Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Arkadaşım simdi okudum yorumları sakın kafana takma üzülme dua et bende 13unde ordayim 14unde transfer olucakmisim hakkımızda hayırlısı olsun.
Amin kardeşim
Rahmine baktırmadanmı transferini yaptırıcan?keşke bende öyle yapsaydım buladar üzülmezdim duyduklarıma

Amin kardeşim
Rahmine baktırmadanmı transferini yaptırıcan?keşke bende öyle yapsaydım buladar üzülmezdim duyduklarıma
Kardesim carsamba gunu sana yazdimya o gün seldaya gittim halil beyin muayanesine hande hanim bakti 12 mm dedi fitil verdi inan seni okudum simdi bak canim benim bu ikinci donosyonum ilkini baska yerde yaptırdım kibrista yine.negativ sonucla döndüm o.zamanda 7.mm.di tutmadi ben suna inandim artik bu isler kismet isi galiba dualarimda sen varsin ve herkes

MaşAllah 12 mm çok iyi neyaptın böyle iyi kalınlaştı?
Bana artık estrofem kar etmiyor

MaşAllah 12 mm çok iyi neyaptın böyle iyi kalınlaştı?
Bana artık estrofem kar etmiyor
Zaza Merhaba Ben oncelikle o fizik tedavinin bir yarari olacağına asla inanmiyorum. Eger kan akışını artirma amacli olarak bir tedavi yapilacak ise bu ostrofemi almaya basladigin ilk gunde baslamali. İçim rahat etsin dersen yaptir ama ondan umit bekleme. Ayrica eger illa transfer yaptiracak isen bir gun once git ve tekrar ölçtur bakalim etkisi olmusmu. Ben israr ettim olcmediler transferden bir gun once. Transfer gunu halil beye israr ettim olctu ve birşey değişmedi.
Hepimizde biliyoruzki bu sadece dua ile olacak birsey degil. Senin yerinde olsam bu koşullarda transfer yaptirmazdim ve embriyo dondurma yoluna giderdim ve ödeme konusunda tekrar görüşürüm.
Tasiyici anneden bahsetmesi bile aslında in direkt olarak endimetrium unun durumunu iyi gormedigini gösteriyor.
O incelikte trilaminar cizgiyi de görmemiştir zaten.
Acayip yüksek bir bedelden bahsediyoruz ozellikle maddi ve sonra manevi olarak.
Elbette oyle cok uc ornekler verecekler 3 mm ile de kaldi 2 mm ile de diye. Oncelikle bunlar uç örnekler sen o kadar sansli olmayabilirsin.
Iyi düşün onlara birakma kararı kendin ver derim. Sevgiler

Baharcım ne yapa bilirizki her şey onların elinde
Gösteriş versem diyecek ozaman niye geldin bana
Ayrıca 2 gün önce ankarada dr ölçtürdüm 8 mm dedi ve 3 çizgiyide gösterdi
Şimdi kime inanayım bilmiyorum

Baharcım ne yapa bilirizki her şey onların elinde
Gösteriş versem diyecek ozaman niye geldin bana
Ayrıca 2 gün önce ankarada dr ölçtürdüm 8 mm dedi ve 3 çizgiyide gösterdi
Şimdi kime inanayım bilmiyorum
O kadar da ellerinde degil. Bu sekilde tutki mucizevi hamile kaldin. Ne kadar devam edecek o hamilelik? Devam etse bile embriyonun sonuna kadar saglikli bir bebek olabilmesine yetecek mi?
Bunlari sana cevap veremezler. Progesterona basladin ise kalinlik değişmeyecektir transfere kadar. Ben olsam transferi yaptırmaz. 5000 Euro kontrat yaptınsa 2000 Euro oder,3000 Euro da basarili embriyo olusursa ve benim kosullarim da uygun olursa gelir tekrar yaptiririm transferi geri kalan bakiyeyi de o zaman oderim dersin.
Odeme yapmadin veya bir senet imzalamadin ise.
Eger deli paran yoksa boyle yapardim ben..sadece para da degil..saglikli olmayan bir endimetrium da gelişecek bebek in sağlıklı olacağından ne kadar emin olabilirsin..
Bu dediklerimi yabana atma.

Dedikelrine inaıyorsansa burda ne işin var senin anlamadım felaket dellalı gibi insanları umutsuzluğa sürükleme ve karar senin kardeşim işin ne senin burda insanların aklıyla oynama nasıl düşünürsen öyle yap kimsenin işine Karışma en iyisi sen başka yerde çare ara sayfaya yazarsınsa bu defa engellenirsin geçen defa olduğu gibi nenyapmaya çalışıyorsun anlamadık insanlar caresizlikten heryolu deniyor madem bukadar akıllı bilgilisin başına çare bul burda yol gösterme

Hayal Merhaba ben de farkindayim bu derece gerçekçi yaklasimda bulundugum icin ya bebek merkezinden burayi disaridan izleyenlerin beni sikayet edip engellemeye calisacagini. Herkes fikrini soylemekte ozgür ise ben de fikrimi soyluyorum. Eger zaza katilmiyor ise kusura bakma Bahar senin dediklerine katilmiyorum der ve ben de susarim. Senin neden birden boyle parladigini anlamis degilim. Ben buradayim çünkü başarısız bir denemeden sonra Halil beyle ikinciyi yaptiracahim ama ondan once de hem kendimi iyi hazirlamaya çalışacağım hem de mumkun olan en fazla bilgiyi alacagim. Sen begenmiyorsan yazdiklarimi cevap vermezsin olur biter degil mi?

Ben onkoloji hastanede cerahi asistanım ve tıp işini iyi bilirim hiç bir hastane hastaların kuralına göre calismiyor hasta hastanenin kuralına göre çalışır doktorlarda aynen kimse kafasına göre ücret hesap yapmıyor tabiki her iş kar kazanç amaçlı yapılır bizde bu yollardan geçtik doktor elinden geleni yapıyor gerisi taktir ilahi hiç bir doktor hasta önünde kendini düşürmek istemez sonuç da karyer sahibi önemli olan hastanın memnuniyeti olmazsa doktor ne yapa bilirim birdaha dener olmazsa birdaha tekrar doktor elinde ne var başka hastaneye tabi oda sonucta babasının evi değil

Sonucta sen de burada bir üyesin. Bu denemeler bedava değil ve insanlar cok zor koşullarda yaptiriyor. Haklısın caresizlik en büyük etken ama 12 günlük bir umut icin de 5000 euro ödemeye yazik degil mi?
Senin benim ne yazip yazmayacagima karisma hakkını nerden aldin Hayalcim?. Herkese yardimci olmaya çalışan olumlu bir katilimci olduğunu izliyorum ama lutfen bdgenmiyorsan benim yazdıklarımı beğenmemekle kal..

Insanlar bu topik te bir dert paylaşıyor fikri olan paylaşır deneyimini sen 1 deneme başarısız oldu diye herşeye olumsuz karamsar yansırsan insanların kafası karışır çok biliyorsan kendin için uygula bak bakalim sonuç ne olacak boş fikirler seninki doktora şart koşmak veya kuralları değişmek imkansız olduğun herkes biliyor işine gelmiyorsa başka kapıya der yollarlar seni kaldiki Zaza ben Papatya dufi veya başka arkadaşlar onlara senin düşüncelerin değil hastanenin ve doktorun düşündükleri önemli ne dersen de sonuçta onların dediğin yaparsın he yok ben yapmam dersensinse bak bakalim sonucun ne olacak hayırlısı olsun hakkında ama artık fikirlerini kendin için uygula burda kimse senin düşündüğün şeyleri yapmaz

G4
Sonucta sen de burada bir üyesin. Bu denemeler bedava değil ve insanlar cok zor koşullarda yaptiriyor. Haklısın caresizlik en büyük etken ama 12 günlük bir umut icin de 5000 euro ödemeye yazik degil mi?
Senin benim ne yazip yazmayacagima karisma hakkını nerden aldin Hayalcim?. Herkese yardimci olmaya çalışan olumlu bir katilimci olduğunu izliyorum ama lutfen bdgenmiyorsan benim yazdıklarımı beğenmemekle kal..
Gerçekçi yaklaşma değil senin fikirlerin farklı yönde düşünce sen doktora embriyo kaliteli olursa kontrat imzala sonra para veririm diye bilirsense de garanti kim verecek sana veya tedavinin faydasiz oldugunu soyleye bilirmisin acaba fizik tedavi faydasiz diyemeyiz ona sen bu fikirleri sesli dusunme insanlar iklimde kalır ne yapacağını şaşırır ve kimse senin dediklerinden fayda görmez doktor onlar, biz değiliz inatlasa bilirsense buyur meydan senin merak ediyorum senin 2 . tedavini inşallah paylaşırsan burda

Ben ayni dusunmuyorum seninle ama bdn herkesin düşüncesine saygi duyarim. Eger duzen dediğin gibi oturmussa haklısın Dr ilah gibidir ve daha baska senin sözünün bir onemi olmaz.
Iste bu da hastalarin haklarina ne kadar bagli oldugu ile ilgili.
Ben rahim kalınlığım 6.8 mm olculunce transfer yaptirmaktan vazgectim inanmiyorum tutacagina dedim. Ama o kadar yoldan geldik ettik de tabi. Halil Bey israr etti ben de israrci iseniz düşünürum ama su ana kadar sizinle hiçbir maddi kontrat yapmadık ben talep etmeme ragmen. Eger emriyo oluşur da transfer ederseniz su kadar oderim ki bana kalsa transfer de istemiyorum. Gebelik de olusmaz ise o zaman su kadar oderim ve tekrar denemek istersem bu kosullar dedim. Bana hadi hadi baska kapiya demedi. Son derece de nazikti ama ben bu surecte sistemi anladim.
Ve olumsuz sonuçlandığı icin de kendi Medical durumum duzelir duzelmez bir son deneme daha yapacağım.
Yani burada senin canini sıkacak bir durum olmamalı. Sonucta sen işletmiyorsun o hastaneyi,Sevgiler

Ben bir doktorum ınanki senin gibi koşullu ve kuralı hastalarla karşılaştığımız zaman aman ne isterse he diyelim başımız agrimasin deriz kendini fazla mağdur etme kimse seni zorla tedavi etmez bu işlerde hatır işi değil can doktorun hatırna herseyi kabul etde demiyorum sonuçta hastanede doktorda ne yapıyor beni ilgilendirmiyor beni burda olan arkadaşların umutları ilgilendiryor ondan sana yorum yaptım yoksa herkes burda aynı dertte sanada bol şans dilerim kardeş inşallah bu defa tekrar deneyen herkes anneligi tadar yavrusunu kucaklar

Merhaba,Aslinda Halil Beyden once nerdeyse Yine kibristaki baska bir Tup merkezinde baslamak uzere iken birden bire tasindik falan diye bir haber geldi ve baktim ki haberlerden kapatilmis bir illegal islemleri yuzunden. Hemen oradan vazgeçip buraya karar verdim.
Sonucta bana son derece kibardi hemsireler ve doktorlar,o konuda hicbir sikinti yoktu ki onemli bir nokta
Sevgiler x

sonuna kadar haklısın canım kaç gündür ses cıkarmadım ilk yazdıgında negatif düsüncelerimden dolayı bir arkadaş çok sert dille cevap yazdı yazmış o arkadaş ta benim daha önce Songül nick i ile buradaydı o zamanda aynı yazılar aynı şeyler benim ilk tedavimin olduğu zamanlar arkadaşım benim ilk transferim negatif oldu burada paylaşmadım ki arkadaşlarım olumsuz etkilenmesin diye bu ikinci iki gün sonra da test günüm olumsuz olabilir olumlu da olabilir ama biliyorum ki Dr da elinden geleni yapıyor daha önce farklı merkezde de donasyon yaptırdım ikisini karşılaştırınca emin ol hit daha vicdanlı merhametli kimseyi korumak değil amacım ama Dr da bir yere kadar senin inancına sorgulamak bana düşmez ama dua ile olacak şey değil diyorsun kusura bakma para ile olacak şeyde değil çalışılarak olacak şeyde değil aslında tam olarak bu bebek konusu dua ile olacak bişey emin ol Dr sen de olsan kendi tedavini kendin de yapsan Yüce Yaradan ol demezse kaderine kısmetinde yoksa yine olmaz biz Allah a inanıp Dr güvenip tedavimizi yine sonuna kadar devam ettirecegiz taki Rabbim ol deyip o mucizeyi bize verene kadar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…