Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

merhaba arkadaşlar,öncelikle tedavi görenlere,sonuç bekleyenlere umarım Allah yardımcı olur güzel dilekleri gerçekleşir.
son bi kaç gündür yazılarınızı okuyorum.başka sitelerdeki yazılarıda.kafam çok karıştı olumlu yazıların yanında çok olumsuzluklarda var.ben henüz araştırma aşamasındayım
halil ibrahim beyin övgülerini okuyorum.verda hanım hakkında bilginiz varmı yada ona tedavi olan.yazarsanız sevinirim.

evet canım yumurta donasyonu olcak inşallah. Haftaya bebişlerimi almaya gitcez çok heyecanlıyım nolur bol bol dua edelim herkes için ((

mehaba meltem,ben haz29
sana bir kaç soru sormak istiyorum yardımcı olursan sevinirim.
ben,kıbrıs tüp bebek mer.mesaj attım kısaca kendimden bahsettim. özlem hanım,bana sadece rahim filmi çektirmemi ve muayne için görüşmemiz gerek yazmış.bu arada HİT bu hastanede çalşıyor değilmi.
siz tedaviye başlarken neler hazırladınız .görüşmiye gittinizmi,kısaca nasıl karar verdiniz nasıl yol aldınız.
cevap yazabilirsen çok sevinirim.

Son düzenleme:

merhaba canım hoşgeldin :))

Evet canım öncelikle rahim filmi istiyorlar onu mail atabiliyorsun. Sonra sorununa göre test ve farklı şeyler isteniyor. mesela bazı arkadaşlardan hormon tahlilleri isteniyor tüp bebek için iğnelere başlamadan önce. ama benim yumurta donasyonu olduğu için ben iğne kullanmadım mesela. Ayrıca ben görüşmeye gittim günübirlik. bence en güzeli gidip konuşmak telefonla maille zor bu işler. sabah git akşama dön. ama gitmeden önce ne istediyse doktor onları hazırla ve yanına al giderken. bide doktor muayene etsin seni. bence saha sağlıklı olur böylece.

Canım bide bu başlıkta yazan herkes Halil ibrahim beyin hastası yada hit için araştırma yapan kişiler. Yani Verda hanımla ilgili bilgim yok ( diğer arkadaşlarında varmı bilgisi bilemiyorum ((

sen rahim filmini özel doktora gidipmi istedin.yani durumunu anlatınca yardımcı oluyolarmı.
ben 2defa tüp bebk denedim ama olmadı.sonra laparoskopi oldum 2010 da arkasından kendilğinden hamile kaldım ama dış gebelik.neyseki ilaçlarla ameliyat olmadan atlattım.sonra bir yıl sonra 3.tüp bebek denemesi yine olmadı.nette araştırıken gördüm.yumurta rezervim biraz düşük müş.fsh yaşıtlarıma göre biraz yüksekmiş.bu arada 35 yaşındayım.bilemiyorum tüp bebkmi olur donasyonmu.donasyonda kafamı kurcalıyo bakalım hayırlısı hepimiz için.
bu arada teşekkürler cevabın için :)
hit le halil ibrahim farklı kişilermi yoksa kısalmasımı anlıyamadım ...

Son düzenleme:
Bthcg değerim 85 çıktı hamileyim :)) şükürler olsun Allahıma bugünleride gördüm ve çok ağladım (((((( ama biraz stresliyim 85 çok mu düşük bi değer sizce?

Bthcg değerim 85 çıktı hamileyim :)) şükürler olsun Allahıma bugünleride gördüm ve çok ağladım (((((( ama biraz stresliyim 85 çok mu düşük bi değer sizce?

Canım çoookkkkkkk sevindim yaaaaaa gözünaydın Gülercim Allah biliyor ya nasıl merak ediyodum seni çok şükür canım sonunda duaların kabul oldu.. Ayrıca 85 normal yani gün geçtikçe katlanması lazım. sen yarında kan ver bakalım ne çıkcak ama içini ferah tut bebişin seninle :)))))

Canım HİT Halil İbrahim Tekinin kısaltılmış hali öyle diyor herkes :))))

Aynen canım ben özel bi hastanede çektirdim rahim filmini. Canım valla senin için tüp bebek mi yoksa donasyon mu daha uygun olur onu doktorla görüşünce doktorun söyler. Ayrıca 3 negatif tüp bebek belkide yumurtan az olduğu içindir canım. Bence sen elindeki tahlilleri topla, rahim filminide al Kıbrısa git bide doktor muayene edip yumurtalara baksın. Ayrıca donasyon emin ol herkesin kafasını kurcalıyor. Ama sonradan benimseyip kabul ediyosun başka çaren yoksa eğer ((((((( ben anne olmayı o kadar çok istiyorumki ne gerekiyosa yapmaya hazırım

Gülercim tebrik ediyorm canım arkadaşım Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah.. O değer inşallah kat kat artacak sen içini ferah tut tamamı :)))) diğer kan sonuçlarını da yaz bize

gerdog tebrikler... kazasız belasız kucağına almak nasip olur inşallah :)

Son düzenleme:

gerdog tebrikler... kazasız belasız kucağına almak nasip olur inşallah :)

Arkadaşlar çok sağolun çok teşekkür ederim hala inanamıyorum şoktayım ben bu değeri ilk defa gördüm ama içim huzursuz bu değer ya yükselmezse ya artmazsa ve bebeğim beni bırakırsa diye çok korkuyorum nolur dualarınızda benide eksik etmeyin arkadaşlar (((

selam bbz,

38 yaşındayım, erken menopozluyum, hiç tüp bebek falan denemedik çünkü yumurta yoktu. Yumurta donasyonu yaptırdım ve 3 embriyo verildi. Pzartesi test günüm inşallah
inşallah güzel haberlerini verirsn canım allahın izniylle keliyorummmm

çok sevindim darısı bizlerin başına rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin
değerlerden anlamıyorum ama canım allahın iznişyle herşey yolundadr

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]YAŞ

[/TD]
[TD]TEDAVİ ŞEKLİ

[/TD]
[TD]SEBEP

[/TD]
[TD]KAÇINCI DENEME
[/TD]
[TD]SONUÇ

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NİLAY
[/TD]
[TD]38[/TD]
[TD]yumurta donasyonu[/TD]
[TD]erken menpz[/TD]
[TD]ilk[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GÜLER
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BBZ
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]tüp bebek

[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme temmz
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MELTEMDAG
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yumurta yok
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]GERDOG
[/TD]
[TD]36
[/TD]
[TD]yumurta donasyonu
[/TD]
[TD]yumurta rezrv.azlığı
[/TD]
[TD]3.denem
[/TD]
[TD]ikizlere hamile
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MİRACLESSS
[/TD]
[TD]35
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]yumurta rezrv.azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme olacak
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]

[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ne düşügü bacım hamilesin benim 33 çıkmıştı adetime 5 gün vardııı :) senin degerin iki katındanda fazla rabbim kucagına koyar inş tüm isteyenlerinde senind e aminnnnn

Gesmis olsun canim, ben 6. kez kibrista Donor tedavisi oldum tutmadi, bene Dr. Halil Ibrahim Tekini düsünüyorum, benim icin artik sonuc önemli, yani tutmasi, Dr. iyiligi veya kötülügü beni ilgilendirmiyor, sonuca bakmak lazim, sizlerden ricam Dr. Halil ibrahim beye gidip sonuc NEGATIV VEYA Positif olanlar yazsin, ve kac kez deneme yaptilar bunlar önemli. Tesekkürler

canim ondan öncede kibrista baska yerlerde deneme yapmismiydin ??? yoksa hemen bastan Dr. Halil Ibrahim beyemi gittin ??
Tesekkürler

selam,yine ben
yakın zamanda tedavi olduğun için sana devamlı sorar oldum.
öncelikle,HİT çalıştığı hastane ve kendisi güvenilirmi.kıbrısa gidenler dikkatli olun diye bir çok yazı okudum kafamda soru işaretleri var.
birde tüp bebek,donasyon fiyatları konusunda bilgi verebilrmisin.kendimizi ona göre hazırlıyalım istiyorum

canim ondan öncede kibrista baska yerlerde deneme yapmismiydin ??? yoksa hemen bastan Dr. Halil Ibrahim beyemi gittin ??
Tesekkürler

selam canım ben direk Halil ibrahim beye gittim. ordaki başka merkezle görüştüm ama ne bileyim merkez falan içime sinmemişti. ben yumurta donasyonu yaptırdım ve ilk denemede kızıma kavuştum. Aslında ben birazda şans işi olduğunu düşünüyorum doktor aynı doktor mesela merkez aynı merkez ama biri 5.denemede kavuşurken ben ilk denemede kavuştum evladıma. Ama donasyon olması büyük avantaj tabi donörlerin genç olması sağlıklı yumurtaların olması önemli. tüp bebekte böyle olurmuydu bilemem. Ama size tavsiyem bi gidin görüşün, ön görüşme yapın ve sonra karar verin. görmeden gitmeden karar vermek çok zor ben yaşadım biliyorum

Canım Allah tamamına erdirsin inşallah gözünaydın olsun arkadaşım :)) yok kız değer gayet normal ee tekrar kan verdin mi yazsana merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…