Tüp Bebek Merkezleri Kıbrıs Halil İbrahim Tekin Hastaları Buraya

Bhamile kalmışsımız nehüxel ini kucanafa almışsınızdır benbfirdevs hanında yaptırdım negatîf oldı hemde danosyın pişman oldum hit gitseydim keşke sankş hit daha başarılı

Bend
bende firdevs hanımda negatifi gördüm danasyınla hemde hayallerim herşeyim yıkıldo 2 dondurulmuş emriyom var blas ve ınlar şn korkuyurum bans yaxarmısınız özelden napabilirim çokuoruldum piskolojik tedavi görücem yıkıldık eşimle varımıznyopumuz herşehimiz gitti zayen kıtkanat geçinen insandık çok kötüyün çokl

Bend
bende firdevs hanımda negatifi gördüm danasyınla hemde hayallerim herşeyim yıkıldo 2 dondurulmuş emriyom var blas ve ınlar şn korkuyurum bans yaxarmısınız özelden napabilirim çokuoruldum piskolojik tedavi görücem yıkıldık eşimle varımıznyopumuz herşehimiz gitti zayen kıtkanat geçinen insandık çok kötüyün çokl

Bhamile kalmışsımız nehüxel ini kucanafa almışsınızdır benbfirdevs hanında yaptırdım negatîf oldı hemde danosyın pişman oldum hit gitseydim keşke sankş hit daha başarılı
GEçmiş olsun arkadaşım
Problemin neydi?
Kaç yaşındasın?
Vallah bu işler biraz dolaşık birileri hite yapıb negatbvleri alıp sonra firdevste pozitiv alıplar
Bİrileride hitde ilkinde pozitivlerini alıp
İNşAllah sende istediyine ulaşırsın

Üzülme bak çok şükür donmuşların var
Bizim bir arkadaşımız efenaz 4 defa halilde negativ aldı sonra firdevste ilk negativ sonra histeroskopi yaptırdi polipi çıktı sonra yeniden firdevste donmuşları transfer etirdi şuan hamile
DARısı başına

Problem yumurta yok yüksek fsh rahim bikornu arkuat yani anatomik yapısı kalp şeklinde kimi c diyor bizde firdevs hanımda yumurta danosyonu yaptırdık 5. Gün emriyosuydu herşey iyi geçti çok umutluyduk nerm böle oldu anlamadık okadar iyi emriyolar nasıl tutunamadı aklım almıyor ağlamaktan kendimi harap ettim eşim perişan napıcax bilmiyırum yanlış seçimmi yaptım acaba düşüncesinden kendimi alamıyorum

Rahim içi problemi carmı acaba histeroskopi yaptırdınmı

Geçen sene yaptırdım histeredkobi firdevs hanım tekear istemedi ben ıstarla yaptırîm dedim ama gerek yok dedi benim rahim anatomik yapısı bozuk genel olarak başkads bişey yok temizdi yani
bınlarda bana transfer edilen emriyolar guya ama artık inanmıyırum hiçbişeye bukadsr kalşteli emriyo nasıl tutunmaz

Eklentiler

• image.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 92
Arkadaşım tedavin hayırlı olsun inşallah
Eğer öyle dedilerse demek vardır bildikleri
Nasıl gidiyor tedavin?
Transferin ne zaman?
Ah zazam o kadar mutlu oluyorum ki sizinle konuşurken anlatamam. Eşim kıbrıs icin izin alamadı. Dr istanbulda versin ben götürürm dedi. Verdiği numulerde yolda bozulmuş. Haftaya tekrar vericek istanbulda. Transfer ağustos 7 veya 8 i gibi yarn tam belli olacak. O güne kadar ilaçları kullanıyorum ama o kadar stres var ki üzerimde anlatamam

Mergava acaba donerlerimi kalitesiz olgun bayandanmı alıyolar bana 20 li yaşdaki sağlıklı kişilerden alıyoruz dedidiler ama insan güvenemiyor bende kıbrıs düşünüyorum çok korkuyorum çaresizim
Donör 22 yaşındaymış daha önce sağlıklı gebelik elde edilmiş bayanmıl benim emriyolarda 5. Gün kaliteli denildi ama olmadı çok şaşkınım anlamıyorum okadar kaliteliyse niye olmafı

Canım arkadaşım stresten uzak ol rahat ol inşAllah mutlu sonuçunu bekliyoruz

Donör 22 yaşındaymış daha önce sağlıklı gebelik elde edilmiş bayanmıl benim emriyolarda 5. Gün kaliteli denildi ama olmadı çok şaşkınım anlamıyorum okadar kaliteliyse niye olmafı
Bazen öyle olıyor arkadaşım üzülme
Kendini piskoloji olarak hazırla ve yeniden bebişlerini al
Okadar senin gibi her şey süper ve sonunda negativ alıp sonra donmuşlardan hamile kalan varki
Firdevsle konuş madi durumunuzu anlat donmuşların transferine yardım etsin

Firdevsle değil iremle konuştum makesef ellerinden nişey gelmiyomuş. Çok üzüldüm herhün ağlamaktan içim dışıma çıktı içim yanıyor ben böle acı çekmemiştim nadfi durumda yokki tekrar tekrar deniyim çok zor herşeyimizi tükettik neden olmado anlamadım piskolojik dedtek alıcam perişan oldum

Zaza senin ne sorun var rahimde benim bi kormustkuat diyengeçiyor hafif üstten basıl kimi kalp kimi c diyor ama firdevs hanım rahimle alakalı değil diyor ben histereskobide oldum geçen yol kavite genişletildi ama donmuşlar için tekrar olcam

Donmuşların transferine nakadar istiyorlar?
İndirim iste firdevsin kendisiyle görüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…