Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Kese bozuk.devlette ki hemen alalım diyor. Ama özel muayenehane sine gittiğim Dr cumartesi tekrar bakacak.hepinize teşekkür ederim.
Cumartesiyi bekle canim en azindan icinde suphen kalmaz.transfer edilen embriyolarin kalitesini hatirliyormusun

Kızlar eşim halil bey ile görüştü. Kan degerim 93 e düşmüş. Halil bey kendi kendine düşecek o kurtaja gerek yok dedi.

Kızlar eşim halil bey ile görüştü. Kan degerim 93 e düşmüş. Halil bey kendi kendine düşecek o kurtaja gerek yok dedi.
Canım çok geçmiş olsun.söyleyecek birşey bulamıyorum ama bu hepimizin kaderi aslında. Hepimiz turlu zorluklar yasadik yasiyoruz da hala.Zorluklar yildirmasin canım. Demek ki doğru zaman değilmiş. En kısa sürede tekrar hamilelik haberini duymak dileğiyle...

Duficim canım arkadaşım bugün hep aklımdaydın Rabbim sana sabır versin bir sevindik bi üzüldük
Bende yaşadım bunu mayısta ama canımız demirdendir yine yola çıkıyorum yarın
Hepimizin bir isteyi var anne olmak
Rabbim isteyimize kavuştursun hepimizi

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım Allah yanında olsun inşallah

Merhaba Umut Ben de yurtdisindan katılıyorum. Anladığım kadariyla sen de Turkiyede değilsin?
Sana ve Dufi ye gecmis olsun diyorum. Aslinda benim burada kisa bir uyeligim oldu ve pat diye kural dışı seyler yazmışım her ne ise bilmiyorum üyeliğimi askiya almışlardı. Ama bdnim sizi takip etmeme engel durum değildi.
Ben de Halil Beyin hastasıyım ama mesleğim geregi de herşeyi ayrıntısı ile sorguluyorum. Ilk denememi yakın zamanda yaptırdım ve tahmin ettigim gibi sonuç olumsuz oldu ve bunu da buradan sizlerle paylaştığım da negatif düşünüyorum diye bir arkadaş cok siddetli bir cevap yazmisti bana. Sonrasında gerci kendisi de maalesef ayni sıkıntıları yaşadı olumsuz sonuc aldiktan sonra.
Sen 6 denrme yapmışsın ben henuz bir deneme yaptim. Ama suna inandım ki bu sure icinde bu bir ya tutarsa olayi baska birsey degil.

Ama eşimle oturduk tartıştık bile bile bir dememe daha yapalim dedik. Sonucta 5000 euro ödemisiz ve ikinci için 1000 veya 1500 Euro isteniyor.
Benim sana sorum acaba yaşın ve kilon nedir? Ben 45 ime girecegim ve beden kitle indeksim 33 civarinda. Aslinda bunu düşürsem cok iyi olacak ama yapamıyorum

Burdan bana menopozda veya premenopoz da olan arkadaşlar tecrübeleri ile yardimci olursa cok sevinirim. İkinci denememe biraz daha kendimi hazırlamak istoyorum. Halil beyle konustum neden olmadi diye ama cevap tatminkar değildi
Iki embriyo konmuştu 5. Gun 3cb ve 3 bc ki bunlarin kalitesi zaten cok şaşırttı beni. Eşimde hic sorun yoktu
Sperm sayısı cok yüksek ve iyi kalitede iyi.
Ama donor un 5. Donasyonu imiş ki ben bunu sonrasında ogrendim ve bu kez kesinlikle en fazla bir kez donasyon yapmış donor istiyorum

Dr un tahmini embriyo kaliteli degildi! Ki ben de sasirmadim. Bir de bu yorumu epey baştan sona taradım. O kadar genç donorler de olsa sonucta 10 veya 13 yumurta işleme giriyor,dogru mudur?

Benimde embriyo 3bc 3bc 2 kaliteydi tuttu bundan önce 4ab 4bb 4bc her kalite transfer yapılmış bana ama şans bu işte 3n düşük kalite embriyo ile hamile kaldım allah ol derse oluyor bence herşeye takılmamak gerek

Bana da yardım ederisiniz süredir gizliden takip ediyorum şimdi çok çok kötü durumdayım napcan imi bilmez bi halde ordan oraya savruluyorum sanki herkes benden mutlu olmami beklerken içim aciyo ama kimse görmüyo neler yaşadığımı çikolata kistiyle başladı hersey ameliyat oldum o ameliyatta yumurtaliklarim zarar görmüş bi tanesi hiç calismiyo diğeri de sadece 1 kalitesiz embriyo oluyo içi kist dolu onunda 30 yaşındayım erken menepoz riskim çok yukşek fsh en son 22 lerde amh 0.29 du şimdi adetim olmuyo bu ay da aklım sanki yerinde değil cikcek mis gibi hissediyorum donasyonu düşünüyorum hiç zaman kaybetmeden denesem mi diye ama maddi boyutu çok yüksek onunda ama ben de anne olmak istiyorum

Arkadaslar, bu emriyo siniflandirmasini yazarmisiniz? İyisi hangisi, kotusu hangisi, birde okudugum kadariyla embriyo ne kadar kaliteli olursa olsun bir saat sonrasi bile degisme ihtimali oldugu icin yuzdeyuz kalitesini boyle devam edeceginin garantisi yokmus. Bu yuzden embriyo kalitesine takilmamak gerekiyormus!..

En kaliteli 5AA 4AA sayılıyor 4AB 4bc 3AA 3AB 3BC orta iyi embriyo 2 ve 1 kötü kalite sayılıyor bunlar embriyo içerisinde hücre eşitliği ve fragmantasyonu (atık hücre )kitlesine göre değerlendirilir bildiğim 5AA eşit büyüklükte hücre sayısı ve hiç fragmantasyonu (kirli atık )olmayan en iyi embriyo demektir 4bb eşit olmayan hücreleri ve fragmantasyonu olan 2 kalitede embriyo demek 3bc ise eşit olmayan hücreler ve yarısı kadar kirli hucre sayısı olan kötünün iyisi kalitede embriyo demek benim transferim aynı 3bc kalite embriyo ile oldu ve hamileyim kalitesi ne olursa olsun yani aa ab bc olsa bile 5. Gün blastosiste kadar ilerleyen embriyo hamilelik şansını artırır bol şanslar

Benimde embriyo 3bc 3bc 2 kaliteydi tuttu bundan önce 4ab 4bb 4bc her kalite transfer yapılmış bana ama şans bu işte 3n düşük kalite embriyo ile hamile kaldım allah ol derse oluyor bence herşeye takılmamak gerek
Merhaba Hayal öncelikle seni tebrik ederim ne kadar uzun bir yol ve denemeler sonunda su anda hamile oldugunu biliyorum. Dilerim sonuna kadar saglikli bir hamilelik gecirirsin ve saglikli bir cocugun olur.
Yorumuna gelince, takilmamak getekir diyorsunya..takdir edersin bu öyle lafla olacak sey degil. Sen takilmadinsa tebrik ederim ama bu süreçte kendi adima konusayim, herseye takiliyorsun. Hemşire veya doktorun bir mimigine veya sozune bile takiliyorsun acaba ters giden veya gidecek birsey mi var diye.
Embriyo siniflamasina gelince. Embriyo kalitesi en onemli faktorlerden birisi ve istiyorsun ki en iyi embriyo elde edilsin. Sonucta sperm super kalite ise ve donör genc ise 3cb ile şaşırıyorsun elbet.
Embrio kalitesi onemli bir gosterge sen de bilirsin. Burada sadece ne olursa olsun çocuk olsundan ziyade saglikli bir cocuk istegi icindeyiz hepimiz de.
Ve elbette takılıyorum herseye cunku özellikle de yurtdisindan bu deneme cok daha pahaliya mal oluyor.
Ilk denememiz uçak otel burada muayeneler testler derken 34 bin liraya mal oldu.
Yarattığı duygusal çöküntü de cabası.
Yani takılmamak elde degil. Yanliz şunu da anladim ki bu bir piyango ve bu kadar uzaktan kontrol edebileceğim cok az sey var..
Bana ilk denildigi gibi yuzde 60-70 olasılık hikaye.
Bu o kadar ucu acik bir konuki herseye cevapları var.
Bunlari bilmeme ragmen bir deneme daha yapicam ve benim icin bu hikaye oraya kadar olabilecek .Sevgiler

Yıllardır deniyorum herşey okadar anlaşılmaz ki işin içinden cikamazsin taktir allahındır inşallah sizde annelik duygusunu Tatar burda hamilelik haberiniz günbegün paylaşırsanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…