Canım nasılsın, bebiş nasıl bakalım :)) ya da bebişler hangisiydi kusura bakma unuttum
slm ay çok sevindim anne olacaksın yani:) inşşşş 2 dir kucagına alman dilegiyle sende bana dua et herkese ettt sanırım buna herkesin ihtiyacı var
slm ilginiz için saolun çok sevindim inş bebeklerinizi kucagınıza alırsınız herkes alsın benim 4 kızım var cinsiyet seçimi yaniiiii herkesin bir derdi var kısmetse olur
slm rabbim sana size bir degil iki tane versinkiii ne bunlar ya ne sustan anlıyorlar ne durdan dedirtsin aminnnnnnn canım herkesin sorunu var yanlış anlamayınız benim kızlarım 8 yaş 5 yaş 1 yaş ve karnımda biri daha 4 aylık herbirirnin bir tırnagını dünyaya vermem ama işteee insan istio ikisininde tatını...rabbimmm daha benim karnımdaki dogmadan senin müjdeni almayı nasip etsin aminnnnnnnnnnnn
selam kızlar bende kıbrısa tüp bebek için gitmeyi düşünenlerdenim. 8 yıllık evliyim ve hiç bi sorun olmamasına rağmen bir türlü hamile kalamadım. kıbrısta embriyo sayısını fazla koyduklarını duydum o yüzden araştırmaya başladım sizleri gördüm.. allah isteyen herkese nasip etsin inşaallah.
Merhaba canım hoşgeldin :))
daha önceden tüp bebek denedin mi canım? kaç yaşındasın peki? Yaşa göre normalde embriyo konuluyor ama donasyon falan olunca biraz daha farklı. doktorunla konuşursun sen. Peki tam olarak sorun ne anlatır mısın :)) tabi paylaşmak istersen
arkadaşlar birde doğuş tüp bebek merkeziyle ilgili bilgisi olan varmı acaba? ben orayıda araştırdım ama karar veremedim hala. eger duyduğunuz bildiğiniz bişeyler varsa paylaşırsanız çok sevinirim..
Günaydın canım. Bende senin gibiydim sürekli araştırıp nereye gitsem diye karar veremiyordum. Bi yandan ben bi yandan eşim sürekli aynı şeyleri konuşup duruyorduk :))
Uzun araştırmalar sonunda Halil İbrahim Tekine karar verdik. Onun hakkında çok başarılı hikayeler okuduk. Ayrıca orda tedavi olan bi aile dostumuz vardı o da çok bahsetti bize ve bizde görüşmeye gittik. Görüşme sonrası net kararımızı verdik. Benim sana tavsiyem günübirlik gidin eşinle. Merkezi görün, doktoru görün hatta elindeki tüm sonuçlarını yanına al öyle git doktor bi baksın. Açıkçası Kıbrısta her yere güvenmemek gerek. Çünkü orda yasal hiçbişey yok denetleme yok ne bileyim biçok şey serbest. Bence günübirlik gidin canım, sonra karar sizin...
teşekkürler canım doğru diyosun gidip görüşmek lazım. En güzeli öyle karar vermeli :) bide ordaki otel fiyatları nekadar bir bilgin varmı?? sonuçta kredi çekip öyle gitmeyi planlıyorum hesapta yapmak lazım :))
selam canım . bu ilk tüp bebek denemem olacak daha önceden 3 negatif aşılamam oldu. yaşım 33 bende ve eşimde hiç bir sorun bulamadılar yani sorunum hiç sorunumun olmaması :) bu daha kötü çünkü sebep olsa ilacı çözümü ararsın. yumurtlamam çatlaması boyu posu herşey normal eşimde öyle sebepsiz infertiteye giriyor maalesef. kıbrısta 3-4 embriyo koyduklarını söylediler türkiyede yaşıma göre 1 koyuyorlar..
Ne güzel yazmışsın sorunum, sorunumun olmaması falan :)))))))))
Kıbrısta öyleymiş canım inşş üçüz olur bebişin :)) bende istiyorum ama sonra korkuyorum kafayı yerim diye :)) senin yaşın genç canım başarı oranın daha yüksek inşallh Kıbrıs uğur getirir sana :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?