Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Papatya canım arkadaşım yarın senin test günün
Canım hiç belirtiler yokmu?
İdrar testi yaptınmı?

Papatya canım arkadaşım yarın senin test günün
Canım hiç belirtiler yokmu?
İdrar testi yaptınmı?
evet canım yarın benim için büyük gün belirtim yok sayılır bazen batmalar oluyor ama çok hafif zaten belirtide aramıyorum sonucu pozitif olsun da yeter test yapmadım hiç yapmayacağım diye kendime söz verdim ama yarın için biraz tedirgin biraz korku biraz da heyecan var inşallah bu sefer güzel haberler Vermek nasip olur .

Papatyacım batmalar umut veriyor
Yarın Rabbim Hz İsmail üzü hürmeti bizi sen taraftan sevindirsin

Arkadaslar gerrksiz yere birbirimizi kirmayalim.hepimiz deneyimlerimizi paylasiyoruz.yasadigimiz olumsuzluklari elbetdeki paylasmaliyiz hersey toz pembe degil malesef.eskiler zaten deneyimliler nelerle karsilascaklarini biliyorlar,bu ise yeni basliyan arkadaslarinda yasanan olumsuzluklari bilmeleri o lar icin iyi olacaktir.aksi taktirde beklentileri buyuk oldugu icin yasiyacaklari aksilikler karsisinda yikimlarida buyuk olacaktir.ayrica bu yolla anne olmayi isteyen birisi inanin yazilanlanlarin hic biri yildiramaz.sadece bu sektorde olan bitenden haberdar olacaklar.butun kadinlara en guzel duygu olan annelik duygusunu yasamasini diliyorum

Bugun melegimi aldılar benden.
Biliyorum yapacak birsey yok.hayırlısı buymus allah sağlık versin öncelikle.
Umarım bugün yüzümü güldürecek haberi sen verirsin papatyacim. Güzel haberlerini bekliyorum

Umarım bugün yüzümü güldürecek haberi sen verirsin papatyacim. Güzel haberlerini bekliyorum
Rabbim bundan sonrakilere sağlıklı uzun ömürler versin canım Allah ım bu mübarek günde dualarımızı Kabe'de dua eden hacılarımızın dualarıyla eş tutsun en kısa zamanda bizleri annelikle şereflendirsin inşallah amin.

Duficim bu yolda son üzüntün olsun
İnşAllah bidahakinde hamileliğin kucağını doldursun

Çok mutluyum ilk defa sevinç gözyaşları döküyorum Allah ım bu mübarek günde bana bu müjdeyi bahşeden Rabbim sizlerinde tüm evlat isteyenlerinde kucağını boş bırakmasın amin

Çok mutluyum ilk defa sevinç gözyaşları döküyorum Allah ım bu mübarek günde bana bu müjdeyi bahşeden Rabbim sizlerinde tüm evlat isteyenlerinde kucağını boş bırakmasın amin
Papatyacım sevincimden bağırdım eşim zıpladı yanımda-))sevinç göz yaşlarımla heyecanla seni bağrıma basıp çok çok öpüyorum
Çok şükür Rabbime

Papatyacım sevincimden bağırdım eşim zıpladı yanımda-))sevinç göz yaşlarımla heyecanla seni bağrıma basıp çok çok öpüyorum
Çok şükür Rabbime
Beni hiç sorma aldıgimdan beri sulu göz oldum sıra sende kötü düşünceri at kafandan ve al gel bebeklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…