tekrar 8 sene beklemektense ikisi birarada çıkıverir :) inşallah canım hepimize tüm dileyen arkadaşlarıma nasip etsin... sen yaptırdınmı tüp bebek ??
hoş geldin canımmm doğru yerdesin evet canım HİT bu konuda çok başarılı inş.sanada uğurlu gelir ben bildiklerimizi yazayım bilemediklerimide arkadaşalar,Merhaba arkadaşlar,
bu forumu bulunca inanın çok sevindim.ilk defa bir foruma yazıyorum doğru yere mi yazdım bilemedim:) birinize cevap olarakta yazmış olabilirim
Ben 35 yaşındayım, 5 senelik evliyim.Yumurta rezerv problemim var. Bir kere aşılama yaptırdım sonuç negatif. Tüp bebek aşamasına maalesef gelemedik.
Son seçenek olarak yumurta donasyonuna karar verdik. İstanbul'daki doktorumun da tavsiyesi ile HİT'İ bulduk. Bu hafta ön görüşmeye gideceğiz. Transfer ve otel konusunda Gökhan Bey yardımcı oluyor.
Hamile arkadaşları tebrik ediyorum, inşallah sağlıkla bebeklerine kavuşurlar.
Sizlere bir kaç sorum olacak bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Ön görüşme detaylı bilgi alacağım ama ciddi bir heyecan başladı.
Yumurta Donasyonu sürecinde tarihi nasıl ayarlıyorlar.(Örneğin; 15 Ağustos-20 Ağustos uygun bize dediğimizde ona göre mi programlıyorlar?)
İlaç kullanımı iğne mi oluyor?
Donörü seçerken nelere dikkat ettiniz?
Çevremizde kimse bilmiyor dolayısıyla Kıbrıs'a da gittiğimizi kimse bilmiyor, T.ile başlayan hatımı yurt dışına açtırdım ancak Müşteri Temsilcisi Türkiyeden arandığımda Kuzey Kıbrıs'ı arıyorsunuz diye bir uyarı yapıyormuş. Bu konuda bir fikriniz var mı? (Hafta sonu evdeyiz diyeceğim de:))
Sevgilerrr.
as canım hoş geldinnnn
bende tüp bebek için gidecem hite gittim herkes ilgiliydi ağustosta iğnelerimi kullanıp gidecem yumurta toplaması için 3 4 embriyomu canım ya bende çok istiyorummm şöyle 2 3 embriyo koymalarını neyse gittiğimde öğrenecem bende 2 tane istiycem doktorumdan
bu arada otellerde herşey dahil tl olarak 90 veya 100tl tutuyor pansiyonda ise herşey dahil değil 50tl tutuyormuş bildiğim kadarıyla
inşallah canım rabbim sağlılkı sıhhatli hayırlı evlat sana bana ve tüm isteyen arkadaşlarımıza nasip eder
sende üçüzlere hamile kalırsında hayırlısıylaa oturmaya vaktin olmasınn
amin canım inşaallah rabbim isteyen herkese nasip etsin.. belki bende gelirim o zamana kredimi yetiştirebilirsem ağustosta görüşürüz kim bilir :) sende ikiz yaparsın artık iki kişi gidip dört kişi dönersiniz inşaallah :))
Merhaba arkadaşlar,
bu forumu bulunca inanın çok sevindim.ilk defa bir foruma yazıyorum doğru yere mi yazdım bilemedim:) birinize cevap olarakta yazmış olabilirim
Ben 35 yaşındayım, 5 senelik evliyim.Yumurta rezerv problemim var. Bir kere aşılama yaptırdım sonuç negatif. Tüp bebek aşamasına maalesef gelemedik.
Son seçenek olarak yumurta donasyonuna karar verdik. İstanbul'daki doktorumun da tavsiyesi ile HİT'İ bulduk. Bu hafta ön görüşmeye gideceğiz. Transfer ve otel konusunda Gökhan Bey yardımcı oluyor.
Sizlere bir kaç sorum olacak bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Ön görüşme detaylı bilgi alacağım ama ciddi bir heyecan başladı.
Yumurta Donasyonu sürecinde tarihi nasıl ayarlıyorlar.(Örneğin; 15 Ağustos-20 Ağustos uygun bize dediğimizde ona göre mi programlıyorlar?)
Çevremizde kimse bilmiyor dolayısıyla Kıbrıs'a da gittiğimizi kimse bilmiyor, T.ile başlayan hatımı yurt dışına açtırdım ancak Müşteri Temsilcisi Türkiyeden arandığımda Kuzey Kıbrıs'ı arıyorsunuz diye bir uyarı yapıyormuş. Bu konuda bir fikriniz var mı? (Hafta sonu evdeyiz diyeceğim de:))
Sevgilerrr.
canım aminnn inş.hayırlısıyla sen şimdiden başvuruda bulun bence yaza kan kaynarmış iyi oluyormuş
gel kız vallah hepimiz aynı durumdayız zaten belki karşılaşırızda orda bu arada canımm hava alanından hastanede 100tl tutuyor geliş gidiş 200tl kın-brıs birazda pahalı ona göre burda hepimiz haberleşiiriz [/QUOTE
ooo pahalı baya ama üçüzlere değer :)) tamam canım haberleşelim buralardan gene bende yetiştirmeye çalışıyım krediyi. hakkınızda hayırlısı inşallah güzel haberlerle dön..
dolmuş fiyatıyla taksi aynı sen hatta dolmuşu öğren olmasa taksyle git aynı fiyata zaten sana taksi numarası veririm o yardımcı olur gerçi ordaki taksilerde mercedes bmw falan filancanım aminnn inş.hayırlısıyla sen şimdiden başvuruda bulun bence yaza kan kaynarmış iyi oluyormuş
gel kız vallah hepimiz aynı durumdayız zaten belki karşılaşırızda orda bu arada canımm hava alanından hastanede 100tl tutuyor geliş gidiş 200tl kın-brıs birazda pahalı ona göre burda hepimiz haberleşiiriz [/QUOTE
ooo pahalı baya ama üçüzlere değer :)) tamam canım haberleşelim buralardan gene bende yetiştirmeye çalışıyım krediyi. hakkınızda hayırlısı inşallah güzel haberlerle dön..
dolmuş fiyatıyla taksi aynı sen hatta dolmuşu öğren olmasa taksyle git aynı fiyata zaten sana taksi numarası veririm o yardımcı olur gerçi ordaki taksilerde mercedes bmw falan filan
yani diyosun taksi demeye bin şahit lazım :)) tamam canım şimdiden çok teşekkür ederim.
hoş geldin canımmm doğru yerdesin evet canım HİT bu konuda çok başarılı inş.sanada uğurlu gelir ben bildiklerimizi yazayım bilemediklerimide arkadaşalar,
gelince yardımcı olur
görüşmeye gideceksin ya zaten ön görüşme olduğu için kalmana gerek yok geliş gidiş biletini kes sabah orda ol akşam dön canım
canım bende öyle duydum uyarı gidiyor diye zaten çoğumuz kıbrısa gidişimizi saklıyoruz bizler gizli kapaklı işler çeviriyoruz ön görüşmede doktor bilgi verir stres heyecan çok büyük oluyor allah yardım etsin donasyon hakkında bilgim yok canım
evet canı taksiyle gittik eşim sordu burdaki taksiler neden öyle lüks zengin insanlar geliyormuş diye zaten zaman yetse gezsen eğlence yeri olarak bi tek gazinolar gördümmmmyani diyosun taksi demeye bin şahit lazım :)) tamam canım şimdiden çok teşekkür ederim.
sağol canım, bu seferlik kaçamak demek lazım o halde:)mecburrr:))
evet canım bizde öyle aptık hatta imseye demeyeceğiz tüp bebek yapıyoruz diye bi tek anneme söyledik
evet canı taksiyle gittik eşim sordu burdaki taksiler neden öyle lüks zengin insanlar geliyormuş diye zaten zaman yetse gezsen eğlence yeri olarak bi tek gazinolar gördümmmm
evet canım bizde öyle aptık hatta imseye demeyeceğiz tüp bebek yapıyoruz diye bi tek anneme söyledik
aynen canım biz de bir tek anneme söyledik:)
aynen canım biz de bir tek anneme söyledik:)
anneler bi tek kızlarının sırrını saklar zaten başka ne yapalım işte hepimizin yalanları nerdeyse bir mecbur bu konuda yalan konuşabiliyoruz saklamak zorunda kalıyoruz
Merhaba arkadaşlar,
Sevgilerrr.
Nsaılsın arkadaşım bebiş nasıl, nasıl gidiyor hamişlik herşey yolunda mı :))
Selam Meltemcim :)) çok sağol canım şimdilik iyi gidiyor çok şükür. sadece çok halsizim, yataktan zor kalkıyorum öyle mide bulantıları falan daha başlamadı çok şükür. Çok rahatsız edecek bişey yok ama dediğim gibi sadece çok halsizim ve sürekli bi uyku halindeyim :)) zaten evdeyim ha bire yatıyorum çok kilo alcam diye korkuyorum. Aslında bunu kafaya taktığım yok yani bebeklerim sağ salim gelsinde gerisi problem değil. Hareketsiz olmamdan kaynaklanıyor buda
Merhaba arkadaşlar,
Sevgilerrr.
Selam Meltemcim :)) çok sağol canım şimdilik iyi gidiyor çok şükür. sadece çok halsizim, yataktan zor kalkıyorum öyle mide bulantıları falan daha başlamadı çok şükür. Çok rahatsız edecek bişey yok ama dediğim gibi sadece çok halsizim ve sürekli bi uyku halindeyim :)) zaten evdeyim ha bire yatıyorum çok kilo alcam diye korkuyorum. Aslında bunu kafaya taktığım yok yani bebeklerim sağ salim gelsinde gerisi problem değil. Hareketsiz olmamdan kaynaklanıyor buda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?