- 5 Mayıs 2016
- 1.068
- 1.220
- 133
teşekkür ederim canım inşallahDoğum günün kutlu oldun papatyacığım
İnşAllah hamilelik hayatının en güzel hediyesi olur Allahdan
Perşembeye bilet aldık cuma eşim sperm vericek sabah saatlerindeteşekkür ederim canım inşallah
havaalanından çıkışta solda kibhas otobüs firmaları var magusa ya bilet al şoföre magusa tıp merkezinde inecegini söyle yanında indiriyor canım hastane ile Otel aslında 10 yürüme mesafesinde hastaneden otele taksi 10 lira havaalanına geri dönüşte otobüs kullanmadım ben transferim olduğu için şöföre sor anlaş 80 90 liraya bırakıyorlar canım hadi hayırlı olsun Rabbim yar ve yardımcınıź olsun[/QUOTE
Allah razı olsun arkadaşım
Allah razı olsun arkadaşımhavaalanından çıkışta solda kibhas otobüs firmaları var magusa ya bilet al şoföre magusa tıp merkezinde inecegini söyle yanında indiriyor canım hastane ile Otel aslında 10 yürüme mesafesinde hastaneden otele taksi 10 lira havaalanına geri dönüşte otobüs kullanmadım ben transferim olduğu için şöföre sor anlaş 80 90 liraya bırakıyorlar canım hadi hayırlı olsun Rabbim yar ve yardımcınıź olsun
Allah hepimizden razı olsun arkadaşım.Allah razı olsun arkadaşım
Hayırlısı olsun canım benim esimde cuna günü sabah orda sonra beni cagiracaklar hepimiz için hayırlısı olsunAllah razı olsun arkadaşım
tedavin hayırlı olsun canım inşallah güzel pozitif sonuçlar alırsınız.Hayırlısı olsun canım benim esimde cuna günü sabah orda sonra beni cagiracaklar hepimiz için hayırlısı olsun
Çok teşekkürler hepimiz içintedavin hayırlı olsun canım inşallah güzel pozitif sonuçlar alırsınız.
SENİNDE TEDAVİN HAYIRLI OLSUN KARDEŞİM BENİM EŞİMDE CUMA SABAH ORDA AMA BENDE ORDAYIMHayırlısı olsun canım benim esimde cuna günü sabah orda sonra beni cagiracaklar hepimiz için hayırlısı olsun
Kesin karşılaşırız bende o otelde kalirim heralde esim günü birlik gidip gelicek günlük fiyat ne kadar canımSENİNDE TEDAVİN HAYIRLI OLSUN KARDEŞİM BENİM EŞİMDE CUMA SABAH ORDA AMA BENDE ORDAYIM
İNŞALLAH TRANSFERİMİZDE BİR BİRİMİZİ GÖRÜRÜZ
EN GÜZEL DİLEKLERİM SİZİN OLSUN
Slm papatya hayirli olsun.inşallah canım inşallah bi görsem ultrasonda dünya benim olacak
canım daha gebelik testi yaptırmadım e2 ile P4 yüksek çıkınca arkadaşlar var diye tahmin ettiler tebrik ettiler canım Arife günü test günümSlm papatya hayirli olsun.
Allah devamini getirsin.
Ultraschal ne zaman yaptircaksin ?
Limon Tuzla yekızlar franjit olmuşum Selda ya sordum ilaç kullanma dedi bogazlarım burnum yanıyo ne yapsam ki acaba
yedim canım ballı limonlu su da içiyorum inşallah hemen geçer korkuyorum da ya varsa bişey olursa diye o kadar korudum kendimiLimon Tuzla ye
Bende transfer sonrası grip oldum korkma veren allah büyüktür korur biziyedim canım ballı limonlu su da içiyorum inşallah hemen geçer korkuyorum da ya varsa bişey olursa diye o kadar korudum kendimi
içimi ferahlattın çok sağol arkadaşım Allah razı olsun.Bende transfer sonrası grip oldum korkma veren allah büyüktür korur bizi
BİZ KLİNİKTEN AYARLADIK SATI HM TARAFINDAN GECESİ İKİ KİŞİLİK 180 TLKesin karşılaşırız bende o otelde kalirim heralde esim günü birlik gidip gelicek günlük fiyat ne kadar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?