P4 degerinde umarim iyi cikar canim.degerini ogrenince yazarsin.bebislerin hep seninle olsun.E2 değeri çıktı 399
Tekrar başka yerde progesteron testi vereceğim şimdi. E2 nasıl peki
Oy masallah kocaman olmus: ) bir bakmissin dogacagi gunu sayiyorsun.sorunsuz bir hamileligin olsun canimBizde bebegimle doktor açmaya gittik 9 hafta 5 günlük olmuşuz maşallah bize herşey yolunda darısı bu yolda emek verenlerin başına
Sağlıklı sıhhatli hayırlı olsunda tek ikiz farketmez.çık da umitlenmek istemiyorum aslında korkuyorum bazenSuper p4 sonucun ikiz olma ihtimalin yuksek bence
Çok yüksek ihtimalle hamilesin canım:)E2 399
P4 19.81
Nasıl sonuçlarım iyiye isarettir insallah
Sen olumlu bak canim inan sonuclarin cok iyi.insallah hamilesindir ben oyle dusunuyorumSağlıklı sıhhatli hayırlı olsunda tek ikiz farketmez.çık da umitlenmek istemiyorum aslında korkuyorum bazen
Teşekkür ederim
Hadi insallah çok sevindim senin adına. Tekrar rahim kalinligi ölcturdunmuKizlar bende bugun tekrar p4 tahlili yaptirdim.sure uzadigi icin sanirim tekrar istediler sonuc normal cikti.bugun progestana basladim carsamba gunu kibrizdayiz hayirlisiyla
Ben yurtdisindayim canim.istedigimiz an gidip olcemiyoruz.zaten yutdisi tedavisi oldu icin herseyi ozel yapip oduyorum.sen adet olmadan tedaviye baslamistin karistiriyormuyum yoksaHadi insallah çok sevindim senin adına. Tekrar rahim kalinligi ölcturdunmu
HAYDİ UMUTCUM SENDE BİZE UMUT VER-))Kizlar bende bugun tekrar p4 tahlili yaptirdim.sure uzadigi icin sanirim tekrar istediler sonuc normal cikti.bugun progestana basladim carsamba gunu kibrizdayiz hayirlisiyla
O heyecanini kendi guzel haberini aldigin zamanda yasarsin insallah bunu en icten duygularimla senin icin diliyorum canim.bizlerde o guzel haberleri alip paylasalim.simdilik fire vermeden hep guzel haberler aldik.insallah bende bu halkaya katilirim ve arkamdan gidenlerde devamini getirir.Buyuk ihtimal bayramda aciklardir.ilaca baslayip bayrama denk gelenler vardir.senin adetin ne zaman gelcektiCANIM ÇOK SEVİNDİM
İNAN SİZİN KADAR HEYECANLIYIM
Evet canım 30 yaşındayım 25 yaşında erken menepoz teşhisi konuldu. Ama kendiligimden arada birde olsa adet oluyordum fakat 1 yıldır kesilmişti.adet olmadan ilaclara başlattı beni.Ben yurtdisindayim canim.istedigimiz an gidip olcemiyoruz.zaten yutdisi tedavisi oldu icin herseyi ozel yapip oduyorum.sen adet olmadan tedaviye baslamistin karistiriyormuyum yoksa
Teşekkür ederim inşallah fire vermeden devam ederiz.seninde haberlerini bekliyorumCANIM ÇOK SEVİNDİM
İNAN SİZİN KADAR HEYECANLIYIM
hayırlısı olsun canım inşallah bebişlerine sağlıcakla kavuşursun Rabbim beraberinde olsun.Kizlar bende bugun tekrar p4 tahlili yaptirdim.sure uzadigi icin sanirim tekrar istediler sonuc normal cikti.bugun progestana basladim carsamba gunu kibrizdayiz hayirlisiyla
Sonucun guzel olsun canim ki oyle gorunuyor.benimde adetin 23 gunu transfer yapilmis olcak.normalde adetin 17 yada 18 gunu transferin olmasi gerekiyor diye biliyorum.hakkimizda hayirlisi olsunEvet canım 30 yaşındayım 25 yaşında erken menepoz teşhisi konuldu. Ama kendiligimden arada birde olsa adet oluyordum fakat 1 yıldır kesilmişti.adet olmadan ilaclara başlattı beni.
Sagol canim insallah bebislerimi alip donerimhayırlısı olsun canım inşallah bebişlerine sağlıcakla kavuşursun Rabbim beraberinde olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?