Kızlar sizlere müjdeli haberim var :)) sonunda bende hamileyim Allahım şükürler olsun yarabbim ve sanırım ikiz :)) değerim 223 çıktı. Öylesine güzel bi duyguki anlatılması inanın çok zor.. Halil İbrahim Tekin'den Allah razı olsun.. şuan bile ağlıyorum olmaz diyodum yok olmaz ama mucize oldu işte :)) sakın vazgeçmeyin Rabbim o kadar büyükki sadece isteyin ve ümidi kesmeyin ........
tebrikler canım allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin darısı hayırlısıyla başımızaKızlar sizlere müjdeli haberim var :)) sonunda bende hamileyim Allahım şükürler olsun yarabbim ve sanırım ikiz :)) değerim 223 çıktı. Öylesine güzel bi duyguki anlatılması inanın çok zor.. Halil İbrahim Tekin'den Allah razı olsun.. şuan bile ağlıyorum olmaz diyodum yok olmaz ama mucize oldu işte :)) sakın vazgeçmeyin Rabbim o kadar büyükki sadece isteyin ve ümidi kesmeyin ........
Canım benim çok sevindim ne güzel :)) ben hamile olduğum haberimi alsam kafayı yerim herhalde bebek hayalleri kurmaktan doğru düzgün uyuyamaz oldum artık( allahım bu sınav son bulsun artık nolur ( Pazartesi Kıbrısa gidiyruz dualarınızdan benide esirgemeyin arkadaşlar ne olur buna çok ihtiyacım var ((
Tekrardan tebrikler canım kendi derdime daldım bi anda. Allahım analı babalı büyütsün inşallah !!!!!!!!!!!!!
Kızlar sizlere müjdeli haberim var :)) sonunda bende hamileyim Allahım şükürler olsun yarabbim ve sanırım ikiz :)) değerim 223 çıktı. Öylesine güzel bi duyguki anlatılması inanın çok zor.. Halil İbrahim Tekin'den Allah razı olsun.. şuan bile ağlıyorum olmaz diyodum yok olmaz ama mucize oldu işte :)) sakın vazgeçmeyin Rabbim o kadar büyükki sadece isteyin ve ümidi kesmeyin ........
Canım benim çok sevindim ne güzel :)) ben hamile olduğum haberimi alsam kafayı yerim herhalde bebek hayalleri kurmaktan doğru düzgün uyuyamaz oldum artık( allahım bu sınav son bulsun artık nolur ( Pazartesi Kıbrısa gidiyruz dualarınızdan benide esirgemeyin arkadaşlar ne olur buna çok ihtiyacım var ((
Tekrardan tebrikler canım kendi derdime daldım bi anda. Allahım analı babalı büyütsün inşallah !!!!!!!!!!!!!
tebrikler canım allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin darısı hayırlısıyla başımıza
kaçıncı denemen yaş kaç kaç embriyo transferi yapıldı tüp bebek mi donasyonmu
gle güle git hayırlı haberlerle dönmen dleğiyle inş.rabbim nasip eder o duyguyu
ne heyecanlı pazartesi günü gideceksin demek ben bile heyecanlandım ya sanki herşeyin sonuymuş gibi rabbim gittiğimz umut kapıısını biizlere hayırlı kılsın allah yardım etsin canım allah emeklerini boşa çıkartmasın
Maşallah maşallah topikte hamişler artıyor valla çok mutlu oluyorum yaa :)) bende seni merak ediyodum canım demek bebişi buldun bizleri unuttun aşk olsun sana)
merhabalar, çok çok tebrik ediyorum sizi. Sizin adınıza çok sevindim Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah...
Arkadaşlar herkese çok teşekkür ediyorum.. Rabbim bu mutluluğu herkese yaşatsın inşallah..
Sevgili bbbz, ben 37 yaşındayım. benim yumurtam yoktu canım yumurta donasyonu yapıldı bana ve 2 embriyo konuldu inşallah ikisininde kesesini görürüz ve ikiz bebişlerim olur :)) sizleri okuyorum kızlar hepiniz için bol şans diliyorum tekrardan HİT ve ekibine sonsuz teşekkürler ve kocaman sevgiler...
Son olarak yeni arkadaşların hepsi hoşgelmişler)))))) güzel güzel haberleri bekliyoruz inşallah :)))))
slm
ben kıbrısa gidip cinsiyet seçimi yapmak istiyorum lütfen bana param boşa gitmesin die bi doktor ismi ve bir merkez ismi verin
slm
ben kıbrısa gidip cinsiyet seçimi yapmak istiyorum lütfen bana param boşa gitmesin die bi doktor ismi ve bir merkez ismi verin
slm saol meil içinnn rabbim herkes ne diliosa onu kısa sürede nasip etsin..herkeseanneligi tattırsın amin
slm canım senin ilk bebeginmi kaç ayın kaldı kızmı erkekmi..beni soracak olursan 4 kız annesiyim yani 5 inciyi erkek için kıbrısı düşünüyorum lütfen yanlış anlamayın herkesin kendine göre derdi var..inşşşşşşşş sizde dahil burdaki herkes sag salim saglıklı bebek yada bebeklerini kucagına alırrrrr...banada dua ediniz gerçi ben şimdiden araştırma yapıyorum ölmezsem 2 yıl sonra gidecegim kıbrısa:)
doktor halilmi firdevsmi berk mi kararsızım sizin gibi giden kardeşlerimden yardım istiyorumj tecrübeeeeeeeeeee çok öenmli öptüm
slm canım senin ilk bebeginmi kaç ayın kaldı kızmı erkekmi..beni soracak olursan 4 kız annesiyim yani 5 inciyi erkek için kıbrısı düşünüyorum lütfen yanlış anlamayın herkesin kendine göre derdi var..inşşşşşşşş sizde dahil burdaki herkes sag salim saglıklı bebek yada bebeklerini kucagına alırrrrr...banada dua ediniz gerçi ben şimdiden araştırma yapıyorum ölmezsem 2 yıl sonra gidecegim kıbrısa:)
doktor halilmi firdevsmi berk mi kararsızım sizin gibi giden kardeşlerimden yardım istiyorumj tecrübeeeeeeeeeee çok öenmli öptüm
Merhaba canım,
Bu başlıkta yazanların hepsi Halil İbrahim Tekin hastaları :)) bende şuanda hamileyim ve 2 hafta önce aldım test sonucumu.
Ben yumurta nakli oldum yani donasyonla hamile kaldım. cinsiyet tayini yaptırmadım ama Hit.in yaptığını ve çokta başarılı olduğunu biliyorum. Ben sana tavsiye ediyorum. İstersen ara, konuş, bilgi al ve araştır canım. Hatta imkanın olursa bizzat git gör derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?