Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Umutcum sen kliniği ara onlar sana ayarlasın evolve oteli
Daha ucuza mal olucak
Papatya bana yazdı 180 tl oluyormuş kliniğin indirimi varmış
Ben daha once gittigimde 120 tl den ayarlamistim esimde bir gun sonra gelmisti beraber kaldik o fiyata.numarasini bulsam oteli arayip konuscam

Günaydın arkadaşlar. Testleri mi verdim.ama P4 3 gün sonra çıkacak dediler.özel hastanede verdim.sizinde sonuclariniz geç mi cikti

Günaydın arkadaşlar. Testleri mi verdim.ama P4 3 gün sonra çıkacak dediler.özel hastanede verdim.sizinde sonuclariniz geç mi cikti
Tabiki oluyor böyle ama 3 gün geç çıkmıyor 1 gün gecikirde cumartesi pazar olursa özel hastaneler aynı gün Sonuç vermesi gerek

söyleseydin tedavi için diye bende özel hastanede yaptırıyorum sabah 9 da veriyorum 3 4 gibi sonuçları aynı gün alıyorum keşke baştan sorsaydın ilaçların tedavin ona göre yapılıyor

söyleseydin tedavi için diye bende özel hastanede yaptırıyorum sabah 9 da veriyorum 3 4 gibi sonuçları aynı gün alıyorum keşke baştan sorsaydın ilaçların tedavin ona göre yapılıyor
Kanı aldıktan sonra söyledi. Mecburen ikinci kez başka hastanede kan vermek zorunda kaldım. Neyse artik hayırlısı olsunda 3 de veririm 5 de veririm kan önemli değil :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…