Kardesim çok güzel banada haber geldi 10 yumurta dollenmis hayırlısı olsun :)Kızlar 15 yumurta alınmış 14 döllenmiş
Hayırlı olsun kardeşimKardesim çok güzel banada haber geldi 10 yumurta dollenmis hayırlısı olsun :)
Amin canım benimde 14unde transferim olucak :)Hayırlı olsun kardeşim
Hayırlı bebişler olsunlar bizlere
İnşAllah canımAmin canım benimde 14unde transferim olucak :)
evet canım yarın benim için büyük gün belirtim yok sayılır bazen batmalar oluyor ama çok hafif zaten belirtide aramıyorum sonucu pozitif olsun da yeter test yapmadım hiç yapmayacağım diye kendime söz verdim ama yarın için biraz tedirgin biraz korku biraz da heyecan var inşallah bu sefer güzel haberler Vermek nasip olur .Papatya canım arkadaşım yarın senin test günün
Canım hiç belirtiler yokmu?
İdrar testi yaptınmı?
Papatyacım batmalar umut veriyorevet canım yarın benim için büyük gün belirtim yok sayılır bazen batmalar oluyor ama çok hafif zaten belirtide aramıyorum sonucu pozitif olsun da yeter test yapmadım hiç yapmayacağım diye kendime söz verdim ama yarın için biraz tedirgin biraz korku biraz da heyecan var inşallah bu sefer güzel haberler Vermek nasip olur .
amin canım inşallah Rabbim sırası ile hayırlı sağlıklı evlatlar bağışlasın bizlere tüm evlat isteyenlere inşallahPapatyacım batmalar umut veriyor
Yarın Rabbim Hz İsmail üzü hürmeti bizi sen taraftan sevindirsin
Amin canım sendende iyi haberler bekliyoruz arkadaşim bizlerde mutlu bir sekilde transferlerimizi olalım :)amin canım inşallah Rabbim sırası ile hayırlı sağlıklı evlatlar bağışlasın bizlere tüm evlat isteyenlere inşallah
Rabbim bundan sonrakilere sağlıklı uzun ömürler versin canım Allah ım bu mübarek günde dualarımızı Kabe'de dua eden hacılarımızın dualarıyla eş tutsun en kısa zamanda bizleri annelikle şereflendirsin inşallah amin.Bugun melegimi aldılar benden.
Biliyorum yapacak birsey yok.hayırlısı buymus allah sağlık versin öncelikle.
Umarım bugün yüzümü güldürecek haberi sen verirsin papatyacim. Güzel haberlerini bekliyorum
Duficim bu yolda son üzüntün olsunBugun melegimi aldılar benden.
Biliyorum yapacak birsey yok.hayırlısı buymus allah sağlık versin öncelikle.
Umarım bugün yüzümü güldürecek haberi sen verirsin papatyacim. Güzel haberlerini bekliyorum
Papatyacım sevincimden bağırdım eşim zıpladı yanımda-))sevinç göz yaşlarımla heyecanla seni bağrıma basıp çok çok öpüyorumÇok mutluyum ilk defa sevinç gözyaşları döküyorum Allah ım bu mübarek günde bana bu müjdeyi bahşeden Rabbim sizlerinde tüm evlat isteyenlerinde kucağını boş bırakmasın amin
Beni hiç sorma aldıgimdan beri sulu göz oldum sıra sende kötü düşünceri at kafandan ve al gel bebeklerimiziPapatyacım sevincimden bağırdım eşim zıpladı yanımda-))sevinç göz yaşlarımla heyecanla seni bağrıma basıp çok çok öpüyorum
Çok şükür Rabbime
İnan bana öyle güzel moral oldukiBeni hiç sorma aldıgimdan beri sulu göz oldum sıra sende kötü düşünceri at kafandan ve al gel bebeklerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?