Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Tedavin hayırlı olsun arkadaşım... Bu mübarek günde Rabbim herkesin tüm dualarını kabul etsin inşallah... Bende Hit.te tedavi gördüm ve şuanda 6 aylık hamileyim Allah izin verirse bi oğlum olcak teyzesi :))) Darısı sizlere inşallah öyle gönülden diliyorumki çünkü tarifi olmayan bi mutluluk ve mutlaka her bayan bu sevinci yaşamalı...

amin canım ,çok teşekkür ederim, hayırlısı ile bebeğini kucağına al inşallah.
inan böyle mesajları okudukça kendimi daha iyi hissediyorum.

teşekkür ederim. daha yolun çok başındayım aslında.ne güzel bu duyguları paylaşmanız, söz ben de hamile kaldığımda ve bebeğimi dünyaya getirdiğimde (İNŞALLAH):)bu forumu hiç bırakmayacağım. çünkü inanın burada sizler, bizlere umut oluyorsun.

Kızlar nerelerdesiniz hu hu huuuuuu

Haftaya salı sabahı eşim Kıbrısa gidiyor. Sperm verip geri gelcek aynı gün. Sonra transfer için ikimiz tekrar gitcez bu kez kalcaz tabi. Çünkü eşim iş yerinden fazla izin alamadı maalesef o yüzden salı günü gidip gelcek. Sonra transfer için gitcez o da büyük ihtimal cuma falan olcak herhalde yani ne zaman haber ederlerse artık.. Beni şimdiden stres bastı kızlar fenayım yani ((

Canım benim transferin hayırlı olsun :)) ee test günün ne zaman şimdi ??

oooo hoşgeldin tatlım nasıl geçti :)) okudum yazdıklarını anlayacağımız çok duygusal anlar yaşanmış Kıbrısta ağlamalar heyecan falan :)))) aslında güldüğüme falan bakma psikolojim ciddi anlamda bozuk. Hatta bu forumdaki herkesin pskikologa ihtiyacı var diye düşünüyorum ben ne dersiniz :)) bi yer bulup tedaviye mi gitsek hem toplu olunca indirimde olur kızlar ))))

aaaa şuna bak yaa dalga geçmiş bizimle resmen aşk olsun :))

Kızlar yarın büyük gün çünkü test günüm sabahtan gidip kan vercem. sizce bugün evde kendim test yapmalı mıyım ne dersiniz??

Kızlar yarın büyük gün çünkü test günüm sabahtan gidip kan vercem. sizce bugün evde kendim test yapmalı mıyım ne dersiniz??

Canım bence test yapma. çünkü o test her zaman doğru sonuç vermez ve en doğru değer kanda çıkar her zaman. ayrıca yarın zaten sabret bakiim bişey kalmamış :)) heyecanını anlayabiliyorum bende bizzat yaşadım ve yıllar sonra ama çok şükür rabbime kızıma kavuştum.

bence iyi fikir toplu terapi falan ))) ama insanın yeteeeeerrr dediği o kadar çok oluyorki sadece yaşayan bilir arkadaşlar. Allahım herkese evlat nasip etsin

selam meltem nasılsın? Allahım yolunuzu açık etsin inşallah... Bizde uygun bi zamanı bekliyoruz bakalı hakkımızda hayırlısı olsun.senin yumurta donasyonuydu dimi canım öyle hatırlıyorum bende hem donasyon hem cinsiyet tayini istiyorum bkalım biraz pahalıya mal olcak ama bi kez olcak zaten.. yıllık izinlerimizi ayarlarsak eşimle yaza düşünüyoruz gitmeyi merkezle görüştük zaten kaç kez

yaaa şaka yaptım kız :)) alınma hemen

Ayrıca tabiki evde test yapmayıp yarın kan testi yaptırıyosun canımcım.. Allah korusun negatif çıkcak iyice moralin bozulacak çünkü. Hadi bakalım yarın güzel haberlerini bekliyoruz :))))

evet canım yumurta donasyonu olcak inşallah. Haftaya bebişlerimi almaya gitcez çok heyecanlıyım nolur bol bol dua edelim herkes için ((

yarın güzel haberlerini bekliyorum canım senin için dua ediyorum:))her şey güzel olacak:))+pozitif:)+pozitif:)

oooo hoşgeldin tatlım nasıl geçti :)) okudum yazdıklarını anlayacağımız çok duygusal anlar yaşanmış Kıbrısta ağlamalar heyecan falan :)))) aslında güldüğüme falan bakma psikolojim ciddi anlamda bozuk. Hatta bu forumdaki herkesin pskikologa ihtiyacı var diye düşünüyorum ben ne dersiniz :)) bi yer bulup tedaviye mi gitsek hem toplu olunca indirimde olur kızlar ))))[/QUOTE]

canım valla doğru diyosun:)))hmmm iyi fikir aslında:))

Kızlar kan vermeye gidiyorum dualarınızı bekliyorum çok heyecanlıyım çooooookkkkkkkk........................

Kızlar kan vermeye gidiyorum dualarınızı bekliyorum çok heyecanlıyım çooooookkkkkkkk........................

Canım benim güzel haberlerini bekliyoruz ayyy bende heyecan yaptım şimdi pazarteside benim test günüm offf Allahım her aşaması ne kadar zormuş bu işin (

selam bbz,

38 yaşındayım, erken menopozluyum, hiç tüp bebek falan denemedik çünkü yumurta yoktu. Yumurta donasyonu yaptırdım ve 3 embriyo verildi. Pzartesi test günüm inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…