ne biliyim canım, gergindim zaten bi de çok hızlı bir görüşme oldu galiba ondan olabilir( böyle durumlarda daha fazla ilgilenilsin daha fazla konuşulsun istiyor insan sanırım.
bi de rahim duvarına takıldım(ince olabilirmiş, gerçi çok net söylemedi ama) şimdi doğum kontrol hapı kullanmaya başladım, bakalım transfere gideceğimiz ilk gün belli olacak eğer yeterli kalınlaşma olmazsa fizik tedavi uygulanacak.
6 gün kalırsınız, gezersiniz tatil yaparsınız hamile kalır gidersiniz dedi:)))
işte bir cümle seni dibe de vurabiliyor, havaya da uçurabiliyor aslında. nereden baktığın önemli oluyor:))
sanırım ağustos da gideceğiz.
buarada sen nasılsın bakalım??:))
Tedavin hayırlı olsun arkadaşım... Bu mübarek günde Rabbim herkesin tüm dualarını kabul etsin inşallah... Bende Hit.te tedavi gördüm ve şuanda 6 aylık hamileyim Allah izin verirse bi oğlum olcak teyzesi :))) Darısı sizlere inşallah öyle gönülden diliyorumki çünkü tarifi olmayan bi mutluluk ve mutlaka her bayan bu sevinci yaşamalı...
Tedaviniz hayırlı olsun inşallah ve Rabbim pozitif sonuç almanızı nasip etsin. Bende Halil ibrahim Tekinde tüp bebek yaptırdım ve ikizlerim oldu :)))) yani diyeceğim doktorumuz çok iyi ve çok başarılı. Biraz disiplinli, sert duruşlu ama rahat olun doğru yerdesiniz :))))
Ben 1 Haziran sabahı hastanedeydim 11:00 gibi trn.oldu. 13:00 gibide hastaneden ayrıldım 1 gece apart otelde kaldık dün sabah ta döndük. Hastanede heyecandan hiç etrafıma bakamadım.Belki de karşılaştık kim bilir bence bu forumdaki herkes pozitifi görelim, bebeklerimizi kucağımıza alalım sonra da kocaman bir tanışma partisi düzenleyelim :)
Merhabaa,
ön görüşmeden geldim. HIT ile görüşmemiz kısa ve öz sürdü:) devamlı soru sormaya çalıştım bi de yanında sinirlerim bozuldu, üstüne ağladım.(Buarada iyi ki yazmışım sorularımı) Sonuç; doğum kontrol hapı ile karar vereceğimiz tarihe kadar kullanacağım. Şu anda end. kalınlığı çok inceymiş transfere gittiğimizde ilk gün kalınlığa bakacakmış eğer yeterli kalınlık olmazsa fizik tedavi uygulayacak.Donasyon görüşmesini de yaptık. Şimdi izinlerimizi ayarlayacağız. Bu kalınlık meselesi biraz canımı sıktı ama neysee pozitif düşünelim pozitif olsunn:))
Haftasonu burdan bayağı arkadaş vardı sanırım:))
Hepimizin mutlu haberlerini alacağız işallah, sonra daa bebişler ile tanışma partisi süperrr:)))
Canım benim transferin hayırlı olsun :)) ee test günün ne zaman şimdi ??
oooo hoşgeldin tatlım nasıl geçti :)) okudum yazdıklarını anlayacağımız çok duygusal anlar yaşanmış Kıbrısta ağlamalar heyecan falan :)))) aslında güldüğüme falan bakma psikolojim ciddi anlamda bozuk. Hatta bu forumdaki herkesin pskikologa ihtiyacı var diye düşünüyorum ben ne dersiniz :)) bi yer bulup tedaviye mi gitsek hem toplu olunca indirimde olur kızlar))))
aaaa şuna bak yaa dalga geçmiş bizimle resmen aşk olsun :))
Kızlar yarın büyük gün çünkü test günüm sabahtan gidip kan vercem. sizce bugün evde kendim test yapmalı mıyım ne dersiniz??
Canım benim transferin hayırlı olsun :)) ee test günün ne zaman şimdi ??
oooo hoşgeldin tatlım nasıl geçti :)) okudum yazdıklarını anlayacağımız çok duygusal anlar yaşanmış Kıbrısta ağlamalar heyecan falan :)))) aslında güldüğüme falan bakma psikolojim ciddi anlamda bozuk. Hatta bu forumdaki herkesin pskikologa ihtiyacı var diye düşünüyorum ben ne dersiniz :)) bi yer bulup tedaviye mi gitsek hem toplu olunca indirimde olur kızlar))))
Kızlar nerelerdesiniz hu hu huuuuuu
Haftaya salı sabahı eşim Kıbrısa gidiyor. Sperm verip geri gelcek aynı gün. Sonra transfer için ikimiz tekrar gitcez bu kez kalcaz tabi. Çünkü eşim iş yerinden fazla izin alamadı maalesef o yüzden salı günü gidip gelcek. Sonra transfer için gitcez o da büyük ihtimal cuma falan olcak herhalde yani ne zaman haber ederlerse artık.. Beni şimdiden stres bastı kızlar fenayım yani((
Kızlar yarın büyük gün çünkü test günüm sabahtan gidip kan vercem. sizce bugün evde kendim test yapmalı mıyım ne dersiniz??
selam meltem nasılsın? Allahım yolunuzu açık etsin inşallah... Bizde uygun bi zamanı bekliyoruz bakalı hakkımızda hayırlısı olsun.senin yumurta donasyonuydu dimi canım öyle hatırlıyorum bende hem donasyon hem cinsiyet tayini istiyorum bkalım biraz pahalıya mal olcak ama bi kez olcak zaten.. yıllık izinlerimizi ayarlarsak eşimle yaza düşünüyoruz gitmeyi merkezle görüştük zaten kaç kez
evet canım yumurta donasyonu olcak inşallah. Haftaya bebişlerimi almaya gitcez çok heyecanlıyım nolur bol bol dua edelim herkes için((
Kızlar kan vermeye gidiyorum dualarınızı bekliyorum çok heyecanlıyım çooooookkkkkkkk........................
hoş geldein canı m nasılsın kız bebeişlerin inş.hayırlı8sıyla sana tutunur canım ya
neden 3 embriyo verildi bilgileerini yazda canımm eklim
kopyalarken başta bbz yazıyor onu sil direk ilkj sayfaya cevep yaz bölü
müne ekle
Kızlar kan vermeye gidiyorum dualarınızı bekliyorum çok heyecanlıyım çooooookkkkkkkk........................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?