- 19 Temmuz 2017
- 71
- 159
- 13
Canım sen karar verdin mi Hite ?bende karar asamasindayim.Yumurta donasyonunda E2 testinin kaç çıkması gerekiyor
Evet karar verdim canm ya. Gittim görüştm herşey yolunda giderse ağustosta transfer olacak. Senin de mi donasyon içindiCanım sen karar verdin mi Hite ?bende karar asamasindayim.
50 altıYumurta donasyonunda E2 testinin kaç çıkması gerekiyor
Evet bende donasyon düşünüyorum.daha henüz karar veremedim kime gidecegimiEvet karar verdim canm ya. Gittim görüştm herşey yolunda giderse ağustosta transfer olacak. Senin de mi donasyon içindi
Kafanı karıştırmak istemem ama istersin halil beye git hiç diğilse problem olunca yardım ediyorlar obiri merkezler negativi alınca dönüş geç yapıyorlar artı indirimide çok az yapıyorlarEvet bende donasyon düşünüyorum.daha henüz karar veremedim kime gidecegimi
Arkadaşlar ben gittim ama çok pahallı hit bide merkezi sıfır açıkçası daha lux bir ş3y bekledim ama yok bide canan diye biriyle görüştük gitmeden önce oraya gittik hiç görmedik kendisi herşey tekrarlama zorunda kaldım beğenmedim bu tavır açıkçası sonra fird3vs e gittik başka ya evrim hanım daha önce onunla irtibat geçtik bizi merdivenler de bekledi karşılaşti sil başta ve herşey tekrarla zorunda kalmadım ondan firdevsi seçtikKafanı karıştırmak istemem ama istersin halil beye git hiç diğilse problem olunca yardım ediyorlar obiri merkezler negativi alınca dönüş geç yapıyorlar artı indirimide çok az yapıyorlar
Embriyo dondurulmasınada ilave ücret alıyorlar
İYi yaptın arkadaşım her nereyi seçtin Rabbim oradan yüzünü güldürsünArkadaşlar ben gittim ama çok pahallı hit bide merkezi sıfır açıkçası daha lux bir ş3y bekledim ama yok bide canan diye biriyle görüştük gitmeden önce oraya gittik hiç görmedik kendisi herşey tekrarlama zorunda kaldım beğenmedim bu tavır açıkçası sonra fird3vs e gittik başka ya evrim hanım daha önce onunla irtibat geçtik bizi merdivenler de bekledi karşılaşti sil başta ve herşey tekrarla zorunda kalmadım ondan firdevsi seçtik
Çok sağol arkadaşım vallah açıkçası kprktum hitten firdevs daha iyi geldi bana ama hala tedirginim sen yaptın mı yokse daha gitmedin bidehangi dr seçtin benim burda ki doktorum berk angün önerdi dünya tüp bebek ama yetişemedik oraya gitmek çok uzak merkezler birbirileriniİYi yaptın arkadaşım her nereyi seçtin Rabbim oradan yüzünü güldürsün
Ama bak her nekadar deseler bizde negativ olmuyor sen işin kötü tarafınıda konuş olarla Allah göstermesinde
Eğer tutmasa 2-3 denemeler kaça maal olucak ve donmuşlara para verme
Berk bey tamamen paracı zaten hepsi para peşinde berk 3 günük transfer yapar ve kalan embriyoların dondurmasına ilave ücret ister tabii o dr hamile kalanlar kızar bana ama burda bir arkadaşımız ilk donasyonunu berk beyde yaptı negativ olunca adam demiş ikinciyi yapalım istersin ve 500 euro indirim yapmışÇok sağol arkadaşım vallah açıkçası kprktum hitten firdevs daha iyi geldi bana ama hala tedirginim sen yaptın mı yokse daha gitmedin bidehangi dr seçtin benim burda ki doktorum berk angün önerdi dünya tüp bebek ama yetişemedik oraya gitmek çok uzak merkezler birbirilerini
Çok geçmiş olsun cnm inşallah tez zamninda ileşirsin ve yolun hayirlisiyla devam edersin inşallah banada sanada ve bütün arkadaşımız hayırlı ve sağlıklı bir çocuk sahip olacağızBerk bey tamamen paracı zaten hepsi para peşinde berk 3 günük transfer yapar ve kalan embriyoların dondurmasına ilave ücret ister tabii o dr hamile kalanlar kızar bana ama burda bir arkadaşımız ilk donasyonunu berk beyde yaptı negativ olunca adam demiş ikinciyi yapalım istersin ve 500 euro indirim yapmış
Ben halil beyde ilkinde hamile kaldım düştü iki ve üçüncüde negativ ama benim çok büyük problem rahim içinde
Evet halil beyde çok ilgisizler hasta çokluğundan ama yine para konusunda anlayışlı yaklaşıyorlar
Ben şimdi tedavideyim rahim içini tedavi ediyorlar ankarada iyi olsa transfere gidicem
Olmasa artık kısmet
Zaza74 ben Hit ve 3klinik ile yüz yuze görüştüm 2 sene once.Halil Bey öyle soğuk ilgisiz gibi gelmedi.ama sonra başka merkezlerle de telefon da görüştüm kafam karisti.Hit e ulaşmak zor diyorlar.sadece transferde görüyorsun deyince kafam karisti.bana da Firdevs hanıma göre Hit daha iyi gibi geldi. Bilmiyorum.Kafanı karıştırmak istemem ama istersin halil beye git hiç diğilse problem olunca yardım ediyorlar obiri merkezler negativi alınca dönüş geç yapıyorlar artı indirimide çok az yapıyorlar
Embriyo dondurulmasınada ilave ücret alıyorlar
Canım bize donasyonda lazım olan şey kaliteli embriyo onuda embriologlar yapıyor transfere hazırlayan ve takip eden doktorda kendi yaşadığın yerde beğendiyin dr oluyor demek aslında bize ne hit nede obiri nede bubiri dr lazım değilZaza74 ben Hit ve 3klinik ile yüz yuze görüştüm 2 sene once.Halil Bey öyle soğuk ilgisiz gibi gelmedi.ama sonra başka merkezlerle de telefon da görüştüm kafam karisti.Hit e ulaşmak zor diyorlar.sadece transferde görüyorsun deyince kafam karisti.bana da Firdevs hanıma göre Hit daha iyi gibi geldi. Bilmiyorum.
Başka kliniklerde negativ olsan her şeyi sil baştan yapsalar indirimleri çok canim burda indirimı dondurulmusun olursa mi yapılıyo?dondurulmus embriyo olmadığında nasıl bir indirim yapıyorlar? Birde canım Hitit embriyoglari nasil?dediğin asıl iş onlarda.ama doktora da bir sıkıntı da ulaşabilmek onemli.her zaman her şey dört dörtlük olmuyor.bahceci ile görüştüm telefonda oda aklıma yattı ama fiyat yüksek geldi bana.ben de Hiti düşünüyorum ama transferde de ilgisiz olması kafamı karışıyor
Başlayada bilirler tedaviye ama yerinde olsam bu ay doğum kontrol hapı kullanıp ikinci adetimde e2 düştüyünde başlardımKzlar E2 testimin sonucu 61 çıktı nolcak şimdi
Bencede baslama arkadaşım benim ilki 59 du negative aldim.Kzlar E2 testimin sonucu 61 çıktı nolcak şimdi
Of ya doktor ilaçlarna başla dediBencede baslama arkadaşım benim ilki 59 du negative aldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?