Papatya muhteşem bir haber, haberi sessizce merakla takip ediyordum canım..Senin haberin umut olacaktı, bahar müjdesi olacaktı, oyelede oldu, umutlandım, cesaretlendim, olumsuz düşüncelerim kayboldu❤ senin adina cok cok sevindim...insallah yavrulari sağlıkla kucağına almak nasip olur ve bu zor gunleri gülümseyerek hatırlarsın.. SevgilerRabbim bundan sonrakilere sağlıklı uzun ömürler versin canım Allah ım bu mübarek günde dualarımızı Kabe'de dua eden hacılarımızın dualarıyla eş tutsun en kısa zamanda bizleri annelikle şereflendirsin inşallah amin.
Allahım ne güzel bir haber. .inanki nasıl sevindim allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah canim benim.Beni hiç sorma aldıgimdan beri sulu göz oldum sıra sende kötü düşünceri at kafandan ve al gel bebeklerimizi
Canımmm seni çok çok tebrik ediyorum.Rabbim sağlıkla sihhatle kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Çok sevindim canım, harika bir anne olacaksın inşallahÇok mutluyum ilk defa sevinç gözyaşları döküyorum Allah ım bu mübarek günde bana bu müjdeyi bahşeden Rabbim sizlerinde tüm evlat isteyenlerinde kucağını boş bırakmasın amin
amin canım umudunuzu hiç kaybetmeyin 12 sene bekledim bu sonucu bazen güçüm azaldı ama hiç umudumu da dua mı eksik etmedim Allah ım en kısa zamanda size de hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahPapatya muhteşem bir haber, haberi sessizce merakla takip ediyordum canım..Senin haberin umut olacaktı, bahar müjdesi olacaktı, oyelede oldu, umutlandım, cesaretlendim, olumsuz düşüncelerim kayboldu❤ senin adina cok cok sevindim...insallah yavrulari sağlıkla kucağına almak nasip olur ve bu zor gunleri gülümseyerek hatırlarsın.. Sevgiler
amin dufim inan bi tarafım hep seni düşünüyor Rabbimden dilegim başlayacagın tedavin son olur evlatlarını kucağına alırsın her şer de bir hayr vardır gücünü umudunu diri tut toparlan ve kaldığın yerden devam et dualarımdasın canımAllahım ne güzel bir haber. .inanki nasıl sevindim allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah canim benim.
Teşekkür ederim canım amin çok çok sağol Rabbim sana da tez vakitte nasip etsin hala inanamıyorum ve hepimiz çok güzel anne olacağız çok öpüyorum seni arkadaşımCanımmm seni çok çok tebrik ediyorum.Rabbim sağlıkla sihhatle kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Çok sevindim canım, harika bir anne olacaksın inşallah
Gozun aydin canim,sorunsuz dokuz ay gecirip saglikla bebegini kucagina alirsin insallahÇok mutluyum ilk defa sevinç gözyaşları döküyorum Allah ım bu mübarek günde bana bu müjdeyi bahşeden Rabbim sizlerinde tüm evlat isteyenlerinde kucağını boş bırakmasın amin
Cok gecmis olsun duficigim,en kisa zamanda tekrar hamile kalip butun sıkıntılarini geride birakirsin insallah.Bugun melegimi aldılar benden.
Biliyorum yapacak birsey yok.hayırlısı buymus allah sağlık versin öncelikle.
Umarım bugün yüzümü güldürecek haberi sen verirsin papatyacim. Güzel haberlerini bekliyorum
Amin inşallah canım Rabbim tez vakitte sana da hayırlı haberini göndersin kucağını doldursun inşallahGozun aydin canim,sorunsuz dokuz ay gecirip saglikla bebegini kucagina alirsin insallah
Cok tebrik ederim,hadi bayram sana geldi,inşallah saglikli devam eder,sevgiler
Cok geçmiş olsun,ne kadar zor olduğunu yakin zamanda yaşadım. Gerci benim hamilelik 4 gun surdu ve bhsc hemen dustu,ama bu bile yetti uzmeye..Hayirlisi olsun deyip hayata devam ediyoruz. SevgilerBugun melegimi aldılar benden.
Biliyorum yapacak birsey yok.hayırlısı buymus allah sağlık versin öncelikle.
Umarım bugün yüzümü güldürecek haberi sen verirsin papatyacim. Güzel haberlerini bekliyorum
Teşekkür ederim Rabbim en kısa zamanda seni de sevindirsin inşallahCok tebrik ederim,hadi bayram sana geldi,inşallah saglikli devam eder,sevgiler
Arkadaşlar çok değil daha gecen yol ben de donasyonla çocuk sahibi olmayi düşünüyordum hit un İstanbul daki ofisinde gidip görüştüm bana dedi ki henüz yumurtaların bitmiş değil git kendi yumurtalarinla hamile kalmayi dene olmadi iki yol sonra gel o zaman donasyon yapariz dedi bu arada yumurta rezervim çok azdi daha önce bir düşük bir de dawn sendromlu gebeligim oldu ve çok şükür hic ümidim yokken tüp bebek ile yüzde beş olan sansimla tek yumurta ikizleri kizlarima sahip oldum demem o ki arkadaşlar halil İbrahim bey gerçek bir doktor eger amaci para kazanmak olsaydı direk gel donasyonu yapalim derdi ama öyle demedi zira ben öyle demesini bekleyerek oraya gittim hatta biraz da kizdim niye bekliyorum diye daha sonra geldiğimde geç kalmis olmayim dedim olmaz dedi rahminde bir sorun olma diği surece sikinti yok dedi altmış beş yadinda kadini bile dogurttum değil sen babanneni getir onu bile dogurturum dedi kendine o kadar güveniyor ki ben de ona o kadar güveniyorum iyi ki beni geri göndermiş ve yapmamış çünkü kendi yumurta MLA çocuk sahibi oldum ben başka merkezler ile de görüştüm hepsi de gel yapalim dediler hatta kaç sefer kendileri aradilar ne zaman geliyorsun diye fakat hit çok başka bu devirde onun gibi ikinci bir dt daha görmedim ben çok Dr gittim iyi de paralar harcadim hepsi benim cebime benden alacagi paraya bakiyordu bir tek o bana para gözü ile değil insan gözü ile bakti gerçekçi yaklaştı demem o ki arkadaşlar hitten kesinlikle sasmayin derim zira bu devirde onun gibi Dr bulmak çok zor hatta imkansiz gecen yil bu zamanlar ben de sizler gibi bu sayfalari takip ediyordum çok şükür bu yil yavrilarima kavustum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah donasyon veya değil önemli olan anne olabilmek bunlari buraya niye mi yaziyorum onu da bilmiyorum fakat sizi okadar iyi anloyorum ki çünkü ayni şeyleri ben de yasadim insan bu sayfalari okurken bir ümit arıyor çok iyi biliyorum zira ben de ayni yollardan geçtim o yüzden ben de yasadillarimi sizinle paylaşmak istedim Rabbim isteyen herkese evlat sahibi olmayi nasip etsin inşallah↑
Her doktorun eminim yanlışları vardir ama en sevmediğim sey bir doktorun diger doktor hakkinda olumsuz konusmasi ve bu hic profesyonel birsey degil.
Ben donasyon un en son hala en son son care olması gerektigini düşünüyorum.
Donasyon daha kolay ve basari oranı daha yuksek bir çözum ama öncelikle kendi çözümlerinin bitmis olmasi gerekir.
Eger orada mutlu olmussan ve basarili sonuc almissan senin adina sevindim. Ama benim icin verilen yanlis ve standart kararlar vardı ve ben burada gördüğüm her olumlu olumsuz seyi paylasmaliyim ki herkes ona gore karar versin.
Eger tekrar denersek ki sanmıyorum Zehra Hanimi deniycem, o zaman yazarim ne farki oldugunu .
canım zaten donasyonu şecmiş tüm arkadaşlarımız emin ol ki her tedavi yolunu denemiş son umudu bu tedavi şekli olan kişiler.Evet Zehra hanım arıyor mesajlara dönüyor yalan diyemem ama verdikleri cevaplar kalıplaşmış ve sitelerinde yazan süslü yazılmış reklam makalerinden farklı birşey degil. Bak ben 5 sene ònce donasyon yaptırdım öyle ilgili öyle güzel konuşuyorlardı ki günde 3 kez arıyorlardı bi gittim müstakil binadan bozma izbe sözde bi hastane %90 başarı şansı verdiler Dr bir defa gördüm sonuç negatif sonra ne Dr nede süslü püslü ilğili konuşan hemşire asistanlara ulaşamadım takı bir haftaýa kadar dönüp bana bir daha ki donasyonu 500 euro indirimli ýapacaģız deyip tel. kapattılar. 3 senedir bütün Dr araştırdım ģörüştüm emin ol hepsi aynı sözler vaatler bir tek hit gerçeklerden bahsetti birinci de olmazsa ki inanıyorum olacak dedi ikinci donasyonu 1000 euro ya yapacağım dedi ve öyle şeyler anlattı ki sonunda seni anlıyorum ve bebek sahibi olmadan seni bırakmayacaģım dedi yani şu ki arkadaşım hepsi aynı ve ben hit le çok şey konuştum muayene ücretini ödeyecek durumum yok dedim almadı takiplere bütçem yok dedim sorun yok sen stres yapma almam bana gel takip için dedi yani vicdanlı biri bak senin daha 6 gün olmuş böyle umutsuz olacağına aç ellerini dua et pozitif düşün hayırlı olanı çağır vücut senin psikolojine göre davranır 4 gün olmuş üye olalı ama hayırlı birşey yazmamıssın iyi kötü sonucu Allah bilir Rabbim ol demezse en iyi Dr da olsa olmaz bilemezsin bahçecide ne yaşayacaktın ama bu şekilde şeyler ýazarak hem benim hemde arkadaşlarımızın umutları ile oynuýorsun Allah a sebat et bekle lütfen.
Arkadaşım Allah tamamına erdirsin kurban olduğum Allahım bizede tattirsin bu.guzel duyguyu Çarşamba günü transferim var dualariniza ihtiyacım var...Teşekkür ederim canım amin çok çok sağol Rabbim sana da tez vakitte nasip etsin hala inanamıyorum ve hepimiz çok güzel anne olacağız çok öpüyorum seni arkadaşım
Cokkkkkk
teşekkür ederim canım inşallah seninde pozitif sonuçlanır dualarımdasın Allah yardımcınız olsun inşallahArkadaşım Allah tamamına erdirsin kurban olduğum Allahım bizede tattirsin bu.guzel duyguyu Çarşamba günü transferim var dualariniza ihtiyacım var...
amin canım çok teşekkür ederim hep yanımda hep destek oldunuz hakkınızı helal edin sizleri çok seviyorum tanımasamda bebeğin ve sen Allah a emanet olun canımCokkkkkksevindim canım arkadaşım hayırlı ugurlu bir evlat sahibi ol inşallah Tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?