Ben daha once gittigimde 120 tl den ayarlamistim esimde bir gun sonra gelmisti beraber kaldik o fiyata.numarasini bulsam oteli arayip konuscamUmutcum sen kliniği ara onlar sana ayarlasın evolve oteli
Daha ucuza mal olucak
Papatya bana yazdı 180 tl oluyormuş kliniğin indirimi varmış
Transfer hangi gün canim.insallah bebeklerini alıp sende gelirsin.Ben daha once gittigimde 120 tl den ayarlamistim esimde bir gun sonra gelmisti beraber kaldik o fiyata.numarasini bulsam oteli arayip konuscam
İnşallah iyi sonuçlar cikar. Rahim ve goguslerim sürekli ağrıyor ilaçların etkisi de olabilir tabi.bugün biraz yoruldum kramplar girmeye başladıCanım yarınki test sonuçların güzel olsun inşAllah
Ben daha once gittigimde 120 tl den ayarlamistim esimde bir gun sonra gelmisti beraber kaldik o fiyata.numarasini bulsam oteli arayip konuscam
Canım kramplar iyi işaretiİnşallah iyi sonuçlar cikar. Rahim ve goguslerim sürekli ağrıyor ilaçların etkisi de olabilir tabi.bugün biraz yoruldum kramplar girmeye başladı
Saol canim
- 90-392-444-3865
- Canım numarasi bu internette yazan
- Ama tatil sepeti daha uygun otelden almaktan
Tabiki oluyor böyle ama 3 gün geç çıkmıyor 1 gün gecikirde cumartesi pazar olursa özel hastaneler aynı gün Sonuç vermesi gerekGünaydın arkadaşlar. Testleri mi verdim.ama P4 3 gün sonra çıkacak dediler.özel hastanede verdim.sizinde sonuclariniz geç mi cikti
E2 değeri çıktı 399Tabiki oluyor böyle ama 3 gün geç çıkmıyor 1 gün gecikirde cumartesi pazar olursa özel hastaneler aynı gün Sonuç vermesi gerek
Süper sonuç tebrik ederim p4 tekrarlat senE2 değeri çıktı 399
Tekrar başka yerde progesteron testi vereceğim şimdi. E2 nasıl peki
Şimdi gidiyorum inşallah olumlu sonuçlanır teşekkür ederim hepinize destekleriniz icinSüper sonuç tebrik ederim p4 tekrarlat sen
Rabbim güzel sonuçlarla karşılaştırsın inşallah e2 çok çok iyiŞimdi gidiyorum inşallah olumlu sonuçlanır teşekkür ederim hepinize destekleriniz icin
CANIM E2 SUPER YAVAŞ YAVAŞ SEVİNİYORUM ADINAŞimdi gidiyorum inşallah olumlu sonuçlanır teşekkür ederim hepinize destekleriniz icin
İnşallah öyle olur canimCANIM E2 SUPER YAVAŞ YAVAŞ SEVİNİYORUM ADINA
İNŞALLAH BETA SONUCUNDA YÜKSEK ÇIKSIN SEVİNELİM-))
söyleseydin tedavi için diye bende özel hastanede yaptırıyorum sabah 9 da veriyorum 3 4 gibi sonuçları aynı gün alıyorum keşke baştan sorsaydın ilaçların tedavin ona göre yapılıyorGünaydın arkadaşlar. Testleri mi verdim.ama P4 3 gün sonra çıkacak dediler.özel hastanede verdim.sizinde sonuclariniz geç mi cikti
amin canım inşallah hep böyle devam etsinlerBizde bebegimle doktor açmaya gittik 9 hafta 5 günlük olmuşuz maşallah bize herşey yolunda darısı bu yolda emek verenlerin başına
Kanı aldıktan sonra söyledi. Mecburen ikinci kez başka hastanede kan vermek zorunda kaldım. Neyse artik hayırlısı olsunda 3 de veririm 5 de veririm kan önemli değil :)söyleseydin tedavi için diye bende özel hastanede yaptırıyorum sabah 9 da veriyorum 3 4 gibi sonuçları aynı gün alıyorum keşke baştan sorsaydın ilaçların tedavin ona göre yapılıyor
Allah razı olsun bitanem rabbim hepinizin nasibini versinamin canım inşallah hep böyle devam etsinler
MAŞALLAH HAYALCİMBizde bebegimle doktor açmaya gittik 9 hafta 5 günlük olmuşuz maşallah bize herşey yolunda darısı bu yolda emek verenlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?