Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Kızlar sizlere müjdeli haberim var :)) sonunda bende hamileyim Allahım şükürler olsun yarabbim ve sanırım ikiz :)) değerim 223 çıktı. Öylesine güzel bi duyguki anlatılması inanın çok zor.. Halil İbrahim Tekin'den Allah razı olsun.. şuan bile ağlıyorum olmaz diyodum yok olmaz ama mucize oldu işte :)) sakın vazgeçmeyin Rabbim o kadar büyükki sadece isteyin ve ümidi kesmeyin ........

Canım benim çok sevindim ne güzel :)) ben hamile olduğum haberimi alsam kafayı yerim herhalde bebek hayalleri kurmaktan doğru düzgün uyuyamaz oldum artık ( allahım bu sınav son bulsun artık nolur ( Pazartesi Kıbrısa gidiyruz dualarınızdan benide esirgemeyin arkadaşlar ne olur buna çok ihtiyacım var ((

Tekrardan tebrikler canım kendi derdime daldım bi anda. Allahım analı babalı büyütsün inşallah !!!!!!!!!!!!!

tebrikler canım allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin darısı hayırlısıyla başımıza
kaçıncı denemen yaş kaç kaç embriyo transferi yapıldı tüp bebek mi donasyonmu

gle güle git hayırlı haberlerle dönmen dleğiyle inş.rabbim nasip eder o duyguyu
ne heyecanlı pazartesi günü gideceksin demek ben bile heyecanlandım ya sanki herşeyin sonuymuş gibi rabbim gittiğimz umut kapıısını biizlere hayırlı kılsın allah yardım etsin canım allah emeklerini boşa çıkartmasın

Maşallah maşallah topikte hamişler artıyor valla çok mutlu oluyorum yaa :)) bende seni merak ediyodum canım demek bebişi buldun bizleri unuttun aşk olsun sana )

Nilaycım,

Rabbim yolunu açık etsin arkadaşım.. Heyecanını anlayabiliyorum çok yakın zamanda bende yaşadım biliyosun :))
İnşallah bu kadar emeğin sonucunu alırsın. Öylesine güzel bi duyguki sadece yaşanması gerek bana inan. Ben böyle diyenlere anlıyorum sizi diyordum ama yok anlamıyormuşum :)))

merhabalar, çok çok tebrik ediyorum sizi. Sizin adınıza çok sevindim Rabbim bizlerede nasip etsin inşallah...

Son olarak yeni arkadaşların hepsi hoşgelmişler )))))) güzel güzel haberleri bekliyoruz inşallah :)))))

Merhaba arkadaşlar yoğun bir iş tempom olduğu için çok giremiyorum. Son durumumu size özetleyeyim. Allahın izniyle 1 Haziranda donasyonum olacak. Heyecanımı bir tek siz anlarsınız. Nilay1975 eminim senin de olumlu çıkaçak. Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmazmış. Çok ilginç birşey oldu sizinle paylaşmak istiyorum. Dün gece rüyamda eşim bana bir kolye alımıştı ve ucunda makas şeklinde bir kolye ucu vardı. Şaşırdım bide başka şekilde bir kolye bulamadı diye onu zevksizlikle suçladım. Bu sabah aklıma geldi rüya tabirlerine bakayım dedim. Rüyada makas görmek evli kadınlarda kız çocuğaözellikleikiz kız çocuklarına delaletmiş.Hayır olsun dedim çok mutlu oldum. İnşallah rüyam gerçekleşir. Allah sonuç bekleyenlere de hayırlı haberler nasip etsin inşallah....

slm
ben kıbrısa gidip cinsiyet seçimi yapmak istiyorum lütfen bana param boşa gitmesin die bi doktor ismi ve bir merkez ismi verin

as canım valla canım alanında başarılı bi dr var halil ibrahim tekin bizlerde tüp bebek donasyon seçimi için düşünüyoruz ve başarılı bi doktor cinsiyet seçimi için ise bi tek onu sana tavsiye edebilirim gerçekten başarılıymış burayı okursan herkes bu knuda onu tavsiye ediyor kıııızzzzz bu arada paranı kapmazlarrr istiyorsan mail at onllar arasın bi konuş

slm
ben kıbrısa gidip cinsiyet seçimi yapmak istiyorum lütfen bana param boşa gitmesin die bi doktor ismi ve bir merkez ismi verin

merhaba tuana,

Ben Halil ibrahim Tekinde tedavi gördüm. Çok başarılı bi doktor kendisi. Param boşa gider diye düşünme arkadaşım. Önce güzel bi araştırma yap, kliniğe mail at onlar seni arar zaten. Sonra bir ön görüşmeye git günübirlik biz öyle yapmıştık eşimle. Hastaneyi gör, doktoru gör, konuş, ayrıca muayene olman gerek zaten. sonra karar senin canım.

Ayrıca senin başka çocuğun varmı yani donasyon mu olcak yoksa kendi yumurtanla mı tüp bebek olcak?

slm saol meil içinnn rabbim herkes ne diliosa onu kısa sürede nasip etsin..herkeseanneligi tattırsın amin

Amin canım amin.

Selam arkadaşım bende Halil ibrahim tekin sayesinde hamileyim şuanda ve yakın bi zamanda anne olcam inşallah. Tedavi gördüğün merkez, doktor çok çok önemli ama ben birazda kadere inanıyorum Allahım nasip etmemişse eğer olmaz. Benim Türkiyede 3 negatif denemem oldu ama Kıbrısta ilk denemede hamile kaldım belkide bu zamanı beklemem gerekiyordu. Senden paramı kaptırırım gibi kötü düşünme Allahtan hayırlısını iste ve bol bol dua et canım. Eğer Allahım da izin vermişse inan bana olmaması için bi sebep yok. Çünkü Halil İbrahim Bey çok başarılı bi doktor. Umarım onun sanada uğur getirir ))))

slm ilginiz için saolun çok sevindim inş bebeklerinizi kucagınıza alırsınız herkes alsın benim 4 kızım var cinsiyet seçimi yaniiiii herkesin bir derdi var kısmetse olur

slm canım senin ilk bebeginmi kaç ayın kaldı kızmı erkekmi..beni soracak olursan 4 kız annesiyim yani 5 inciyi erkek için kıbrısı düşünüyorum lütfen yanlış anlamayın herkesin kendine göre derdi var..inşşşşşşşş sizde dahil burdaki herkes sag salim saglıklı bebek yada bebeklerini kucagına alırrrrr...banada dua ediniz gerçi ben şimdiden araştırma yapıyorum ölmezsem 2 yıl sonra gidecegim kıbrısa:)
doktor halilmi firdevsmi berk mi kararsızım sizin gibi giden kardeşlerimden yardım istiyorumj tecrübeeeeeeeeeee çok öenmli öptüm

6. ayımdayım canım inşallah erkek olacak bebeğim :)) canım doğrudur yani insanların kararlarına saygı göstermek gerek. Kimse kimseyi başına gelmedikçe anlayamaz umarım sende kısa zamanda oğluna kavuşursun :)) Ben Halil İbrahim Beyden çok memnun kaldım adam işini güzel yapıyor biraz sert duruşlu zaten uzun boylu heybetli biri :)) ama o görüntünün içinde çok sıcak bi insan var.. bana sizi anne yapacağım dediğinde pek inanmamıştım ama şimdi ona minnettarım Allah bin kere razı olsun...

Merhaba canım,

Bu başlıkta yazanların hepsi Halil İbrahim Tekin hastaları :)) bende şuanda hamileyim ve 2 hafta önce aldım test sonucumu.
Ben yumurta nakli oldum yani donasyonla hamile kaldım. cinsiyet tayini yaptırmadım ama Hit.in yaptığını ve çokta başarılı olduğunu biliyorum. Ben sana tavsiye ediyorum. İstersen ara, konuş, bilgi al ve araştır canım. Hatta imkanın olursa bizzat git gör derim

Canım nasılsın, bebiş nasıl bakalım :)) ya da bebişler hangisiydi kusura bakma unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…