Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Tebrik ederim canım Rabbim tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin inşallah ne güzel ikizmiş :)

Tebrik ederim canım böyle güzel haberler beni de eminim ki topigimizi takip eden herkesi de o kadar mutlu ediyor o kadar umut verici oluyor ki Rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla mutlulukla...tabii darısı da hepimize

Kizlar e2 degerim 10 cikti ilaclara basliyorum.bu kez olur insallah biraz daha umutluyum Allah hicbirimizin umudunu,emegini bosa cikarmasin.
Amin inşallah canım. Tedavin hayırlı olsun .senden de pozitif haberini alacağız inşallah

Tebrik ederim canım Rabbim tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin inşallah ne güzel ikizmiş :)
Teşekkür ederim Allah razı olsun. Kese iki tane göründü. Kalp atışlarını bekliyecez ondan dolayı doktor kesin bişey demedi. Kan değerim ikiz olacak kadar yüksek değildi. Hemşireye bile sormuştum. İkiz değildir demişti. İkiz olsa daha çok yüksek değerler çıkar demişti. Ultrasonda görünce çok şaşırdım.yinede hayırlısı olsun rabbim ol dedikten sonra zaten olacaktır. Darısı başına olsun Allah isteyen herkese çifter çifter versin inşallah:)) bu arada seninde güzel haberlerini bekliyoruz.

A
Allah razı olsun. Darısı başınıza olsun inşallahhh.

amin canım inşallah Görelim Mevlam neyler ne eylerse güzel eyler bekleyecegiz tekrar tabrik ederim canım

En mantiklisi beklemek canim..Kibrisa girerken problem oldu mu sizde.sgk dan evrak sordular mi
yok sormadılar sadece kamu personeli olup olmadıgımıza baktılar bi de gbt ye baktılar 15 20 dk sürdü ama araştırmaları sonra sıkıntı çıkmadı

Kizlar bant taktiktan bir kac saat sonra hava giriyor ve yanlardan acilma oluyor.bunu onlemek icin ne yapilabilir bilgisi olan varmi

Hayırlı olsun inşallah kucağına almayı nasip etsin rabbim

Kizlar bant taktiktan bir kac saat sonra hava giriyor ve yanlardan acilma oluyor.bunu onlemek icin ne yapilabilir bilgisi olan varmi
Bant yapistirmadan önce iyice kurula peceteyle sonra yapıştır kalcanin üst dış kısmına

O sekilde yapiyorum ama yinede hava giriyor.ustune yarabandi taksam diye dusunuyorum fakat bantlardan dolayi cildim tahris oluyor zaten.
göbek deliginin iki parmak ilerisine sağ sol alt tarafından bi yere de yapıştırabilirsin bu tedavide değil ama başka bir tedavimde kullandıgımda aynı sorun oldu Dr öyle demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…