Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

teşekkür ederim canım inşallah
Perşembeye bilet aldık cuma eşim sperm vericek sabah saatlerinde
Evolveyi ayarladık klinikten
Havalanında otobüsler kalkıyormuş ordan evolve oteline çokmu uzak? Birde halil beyin kliniği magosada hangi hastanede lütven söylermisin?

havaalanından çıkışta solda kibhas otobüs firmaları var magusa ya bilet al şoföre magusa tıp merkezinde inecegini söyle yanında indiriyor canım hastane ile Otel aslında 10 yürüme mesafesinde hastaneden otele taksi 10 lira havaalanına geri dönüşte otobüs kullanmadım ben transferim olduğu için şöföre sor anlaş 80 90 liraya bırakıyorlar canım hadi hayırlı olsun Rabbim yar ve yardımcınıź olsun

Allaj

Allah razı olsun arkadaşım

Hayırlısı olsun canım benim esimde cuna günü sabah orda sonra beni cagiracaklar hepimiz için hayırlısı olsun
SENİNDE TEDAVİN HAYIRLI OLSUN KARDEŞİM BENİM EŞİMDE CUMA SABAH ORDA AMA BENDE ORDAYIM
İNŞALLAH TRANSFERİMİZDE BİR BİRİMİZİ GÖRÜRÜZ
EN GÜZEL DİLEKLERİM SİZİN OLSUN

SENİNDE TEDAVİN HAYIRLI OLSUN KARDEŞİM BENİM EŞİMDE CUMA SABAH ORDA AMA BENDE ORDAYIM
İNŞALLAH TRANSFERİMİZDE BİR BİRİMİZİ GÖRÜRÜZ
EN GÜZEL DİLEKLERİM SİZİN OLSUN
Kesin karşılaşırız bende o otelde kalirim heralde esim günü birlik gidip gelicek günlük fiyat ne kadar canım

kızlar franjit olmuşum Selda ya sordum ilaç kullanma dedi bogazlarım burnum yanıyo ne yapsam ki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…