Insallah canim, guzel haberini alicaz insallahKizlar e2 degerim 10 cikti ilaclara basliyorum.bu kez olur insallah biraz daha umutluyum Allah hicbirimizin umudunu,emegini bosa cikarmasin.
tedavin hayırlı olsun inşallah.Kizlar e2 degerim 10 cikti ilaclara basliyorum.bu kez olur insallah biraz daha umutluyum Allah hicbirimizin umudunu,emegini bosa cikarmasin.
Tebrik ederim canım Rabbim tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin inşallah ne güzel ikizmiş :)Merhabalar arkadaşlar bugün muayene oldum. Keseyi gördüm nihayet. Ama bir tane beklerken 2 tane kese göründü) ben bir tane düşünüyordum sağlık açısından yinede hayırlısı olsun doktor kesin bir şey demedi kalp atışlarını beklicez bakalım. İnşallah kalp atışınıda duymayı nasip eder allah. Allahım isteyen herkese versin. Tedavi olan arkadaşlara hepsine pozitif sonuçlar dilerim. Sadece şaşkınım
Cok sagol canim.allah hepimize anne olmayi nasip eder insallahInsallah canim, guzel haberini alicaz insallah
Tebrik ederim canım böyle güzel haberler beni de eminim ki topigimizi takip eden herkesi de o kadar mutlu ediyor o kadar umut verici oluyor ki Rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla mutlulukla...tabii darısı da hepimizeMerhabalar arkadaşlar bugün muayene oldum. Keseyi gördüm nihayet. Ama bir tane beklerken 2 tane kese göründü) ben bir tane düşünüyordum sağlık açısından yinede hayırlısı olsun doktor kesin bir şey demedi kalp atışlarını beklicez bakalım. İnşallah kalp atışınıda duymayı nasip eder allah. Allahım isteyen herkese versin. Tedavi olan arkadaşlara hepsine pozitif sonuçlar dilerim. Sadece şaşkınım
Amin inşallah canım. Tedavin hayırlı olsun .senden de pozitif haberini alacağız inşallahKizlar e2 degerim 10 cikti ilaclara basliyorum.bu kez olur insallah biraz daha umutluyum Allah hicbirimizin umudunu,emegini bosa cikarmasin.
Teşekkür ederim Allah razı olsun. Kese iki tane göründü. Kalp atışlarını bekliyecez ondan dolayı doktor kesin bişey demedi. Kan değerim ikiz olacak kadar yüksek değildi. Hemşireye bile sormuştum. İkiz değildir demişti. İkiz olsa daha çok yüksek değerler çıkar demişti. Ultrasonda görünce çok şaşırdım.yinede hayırlısı olsun rabbim ol dedikten sonra zaten olacaktır. Darısı başına olsun Allah isteyen herkese çifter çifter versin inşallah:)) bu arada seninde güzel haberlerini bekliyoruz.Tebrik ederim canım Rabbim tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin inşallah ne güzel ikizmiş :)
Allah razı olsun. Darısı başınıza olsun inşallahhh.Tebrik ederim canım böyle güzel haberler beni de eminim ki topigimizi takip eden herkesi de o kadar mutlu ediyor o kadar umut verici oluyor ki Rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla mutlulukla...tabii darısı da hepimize
amin canım inşallah Görelim Mevlam neyler ne eylerse güzel eyler bekleyecegiz tekrar tabrik ederim canımTeşekkür ederim Allah razı olsun. Kese iki tane göründü. Kalp atışlarını bekliyecez ondan dolayı doktor kesin bişey demedi. Kan değerim ikiz olacak kadar yüksek değildi. Hemşireye bile sormuştum. İkiz değildir demişti. İkiz olsa daha çok yüksek değerler çıkar demişti. Ultrasonda görünce çok şaşırdım.yinede hayırlısı olsun rabbim ol dedikten sonra zaten olacaktır. Darısı başına olsun Allah isteyen herkese çifter çifter versin inşallah:)) bu arada seninde güzel haberlerini bekliyoruz.
Ne zaman test yaptiracaksin sabirsizlikla pozitif sonucunu bekliyorum :)amin canım inşallah Görelim Mevlam neyler ne eylerse güzel eyler bekleyecegiz tekrar tabrik ederim canım
Cumartesi günü canım aslında yaptırsam çıkarmış ama cesaret edemiyorum ki cumartesi kan verip evde beklecegim arkadaşım alacak sonucuNe zaman test yaptiracaksin sabirsizlikla pozitif sonucunu bekliyorum :)
En mantiklisi beklemek canim..Kibrisa girerken problem oldu mu sizde.sgk dan evrak sordular miCumartesi günü canım aslında yaptırsam çıkarmış ama cesaret edemiyorum ki cumartesi kan verip evde beklecegim arkadaşım alacak sonucu
yok sormadılar sadece kamu personeli olup olmadıgımıza baktılar bi de gbt ye baktılar 15 20 dk sürdü ama araştırmaları sonra sıkıntı çıkmadıEn mantiklisi beklemek canim..Kibrisa girerken problem oldu mu sizde.sgk dan evrak sordular mi
Cok sagol canim.bizde senin guzel haberini alalimAmin inşallah canım. Tedavin hayırlı olsun .senden de pozitif haberini alacağız inşallah
Hayırlı olsun inşallah kucağına almayı nasip etsin rabbimTeşekkür ederim Allah razı olsun. Kese iki tane göründü. Kalp atışlarını bekliyecez ondan dolayı doktor kesin bişey demedi. Kan değerim ikiz olacak kadar yüksek değildi. Hemşireye bile sormuştum. İkiz değildir demişti. İkiz olsa daha çok yüksek değerler çıkar demişti. Ultrasonda görünce çok şaşırdım.yinede hayırlısı olsun rabbim ol dedikten sonra zaten olacaktır. Darısı başına olsun Allah isteyen herkese çifter çifter versin inşallah:)) bu arada seninde güzel haberlerini bekliyoruz.
Bant yapistirmadan önce iyice kurula peceteyle sonra yapıştır kalcanin üst dış kısmınaKizlar bant taktiktan bir kac saat sonra hava giriyor ve yanlardan acilma oluyor.bunu onlemek icin ne yapilabilir bilgisi olan varmi
O sekilde yapiyorum ama yinede hava giriyor.ustune yarabandi taksam diye dusunuyorum fakat bantlardan dolayi cildim tahris oluyor zaten.Bant yapistirmadan önce iyice kurula peceteyle sonra yapıştır kalcanin üst dış kısmına
göbek deliginin iki parmak ilerisine sağ sol alt tarafından bi yere de yapıştırabilirsin bu tedavide değil ama başka bir tedavimde kullandıgımda aynı sorun oldu Dr öyle demiştiO sekilde yapiyorum ama yinede hava giriyor.ustune yarabandi taksam diye dusunuyorum fakat bantlardan dolayi cildim tahris oluyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?