ekledim diğer kızlarda isterseonlarıda eklim tarih hayırlısıyla belli lsun donasyondu dimiyaş-35 dr.hast.hıt sebep-yumurta rezervi az kaçıncı deneme ilk olacak tarih henüz belli değil
canım ellerine sağlık:))
ekledim diğer kızlarda isterseonlarıda eklim tarih hayırlısıyla belli lsun donasyondu dimi
kızlar ben bu kadarını yapabildim pek anlamam ama nilay gelene kadar
diğer kızlar bilgilerinizi yazın eklim birde listede eksik birşey varsa onuda ekleyelim benim aklıma bu kadar geldi
evet canım:) haftaya görüşürüz:))bu akşam yolcuyum, çok heyecan yaptımm:)
seni çooookkkk iyi anlıyorum aman benim gibi sallana sallana gidip sallana sallana gelmeevet canım:) haftaya görüşürüz:))bu akşam yolcuyum, çok heyecan yaptımm:)
Canım benim eline sağlık olmuş işte :)) Ama doktor kısmını çıkarabiliriz diye düşünüyorum nasıl olsa herkes Halil ibrahim tekin hastası :))
Bende bilgilerimi vereyim sana eklersen sewinirim... 36 yaşındayım, 2 tüp bebek negatif sonucum var, sorunum yumurta rezerv azlığı. Yumurta donasyonu yaptırdım. Sonuç ikizlere hamileyim :))
Canım benim eline sağlık olmuş işte :)) Ama doktor kısmını çıkarabiliriz diye düşünüyorum nasıl olsa herkes Halil ibrahim tekin hastası :))
Bende bilgilerimi vereyim sana eklersen sewinirim... 36 yaşındayım, 2 tüp bebek negatif sonucum var, sorunum yumurta rezerv azlığı. Yumurta donasyonu yaptırdım. Sonuç ikizlere hamileyim :))
seni çooookkkk iyi anlıyorum aman benim gibi sallana sallana gidip sallana sallana gelme
valla soracaklarını yaz heyecandan insanın aklına birşey gelmiyyy
tşk.canım ekledim canım ya doktorun yerine ne yazayımmmm bu arada hamilelik nasıl gidiyorrr
evet canım:) haftaya görüşürüz:))bu akşam yolcuyum, çok heyecan yaptımm:)
canım bayağı bi liste oluşturdum soracaklarımı bakalım pazartesi gelince yazarım yaşadıklarımı:))hepinize teşekkür ederim destekleriniz için:) bak gene ağlayasım geldi bu aralar böyleyim:))
slm cnm,adet baslagıcından sonra kaçıncı günde gıdılıyo acaba transfere ? bu arada hayırlısı olsun :)
canım değerlerim sonradan arttı diyorsun tekrar testi ne zaman yaptırdın ki?
canım 3 embriyo trasferim oldu tahlilime az kaldı...ama ben pek ümitli değilim...progesteron fitil kullnıyorum.düne kadar o fitil dışarıya bembeyaz olarak atıyordu.bugün rengi beyaz değilde krem gibi geliyor ve de adet olacam hissi var....tutmamış olabilir diye bugün biraz canım sıkkın anlayacağın....
slm cnm,adet baslagıcından sonra kaçıncı günde gıdılıyo acaba transfere ? bu arada hayırlısı olsun :)
tşk.canım ekledim canım ya doktorun yerine ne yazayımmmm bu arada hamilelik nasıl gidiyorrr
sağol canım hamilelik iyi gidiyor. mide bulantılarım falan başlamadı sadece halsizlik var yatarak geçiyor yani :))
İsim + yaş + sorun + kaçıncı deneme + sonuç bu kadar olsa yetmez mi liste acaba?? bilemedimki sizce ??
canım bilgilerini ekledim hayırlı haberler aboo kız az kalmış ben burda heyecanlandım kalp atışım hızlandı vallamiraclesss yolun açık olsun arkadaşım güzel haberlerini bekliyoruz, ilk fırsatta yaz bize :))
Bbbz, liste için sağol canım iyi fikir... Benim bilgilerimi veriyorum... 27 yaşındayım. sorun yumurta yok bu yüzden yumurta donasyonu olcak ve ilk denemem olcak. 2-3 hafta içinde transfer için gitcez Kıbrısa inşallah
hayırlısıyla git hayırlısıyla dön canım valla ağla zaten insan duygulaşıyor ağlaki belki açılırsıncanım bayağı bi liste oluşturdum soracaklarımı bakalım pazartesi gelince yazarım yaşadıklarımı:))hepinize teşekkür ederim destekleriniz için:) bak gene ağlayasım geldi bu aralar böyleyim:))
dediğini yptı iyi fikr tüp bebekte donasyon yapanda var doğru canımcanım bi de isterseniz tedavi şekli diyebiliriz çünkü tüp bebekte var donasyon da, ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?