Sagol canim.toparlanmaya calisiyorumMerhaba arkadaşlar. Uzun zamandır giremiyorum. Umutcum çok Üzgünüm.ama inanıyorum ki anne olacaksın. Sadece zamanı değilmiş. Pes etmek yok toparla kendini ve geriye kalan yavrularını al ve gel..
Papatyacim yorma kendini bol bol dinlen ve guzel haberler ver bizlere.
Zaza canim iyiyim çarşamba kontrolum var kalp atışı için inşallah duyarız kalp atışını da biraz stres var tabi.
Seni iyi anlıyorumSagol canim,zor günler gecirdim bundan sonrasi icin neler yapmam gerektigine dair karar vermem gerekiyordu onun icin birkac gün netten uzak kaldim
Canim gozun aydin oldu sanirim bu kez hadi hayirlisi olsunkızlar sabah test yaptım e2 269 progesteron 15.58 çıktı
oldu oldu maşallah çok şükürkızlar sabah test yaptım e2 269 progesteron 15.58 çıktı
inşallah canım inşallah bi görsem ultrasonda dünya benim olacakoldu oldu maşallah çok şükür
Hadi hayırlı olsun canım. Göreceksin onu da inşallahinşallah canım inşallah bi görsem ultrasonda dünya benim olacak
inşallah canım ama hala tedirginim umutlanmak istemiyorum pazar gününe nasıl sabredecegim onu da bilmiyorumHadi hayırlı olsun canım. Göreceksin onu da inşallah
Ben de aynı durumda olsam belki daha telaşlı olurdum cnm anlıyorum seni .vakit geçirecek yapmaktan en çok hoşlandığın şeyleri yap şu 1 hafta.geçip gidecek bu haftada bir çırpıdainşallah canım ama hala tedirginim umutlanmak istemiyorum pazar gününe nasıl sabredecegim onu da bilmiyorum
Aaa ne de güzel denk gelmiş inşallah canım pozitif olacağına dair hislerim yoğun. Sen de hamileliğin keyfini çıkarmaya başla o halde doğum gününde. Daha güzel hediyesi mi olur RabbiminBugün dogum günüm doğum günü hediyem olacak inşallah
Dünyayı verseler karnımda hissedecegim bebegime degişmem.Rabbim bana da isteyen herkese de hayırlısı ile tez vakitte tattırsın bu duyguyuAaa ne de güzel denk gelmiş inşallah canım pozitif olacağına dair hislerim yoğun. Sen de hamileliğin keyfini çıkarmaya başla o halde doğum gününde. Daha güzel hediyesi mi olur Rabbimin
PAPATYACIM İNŞALLAH BETA HGC YÜKSEKLİYYORMUŞİLE BİZİ SEVİNDİRİRSİNkızlar sabah test yaptım e2 269 progesteron 15.58 çıktı
Nice mutlu yillar dilerim...Bugün dogum günüm doğum günü hediyem olacak inşallah
doğum gününü kutlar nice Mutlu yıllar dilerim. Rabbim Hakkı'nda en hayırlı olanı gönlüne göre versin inşallah.Bugün dogum günüm doğum günü hediyem olacak inşallah
biliyorsun canım benimde 7mm di takma bencede ben taktım da ne oldu sonuçta transfer yapıldı sonra düşündüm de Allah yazmışsa mm e bakmaz ama yazmamışsa ne yaparsak yapalım olmaz kader kısmet canımPAPATYACIM İNŞALLAH BETA HGC YÜKSEKLİYYORMUŞİLE BİZİ SEVİNDİRİRSİN
KUZUM BEN BUGÜNDE ULTRASON YAPTIRDIM 6.2 MM
DOKTOR KAFANA TAKMA DEDİ VE KARACİĞERE BİRLEŞEN EMBRİYOYU SÖYLEDİ
YANİ SAĞLIKLI EMBRİYO KARIN BOŞLUĞUNDA BİLE YAPIŞI
teşekkür ederim canım çok sağolNice mutlu yillar dilerim...
Teşekkür ederim canım Rabbim hepimizin gönlünde olanı kabul edip hayırlısı ile versin inşallah.D
doğum gününü kutlar nice Mutlu yıllar dilerim. Rabbim Hakkı'nda en hayırlı olanı gönlüne göre versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?