Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Sagol canim.toparlanmaya calisiyorum

Sagol canim,zor günler gecirdim bundan sonrasi icin neler yapmam gerektigine dair karar vermem gerekiyordu onun icin birkac gün netten uzak kaldim
Seni iyi anlıyorum
İyice toparla kendini ve seni o buzlukta bekleyen bebişlerini al ama önceden iyice rahimi tedavisini yaptır

inşallah canım ama hala tedirginim umutlanmak istemiyorum pazar gününe nasıl sabredecegim onu da bilmiyorum
Ben de aynı durumda olsam belki daha telaşlı olurdum cnm anlıyorum seni .vakit geçirecek yapmaktan en çok hoşlandığın şeyleri yap şu 1 hafta.geçip gidecek bu haftada bir çırpıda

Bugün dogum günüm doğum günü hediyem olacak inşallah
Aaa ne de güzel denk gelmiş inşallah canım pozitif olacağına dair hislerim yoğun. Sen de hamileliğin keyfini çıkarmaya başla o halde doğum gününde. Daha güzel hediyesi mi olur Rabbimin

Aaa ne de güzel denk gelmiş inşallah canım pozitif olacağına dair hislerim yoğun. Sen de hamileliğin keyfini çıkarmaya başla o halde doğum gününde. Daha güzel hediyesi mi olur Rabbimin
Dünyayı verseler karnımda hissedecegim bebegime degişmem.Rabbim bana da isteyen herkese de hayırlısı ile tez vakitte tattırsın bu duyguyu

kızlar sabah test yaptım e2 269 progesteron 15.58 çıktı
PAPATYACIM İNŞALLAH BETA HGC YÜKSEKLİYYORMUŞİLE BİZİ SEVİNDİRİRSİN
KUZUM BEN BUGÜNDE ULTRASON YAPTIRDIM 6.2 MM
DOKTOR KAFANA TAKMA DEDİ VE KARACİĞERE BİRLEŞEN EMBRİYOYU SÖYLEDİ
YANİ SAĞLIKLI EMBRİYO KARIN BOŞLUĞUNDA BİLE YAPIŞI

biliyorsun canım benimde 7mm di takma bencede ben taktım da ne oldu sonuçta transfer yapıldı sonra düşündüm de Allah yazmışsa mm e bakmaz ama yazmamışsa ne yaparsak yapalım olmaz kader kısmet canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…