evet canım yumurta donasyonu olcak inşallah. Haftaya bebişlerimi almaya gitcez çok heyecanlıyım nolur bol bol dua edelim herkes için((
mehaba meltem,ben haz29
sana bir kaç soru sormak istiyorum yardımcı olursan sevinirim.
ben,nilay hanıma mesaj attım kısaca kendimden bahsettim.bana sadece rahim filmi çektirmemi ve muayne için görüşmemiz gerek yazmış.
siz tedaviye başlarken neler hazırladınız .görüşmiye gittinizmi,kısaca nasıl karar verdiniz nasıl yol aldınız.
cevap yazabilirsen çok sevinirim.
merhaba arkadaşlar,öncelikle tedavi görenlere,sonuç bekleyenlere umarım Allah yardımcı olur güzel dilekleri gerçekleşir.
son bi kaç gündür yazılarınızı okuyorum.başka sitelerdeki yazılarıda.kafam çok karıştı olumlu yazıların yanında çok olumsuzluklarda var.ben henüz araştırma aşamasındayım
halil ibrahim beyin övgülerini okuyorum.verda hanım hakkında bilginiz varmı yada ona tedavi olan.yazarsanız sevinirim.
merhaba canım hoşgeldin :))
Evet canım öncelikle rahim filmi istiyorlar onu mail atabiliyorsun. Sonra sorununa göre test ve farklı şeyler isteniyor. mesela bazı arkadaşlardan hormon tahlilleri isteniyor tüp bebek için iğnelere başlamadan önce. ama benim yumurta donasyonu olduğu için ben iğne kullanmadım mesela. Ayrıca ben görüşmeye gittim günübirlik. bence en güzeli gidip konuşmak telefonla maille zor bu işler. sabah git akşama dön. ama gitmeden önce ne istediyse doktor onları hazırla ve yanına al giderken. bide doktor muayene etsin seni. bence saha sağlıklı olur böylece.
Bthcg değerim 85 çıktı hamileyim :)) şükürler olsun Allahıma bugünleride gördüm ve çok ağladım(((((( ama biraz stresliyim 85 çok mu düşük bi değer sizce?
sen rahim filmini özel doktora gidipmi istedin.yani durumunu anlatınca yardımcı oluyolarmı.
ben 2defa tüp bebk denedim ama olmadı.sonra laparoskopi oldum 2010 da arkasından kendilğinden hamile kaldım ama dış gebelik.neyseki ilaçlarla ameliyat olmadan atlattım.sonra bir yıl sonra 3.tüp bebek denemesi yine olmadı.nette araştırıken gördüm.yumurta rezervim biraz düşük müş.fsh yaşıtlarıma göre biraz yüksekmiş.bu arada 35 yaşındayım.bilemiyorum tüp bebkmi olur donasyonmu.donasyonda kafamı kurcalıyo bakalım hayırlısı hepimiz için.
bu arada teşekkürler cevabın için :)
hit le halil ibrahim farklı kişilermi yoksa kısalmasımı anlıyamadım ...
Bthcg değerim 85 çıktı hamileyim :)) şükürler olsun Allahıma bugünleride gördüm ve çok ağladım(((((( ama biraz stresliyim 85 çok mu düşük bi değer sizce?
gerdog tebrikler... kazasız belasız kucağına almak nasip olur inşallah :)
inşallah güzel haberlerini verirsn canım allahın izniylle keliyorummmmselam bbz,
38 yaşındayım, erken menopozluyum, hiç tüp bebek falan denemedik çünkü yumurta yoktu. Yumurta donasyonu yaptırdım ve 3 embriyo verildi. Pzartesi test günüm inşallah
Merhaba canım. Öncelikle bu topigi açtığın için tşk etmek istedim.sonrasında ise bazı kötü deneyimlerimi paylaşmak istedim burdaki kimse mağdur olmasın diye...
Kıbrısı aradığınız zaman zaten hasta çekmek adına her soruya cevap veriyolar.Sonrasında gelip havaalanından almalar, otele götürmeler, baya bi yapılan otel indirimleri vs vs uzayıp gider..bunların çoğu göz boyama.. ben ölümden döndüm canım. isim vermicem, ama başka ilaç kullanırken bana transfer yapıldı meğer o ilaç kullanılırken kesinlikle yapılmaması gerekiyomuş. gözümü açtığımda aradan 15 gün geçmişti yoğun bakıma alınmışım ve ailem ölcek diye bekliyolarmış. ama çok şükür onlarında duasıyla toparlandım ayağa kalktım. Kendime gelmem nerdeyse 6 ayı buldu. eşimle tekrardan donasyon için karar verdik ama aileler karşı çıktı çünkü ölümden dönmüştüm. Bu kez daha sağlam daha iyi araştırmalarla yola çıktık.Halil ibrahim beyle tanışma fırsatımız oldu.Merkezi gittik, gördük gerçek bi hastane orası.böyle bi yerde tedavi görmek varken o barakaya kendimi nasıl emanet ettim çok pişmanım.Halil İbrahim bey sağolsun epey konuştuk başımdan geçenleri anlattım ona ve çok güzel konuştuk.tedavi süresindeki aksaklıkların ne olduğunu bana açıkladı.Bize tekrardan cesaret verdi ve Allahın izniyle nisanda tekrar gitcez.maddi olarak toparlanmak da kolay olmadı bizim için. hayırlısı ne ise o olsun.burdaki herkese tavsiyem sakın ama sakın gidip görmeden araştırma yapmadan kendinizi emanet etmeyin. Telefon görüşmeleriyle sınırlı kalmayın...
Kızlar merhaba nasılsınız? Valla nerden nasıl başlasam bilmiyoum ama sizlerde bikaç yıl önceki halimi görüyorm..bende internette sürekli gezinir bilgi almaya, öğrenmeye çalışırdm.Ama şimdi bakıyormda maşallah herşey forumlardan öğrenilebilir olmuş :)) ben Halil İbrahim Tekin hastasıydm. Halil ibrahim bey ve ekibi sayesinde bir tane kızım var...Bana yumurta donasyonu yapıldı bu şekilde ve ilk denemede kızım oldu.şimdi kızıma kardeş istiyorz ve erkek olsun istiyorz.aslında kızım daha 2 yaşında ama yaşım fazla geçsin istemiyorum.bu konuda tecrübeliyim ama sonuçta yeniden bi başlangıç yine heyecan yaptım :)) Allahım isteyen herkese evlat nasip etsin.
merhaba canım hoşgeldin :))
Evet canım öncelikle rahim filmi istiyorlar onu mail atabiliyorsun. Sonra sorununa göre test ve farklı şeyler isteniyor. mesela bazı arkadaşlardan hormon tahlilleri isteniyor tüp bebek için iğnelere başlamadan önce. ama benim yumurta donasyonu olduğu için ben iğne kullanmadım mesela. Ayrıca ben görüşmeye gittim günübirlik. bence en güzeli gidip konuşmak telefonla maille zor bu işler. sabah git akşama dön. ama gitmeden önce ne istediyse doktor onları hazırla ve yanına al giderken. bide doktor muayene etsin seni. bence saha sağlıklı olur böylece.
canim ondan öncede kibrista baska yerlerde deneme yapmismiydin ??? yoksa hemen bastan Dr. Halil Ibrahim beyemi gittin ??
Tesekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?