Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Arkadaslar zaten zor bir süreç geciriyoruz. .maddi manevi yipraniyoruz. Burda tartışarak daha da zorlastirmayalim bu süreci. Evet bende inanmıyorum fizik tedavi olayina banada önerdi ben yaptirmadim.ama herkesin şahsi kararıdır ister yaptırır ister yaptirmaz. Ama kimseyi huzursuz etmeyelim lütfen ve insanların kararlarını etkilemeyelim.

Seninle insanlarin umudu konusunda birleşiyoruz Hayal. Ben de kendi acimdan yardimci olmak istedim.
Sonucta ben baska bir tup bebek merkezi isletmiyorum ki burada negatif yazip sizi uzmek isteyeyim.
Girdiğim de yazdigim gibi tekrar uye olmak gibi hic fikrim yoktu cunku daha once farkli gorusleti hemen negatif algılayıp dislama/şikayet vs gorunce bosver dedim..
sadece uzaktan arasira izliyordum ama Umut un sonucundan ve üzüntüsünden cok etkilendim ve kendisine yazmak istedim.
Umarim herkesin gönlüne göre olur. Olumlu seylere inanmak harika guzel bir duygu ama ben belki de meslegim geregi de biraz daha gercekci bakmak istiyorum,
Burada uye olarak kalsam da gitsem de senin kizin veya oglunu cok merak edecegim, takip edecegim, en icten dileklerimle bunu istedigimden emin ol, Sevgiler

Arkadaşlar üzgünüm bana göre burda tartışıyorsunuz
Ama vallah gökte Allahtan yerdede sizden medet umuyorum
Siz bu yoldan geçtiyiniz için sizden umut alıyorum
Rabbim bize yardımcı olsun

Inşallah herşey iyi olacak hiç moralini bozup stres yapma 3bc embriyo ile hamile kalan ben biliyorum ki rabbim ol derse oluyor senin için dua ettim inşallah hamile kalırsın canım arkadaşım tartışmaya kalsa bahar eski Songül isimli üye hep aynı düşünceler hep aynı durum tartışacak fikirde değil boş laflar hadi dinlen güzel Yarınlar seni bekler

Hayal sonucta ben bahar olmuşum songul olmuşum ne farkeder allah askina? Senin gercek adin Hayal mi? Ben saklanmak istesem hic bahsetmezdim girer girmez ben yeni Nick ile giriyorum diye degil mi? Bak Dr um da diyorsun egitimlisin de,ama bir başkasına onu önemseme sen bana bak demek hos mu?
Ben hangi ayni kisiyim Nick i fatketmez,iyi geceler xx

Canım biz burda birbirimizden destek güç alıyoruz emin ol hangi arkadaşımın tedavisi varsa özellikle dua ediyorum sakın üzülme sonuç ne olursa olsun bizler senin yanındayız destekciniz İnşallah Rabbim 99 ismi hürmetine bizim dualrımıza da icabet edip tez vakitte kabul eder de evlatlarımızı kucağımıza alırız lütfen moralini yüksek tut transfere girerken abdest al Bismillah de gir al bebeklerini ve gel Allah yar ve yardımcın olsun .

Bende onu diyorum nick isim değişsede fikirlerin hep aynı felaket düşünüyorsun eskiden aynı şimdide bize destek olma bu fikirlerin bizi üzüyor sadece onu anlaman yeter baharcım

Papatya senin son yazına cevap yazmadim Songül nick ine yazdığın ama cok üzülmustum hatirliyorum,o zaman ümitsizce 12 günün bitmesini bekliyordum,duygusaldim da.
Sonra senin üzüntülerin/isyanlarin da oldu maalesef takip ettigim kadari ile.
Ben Hayale karşılık yazdim cunku Hayal belli bir seviyeyi koruyabiliyor seçtiği cümle ve hitabetiyle.
Sana söylecegim tek sey umarim Allah gönlüne göre verir ve beklentiletin mutlu sonla biter.Sonucta onemli olan bu.
Ama burada herkes belli saygi çerçevesinde istediğini soyleyebilir benim simdi yaptigim gibi, iyi geceler.

o zamanın cevapları burada mevcut daha bir gün olmuş transferin olalı yok tutmayacak yok yanlış yere koydu emriyoyu o zamanda dedim arkadaşım dua et sabırla bekle diye çok değil en fazla 300 400 sayfa geridedir hep olumlu yaklaştım ama bir yere kadar kendini olumsuzluga sürüklüyorsun ayanı şekilde herkesi de Buhrana sürüklüyorsun azıcık olumlu düşün ki olumlu güzel şeyleri çağır ve bu işler dua ile olmuyor diyorsun emin ol sadece dua ile oluyor.sana küfür etmedim terbiyesizlik etmedim o zaman ki yazışmaları bulur buraya da kopyalarım evet benim negatif oldu ama benim sorunum belliydi rahim kendiliginden inceliyor yine her defasında bir umutla duayla bebeklerimi alıp geliyorum. kimsenin benim yüzümden üzülmesini istemem ama arkadaşım sürekli umutsuz ümitsiz inançsız olmuyor herkes bir umut besliyor son çare bu tedaviye başvuruyor ve bunu kabul ederken bile çok içimiz yanıyor ama tekrar doğrulup Allah diyoruz sarılıyoruz yüzde birlik umuda destek oluyoruz dua ediyoruz birbirimize moral veriyoruz çoğumuzun bu tedaviden yakınında kimsesi bilmiyor ve burda dertleşiyoruz üzüntümüzü sevincimizi paylaşıyoruz sende bize katıl sürekli negatif olunca arkadaşların gardı düşüyor kendini bize dışlatmak zorunda bırakıyorsun yine de duacınım Rabbim seninde kucağını doldursun inşallah seni anlayabiliyoruz çok zor bir süreçten geçiyoruz Allah yardımcımıź olsun

Her doktorun eminim yanlışları vardir ama en sevmediğim sey bir doktorun diger doktor hakkinda olumsuz konusmasi ve bu hic profesyonel birsey degil.
Ben donasyon un en son hala en son son care olması gerektigini düşünüyorum.
Donasyon daha kolay ve basari oranı daha yuksek bir çözum ama öncelikle kendi çözümlerinin bitmis olmasi gerekir.
Eger orada mutlu olmussan ve basarili sonuc almissan senin adina sevindim. Ama benim icin verilen yanlis ve standart kararlar vardı ve ben burada gördüğüm her olumlu olumsuz seyi paylasmaliyim ki herkes ona gore karar versin.
Eger tekrar denersek ki sanmıyorum Zehra Hanimi deniycem, o zaman yazarim ne farki oldugunu .

canım zaten donasyonu şecmiş tüm arkadaşlarımız emin ol ki her tedavi yolunu denemiş son umudu bu tedavi şekli olan kişiler.Evet Zehra hanım arıyor mesajlara dönüyor yalan diyemem ama verdikleri cevaplar kalıplaşmış ve sitelerinde yazan süslü yazılmış reklam makalerinden farklı birşey degil. Bak ben 5 sene ònce donasyon yaptırdım öyle ilgili öyle güzel konuşuyorlardı ki günde 3 kez arıyorlardı bi gittim müstakil binadan bozma izbe sözde bi hastane %90 başarı şansı verdiler Dr bir defa gördüm sonuç negatif sonra ne Dr nede süslü püslü ilğili konuşan hemşire asistanlara ulaşamadım takı bir haftaýa kadar dönüp bana bir daha ki donasyonu 500 euro indirimli ýapacaģız deyip tel. kapattılar. 3 senedir bütün Dr araştırdım ģörüştüm emin ol hepsi aynı sözler vaatler bir tek hit gerçeklerden bahsetti birinci de olmazsa ki inanıyorum olacak dedi ikinci donasyonu 1000 euro ya yapacağım dedi ve öyle şeyler anlattı ki sonunda seni anlıyorum ve bebek sahibi olmadan seni bırakmayacaģım dedi yani şu ki arkadaşım hepsi aynı ve ben hit le çok şey konuştum muayene ücretini ödeyecek durumum yok dedim almadı takiplere bütçem yok dedim sorun yok sen stres yapma almam bana gel takip için dedi yani vicdanlı biri bak senin daha 6 gün olmuş böyle umutsuz olacağına aç ellerini dua et pozitif düşün hayırlı olanı çağır vücut senin psikolojine göre davranır 4 gün olmuş üye olalı ama hayırlı birşey yazmamıssın iyi kötü sonucu Allah bilir Rabbim ol demezse en iyi Dr da olsa olmaz bilemezsin bahçecide ne yaşayacaktın ama bu şekilde şeyler ýazarak hem benim hemde arkadaşlarımızın umutları ile oynuýorsun Allah a sebat et bekle lütfen.

üsenmedim geriye doğru gittim acaba yanlış bişey mi yazdım diye sayfa 470 ve 481 arası konuşmalar olmuş seninle hayal arkadaşımızın transfer zamanı diğer arkadaşlar da bende hep moral vermişiz sana ama nedense sürekli Dr. Zehra Hanımdan bahsetmişsin ve bir dahaki donasyonu onda yapacağını söylemişsin yukarda paylaştıgımda sana yazdığım o zaman ki son Mesaj kırıcı hiç birşey dememişim ama sen yine hayal arkadaşımın da dediği gibi nick farklı olsa da düşünce aynı neyse inşallah bu sefer ki transferin hayırlı olur bebeklerine kavuşrsun.

Yok bu degildi son mesajin..ben o hesabıma giremedigim icin bulamam..
ama bunlari boşver,gecmiste kaldi..amacim sana cevap yazmak olsaydi girer girmez sana yazardim..veya o zaman hemen girerdim..Sen de bilirsin ki insan biraz bilgisayardan anliyor ise 10 kere ciksa yuz kere girer bu tur sitelere.
Lutfen o mesaji da bulursan tekrar yenileme..gerek yok..
ben kimseyi kirmak istemem beni kirsalar bile..oyle birisiyim..ama inandiklarimi da soylemekten asla çekinmem.

Pazar onemli bir gün senin için. saat sabahin 2 si,git yat.

Düşünce ayni olacak tabi çünkü ben ayni kişiyim. Burada madem birseyler paylaşılacak ise iyisi kötüsüyle negatif pozitifi ile paylasilir..aksi halde yazilanlar iyi dilekten öteye gecemez..
Ama..
Siz muhabbetinizden boyle mutluysaniz ben cok karismamaya calisirim,zaten cok vaktim yok. Cok istersem ozelden yazarim.

Veya isteyen bana özelden yazabilir..ben o zaman gerçek iletişim bilgilerimi bile veririm yarari olacaksa paylaşmanın eger .

Dua meselesine gelince bu tur duygular ozeldir ve taaa içtedir..cok az disari vururum..
İyi geceler

Kendini yorma can şimdide bahçeci ile ilgileniyor kim olduğu belli değil bunun yazışmaları okudum yani bu tedavisi de iklimde dahi kime tedavi olacak bilmiyor

Kendini yorma can şimdide bahçeci ile ilgileniyor kim olduğu belli değil bunun yazışmaları okudum yani bu tedavisi de iklimde dahi kime tedavi olacak bilmiyor
Hayal uyku basti tam anlayamadım herhalde. Papatya eski yazdigim yazıyi eskiden kes yapistir yapmis,Zehra Hn dsn Bahceciden bahseden yazi aylar once.
Saat 3 nerdeyse ,bravo size hala ayaktasiniz iyi geceler

haklısın canım ama üzerime bir külfet yüklüyor kırıcı ve sert konuştun diye kimseyi üzmek istemem sonuçta hepimiz burada bir amaç için toplanıyoruz kendimden şüphe ettim döndüm baktım tek tek okudum sayfaları da belirttim isteyen girip okuyabilsin daha donasyon fikrini bile kabullenememiş Dr net değil güven problemi de var hepimiz yaşadık ilk donasyondan sonra beş sene kendimë gelip cesaret edemedim çok zor günler yaşadım bütün Dr araştırdım ne biliyim hit e güvendim başka çaremiz yok onun için de üzüldüm anlayabiliyorum keşke tedaviden önce psikologdan yardım alsa ben 6 ay gittim ilaç kullandım Allah onun da bizim de yardımcımız olsun ama şu üç günlük dünyada hele ki kanadı kırık umutları tükenme noktasında olan birini üzmek en son isteyeceğim birşey bile değil .Allah ım hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin sizler için de kendim için de elimden gelen sadece dua etmek .

Hayal uyku basti tam anlayamadım herhalde. Papatya eski yazdigim yazıyi eskiden kes yapistir yapmis,Zehra Hn dsn Bahceciden bahseden yazi aylar once.
Saat 3 nerdeyse ,bravo size hala ayaktasiniz iyi geceler
Kim olduğu belli değil derken Hayal? Senin gerçek isim soyadin yaziyor da ben mi kaçırdım cok afedersin? Herkesin Nick name kullandığıni sanıyordum.
Ayrica sen ki birçok merkezi denemiş birisi olarak,bir başkası baska merkezden bahsedince neden tuhafina gidiyor?
Kimseye karşı duygusal bir bagim yok, eger başka merkezde sifirdan başlayip full ucreti odemek zorunda olmasam kesinlikle baskasini denerdim. Ve bunda bir sakinca görmüyorum. Xx

birde hayal uyku bastıgından değil yazının sonunda yazmışsın ki EĞER BİR DAHA DENERSEK Kİ SANMIYORUM ZEHRA HN DA DENEYECEĞİM O ZAMAN YAZARIM NE FARKI OLDUĞUNU diye not düşmüşsün ona istinaden yazmış mesajı neyse arkadaşım Rabbim gönlüne göre versin içine ferahlık versin iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…