Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Kizlar bende bugun tekrar p4 tahlili yaptirdim.sure uzadigi icin sanirim tekrar istediler sonuc normal cikti.bugun progestana basladim carsamba gunu kibrizdayiz hayirlisiyla

Kizlar bende bugun tekrar p4 tahlili yaptirdim.sure uzadigi icin sanirim tekrar istediler sonuc normal cikti.bugun progestana basladim carsamba gunu kibrizdayiz hayirlisiyla
Hadi insallah çok sevindim senin adına. Tekrar rahim kalinligi ölcturdunmu

Hadi insallah çok sevindim senin adına. Tekrar rahim kalinligi ölcturdunmu
Ben yurtdisindayim canim.istedigimiz an gidip olcemiyoruz.zaten yutdisi tedavisi oldu icin herseyi ozel yapip oduyorum.sen adet olmadan tedaviye baslamistin karistiriyormuyum yoksa

HAYDİ UMUTCUM SENDE BİZE UMUT VER-))
CANIM BAYRAMDA ÇALIŞIYORLARMI ACABA

CANIM ÇOK SEVİNDİM
İNAN SİZİN KADAR HEYECANLIYIM
O heyecanini kendi guzel haberini aldigin zamanda yasarsin insallah bunu en icten duygularimla senin icin diliyorum canim.bizlerde o guzel haberleri alip paylasalim.simdilik fire vermeden hep guzel haberler aldik.insallah bende bu halkaya katilirim ve arkamdan gidenlerde devamini getirir.Buyuk ihtimal bayramda aciklardir.ilaca baslayip bayrama denk gelenler vardir.senin adetin ne zaman gelcekti

Ben yurtdisindayim canim.istedigimiz an gidip olcemiyoruz.zaten yutdisi tedavisi oldu icin herseyi ozel yapip oduyorum.sen adet olmadan tedaviye baslamistin karistiriyormuyum yoksa
Evet canım 30 yaşındayım 25 yaşında erken menepoz teşhisi konuldu. Ama kendiligimden arada birde olsa adet oluyordum fakat 1 yıldır kesilmişti.adet olmadan ilaclara başlattı beni.

hayırlısı olsun canım inşallah bebişlerine sağlıcakla kavuşursun Rabbim beraberinde olsun.

Evet canım 30 yaşındayım 25 yaşında erken menepoz teşhisi konuldu. Ama kendiligimden arada birde olsa adet oluyordum fakat 1 yıldır kesilmişti.adet olmadan ilaclara başlattı beni.
Sonucun guzel olsun canim ki oyle gorunuyor.benimde adetin 23 gunu transfer yapilmis olcak.normalde adetin 17 yada 18 gunu transferin olmasi gerekiyor diye biliyorum.hakkimizda hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…