PAPATYACIM BU DURUMDA C VİTAMİNİ BİRDE PARASETAMOL İLAÇ OLARAKkızlar franjit olmuşum Selda ya sordum ilaç kullanma dedi bogazlarım burnum yanıyo ne yapsam ki acaba
KARBONATLI SUYLA GARGARADA YAPA BİLİRSİNiçimi ferahlattın çok sağol arkadaşım Allah razı olsun.
Sağol canım karbonatı duymamıştım yapayım simdi c vitamini meyve zor bnde salatalık yeşil biber falan yiyorum bal limon ılık su inşallah çabuk geçerKARBONATLI SUYLA GARGARADA YAPA BİLİRSİN
Tesekkurler :)BİZ KLİNİKTEN AYARLADIK SATI HM TARAFINDAN GECESİ İKİ KİŞİLİK 180 TL
BİR TATLI KAŞIĞI BİR BARDAK ILIK SUYA KARIŞTIR GARGARA YAPSağol canım karbonatı duymamıştım yapayım simdi c vitamini meyve zor bnde salatalık yeşil biber falan yiyorum bal limon ılık su inşallah çabuk geçer
Kan verdik ama ogleden sonra doğum hastanesine gideceğimOff arkadaşım inşAllah yalnış bakmışlar
Bence erken kalp atımı içinKan verdik ama ogleden sonra doğum hastanesine gideceğim
inşallah canım Allah beraberinde olsun evladını sana bagışlasın inşallahDoktor yüzde yüz kürtaj olacaksın dedi daha 6 haftada nasıl karar verebiliyor anlamadım. Şimdi başka bir hastaneye gideceğim dua edin de kalp atışını duyalim insallah
Allaha emanet olunDoktor yüzde yüz kürtaj olacaksın dedi daha 6 haftada nasıl karar verebiliyor anlamadım. Şimdi başka bir hastaneye gideceğim dua edin de kalp atışını duyalim insallah
Arkadaşım senin bugün Nişantaşı'nda randevun varmi? Selda hanimdaAllaha emanet olun
Dufi mutlaka sonucunu söyle
Off allahim sabir versin kotu oldum bende, once senin canin dufi'cim yine denersin yeterki can saolsun, "embriyo bozuk" nedemek oluyor? AnlamadimBugun 3 doktora gittim embriyo bozuk kürtaj dediler. Özel hastaneye de gittim o da aynı şeyi söyledi. Umudum kalmadi
canım benim çok üzüldüm Allah sabır versin Hayırlısı böyleymiş.Rabbim yardımcın olsun.Bugun 3 doktora gittim embriyo bozuk kürtaj dediler. Özel hastaneye de gittim o da aynı şeyi söyledi. Umudum kalmadi
Kan verdik ama ogleden sonra doğum hastanesine gideceğim
canım çok fazla üzülüp kendini yıpratma. Herşeyin hayırlısı olsun. Herşey allahtanBugun 3 doktora gittim embriyo bozuk kürtaj dediler. Özel hastaneye de gittim o da aynı şeyi söyledi. Umudum kalmadi
Duficigim cok gecmis olsun.doktorlar birkac gun daha bekliyelim demedilermi ?inan cok uzuldum ne desek anlamsiz.allah sabir versin canimBugun 3 doktora gittim embriyo bozuk kürtaj dediler. Özel hastaneye de gittim o da aynı şeyi söyledi. Umudum kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?