Merhaba canım hoşgeldin :))
Şimdiden tedavin hayırlı olsun inşallah pozitif haberlerini alırsın. Öncelikle canım nasıl bi tedavi uygulayacaklar bilmiyorum hormon değerlerin önemli rahimi hamilelik için hazırlayacaklar ben estrofem kullandım. bunun dışında aspirin ve foliksit kullandım hap olarak
Onun dışında donörün belli bilgileri veriliyor, ama sen görmüyosun onu. Yaşı, eğitimi, ten, saç, göz rengi vs. gibi fiziksel özellikleri sen seçiyorsun bunları zaten fotoğrafları var
Ne zaman gitmek istiyorsan ona göre donör hazırlanıyor canım. Donörün adet dönemi önemli malum onunda kullanması gereken ilaçlar var. Ortalama bi tarih belirleniyor zaten bi şekilde o konuda için rahat olsun.
onun dışında hat konusuna gelince siz kendiniz Türkiye numarasından Kıbrıs numarasını arayınca uyarı veriyor.
Ama sizin yine Türkiye no.su olacak ve dış hatlara açılacağı için Kıbrıstayken o uyarıyı vermeyecektir biz sorun yaşamadık çok şükür. müşteri hizmetleri ile görüştünüzmü peki
Hoşgeldin canım gayet doğru yere yazmışsın Tebrikler)
Ön görüşmede herşeyi anlatıyorlar canım zaten sen merak etme. Ayrıca aklına takılan bişey olursa mutlaka sor orda.
Donör için fotoğraflar gösteriyorlar ordan seçiyorsun kişisel bazı bilgilerini ve fiziksel bilgilerini öğrenebiliyorsun. Transfer için ise sen uygun olabileceğin zamanı söyle ona göre hazırlıyorlar donörü yada onun adet döngüsüne göre bi şekilde uzlaşıyorsunuz :)) Allah izin verirse bikaç hafta içinde bende yolcuyum. Belkide sen benden önce gidip gelirsin. Sen anlatırsın bize nasıl olduğunu bu nedenle seni takip etcem canım sende sürekli yaz lütfen habersiz bırakma bizleri :)))
Şimdiden tedavin hayırlı olsun arkadaşım, takipteym seni :))
Merhaba arkadaşlar,
bu forumu bulunca inanın çok sevindim.ilk defa bir foruma yazıyorum doğru yere mi yazdım bilemedim:) birinize cevap olarakta yazmış olabilirim
Ben 35 yaşındayım, 5 senelik evliyim.Yumurta rezerv problemim var. Bir kere aşılama yaptırdım sonuç negatif. Tüp bebek aşamasına maalesef gelemedik.
Son seçenek olarak yumurta donasyonuna karar verdik. İstanbul'daki doktorumun da tavsiyesi ile HİT'İ bulduk. Bu hafta ön görüşmeye gideceğiz. Transfer ve otel konusunda Gökhan Bey yardımcı oluyor.
Hamile arkadaşları tebrik ediyorum, inşallah sağlıkla bebeklerine kavuşurlar.
Sizlere bir kaç sorum olacak bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Ön görüşme detaylı bilgi alacağım ama ciddi bir heyecan başladı.
Yumurta Donasyonu sürecinde tarihi nasıl ayarlıyorlar.(Örneğin; 15 Ağustos-20 Ağustos uygun bize dediğimizde ona göre mi programlıyorlar?)
İlaç kullanımı iğne mi oluyor?
Donörü seçerken nelere dikkat ettiniz?
Çevremizde kimse bilmiyor dolayısıyla Kıbrıs'a da gittiğimizi kimse bilmiyor, T.ile başlayan hatımı yurt dışına açtırdım ancak Müşteri Temsilcisi Türkiyeden arandığımda Kuzey Kıbrıs'ı arıyorsunuz diye bir uyarı yapıyormuş. Bu konuda bir fikriniz var mı? (Hafta sonu evdeyiz diyeceğim de:))
Sevgilerrr.
Kızlaaaarrr günaydın biz geldik)
ayın 22.sinde çarşamba günü Kıbrısa gittik o gün eşim sperm verdi ve cumartesi günü transferim oldu. Yani bugün transferimin 6. günü
test günüm haftaya cumartesi 8 haziran. Sabırsızlıkla beklemedeyiz yapcak başka bişey yok çünkü :))
Anlayacağınız bebişi aldım geldim ve bu arada 2 embriyo transfer edildi :)) ikiside tutunur inşallah kızlar dualarınızı eksik etmeyin lütfen
ayın 22.sinde çarşamba günü Kıbrısa gittik o gün eşim sperm verdi ve cumartesi günü transferim oldu. Yani bugün transferimin 6. günü
test günüm haftaya cumartesi 8 haziran. Sabırsızlıkla beklemedeyiz yapcak başka bişey yok çünkü :))
Anlayacağınız bebişi aldım geldim ve bu arada 2 embriyo transfer edildi :)) ikiside tutunur inşallah kızlar dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Merhaba canım, hoşgeldin kaderdaşım :))
İnşallah sende pozitif sonuç alırsın bizleri mutlu edersin :) bende bebişlerimi aldım geldim Kıbrıstan transferim yapıldı Allahım herkesin gönlüne göre versin dualarınıza benide ekleyin lütfen
hayırlı olsun canım ya aslında 6 haziran falan baksan yine çıkar bu arada kaçıncı gün embriyosu vrildi umarım 2 bebeğinde bıraakmaz seni birlikte tutunur allahın izniyleee rabbiim emeklerini boşa çıkartmasın
gülercim doktor 2 embriyoyu neye göre veriyor
şimdi tüp bebek yapacam ya ben acaba kaç tane verir bana
ilk denemede mi kıbrısa gittiiz? hayırlı olsun inş. ikizlerin olur.. ne kadar ödediniz? ön görüşmeye gitmedeen sadece yumurta toplamaya gidilebikir mi acaba ?
ilk denemede mi kıbrısa gittiiz? hayırlı olsun inş. ikizlerin olur.. ne kadar ödediniz? ön görüşmeye gitmedeen sadece yumurta toplamaya gidilebikir mi acaba ?
merhaba gerdog,
burayı okuduktan sonra cıddı cıddı kıbrısı düşünmeye başladım.
ne kadara mal olduğunu merak ettim?
türkiye ile aynı mı?
yumurta donasyonu ek bir maliyet getirmiştir heralde size..
bende yumurta gelişiyor ama 1,5 yıldır hamile kalamadım.
türkiyede alınan rapor geçerli oluyor mu?
napsam bilemiyorum, bulunduğum yerde tek bir merkez var işi şansa bırakmak istemiyorum.
türkiyede 1 deneme yapıp ölee mi 2. de kktc ye gitsem.....
sorularım biraz fazla ama cevaplarsan çok sevinirim...
Canım Allah izin verirse ikiz olcak çünkü iki kese gördük çok mutluyum kızlar yaaa :))
Allah razı olsun arkadaşım.. Darısı isteyen, dileyen, bekleyen herkesin başına inşallah :)) Herkes dualarımda tuanacım tabii sende)
Sen nasılsın , iyi misin? Ayrıca kaç yaşındasın cnım sen
ayın 22.sinde çarşamba günü Kıbrısa gittik o gün eşim sperm verdi ve cumartesi günü transferimmi oldu. Yani bugün transferimin 6. günü
canım ya inşallah ikisi birlikte tutunur sağlıklı sıhhatli bi şekilde dert veren allah dermanda verir iyiki donasyonda yapılıyor vallahi bu özlemi herkes tadarAllah razı olsun canım, çok çok sağol
Canım normalde yaş sınırlaması var Türkiyede ama Kıbrısta pek denetleme falan yok :)) iki tane verirler. Biz konuştuk ben ikiz istiyorum dedim zaten donasyon oludğu için benim bi daha anne olma şansım yok ondan iki tane koydular sende iste canım olur bence
kKIZLARRRRR BİZİM NEDEN LİSTEMİZ YOK LİSTE YAPSAKTA BELKİ BİZDEN SONRA GELEN NESİLLERE IŞIK OLUR İNŞALLAH RABBİM YAŞATMAZDA BEN AZ ÇOK ANLIYORUM AMA KONU SAHİBİ ARKADAŞIMIZ YAPSA İYİ OLUR NİLAYCIM YAPARMISIN
konu sahibi arkadaşımız yapar artık buraya gerek yaniiievt güzel olur.... liste ii fikir
gerdog senin adına çok sevindim canım...Allahım kucağına almayı da nasip etsin....
şu an bende beklemekteyim...gerdog canım yakın zamanda yaptıranlardan biri sen olduğun için sana sormak istediklerim var...trasferden sonra 6.gün e2 ve progesteron tahlili yaptırmanı istedilermi*yaptırdıysan sonucun kaç çıktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?