Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Benim tüp bebek şansım yok canım, benim yumurtam yok ( yumurta donasyonu yapılcak bana. başka bi donörden alınan yumurta eşimin spermiyle döllendirilip benim rahmime yerleştirilcek
Allah izin verirse Haziran 2. yada 3. haftasında gitcez. Donörün hazır oluş durumuna göre bizi çağırcaklar merkezden

Tebrikler arkadaşım...

Kusura bakma geç oldu yazmam ama geriye dönük okurken gördüm yazını. maşallah Allahım oğlunu sana bağışlasın ve kucağında görmeyide nasip etsin inşallah.. Darısı da bizlerin başına tabi :)) hamilelerin duası kabul olurmuş bizleride unutma tamam mı arkadaşım :))

Merhaba arkadaşlar,

bu forumu bulunca inanın çok sevindim.ilk defa bir foruma yazıyorum doğru yere mi yazdım bilemedim:) birinize cevap olarakta yazmış olabilirim
Ben 35 yaşındayım, 5 senelik evliyim.Yumurta rezerv problemim var. Bir kere aşılama yaptırdım sonuç negatif. Tüp bebek aşamasına maalesef gelemedik.
Son seçenek olarak yumurta donasyonuna karar verdik. İstanbul'daki doktorumun da tavsiyesi ile HİT'İ bulduk. Bu hafta ön görüşmeye gideceğiz. Transfer ve otel konusunda Gökhan Bey yardımcı oluyor.
Hamile arkadaşları tebrik ediyorum, inşallah sağlıkla bebeklerine kavuşurlar.
Sizlere bir kaç sorum olacak bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Ön görüşme detaylı bilgi alacağım ama ciddi bir heyecan başladı.

Yumurta Donasyonu sürecinde tarihi nasıl ayarlıyorlar.(Örneğin; 15 Ağustos-20 Ağustos uygun bize dediğimizde ona göre mi programlıyorlar?)
İlaç kullanımı iğne mi oluyor?
Donörü seçerken nelere dikkat ettiniz?
Çevremizde kimse bilmiyor dolayısıyla Kıbrıs'a da gittiğimizi kimse bilmiyor, T.ile başlayan hatımı yurt dışına açtırdım ancak Müşteri Temsilcisi Türkiyeden arandığımda Kuzey Kıbrıs'ı arıyorsunuz diye bir uyarı yapıyormuş. Bu konuda bir fikriniz var mı? (Hafta sonu evdeyiz diyeceğim de:))

Sevgilerrr.

as canım hoş geldinnnn
bende tüp bebek için gidecem hite gittim herkes ilgiliydi ağustosta iğnelerimi kullanıp gidecem yumurta toplaması için 3 4 embriyomu canım ya bende çok istiyorummm şöyle 2 3 embriyo koymalarını neyse gittiğimde öğrenecem bende 2 tane istiycem doktorumdan
bu arada otellerde herşey dahil tl olarak 90 veya 100tl tutuyor pansiyonda ise herşey dahil değil 50tl tutuyormuş bildiğim kadarıyla
inşallah canım rabbim sağlılkı sıhhatli hayırlı evlat sana bana ve tüm isteyen arkadaşlarımıza nasip eder
sende üçüzlere hamile kalırsında hayırlısıylaa oturmaya vaktin olmasınn

hoş geldin canımmm doğru yerdesin evet canım HİT bu konuda çok başarılı inş.sanada uğurlu gelir ben bildiklerimizi yazayım bilemediklerimide arkadaşalar,
gelince yardımcı olur
görüşmeye gideceksin ya zaten ön görüşme olduğu için kalmana gerek yok geliş gidiş biletini kes sabah orda ol akşam dön canım
canım bende öyle duydum uyarı gidiyor diye zaten çoğumuz kıbrısa gidişimizi saklıyoruz bizler gizli kapaklı işler çeviriyoruz ön görüşmede doktor bilgi verir stres heyecan çok büyük oluyor allah yardım etsin donasyon hakkında bilgim yok canım

amin canım inşaallah rabbim isteyen herkese nasip etsin.. belki bende gelirim o zamana kredimi yetiştirebilirsem ağustosta görüşürüz kim bilir :) sende ikiz yaparsın artık iki kişi gidip dört kişi dönersiniz inşaallah :))

canım aminnn inş.hayırlısıyla sen şimdiden başvuruda bulun bence yaza kan kaynarmış iyi oluyormuş
gel kız vallah hepimiz aynı durumdayız zaten belki karşılaşırızda orda bu arada canımm hava alanından hastanede 100tl tutuyor geliş gidiş 200tl kın-brıs birazda pahalı ona göre burda hepimiz haberleşiiriz

evet kıbrısla bikaç kez görüştüğümde ordan aradıklarında kıbrıs diye yazıyor sen aradığında türkiyeden kıbrısla görüşeceksiniz ona göre ücretlendirilecek filan diyor bence sen evdeyiz deme ve telefonunu kapat kaçamak yapcaz kocamla filan de en güzeli :))

sağol canım, bu seferlik kaçamak demek lazım o halde:)mecburrr:))

Merhaba canım hoşgeldin :))

Şimdiden tedavin hayırlı olsun inşallah pozitif haberlerini alırsın. Öncelikle canım nasıl bi tedavi uygulayacaklar bilmiyorum hormon değerlerin önemli rahimi hamilelik için hazırlayacaklar ben estrofem kullandım. bunun dışında aspirin ve foliksit kullandım hap olarak

Onun dışında donörün belli bilgileri veriliyor, ama sen görmüyosun onu. Yaşı, eğitimi, ten, saç, göz rengi vs. gibi fiziksel özellikleri sen seçiyorsun bunları zaten fotoğrafları var

Ne zaman gitmek istiyorsan ona göre donör hazırlanıyor canım. Donörün adet dönemi önemli malum onunda kullanması gereken ilaçlar var. Ortalama bi tarih belirleniyor zaten bi şekilde o konuda için rahat olsun.

onun dışında hat konusuna gelince siz kendiniz Türkiye numarasından Kıbrıs numarasını arayınca uyarı veriyor.
Ama sizin yine Türkiye no.su olacak ve dış hatlara açılacağı için Kıbrıstayken o uyarıyı vermeyecektir biz sorun yaşamadık çok şükür. müşteri hizmetleri ile görüştünüzmü peki

Nsaılsın arkadaşım bebiş nasıl, nasıl gidiyor hamişlik herşey yolunda mı :))

Selam Meltemcim :)) çok sağol canım şimdilik iyi gidiyor çok şükür. sadece çok halsizim, yataktan zor kalkıyorum öyle mide bulantıları falan daha başlamadı çok şükür. Çok rahatsız edecek bişey yok ama dediğim gibi sadece çok halsizim ve sürekli bi uyku halindeyim :)) zaten evdeyim ha bire yatıyorum çok kilo alcam diye korkuyorum. Aslında bunu kafaya taktığım yok yani bebeklerim sağ salim gelsinde gerisi problem değil. Hareketsiz olmamdan kaynaklanıyor buda

Canım ilk 2-3 ay çok önemli biliyorsun Allah korusun düşük tehlikeleri falan bu aylarda oluyor. Ama bide daha çok yeni hamileliğin o yüzden halsizlik falan normaldir mide bulantılarına gelince onlar sonradan başlıcaktır :))))) Ama umarım çok fazla olmaz seni çok rahatsız etmez. Aşerme olayı falan varmı işte onu çok merak ediyorum nasıl bişey insanın normalde hiç yemediği şeyleri bile canı istiyormuş ne ilginç yaa

Hoşgeldin canım gayet doğru yere yazmışsın Tebrikler )

Ön görüşmede herşeyi anlatıyorlar canım zaten sen merak etme. Ayrıca aklına takılan bişey olursa mutlaka sor orda.

Donör için fotoğraflar gösteriyorlar ordan seçiyorsun kişisel bazı bilgilerini ve fiziksel bilgilerini öğrenebiliyorsun. Transfer için ise sen uygun olabileceğin zamanı söyle ona göre hazırlıyorlar donörü yada onun adet döngüsüne göre bi şekilde uzlaşıyorsunuz :)) Allah izin verirse bikaç hafta içinde bende yolcuyum. Belkide sen benden önce gidip gelirsin. Sen anlatırsın bize nasıl olduğunu bu nedenle seni takip etcem canım sende sürekli yaz lütfen habersiz bırakma bizleri :)))

Şimdiden tedavin hayırlı olsun arkadaşım, takipteym seni :))

merhaba gerdog,
burayı okuduktan sonra cıddı cıddı kıbrısı düşünmeye başladım.
ne kadara mal olduğunu merak ettim?
türkiye ile aynı mı?
yumurta donasyonu ek bir maliyet getirmiştir heralde size..

bende yumurta gelişiyor ama 1,5 yıldır hamile kalamadım.
türkiyede alınan rapor geçerli oluyor mu?
napsam bilemiyorum, bulunduğum yerde tek bir merkez var işi şansa bırakmak istemiyorum.
türkiyede 1 deneme yapıp ölee mi 2. de kktc ye gitsem.....
sorularım biraz fazla ama cevaplarsan çok sevinirim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…