[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]DR.HAST.
[/TD]
[TD]SEBEP
[/TD]
[TD]KAÇINCI DENEME
[/TD]
[TD]SONUÇ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NİLAY
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GÜLER
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BBZ
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]hit
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme temmz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MELTEMDAG
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GERDOG
[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]yumurta donasyonu[/TD]
[TD]yumurta rezrv.azlığı[/TD]
[TD]3.denem[/TD]
[TD]ikizlere hamile[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MİRACLESSS
[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD][/TD]
[TD]yumurta rezrv.azlığı[/TD]
[TD]ilk deneme olacak[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Kızlaaaaarrr ben geldim günaydınlar herkese :)))))
Nasılsın görüşmeyeli? Biz dün akşam döndük Kıbrıstan bebişleri aldık geldik bakalım :)) 3 embriyo transfer edildi bana kızlar :)) Allahım inşş üçü de benimle olur yarabbim
Arkadaslar yarın 10:30 da transferim var hepiniz benim icin dua edermisiniz? İlk denemem ve donasyon olacak heyecan korku tarifsiz duygular içindeyim beni bir tek siz anlarsınız.....
çok teşekkür ederim evet dondüm 3 embriyo transfer edildi. Rahim kalınlığımı biraz az buldu HİT. Yanlış ölçüm yapmışlar😞 ama tünelde transferi yapalım tutmaz ise her sekilde yanımda olacağını ve destek vereceğini söyledi 3 embriyoyu da sakladılar. 6 Haziran'da progesterontesti ve e2 testi yaptıracağım sonuclarına göre ilaçların dozlarını ayarlayacaklar 12 Haziran'da da hamilelik testi yaptıracağım inşallah tutar burdaya gerek kalmaz. Transfer sırasında çok ağladım gittiğinizde sorun ağlayan mım diye i benim iste ekrandan izleyince çok duygulardan ne bileyimCanım bol bol dua ettim sana Rabbim güzel haberler almanı nasip etsin inşallah.. Ne durumdasın döndün mü Kıbrıstan??
çok teşekkür ederim evet dondüm 3 embriyo transfer edildi. Rahim kalınlığımı biraz az buldu HİT. Yanlış ölçüm yapmışlar ama tünelde transferi yapalım tutmaz ise her sekilde yanımda olacağını ve destek vereceğini söyledi 3 embriyoyu da sakladılar. 6 Haziran'da progesterontesti ve e2 testi yaptıracağım sonuclarına göre ilaçların dozlarını ayarlayacaklar 12 Haziran'da da hamilelik testi yaptıracağım inşallah tutar burdaya gerek kalmaz. Transfer sırasında çok ağladım gittiğinizde sorun ağlayan mım diye i benim iste ekrandan izleyince çok duygulardan ne bileyimhepimize bol şans arkadaslar.....
Nasılsın görüşmeyeli? Biz dün akşam döndük Kıbrıstan bebişleri aldık geldik bakalım :)) 3 embriyo transfer edildi bana kızlar :)) Allahım inşş üçü de benimle olur yarabbim
ayyy kıyamam yaa neden ağladın o kadar canım benim( insan duygulanıyor evet seni çok iyi anlıyorum Hit bişey demedimi peki :))
Ekrandan takip et dedi su gibi dalgalar gördüm sanki embriyoları fark ettim ve çok duygulandim iste ne bileyim.... Hit olucak merak etme diye destek oldu ara sıra benim gibi ağlayanlar oluyormuş. Çok değişik bir duygu.
Canım benim evet çok farklı mutluluk bu. Allahın izniyle hepimiz pozitifi görcez HİT çok başarılı bi doktor ben ona çok güveniyorum. Ayrıca nerdeyse aynı günlerde ordaymışız belkide hastanede karşılaştık kim bilirki :))
Ben 1 Haziran sabahı hastanedeydim 11:00 gibi trn.oldu. 13:00 gibide hastaneden ayrıldım 1 gece apart otelde kaldık dün sabah ta döndük. Hastanede heyecandan hiç etrafıma bakamadım.Belki de karşılaştık kim bilir bence bu forumdaki herkes pozitifi görelim, bebeklerimizi kucağımıza alalım sonra da kocaman bir tanışma partisi düzenleyelim :)
Merhabaa,
ön görüşmeden geldim. HIT ile görüşmemiz kısa ve öz sürdü:) devamlı soru sormaya çalıştım bi de yanında sinirlerim bozuldu, üstüne ağladım.(Buarada iyi ki yazmışım sorularımı) Sonuç; doğum kontrol hapı ile karar vereceğimiz tarihe kadar kullanacağım. Şu anda end. kalınlığı çok inceymiş transfere gittiğimizde ilk gün kalınlığa bakacakmış eğer yeterli kalınlık olmazsa fizik tedavi uygulayacak.Donasyon görüşmesini de yaptık. Şimdi izinlerimizi ayarlayacağız. Bu kalınlık meselesi biraz canımı sıktı ama neysee pozitif düşünelim pozitif olsunn:))
Haftasonu burdan bayağı arkadaş vardı sanırım:))
Hepimizin mutlu haberlerini alacağız işallah, sonra daa bebişler ile tanışma partisi süperrr:)))
Hoşgeldin canımcım :))))))
Ama neden sinirlerin bozuldu neden ağladın yani kötü bişey mi oldu((((
ne biliyim canım, gergindim zaten bi de çok hızlı bir görüşme oldu galiba ondan olabilir( böyle durumlarda daha fazla ilgilenilsin daha fazla konuşulsun istiyor insan sanırım.
bi de rahim duvarına takıldım(ince olabilirmiş, gerçi çok net söylemedi ama) şimdi doğum kontrol hapı kullanmaya başladım, bakalım transfere gideceğimiz ilk gün belli olacak eğer yeterli kalınlaşma olmazsa fizik tedavi uygulanacak.
6 gün kalırsınız, gezersiniz tatil yaparsınız hamile kalır gidersiniz dedi:)))
işte bir cümle seni dibe de vurabiliyor, havaya da uçurabiliyor aslında. nereden baktığın önemli oluyor:))
sanırım ağustos da gideceğiz.
buarada sen nasılsın bakalım??:))
hoş geldein canı m nasılsın kız bebeişlerin inş.hayırlı8sıyla sana tutunur canım yaCanım eline sağlık tablo güzel olmuş ama ben pek anlamam yani( ilk sayfaya falan nasıl koycaz bunu
Merhabaa,
ön görüşmeden geldim. HIT ile görüşmemiz kısa ve öz sürdü:) devamlı soru sormaya çalıştım bi de yanında sinirlerim bozuldu, üstüne ağladım.(Buarada iyi ki yazmışım sorularımı) Sonuç; doğum kontrol hapı ile karar vereceğimiz tarihe kadar kullanacağım. Şu anda end. kalınlığı çok inceymiş transfere gittiğimizde ilk gün kalınlığa bakacakmış eğer yeterli kalınlık olmazsa fizik tedavi uygulayacak.Donasyon görüşmesini de yaptık. Şimdi izinlerimizi ayarlayacağız. Bu kalınlık meselesi biraz canımı sıktı ama neysee pozitif düşünelim pozitif olsunn:))
Haftasonu burdan bayağı arkadaş vardı sanırım:))
Hepimizin mutlu haberlerini alacağız işallah, sonra daa bebişler ile tanışma partisi süperrr:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?