Hangi doktora gidiyosunBencede baslama arkadaşım benim ilki 59 du negative aldim.
Hite gidiyorum canan hanm 65 70 e kadar tedaviye başlyoruz dediHangi doktora gidiyosun
Arkadaşım tedavin hayırlı olsun inşallahHite gidiyorum canan hanm 65 70 e kadar tedaviye başlyoruz dedi
Bhamile kalmışsımız nehüxel ini kucanafa almışsınızdır benbfirdevs hanında yaptırdım negatîf oldı hemde danosyın pişman oldum hit gitseydim keşke sankş hit daha başarılıAh Zaza ah akli olan 20 li yaslarda evlensin kariyer mariyer diye 30 lardan sonralara kalirsan sonuç bu olur işte , öyle alìk alik kim ne derse yūzlerine bakiyorum , hadi birincilikle bitirdigin okullari okudunda ne oldu kaldik drlarin eline sinirli degilim gūlūyorum artik , Esim diyor ki HIT bana sadece hoşgeldiniz dedi :) Dedim cay kahve sohbetimi bekliyordun ben alik o benden de beter :)
bende firdevs hanımda negatifi gördüm danasyınla hemde hayallerim herşeyim yıkıldo 2 dondurulmuş emriyom var blas ve ınlar şn korkuyurum bans yaxarmısınız özelden napabilirim çokuoruldum piskolojik tedavi görücem yıkıldık eşimle varımıznyopumuz herşehimiz gitti zayen kıtkanat geçinen insandık çok kötüyün çoklMerhaba Arkadaslar, epeydir yazmadim buraya ve bircok yeni arkadaslar yazmis. Yeni umitler yesermis, yeni uzuntulere yelken acilmis. En guzel haber de Esma Nur tabiki!
Zaza senin uzuntun uzerine birseyler yazmak istedim hepinize. Belki takip edenler hatirliycak ben bir kez gecen yil denedim ve basarisiz sonuclandi. Ve bu denemeden cok sey ogrendim, neleri benim kontrol edebilecegimi neleri edemeyecegimi anladim. Beklentilerimi ona gore ayarladim.
Ve ikinci denemeyi de yaptim HIT de fresh ile ve o da basarisiz oldu ama bu sefer arkamda cok fazla soru isareti kalmadi, merkez’e kizacak cok sey de birakmadim ufak tefek detaylarin disinda.
Yani karar ve kontrol,gizlilik disindaki konularda bende idi.
Size belki yarari olur diye yaziyorum bazi tecrube ve konusmalarimi.
Ilk gercek hicbir sorununuz olmasa bile sonucunuz olumlu cikmayabilir. Dolayisiyle cok buyuk bir beklenti ile gitmeyin. Ilk anda da tutar, hic de tutmaz,10. kerede de tutat,tutar ama devam etmez vesaire. O kadar cok senaryo olabilir ki. En iyi ihtimal yuzde 25, ki bu dogal hamileliklerdeki oran biliyorsunuz. Ama size ilk asamada boyle soylenmiyor.
Ilk gorusmemizde Dr Halil bana yuzde 70 sans verdi. Vay be, acayip bir oran dedim, inandim gozu kapalica, safca. Cunku insan inanmak istiyor ve pozitif umitlere daha cok sariliyor.
Sonra anladimki Halil bey ilk gorusmede farkli, basasiriz olunca farkli konusuyor. Hani ayakkabi veya zuccaciye esnafini anlarim da, Dr dan boyle bir tavir degisikligi epey sok edici idi benim icin. Bilimsellikten son derece uzakti. O denli kibar umitli birisi gitti,yerine sinirli ve temkinli biri geldi negative sonucun sonundaki konusmada.
Halbuki Halil Bey ilk gorusmemizde, basarisiz oldugu zamandaki gibi konussa idi ben belki de bu yola hic girismezdim. Tabi bunun da ticari bir merkez oldugunu anca tecrube edince anliyorsunuz. Oyle yapsa gidenlerin sayisi yariya iner.
Inanmiycaksiniz belki ama birinci denememde nerdeyse ameliyathane kiyafeti ile once muhasebeye odeme icin davet ettiklerinde, bunda israr ederseniz hemen burayi terk ederim dedim ve israr etmediler. Ikinci de ise transfer bitti, dinlendim giyindim kusandim ve o sekilde odemeye gittim.
Halil Bey basarisiz oldugunda bakti diyecek birsey bulamadi benim sorularim karsisinda, esinizin sperminde belki sorun vardi dedi. Ben de ‘hayir yoktu ki, ben ornek verdikten sonra analiz sonuclarina baktik ortalamanin ustunde sayi ve morfolojik yapi vardi’ dedim. Hic birseyi takip ettigi yok.Belki 10 kere gidenleri tanıyordur o kadar.
Ilk denememde benim donorun yumurtalarinin iyi kalitede olmadigini dusundum. 20 yumurtadan 9 tanesi dollendi ve 5. gune 3 tanesi ulasti ve kalitesi 3BC, 3CB.
Simdi hemsire veya biriniz bana ‘aaa 3CB ile de hamile kaldik diye gelirse’ bir dakika dur orada derim.
Siz kalmis olabilirsiniz ama ben kalmadim ve ben kendimi o kadar az bir ihtimale sigdirmak zorunda degilim. Biliyoruz ki burada kontrol edecegimiz ve edemeyecegimiz seyler var ve donor kalitesi bunlarin en basinda gelir cunku bunun icin para oduyoruz. En iyi embriyo ile sansimizi artirmak en dogal istegimiz/beklentimiz.
Ogrendim ki, benim donorun meger 4. yumurta verisiymis ve ben bunu bilmiyordum. Arastirmalarim sonunda bunun cok onemli oldugunu ogrenip ikinci seferde cok titiz davrandim, gerekti ise bekledim uygun donoru ve sonuc daha iyi idi geldi, besinci gunde 7 tane 4BA.
Hem de Dr un belki iyi degildir dedigi spermlerle,yine eşimle yani. Hamile de kaldim ama devam etmedi. Eyvallah ama en azindan buraya kadar kafam rahatti hic degilse. Iste bundan sonrasi icin ben sans veya kader dedim cunku elimizden gelen hersey yapildi.
Bu arada ikinci negatifin sebebi neymis diye sorarsaniz Halil Beye, bunun bir garantisi yoktu zaten, hersey normaldi ve bu kez de olmadi dedi. Peki napicaz dedim, ‘yeniden deniycez’. Peki protokolde degisiklik var mi? ‘Yok’ Peki olma sansi ne kadar ‘ Bilemem’ Kac Lira?, ‘Donmus 1000 Euro, fresh 5000 bu sefer’. Biraz midem bulandi bu konusmalardan doğal olarak.
Gelelim su fizyoterapi sacmaligina! Rahim kalinligi dusuk olanlara hemen 5 gun 250 Euro karsiliginda terapi oneriliyor. Hicbir yarari olmayan, hicbir tibbi dayanagi olmayan bir yontem. Doktor beyin kardesine cok kolay bir gelir kapisi sagliyor ve insanlarin umitsizlikleri birkez daha somuruluyor. Kesinlikle bunu kabul etmeyin. Eger zaten 5 gun kibrista olacaksaniz ve ucretsiz ise ne ala, rahatlatici birsey, yoksa inanin bu da para tirtiklama yontemi!
Bu yazim Dr Beyi sevenler tarafindan eminim hic hos karsilanmiyacak biliyorum. Ben bunu simdi 5 aylik hamile olsaydim da yazardim cunku benim hamile olmam bu yazdigim gerceklerin hicbirini degistirmez.
Dolayisiyla Sevgili Arkadaslar, donasyonu basarili olanlar sevinsin ve mutlu olsun ama yeni baslayacaklar cok iyi dusunsun cunku 5000 Euro yani 20 bin lira az para degil. Ayrica negatif sonucun psikolojik sonuclari cok agir. Aldiginiz onca ilac da cabasi.
Lutfen onca parayi bu umit yolculuguna dokmeden once cok iyi dusunun,buralari, baska forumlari cok iyi okuyun. ‘Biz neler gorduk, 3mm rahimle hamile kalanlar var’ ve benzeri laflari sizi ikna etmesin hemen.
Ve asla Dr un veya hemsirelerin karsisinda sessiz caresiz gibi durmayin. Ornegin Zaza sabahin korunde apar topar gitmek zorunda kalmis onca stresle. Bu cok Kabul edilebilir birsey degil. Neymis efendim Dr Istanbul ucagina yetisecekmis vesaire! Herseye bir cevaplari var.
Benim kanaatim Dr Halil’in sadece adi var, unlenmis, ondan herkes kendisine kosuyor, ben de ondan kostum. Cok hastasi oldugu icin elestiriler umrunda degil. Sonucta buralari kendisi de okuyor.Biliyor ki bu isi herkes gizli tutmak istiyor ve kimse yaygara yapmiyor afise olmamak icin. Yani devir onun devri.
Bence yumurta donasyonlu tup bebekte donor yumurta kalitesi, embriyolog ve iyi takip, iyi bir baslangic tetkiki cok onemli ve belki daha yeni klinikler daha iyi servis verebilir, lutfen arastirin.
Yani Dr Halil in adi var sadece bana gore, bir de cok gozunu budaktan sakinmayan muhasebecisi :)
Bu biraz da yilbasinda herkesin Nimet Abla’dan bilet almasi gibi. Niye millet ona gidiyor, cunku ona cok ikramiye cikiyormus. Tabi cikar cunku Nimet ablanin onlarca subesi var ve milyonlarca bilet satiyor dolayiyla sansli numarayi bulma ihtimali daha fazla.
Dr Halil de oyle. Daha cok hasta daha cok canli dogum orani! Yoksa inanin sihirli degnegi yok! Birseyleri duzeltmiyorlar, fiati dusurmuyorlar cunku bu bir arz talep meselesi.
Biliyorlarki insanlar bu umit ugrunda herseylerini verebilir.
Saglicakla kalin simdilik taa ki yine kendimi tutamayip birseyler yazana kadar.
bende firdevs hanımda negatifi gördüm danasyınla hemde hayallerim herşeyim yıkıldo 2 dondurulmuş emriyom var blas ve ınlar şn korkuyurum bans yaxarmısınız özelden napabilirim çokuoruldum piskolojik tedavi görücem yıkıldık eşimle varımıznyopumuz herşehimiz gitti zayen kıtkanat geçinen insandık çok kötüyün çoklMerhaba Arkadaslar, epeydir yazmadim buraya ve bircok yeni arkadaslar yazmis. Yeni umitler yesermis, yeni uzuntulere yelken acilmis. En guzel haber de Esma Nur tabiki!
Zaza senin uzuntun uzerine birseyler yazmak istedim hepinize. Belki takip edenler hatirliycak ben bir kez gecen yil denedim ve basarisiz sonuclandi. Ve bu denemeden cok sey ogrendim, neleri benim kontrol edebilecegimi neleri edemeyecegimi anladim. Beklentilerimi ona gore ayarladim.
Ve ikinci denemeyi de yaptim HIT de fresh ile ve o da basarisiz oldu ama bu sefer arkamda cok fazla soru isareti kalmadi, merkez’e kizacak cok sey de birakmadim ufak tefek detaylarin disinda.
Yani karar ve kontrol,gizlilik disindaki konularda bende idi.
Size belki yarari olur diye yaziyorum bazi tecrube ve konusmalarimi.
Ilk gercek hicbir sorununuz olmasa bile sonucunuz olumlu cikmayabilir. Dolayisiyle cok buyuk bir beklenti ile gitmeyin. Ilk anda da tutar, hic de tutmaz,10. kerede de tutat,tutar ama devam etmez vesaire. O kadar cok senaryo olabilir ki. En iyi ihtimal yuzde 25, ki bu dogal hamileliklerdeki oran biliyorsunuz. Ama size ilk asamada boyle soylenmiyor.
Ilk gorusmemizde Dr Halil bana yuzde 70 sans verdi. Vay be, acayip bir oran dedim, inandim gozu kapalica, safca. Cunku insan inanmak istiyor ve pozitif umitlere daha cok sariliyor.
Sonra anladimki Halil bey ilk gorusmede farkli, basasiriz olunca farkli konusuyor. Hani ayakkabi veya zuccaciye esnafini anlarim da, Dr dan boyle bir tavir degisikligi epey sok edici idi benim icin. Bilimsellikten son derece uzakti. O denli kibar umitli birisi gitti,yerine sinirli ve temkinli biri geldi negative sonucun sonundaki konusmada.
Halbuki Halil Bey ilk gorusmemizde, basarisiz oldugu zamandaki gibi konussa idi ben belki de bu yola hic girismezdim. Tabi bunun da ticari bir merkez oldugunu anca tecrube edince anliyorsunuz. Oyle yapsa gidenlerin sayisi yariya iner.
Inanmiycaksiniz belki ama birinci denememde nerdeyse ameliyathane kiyafeti ile once muhasebeye odeme icin davet ettiklerinde, bunda israr ederseniz hemen burayi terk ederim dedim ve israr etmediler. Ikinci de ise transfer bitti, dinlendim giyindim kusandim ve o sekilde odemeye gittim.
Halil Bey basarisiz oldugunda bakti diyecek birsey bulamadi benim sorularim karsisinda, esinizin sperminde belki sorun vardi dedi. Ben de ‘hayir yoktu ki, ben ornek verdikten sonra analiz sonuclarina baktik ortalamanin ustunde sayi ve morfolojik yapi vardi’ dedim. Hic birseyi takip ettigi yok.Belki 10 kere gidenleri tanıyordur o kadar.
Ilk denememde benim donorun yumurtalarinin iyi kalitede olmadigini dusundum. 20 yumurtadan 9 tanesi dollendi ve 5. gune 3 tanesi ulasti ve kalitesi 3BC, 3CB.
Simdi hemsire veya biriniz bana ‘aaa 3CB ile de hamile kaldik diye gelirse’ bir dakika dur orada derim.
Siz kalmis olabilirsiniz ama ben kalmadim ve ben kendimi o kadar az bir ihtimale sigdirmak zorunda degilim. Biliyoruz ki burada kontrol edecegimiz ve edemeyecegimiz seyler var ve donor kalitesi bunlarin en basinda gelir cunku bunun icin para oduyoruz. En iyi embriyo ile sansimizi artirmak en dogal istegimiz/beklentimiz.
Ogrendim ki, benim donorun meger 4. yumurta verisiymis ve ben bunu bilmiyordum. Arastirmalarim sonunda bunun cok onemli oldugunu ogrenip ikinci seferde cok titiz davrandim, gerekti ise bekledim uygun donoru ve sonuc daha iyi idi geldi, besinci gunde 7 tane 4BA.
Hem de Dr un belki iyi degildir dedigi spermlerle,yine eşimle yani. Hamile de kaldim ama devam etmedi. Eyvallah ama en azindan buraya kadar kafam rahatti hic degilse. Iste bundan sonrasi icin ben sans veya kader dedim cunku elimizden gelen hersey yapildi.
Bu arada ikinci negatifin sebebi neymis diye sorarsaniz Halil Beye, bunun bir garantisi yoktu zaten, hersey normaldi ve bu kez de olmadi dedi. Peki napicaz dedim, ‘yeniden deniycez’. Peki protokolde degisiklik var mi? ‘Yok’ Peki olma sansi ne kadar ‘ Bilemem’ Kac Lira?, ‘Donmus 1000 Euro, fresh 5000 bu sefer’. Biraz midem bulandi bu konusmalardan doğal olarak.
Gelelim su fizyoterapi sacmaligina! Rahim kalinligi dusuk olanlara hemen 5 gun 250 Euro karsiliginda terapi oneriliyor. Hicbir yarari olmayan, hicbir tibbi dayanagi olmayan bir yontem. Doktor beyin kardesine cok kolay bir gelir kapisi sagliyor ve insanlarin umitsizlikleri birkez daha somuruluyor. Kesinlikle bunu kabul etmeyin. Eger zaten 5 gun kibrista olacaksaniz ve ucretsiz ise ne ala, rahatlatici birsey, yoksa inanin bu da para tirtiklama yontemi!
Bu yazim Dr Beyi sevenler tarafindan eminim hic hos karsilanmiyacak biliyorum. Ben bunu simdi 5 aylik hamile olsaydim da yazardim cunku benim hamile olmam bu yazdigim gerceklerin hicbirini degistirmez.
Dolayisiyla Sevgili Arkadaslar, donasyonu basarili olanlar sevinsin ve mutlu olsun ama yeni baslayacaklar cok iyi dusunsun cunku 5000 Euro yani 20 bin lira az para degil. Ayrica negatif sonucun psikolojik sonuclari cok agir. Aldiginiz onca ilac da cabasi.
Lutfen onca parayi bu umit yolculuguna dokmeden once cok iyi dusunun,buralari, baska forumlari cok iyi okuyun. ‘Biz neler gorduk, 3mm rahimle hamile kalanlar var’ ve benzeri laflari sizi ikna etmesin hemen.
Ve asla Dr un veya hemsirelerin karsisinda sessiz caresiz gibi durmayin. Ornegin Zaza sabahin korunde apar topar gitmek zorunda kalmis onca stresle. Bu cok Kabul edilebilir birsey degil. Neymis efendim Dr Istanbul ucagina yetisecekmis vesaire! Herseye bir cevaplari var.
Benim kanaatim Dr Halil’in sadece adi var, unlenmis, ondan herkes kendisine kosuyor, ben de ondan kostum. Cok hastasi oldugu icin elestiriler umrunda degil. Sonucta buralari kendisi de okuyor.Biliyor ki bu isi herkes gizli tutmak istiyor ve kimse yaygara yapmiyor afise olmamak icin. Yani devir onun devri.
Bence yumurta donasyonlu tup bebekte donor yumurta kalitesi, embriyolog ve iyi takip, iyi bir baslangic tetkiki cok onemli ve belki daha yeni klinikler daha iyi servis verebilir, lutfen arastirin.
Yani Dr Halil in adi var sadece bana gore, bir de cok gozunu budaktan sakinmayan muhasebecisi :)
Bu biraz da yilbasinda herkesin Nimet Abla’dan bilet almasi gibi. Niye millet ona gidiyor, cunku ona cok ikramiye cikiyormus. Tabi cikar cunku Nimet ablanin onlarca subesi var ve milyonlarca bilet satiyor dolayiyla sansli numarayi bulma ihtimali daha fazla.
Dr Halil de oyle. Daha cok hasta daha cok canli dogum orani! Yoksa inanin sihirli degnegi yok! Birseyleri duzeltmiyorlar, fiati dusurmuyorlar cunku bu bir arz talep meselesi.
Biliyorlarki insanlar bu umit ugrunda herseylerini verebilir.
Saglicakla kalin simdilik taa ki yine kendimi tutamayip birseyler yazana kadar.
GEçmiş olsun arkadaşımBhamile kalmışsımız nehüxel ini kucanafa almışsınızdır benbfirdevs hanında yaptırdım negatîf oldı hemde danosyın pişman oldum hit gitseydim keşke sankş hit daha başarılı
Üzülme bak çok şükür donmuşların varBend
bende firdevs hanımda negatifi gördüm danasyınla hemde hayallerim herşeyim yıkıldo 2 dondurulmuş emriyom var blas ve ınlar şn korkuyurum bans yaxarmısınız özelden napabilirim çokuoruldum piskolojik tedavi görücem yıkıldık eşimle varımıznyopumuz herşehimiz gitti zayen kıtkanat geçinen insandık çok kötüyün çokl
Problem yumurta yok yüksek fsh rahim bikornu arkuat yani anatomik yapısı kalp şeklinde kimi c diyor bizde firdevs hanımda yumurta danosyonu yaptırdık 5. Gün emriyosuydu herşey iyi geçti çok umutluyduk nerm böle oldu anlamadık okadar iyi emriyolar nasıl tutunamadı aklım almıyor ağlamaktan kendimi harap ettim eşim perişan napıcax bilmiyırum yanlış seçimmi yaptım acaba düşüncesinden kendimi alamıyorumGEçmiş olsun arkadaşım
Problemin neydi?
Kaç yaşındasın?
Vallah bu işler biraz dolaşık birileri hite yapıb negatbvleri alıp sonra firdevste pozitiv alıplar
Bİrileride hitde ilkinde pozitivlerini alıp
İNşAllah sende istediyine ulaşırsın
Rahim içi problemi carmı acaba histeroskopi yaptırdınmıProblem yumurta yok yüksek fsh rahim bikornu arkuat yani anatomik yapısı kalp şeklinde kimi c diyor bizde firdevs hanımda yumurta danosyonu yaptırdık 5. Gün emriyosuydu herşey iyi geçti çok umutluyduk nerm böle oldu anlamadık okadar iyi emriyolar nasıl tutunamadı aklım almıyor ağlamaktan kendimi harap ettim eşim perişan napıcax bilmiyırum yanlış seçimmi yaptım acaba düşüncesinden kendimi alamıyorum
Geçen sene yaptırdım histeredkobi firdevs hanım tekear istemedi ben ıstarla yaptırîm dedim ama gerek yok dedi benim rahim anatomik yapısı bozuk genel olarak başkads bişey yok temizdi yaniRahim içi problemi carmı acaba histeroskopi yaptırdınmı
bınlarda bana transfer edilen emriyolar guya ama artık inanmıyırum hiçbişeye bukadsr kalşteli emriyo nasıl tutunmazGeçen sene yaptırdım histeredkobi firdevs hanım tekear istemedi ben ıstarla yaptırîm dedim ama gerek yok dedi benim rahim anatomik yapısı bozuk genel olarak başkads bişey yok temizdi yani
Ah zazam o kadar mutlu oluyorum ki sizinle konuşurken anlatamam. Eşim kıbrıs icin izin alamadı. Dr istanbulda versin ben götürürm dedi. Verdiği numulerde yolda bozulmuş. Haftaya tekrar vericek istanbulda. Transfer ağustos 7 veya 8 i gibi yarn tam belli olacak. O güne kadar ilaçları kullanıyorum ama o kadar stres var ki üzerimde anlatamamArkadaşım tedavin hayırlı olsun inşallah
Eğer öyle dedilerse demek vardır bildikleri
Nasıl gidiyor tedavin?
Transferin ne zaman?
Merhaba donasyonmuydu negatif oldu bende kıbrıs düşünüyprum oyüZden bilgilenmelk istiyorum geçmiş olsun rabbim en kısa zaamanda hepimize evlat kokusunu nasip etsin[/ yumurta danasyonuydu çok ümütlenmiştik ama olmadı bence çok ümit bağlamayın çok yıkılıyısun artık gözlerim kurudu ben böyle acı görmedim çok üzgünüz
Donör 22 yaşındaymış daha önce sağlıklı gebelik elde edilmiş bayanmıl benim emriyolarda 5. Gün kaliteli denildi ama olmadı çok şaşkınım anlamıyorum okadar kaliteliyse niye olmafıMergava acaba donerlerimi kalitesiz olgun bayandanmı alıyolar bana 20 li yaşdaki sağlıklı kişilerden alıyoruz dedidiler ama insan güvenemiyor bende kıbrıs düşünüyorum çok korkuyorum çaresizim
Canım arkadaşım stresten uzak ol rahat ol inşAllah mutlu sonuçunu bekliyoruzAh zazam o kadar mutlu oluyorum ki sizinle konuşurken anlatamam. Eşim kıbrıs icin izin alamadı. Dr istanbulda versin ben götürürm dedi. Verdiği numulerde yolda bozulmuş. Haftaya tekrar vericek istanbulda. Transfer ağustos 7 veya 8 i gibi yarn tam belli olacak. O güne kadar ilaçları kullanıyorum ama o kadar stres var ki üzerimde anlatamam
Bazen öyle olıyor arkadaşım üzülmeDonör 22 yaşındaymış daha önce sağlıklı gebelik elde edilmiş bayanmıl benim emriyolarda 5. Gün kaliteli denildi ama olmadı çok şaşkınım anlamıyorum okadar kaliteliyse niye olmafı
Firdevsle değil iremle konuştum makesef ellerinden nişey gelmiyomuş. Çok üzüldüm herhün ağlamaktan içim dışıma çıktı içim yanıyor ben böle acı çekmemiştim nadfi durumda yokki tekrar tekrar deniyim çok zor herşeyimizi tükettik neden olmado anlamadım piskolojik dedtek alıcam perişan oldumBazen öyle olıyor arkadaşım üzülme
Kendini piskoloji olarak hazırla ve yeniden bebişlerini al
Okadar senin gibi her şey süper ve sonunda negativ alıp sonra donmuşlardan hamile kalan varki
Firdevsle konuş madi durumunuzu anlat donmuşların transferine yardım etsin
Zaza senin ne sorun var rahimde benim bi kormustkuat diyengeçiyor hafif üstten basıl kimi kalp kimi c diyor ama firdevs hanım rahimle alakalı değil diyor ben histereskobide oldum geçen yol kavite genişletildi ama donmuşlar için tekrar olcamCanım bize donasyonda lazım olan şey kaliteli embriyo onuda embriologlar yapıyor transfere hazırlayan ve takip eden doktorda kendi yaşadığın yerde beğendiyin dr oluyor demek aslında bize ne hit nede obiri nede bubiri dr lazım değil
Benim dondurulmuş 9 embriyom var eğer rahim kavitesi düzelse ben transfere gitsem ben önemsemem kim transferi yapacak önemli olan embriyolarım çözülmeni iyi geçirsinler ve bir dr transferimi yapsın
Ve eminim başka dr halilden daha titiz yaklaşır bana
Şimdi deyiceksin neden hit sadece orda yaptırdım ilk donasyonu sonraki işlemlere indirimleri iyi
Donmuşların transferine nakadar istiyorlar?Firdevsle değil iremle konuştum makesef ellerinden nişey gelmiyomuş. Çok üzüldüm herhün ağlamaktan içim dışıma çıktı içim yanıyor ben böle acı çekmemiştim nadfi durumda yokki tekrar tekrar deniyim çok zor herşeyimizi tükettik neden olmado anlamadım piskolojik dedtek alıcam perişan oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?