Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgilere. buarada ikiz mi geliyor bebişler:)
hat konusunda çook rahatladım inan.
bu forum kendimi çok iyi hissettirdi :))

teşekkür ederim, umarım senin de mutlu haberlerini alırız. ben de seni takipteyim canım :)
paylaşmak çok iyi geldi:)))

Kızlaaaarrr günaydın biz geldik )

ayın 22.sinde çarşamba günü Kıbrısa gittik o gün eşim sperm verdi ve cumartesi günü transferim oldu. Yani bugün transferimin 6. günü
test günüm haftaya cumartesi 8 haziran. Sabırsızlıkla beklemedeyiz yapcak başka bişey yok çünkü :))

Anlayacağınız bebişi aldım geldim ve bu arada 2 embriyo transfer edildi :)) ikiside tutunur inşallah kızlar dualarınızı eksik etmeyin lütfen

Merhaba canım, hoşgeldin kaderdaşım :))

İnşallah sende pozitif sonuç alırsın bizleri mutlu edersin :) bende bebişlerimi aldım geldim Kıbrıstan transferim yapıldı Allahım herkesin gönlüne göre versin dualarınıza benide ekleyin lütfen

hayırlı olsun canım ya aslında 6 haziran falan baksan yine çıkar bu arada kaçıncı gün embriyosu vrildi umarım 2 bebeğinde bıraakmaz seni birlikte tutunur allahın izniyleee rabbiim emeklerini boşa çıkartmasın
gülercim doktor 2 embriyoyu neye göre veriyor
şimdi tüp bebek yapacam ya ben acaba kaç tane verir bana

ilk denemede mi kıbrısa gittiiz? hayırlı olsun inş. ikizlerin olur.. ne kadar ödediniz? ön görüşmeye gitmedeen sadece yumurta toplamaya gidilebikir mi acaba ?

canım sağol, umarım mutlu haberi alırız, dualarım seninle:))

Allah razı olsun canım, çok çok sağol

Canım normalde yaş sınırlaması var Türkiyede ama Kıbrısta pek denetleme falan yok :)) iki tane verirler. Biz konuştuk ben ikiz istiyorum dedim zaten donasyon oludğu için benim bi daha anne olma şansım yok ondan iki tane koydular sende iste canım olur bence

ilk denemede mi kıbrısa gittiiz? hayırlı olsun inş. ikizlerin olur.. ne kadar ödediniz? ön görüşmeye gitmedeen sadece yumurta toplamaya gidilebikir mi acaba ?

merhaba canım, hoşgeldin..

Benim Türkiyede 3 tane negatif tüp bebek denemem oldu maalesef ( yumurta rezervim az olduğu için son çare donasyona karar verdik tek tük yumurta oluyordu onlarda kalitesizdi. Canım yumurta donasyonu fiyatı 5000 Euro. bide otelde kalmak ulaşım ücreti falan 1200 Euro falan tutuyor.

Ön görüşmeye gitmeden olur tabi canım. Sen rahim filmini çektirip göndermen gerek doktor beyin bakması için ama gidip muayene olmada fayda var aslında

Hayırlı olsun canım. İnşallah ikisi de sana sıkı sıkı tutunurlar. Dualarım bizim durumumuzda olan herkes için.
Benim de 1 Haziranda transferim olacak. Çok heyecanlıyım. Biz o sabah gideceğiz. Hazırlık aşaması nasıl oluyor? Çok merak ediyorum ve çok heyecanlıyım.

ayyy canım hoşgeldin :))

oh oh bebişleri alıp gelmişsin inşallah onlar annelerine sıkı sıkı tutunsunlar emi :)) bende meraktaydım nerde kaldı bu kız diye. kaç gün kaldınız siz sesin soluğun çıkmadı yaa :))

ayy buraya yazmışsın canım kusura bakma şimdi okudum (

Canım bildiğim kadarıyla rapor geçmiyor orda.. Valla tercih senin istersen burda dene istersen Kıbrısta. peki nerde yaşıyorsun sen?
Halil İbrahim Tekin çok başarılı bi doktor. İstersen bi görüşmeye git canım günübirlik. Ayrıca tüp bebek fiyatı 2500 Euro ama donasyon 5000 Euro arada fiyat farkı var tabi

gerdog senin adına çok sevindim canım...Allahım kucağına almayı da nasip etsin....
şu an bende beklemekteyim...gerdog canım yakın zamanda yaptıranlardan biri sen olduğun için sana sormak istediklerim var...trasferden sonra 6.gün e2 ve progesteron tahlili yaptırmanı istedilermi*yaptırdıysan sonucun kaç çıktı?

canım seninde transferin hayırlı olsun...inşallah bebişlerimiz bize sımsıkı tutunmuşlardır....bugün 6.gününmüş e2 ve progesteron tahlilini yaptırdınmı canım?bu bekleme sürecinde neler yapıyorsunuz...o kadar sıkıcı bu beklemeler...sonu güzel olur inşallah...Allahım sağlıkla nasip etsinde inşallah yaptığımız herşeye değsin

canım ya inşallah ikisi birlikte tutunur sağlıklı sıhhatli bi şekilde dert veren allah dermanda verir iyiki donasyonda yapılıyor vallahi bu özlemi herkes tadar
ikiz bebeğin olsunda oturmaya vaktin olmasın annesi bebeşin tutunsun sana sımsıkı
bende ikiz istiycemmmmm

kKIZLARRRRR BİZİM NEDEN LİSTEMİZ YOK LİSTE YAPSAKTA BELKİ BİZDEN SONRA GELEN NESİLLERE IŞIK OLUR İNŞALLAH RABBİM YAŞATMAZDA BEN AZ ÇOK ANLIYORUM AMA KONU SAHİBİ ARKADAŞIMIZ YAPSA İYİ OLUR NİLAYCIM YAPARMISIN

evt güzel olur.... liste ii fikir

Selam canımcım.

Evet canım transfer gününü de sayarsak 6. gün oluyor yaptırdım testleri.
E2 480, progesteron 28 çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…