Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

slm ay çok sevindim anne olacaksın yani:) inşşşş 2 dir kucagına alman dilegiyle sende bana dua et herkese ettt sanırım buna herkesin ihtiyacı var

Canım nasılsın, bebiş nasıl bakalım :)) ya da bebişler hangisiydi kusura bakma unuttum

Canım Allah izin verirse ikiz olcak çünkü iki kese gördük çok mutluyum kızlar yaaa :))

slm ay çok sevindim anne olacaksın yani:) inşşşş 2 dir kucagına alman dilegiyle sende bana dua et herkese ettt sanırım buna herkesin ihtiyacı var

Allah razı olsun arkadaşım.. Darısı isteyen, dileyen, bekleyen herkesin başına inşallah :)) Herkes dualarımda tuanacım tabii sende )

Sen nasılsın , iyi misin? Ayrıca kaç yaşındasın cnım sen

Gerdog, nasılsın canım hamilelik nasıl gidiyor?

Nilay ve Guler bebişleri aldınız mı ne durumdasınız kızlar sizleri meraktayım ve takipteyim ilk fırsatta yazın lütfen..........

slm ilginiz için saolun çok sevindim inş bebeklerinizi kucagınıza alırsınız herkes alsın benim 4 kızım var cinsiyet seçimi yaniiiii herkesin bir derdi var kısmetse olur

Merhabalar,

Sizi anlıyorum desemde anlayamam :)) benim hiç yumurtam yok anneliğin ne olduğunu tatmadım hala maalesef (
ama saygı duyuyorum umarım tedaviniz sonuç verir ve bi erkek bebeğiniz olur. Bu arada kızlarınız kaç yaşındalar merak ettim maşallh Allah bağışlasın :))

slm rabbim sana size bir degil iki tane versinkiii ne bunlar ya ne sustan anlıyorlar ne durdan dedirtsin aminnnnnnn canım herkesin sorunu var yanlış anlamayınız benim kızlarım 8 yaş 5 yaş 1 yaş ve karnımda biri daha 4 aylık herbirirnin bir tırnagını dünyaya vermem ama işteee insan istio ikisininde tatını...rabbimmm daha benim karnımdaki dogmadan senin müjdeni almayı nasip etsin aminnnnnnnnnnnn

ben 1980 liyim 4 çocuk annesiyim rabbim dilegen herkese saglıklı gönlüne göre versin kimseyi bu yolda koymasın kapısına gelip el açan o elleri boş çevirmezzzz inşşş her kes diledigine kavuşur amin..

ayyyy amin canım amin inşallah... Aslında ikiz istiyorum yani olmuşken tam olsun :)) ama çok zormuş büyütmek yani öyle diyolar kafayı yemeyelim sonra )

selam kızlar bende kıbrısa tüp bebek için gitmeyi düşünenlerdenim. 8 yıllık evliyim ve hiç bi sorun olmamasına rağmen bir türlü hamile kalamadım. kıbrısta embriyo sayısını fazla koyduklarını duydum o yüzden araştırmaya başladım sizleri gördüm.. allah isteyen herkese nasip etsin inşaallah.

Merhaba canım hoşgeldin :))

daha önceden tüp bebek denedin mi canım? kaç yaşındasın peki? Yaşa göre normalde embriyo konuluyor ama donasyon falan olunca biraz daha farklı. doktorunla konuşursun sen. Peki tam olarak sorun ne anlatır mısın :)) tabi paylaşmak istersen

slm evet embriyo fazla koyuyorlar ama bazen 3 ü tutuo bazen biri garanti deil....inşşşş gidip ilk denemede ikizlerini hatta üçüzlerini getirisin:)rabbim kimseyi evlatsız koymasın....her istegene kısadan kısa zamanda müjdesini almasını nasip etsin amin

selam canım . bu ilk tüp bebek denemem olacak daha önceden 3 negatif aşılamam oldu. yaşım 33 bende ve eşimde hiç bir sorun bulamadılar yani sorunum hiç sorunumun olmaması :) bu daha kötü çünkü sebep olsa ilacı çözümü ararsın. yumurtlamam çatlaması boyu posu herşey normal eşimde öyle sebepsiz infertiteye giriyor maalesef. kıbrısta 3-4 embriyo koyduklarını söylediler türkiyede yaşıma göre 1 koyuyorlar..

arkadaşlar birde doğuş tüp bebek merkeziyle ilgili bilgisi olan varmı acaba? ben orayıda araştırdım ama karar veremedim hala. eger duyduğunuz bildiğiniz bişeyler varsa paylaşırsanız çok sevinirim..

arkadaşlar birde doğuş tüp bebek merkeziyle ilgili bilgisi olan varmı acaba? ben orayıda araştırdım ama karar veremedim hala. eger duyduğunuz bildiğiniz bişeyler varsa paylaşırsanız çok sevinirim..

Günaydın canım. Bende senin gibiydim sürekli araştırıp nereye gitsem diye karar veremiyordum. Bi yandan ben bi yandan eşim sürekli aynı şeyleri konuşup duruyorduk :))
Uzun araştırmalar sonunda Halil İbrahim Tekine karar verdik. Onun hakkında çok başarılı hikayeler okuduk. Ayrıca orda tedavi olan bi aile dostumuz vardı o da çok bahsetti bize ve bizde görüşmeye gittik. Görüşme sonrası net kararımızı verdik. Benim sana tavsiyem günübirlik gidin eşinle. Merkezi görün, doktoru görün hatta elindeki tüm sonuçlarını yanına al öyle git doktor bi baksın. Açıkçası Kıbrısta her yere güvenmemek gerek. Çünkü orda yasal hiçbişey yok denetleme yok ne bileyim biçok şey serbest. Bence günübirlik gidin canım, sonra karar sizin...

teşekkürler canım doğru diyosun gidip görüşmek lazım. En güzeli öyle karar vermeli :) bide ordaki otel fiyatları nekadar bir bilgin varmı?? sonuçta kredi çekip öyle gitmeyi planlıyorum hesapta yapmak lazım :))

aynen canım bizde kredi çektik :))

oteller değişiyor tabi. Onu tam olarak gitmeye karar verince hastane ayarlıyor zaten. Onların anlaşmalı oldukları oteller var zaten. Ama sen kendin o paketi almak zorunda değilsin kendinde gidip istediğin yerde kalabilirsin. Benim yumurta donasyonu oldu. 6 gün kaldık. 1.200 euro gibi bişey gitti konaklama ücreti. Ama dediğim gibi kaç gün kalacağın falan göreceğin tedaviye göre değişebilir. Onların hepsini günübirlik görüşmeye gittiğinde sor canım detaylı bilgi al mutlaka içine sinmeli herşey ben biraz öyleyimde herkesi kendim gibi sanıyorum :))

aynen benimde öyle içime sinmezse olmaz. birde borç harç gidince gittiğine deysin istiyorsun. tutmazsa tekrar yapmak çok zor benim için zaten kıbrısı seçmemin sebebi de o olasılık biraz daha yüksek :) Tabi Allaha kalmış gidip olmamasıda var bu işin ama ben elimden geldiğince çabalarsam Allahımda nasip eder diye düşünüyorum.

Ne güzel yazmışsın sorunum, sorunumun olmaması falan :)))))))))

Kıbrısta öyleymiş canım inşş üçüz olur bebişin :)) bende istiyorum ama sonra korkuyorum kafayı yerim diye :)) senin yaşın genç canım başarı oranın daha yüksek inşallh Kıbrıs uğur getirir sana :))

:))) üçüz de çok sanki... ama ikize razıyım tekrar bebek yapmak için tekrar 8 sene beklemektense ikisi birarada çıkıverir :) inşallah canım hepimize tüm dileyen arkadaşlarıma nasip etsin... sen yaptırdınmı tüp bebek ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…