Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Papatya muhteşem bir haber, haberi sessizce merakla takip ediyordum canım..Senin haberin umut olacaktı, bahar müjdesi olacaktı, oyelede oldu, umutlandım, cesaretlendim, olumsuz düşüncelerim kayboldu❤ senin adina cok cok sevindim...insallah yavrulari sağlıkla kucağına almak nasip olur ve bu zor gunleri gülümseyerek hatırlarsın.. Sevgiler

Çok mutluyum ilk defa sevinç gözyaşları döküyorum Allah ım bu mübarek günde bana bu müjdeyi bahşeden Rabbim sizlerinde tüm evlat isteyenlerinde kucağını boş bırakmasın amin
Canımmm seni çok çok tebrik ediyorum.Rabbim sağlıkla sihhatle kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Çok sevindim canım, harika bir anne olacaksın inşallah

amin canım umudunuzu hiç kaybetmeyin 12 sene bekledim bu sonucu bazen güçüm azaldı ama hiç umudumu da dua mı eksik etmedim Allah ım en kısa zamanda size de hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Allahım ne güzel bir haber. .inanki nasıl sevindim allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah canim benim.
amin dufim inan bi tarafım hep seni düşünüyor Rabbimden dilegim başlayacagın tedavin son olur evlatlarını kucağına alırsın her şer de bir hayr vardır gücünü umudunu diri tut toparlan ve kaldığın yerden devam et dualarımdasın canım

Canımmm seni çok çok tebrik ediyorum.Rabbim sağlıkla sihhatle kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Çok sevindim canım, harika bir anne olacaksın inşallah
Teşekkür ederim canım amin çok çok sağol Rabbim sana da tez vakitte nasip etsin hala inanamıyorum ve hepimiz çok güzel anne olacağız çok öpüyorum seni arkadaşım

Çok mutluyum ilk defa sevinç gözyaşları döküyorum Allah ım bu mübarek günde bana bu müjdeyi bahşeden Rabbim sizlerinde tüm evlat isteyenlerinde kucağını boş bırakmasın amin
Gozun aydin canim,sorunsuz dokuz ay gecirip saglikla bebegini kucagina alirsin insallah

Bugun melegimi aldılar benden.
Biliyorum yapacak birsey yok.hayırlısı buymus allah sağlık versin öncelikle.
Umarım bugün yüzümü güldürecek haberi sen verirsin papatyacim. Güzel haberlerini bekliyorum
Cok gecmis olsun duficigim,en kisa zamanda tekrar hamile kalip butun sıkıntılarini geride birakirsin insallah.

Bugun melegimi aldılar benden.
Biliyorum yapacak birsey yok.hayırlısı buymus allah sağlık versin öncelikle.
Umarım bugün yüzümü güldürecek haberi sen verirsin papatyacim. Güzel haberlerini bekliyorum
Cok geçmiş olsun,ne kadar zor olduğunu yakin zamanda yaşadım. Gerci benim hamilelik 4 gun surdu ve bhsc hemen dustu,ama bu bile yetti uzmeye..Hayirlisi olsun deyip hayata devam ediyoruz. Sevgiler

Arkadaşlar çok değil daha gecen yol ben de donasyonla çocuk sahibi olmayi düşünüyordum hit un İstanbul daki ofisinde gidip görüştüm bana dedi ki henüz yumurtaların bitmiş değil git kendi yumurtalarinla hamile kalmayi dene olmadi iki yol sonra gel o zaman donasyon yapariz dedi bu arada yumurta rezervim çok azdi daha önce bir düşük bir de dawn sendromlu gebeligim oldu ve çok şükür hic ümidim yokken tüp bebek ile yüzde beş olan sansimla tek yumurta ikizleri kizlarima sahip oldum demem o ki arkadaşlar halil İbrahim bey gerçek bir doktor eger amaci para kazanmak olsaydı direk gel donasyonu yapalim derdi ama öyle demedi zira ben öyle demesini bekleyerek oraya gittim hatta biraz da kizdim niye bekliyorum diye daha sonra geldiğimde geç kalmis olmayim dedim olmaz dedi rahminde bir sorun olma diği surece sikinti yok dedi altmış beş yadinda kadini bile dogurttum değil sen babanneni getir onu bile dogurturum dedi kendine o kadar güveniyor ki ben de ona o kadar güveniyorum iyi ki beni geri göndermiş ve yapmamış çünkü kendi yumurta MLA çocuk sahibi oldum ben başka merkezler ile de görüştüm hepsi de gel yapalim dediler hatta kaç sefer kendileri aradilar ne zaman geliyorsun diye fakat hit çok başka bu devirde onun gibi ikinci bir dt daha görmedim ben çok Dr gittim iyi de paralar harcadim hepsi benim cebime benden alacagi paraya bakiyordu bir tek o bana para gözü ile değil insan gözü ile bakti gerçekçi yaklaştı demem o ki arkadaşlar hitten kesinlikle sasmayin derim zira bu devirde onun gibi Dr bulmak çok zor hatta imkansiz gecen yil bu zamanlar ben de sizler gibi bu sayfalari takip ediyordum çok şükür bu yil yavrilarima kavustum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah donasyon veya değil önemli olan anne olabilmek bunlari buraya niye mi yaziyorum onu da bilmiyorum fakat sizi okadar iyi anloyorum ki çünkü ayni şeyleri ben de yasadim insan bu sayfalari okurken bir ümit arıyor çok iyi biliyorum zira ben de ayni yollardan geçtim o yüzden ben de yasadillarimi sizinle paylaşmak istedim Rabbim isteyen herkese evlat sahibi olmayi nasip etsin inşallah

Teşekkür ederim canım amin çok çok sağol Rabbim sana da tez vakitte nasip etsin hala inanamıyorum ve hepimiz çok güzel anne olacağız çok öpüyorum seni arkadaşım
Arkadaşım Allah tamamına erdirsin kurban olduğum Allahım bizede tattirsin bu.guzel duyguyu Çarşamba günü transferim var dualariniza ihtiyacım var...

merhaba arkadaslar, yeni üye oldum. Herseyden önce burda bulunan ve daha anne olmayan arkadaslara en kisa zamanda anne olmalarini dilerim, sonra bütün anneleri de bebekleri icin kutlar bebeklerine ve kendilerine uzun ömürler dilerim.
Aradaslar, ben 43 yasindayim, ve esim 58 yasinda...bundan bir ay önce almanyanin essen sehrinde icsi metoduyla anne olmaya calistim, malesef tutmadi.
Bir aile dostumdan dr. halil ibrahim tekin den haberdar oldum. Kendisi uzun cabalari sonra dr. Halil beyin sayesinde ilk defada ikiz annesi oldu.
Bu forum 2013 den beri olan bir forum, simdi sizden sunu ögrenmek istiyorum, dr. halil beye gidip de ilk defada hamile olan kac kisi vardir? Gercekden dr. halil beyi cani gönülden tavsiye edermisiniz?
Almanyada yasayan arkadaslar, almanyada cok, cok tavsiye edebileceginiz bir yer varmidir?
Sorularimi yanitlarsaniz cok memnun olurum, simdiden cok tesekkür ederim arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…