Adetimi bekliyorumO heyecanini kendi guzel haberini aldigin zamanda yasarsin insallah bunu en icten duygularimla senin icin diliyorum canim.bizlerde o guzel haberleri alip paylasalim.simdilik fire vermeden hep guzel haberler aldik.insallah bende bu halkaya katilirim ve arkamdan gidenlerde devamini getirir.Buyuk ihtimal bayramda aciklardir.ilaca baslayip bayrama denk gelenler vardir.senin adetin ne zaman gelcekti
Ayin 20 de transferim olcak diye biliyorum.Adetimi bekliyorum
Kürtaj sonrası düzensizlik oldu
Umutcum progestana başladın dedin ne zaman transferin olucak inşAllah?
Sende Dondurulmuş embriyolarmı var?Ayin 20 de transferim olcak diye biliyorum.
Evet bana dondurulmus embriyo transferi yapilcakSende Dondurulmuş embriyolarmı var?
Umutcum çok özür diler sorularıma göre donmuş embriyolar ilk tedavindenmi yoksa hazır dondurulmuş embriyolardı?Evet bana dondurulmus embriyo transferi yapilcak
Merak ettiklerini rahatlikca sorabilirsin canim rahat ol.benim yumurta donasyonu erken menepoz .ilk baslangicta 500 eu ilaclar haric aldilar.negatif olursa umarim olmaz fiyat dusuyor biraz kisisel uygulamalar oluyor.embriyo transferide ayni fiyat diye biliyorum.Umutcum çok özür diler sorularıma göre donmuş embriyolar ilk tedavindenmi yoksa hazır dondurulmuş embriyolardı?
eğer hazır donmuş embriyolarsa bu tedavi nakadara mal oluyor?
hit bana yumurta donasyonu tavsiye eti ama eşiminde sorunu olduğu için ben hazır embriyoda düşünüyorum
Yani ilk tedavinden kalan embriyoları dondurdular şimdide transfere onlardan olucak ve 1000 euMerak ettiklerini rahatlikca sorabilirsin canim rahat ol.benim yumurta donasyonu erken menepoz .ilk baslangicta 500 eu ilaclar haric aldilar.negatif olursa umarim olmaz fiyat dusuyor biraz kisisel uygulamalar oluyor.embriyo transferide ayni fiyat diye biliyorum.
İkinci deneme 1500 eu ucuncu deneme 1000 eu.benim hit de besinci denemem malesef.hit deki ilk denememde hamile kalmistim erken dogum yapip bebegimi kaybettim ardindan uc kez denedim fakat negatif sonuclandi insallah bu kez son olurYani ilk tedavinden kalan embriyoları dondurdular şimdide transfere onlardan olucak ve 1000 eu
umut eğer ilk taransfer sonrası dondurulmuş kalmazsa 2 deneme nakadara acaba
İnşAllah bu son olur arkadaşımİkinci deneme 1500 eu ucuncu deneme 1000 eu.benim hit de besinci denemem malesef.hit deki ilk denememde hamile kalmistim erken dogum yapip bebegimi kaybettim ardindan uc kez denedim fakat negatif sonuclandi insallah bu kez son olur
Yarın gidiyorsun sanirim.bu sefer olacak inanıyorum. .Allah Güle güle gidip Güle güle gelmeyi nasip etsin. Güzel haberler bekliyorumİkinci deneme 1500 eu ucuncu deneme 1000 eu.benim hit de besinci denemem malesef.hit deki ilk denememde hamile kalmistim erken dogum yapip bebegimi kaybettim ardindan uc kez denedim fakat negatif sonuclandi insallah bu kez son olur
Aynen bende aynı şeyi düşünüyorum böyle durumdaAynen canim biz evlat sahibi olmaya calisirken yasitlarimiz cocuklarini evlendiriyor.gecen ilkokul arkadasimi gordum oglunu evlendirmis.hem uzuldum hemde icten oyle bir eziklik hissettimki oracikta aglsmamak icin kendimi zor tuttum.
Evet esimden onda problem yok problem benim yumurtamin olmamasi.benim rahim yeterince kalinmasmiyor ben ona bagliyorum.onlardan gelen tatmin edici bir aciklama yok.tutana kadar deniycez bu kadar.hangi merkeze gidersen git muamele inanki ayni.allah bizlere yardim etsin .İnşAllah bu son olur arkadaşım
Her yeni tedavide olan embriyolar eşindenmi
Yoksa hazır embriyolar transfer ediliyor?
Birde hit bu negativ sonuçları neye bağlıyor?
Eğer sorularım etik diyilse özür dilerim
Sagol canim.insallah benim sonucumda sevindirici olur.sende guzel haberi yazarsin merakla bekliyoruzYarın gidiyorsun sanirim.bu sefer olacak inanıyorum. .Allah Güle güle gidip Güle güle gelmeyi nasip etsin. Güzel haberler bekliyorum
Amin insallahAynen bende aynı şeyi düşünüyorum böyle durumdarabbim bizlerede nasip etsin
İnşallah sonuç güzel olacak. ALLAHIM hakkında en hayırlı olanı gönlüne göre verir inşallah.Sagol canim.insallah benim sonucumda sevindirici olur.sende guzel haberi yazarsin merakla bekliyoruz
İnsallah gönlünden geçeni Rabbim gerçekleştirir canım. Saglikla ilgili Bu son Kıbrıs yolculuğun olsunEvet esimden onda problem yok problem benim yumurtamin olmamasi.benim rahim yeterince kalinmasmiyor ben ona bagliyorum.onlardan gelen tatmin edici bir aciklama yok.tutana kadar deniycez bu kadar.hangi merkeze gidersen git muamele inanki ayni.allah bizlere yardim etsin .
Hayirlisi olsun tedavin.rahim kalinligi 12 gun olcturuyorlar o zamana kadar kalinlasir.bebegine yakin zamanda kavusursun insallahArkadaşlar benim e2 değerim sonunda düştü ve tedaviye başladım. Bugün 6.günümdü. Rahim kalinligim pek iç açıcı olmasa da umut edebilmek bile güzel:)
Umutcum sen rahim inceliyine takma kafanıEvet esimden onda problem yok problem benim yumurtamin olmamasi.benim rahim yeterince kalinmasmiyor ben ona bagliyorum.onlardan gelen tatmin edici bir aciklama yok.tutana kadar deniycez bu kadar.hangi merkeze gidersen git muamele inanki ayni.allah bizlere yardim etsin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?