1500 yuro istiyolarDonmuşların transferine nakadar istiyorlar?
İndirim iste firdevsin kendisiyle görüş
Malesef rahim genişledikten sonra zamanla yine toplanıyor doğru düşünüyorsun transfer öncesi iyi bir doktora histeroskopi yaptır ve amelyan sonrası başarı kalsın diye materojen jel var onu kullandır rahim boşluğunaZaza senin ne sorun var rahimde benim bi kormustkuat diyengeçiyor hafif üstten basıl kimi kalp kimi c diyor ama firdevs hanım rahimle alakalı değil diyor ben histereskobide oldum geçen yol kavite genişletildi ama donmuşlar için tekrar olcam
İnsafsızlar1500 yuro istiyolar
Geçen yıl ekimde olmuştum histereskobiyi ve transfer öncesi tekrar olim dedîm ısrarla ama hayır boşuna kendine eziyet etme dedi irem hanım gerek yık bu senin rahminin anoyımik yapısı onu değiştiremezler dedi ve sürekli histereskobi rahimi daha köyü ettiğini belirtti hala daha histereskobiye gerek yok diyolar yanlızca ikinci transfer için rahme bikaç çizil atılabir dedi ama yeni bir oporosyona gerek yokmuş çünkü daha yeni olmuşum histereskıbiyi acaba rahim gerçrkten toplanmış olanilirmi zaten içim rahat değildi rahimden dolayı dediğim gibide oldu tutmadıMalesef rahim genişledikten sonra zamanla yine toplanıyor doğru düşünüyorsun transfer öncesi iyi bir doktora histeroskopi yaptır ve amelyan sonrası başarı kalsın diye materojen jel var onu kullandır rahim boşluğuna
Biliyolar durumumu ben 1 yıldır görüşüyorum bunlarla me öğcadele verdimi biliyolar bizi gördüler bide madur ıldumuzu ben kuruşduz eve döndüm 12 saathavaakanında bekledim otobüsle gelmedimki bebeklerim benimle olsun diye 12 saat aç susuz bekledik havaalanında ama kimse anlamıyo hastane firdevs hanımınmı yapsa keşke indifim ama sadece 1500 euromuşİnsafsızlar
Zaten iyi para kazandılar zıkım olsun başarı olmayınca hiç değilse 500 alsınlar
Bence firdevsle konuş durumunu anlat
Sen iyice dinlen kafanı yorma Allaha havale et vardır bundada bir hayırBiliyolar durumumu ben 1 yıldır görüşüyorum bunlarla me öğcadele verdimi biliyolar bizi gördüler bide madur ıldumuzu ben kuruşduz eve döndüm 12 saathavaakanında bekledim otobüsle gelmedimki bebeklerim benimle olsun diye 12 saat aç susuz bekledik havaalanında ama kimse anlamıyo hastane firdevs hanımınmı yapsa keşke indifim ama sadece 1500 euromuş
Sen iyice dinlen kafanı yorma Allaha havale et vardır bundada bir hayır
İyice madi ve manevi toparla kendini bak görürsün inşallah donmuşlardan rabbim sana güzel evlat vericek
İnş çünkü tekrar demeye gücüm yok ama umudumda. YokSen iyice dinlen kafanı yorma Allaha havale et vardır bundada bir hayır
İyice madi ve manevi toparla kendini bak görürsün inşallah donmuşlardan rabbim sana güzel evlat vericek
MERHABA ARKADAŞIM HOŞ GELDİN BENİM İLK DONASYONDA HAMİLE KALDIM DÜŞÜK YAPTIMZaza merhabalar ben yeni üye oldum senin neden olmadı sanırım yumurta donasyonu yaptırdın. Bende yaptıracağım sizlerden fikir almak istiyorum. Yumurta donasyonunda neden bebek tutmuyor sebepler neden oluyor. Umarım gönlüne göre olacaktır. Umudunu yitirme sakın.
CANIM TEDAVİN HAYIRLI OLSUNHoşbulduk canım. Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için. Umarım herşey istediğin gibi olur. Ameliyatın senin için olumlu geçer. Ve isteriz ki çocuğumuz olsun Rabbimin izniyle. Doktorun Hit'mi seninde. Doktor rahimin iyi dedi ama bilmiyorum bende de myom ve kistler var. Bende ilk defa yaptıracağım. Çok düşünüp karar verdim. Burda okuduğum olumsuz olaylardan ötürü içime umutsuzluk girdi her nedense. Çünkü hem maddi ve hem manevi olarak çöküntü olacak. Benim yaşım 44 bu arada. Bu konularda bilgisizim. Burdan okuyorum inan kafam karıştıumarım gönlümüze göre olur zazacığım. Belki dış gebelik olur dedi. Bu cuma tekrar doktora gideceğiz. Kan testleri ile. bu arada E2 değerim 51 çıktı. Bu kötümüdür iyimidir onu bile bilmiyorum. Görüşmek umuduyla canım.
MERHABA ARKADAŞIM HOŞ GELDİN BENİM İLK DONASYONDA HAMİLE KALDIM DÜŞÜK YAPTIM
İKİNCİDE VE ÜÇTE NEGATİV OLDU AMA BENDE RAHİM İÇİ PROBLEM VAR BİTİŞİKLİK
DR 2 AMELİYAT YAPTI VE HALA YAPICAK
RAHİM ZARIN İYİYSE KALINAŞMASI ÜÇ ÇİZGİSİ ORANTISI OZAMAN ŞANSIN BÜYÜK[/QUOTE benim iyiydi üç çizgi oluştu ama yine tutmadı emriyoda 5. Gündü üç tane koyıldu biri bile tutmadı
yani allah ol demeyincr olmuyır era testi bile îşe yaramamış budefer histreskobi ve rahime çizik attırcsm bakalım kısmetimizde varsa olcak ben bide hiç yatmadım sürekli dolaştom gezdim busefer sadece wc kalkıcam bakalım ne olacak ve öncesi piskolojik tedavi olacamİşte bazen sorulara cevap bulamıyoruz demek embriyoları kabul etmedi rahim
Rahim implantasyın penceresi açık değildi
İspanyada ivi centirde era testi yapıyorlar 6 ay geçerli sonucu ve tam olarak implantasyon penceresinin ne zaman olduğunu söylüyorlar
Tam olarak kabul olunan bir deneyim deyil ama bir çok kadın o era testinin sonucuna göre transfer olup ve gebeliyi yakalayıp
Bende o testi verdim ankarada recai pabutçu yaptı ve değilene göre ispanyaya yolladılar 800 euroda paramı aldılar
Vallahi ne duydum yaptırdım
Ama hala anne olamadım-(
Allahım ol demese bu iş olmuyor
İnşallah budefa güzel haberlerimizi paylaşırızyani allah ol demeyincr olmuyır era testi bile îşe yaramamış budefer histreskobi ve rahime çizik attırcsm bakalım kısmetimizde varsa olcak ben bide hiç yatmadım sürekli dolaştom gezdim busefer sadece wc kalkıcam bakalım ne olacak ve öncesi piskolojik tedavi olacam
Arkadaşım Kıbrıs önemli değil demissin.önemli olan buradaki doktorun seni hazırlaması dedin.sen gitmeden ne önerirsin? Ben sadece rahim filmi cektim.akıntım vardı onu tedavi ediyorum.smear sonucunu bekliyor doktor.başka yaptığım bir şey yok.hsg sonucunu ve eşimin sonuçlarını kan tahlinini yaptik.bu kadar.ne önerirsin senin tavsiyen çok önemli canim.sana ayrı bir güven oluştu icimde.İnşallah budefa güzel haberlerimizi paylaşırız
CANIM ALLAH TEDAVİNİ HAYIRLI ETSİN DEDİYİM ŞEY YAŞADIĞIN YERDE GÜVENDİYİN VE SENİNLE İLGİLENEN DOKTOR ÖNEMLİ İYİCE RAHİMİ HAZIRLASIN SORUNLARINI ÇÖZSÜN İLAÇLARLA HAZIRLIK YAPSIN HORMON DEĞERLERİNİZİ KONTROL EDEREK VE RAHAT ŞEKİLDE TRANSFERE GÖNDERSİ DEYEREK SENİN PROBLEMİN KALMADI GERİSİ KALAN EMBRİYO KALİTESİ VE ALLAHIMIZA DUALARIMIZLAArkadaşım Kıbrıs önemli değil demissin.önemli olan buradaki doktorun seni hazırlaması dedin.sen gitmeden ne önerirsin? Ben sadece rahim filmi cektim.akıntım vardı onu tedavi ediyorum.smear sonucunu bekliyor doktor.başka yaptığım bir şey yok.hsg sonucunu ve eşimin sonuçlarını kan tahlinini yaptik.bu kadar.ne önerirsin senin tavsiyen çok önemli canim.sana ayrı bir güven oluştu icimde.
İLK KIBRISA GİDERKEN ÇOKTA UMUTLU GİTMEDİM ÇÜNKÜ HALİL BENİ İSTANBULDA GÖRDÜYÜNDE ÇEKTİKLERİMİ DİNLEDİYİNDE SENİN RAHMİN ÇOK KÖTÜ ZARI YOK KADAR TAŞIYICI ANNE BİLE TAVSİYE ETİBende yeniyim portakal ne yapmamız gerekiyor zaza bilgilendirirsen seviniriz. İlk doktora gittiğimde çok heyecanlıydım ve umutluydum. Fakat burdaki yazıları okuyunca umudum da gitti. Korkmaya başladım. Diyorum yumurtayı da hallettik bu kez olur. Ama yine sorunlar oluşuyormuş. O kadar para ver kıbrıslara git ve eli boş dön.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?