Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Kızlar kalp atışını duymadık 6+3
Kürtaj dedi. Erken mi daha duymak için

Doktor yüzde yüz kürtaj olacaksın dedi daha 6 haftada nasıl karar verebiliyor anlamadım. Şimdi başka bir hastaneye gideceğim dua edin de kalp atışını duyalim insallah

Doktor yüzde yüz kürtaj olacaksın dedi daha 6 haftada nasıl karar verebiliyor anlamadım. Şimdi başka bir hastaneye gideceğim dua edin de kalp atışını duyalim insallah
inşallah canım Allah beraberinde olsun evladını sana bagışlasın inşallah

Bugun 3 doktora gittim embriyo bozuk kürtaj dediler. Özel hastaneye de gittim o da aynı şeyi söyledi. Umudum kalmadi

Bugun 3 doktora gittim embriyo bozuk kürtaj dediler. Özel hastaneye de gittim o da aynı şeyi söyledi. Umudum kalmadi
Off allahim sabir versin kotu oldum bende, once senin canin dufi'cim yine denersin yeterki can saolsun, "embriyo bozuk" nedemek oluyor? Anlamadim

Duficigim cok gecmis olsun.doktorlar birkac gun daha bekliyelim demedilermi ?inan cok uzuldum ne desek anlamsiz.allah sabir versin canim

Kese bozuk.devlette ki hemen alalım diyor. Ama özel muayenehane sine gittiğim Dr cumartesi tekrar bakacak.hepinize teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…