Teşekkürler cvp için inşallah ve umudunuz yetirmeyin öyle devam edin rabbim size bir mucize gönderir inşallah ben 31 yaşındayım 6 yıl hiç gebelik yaşamadım ama şimdiden korkuyorum bazan umudum kaybediyorum ama allah büyük ol dese olur rabbim bize yardımcımız olsun bide siz pendik aktar ile iletişim denemeye geçtiniz mi herkes ondan memnun kalmışİNŞALLAH HAMİLE KALIRIM DEDİĞİN GİBİ OLUR ))
BEN İLK MÜANEMİ İSTANBULDA HALİL BEĞE YAPTIRDIM SONRA DONASYONA BAŞLADIK İLK TEDAVİM HAMİLE KALDIM DÜŞÜK OLDU 2 VE 3 DENEMEM NEGATİV OLDU AMA BENİM DURUM FARKLI RAHİM ZARI ÇOK ZARAR GÖRMÜŞ VE ŞUAN ANCAK RAHİM ZARI TEDAVİSİ İÇİN HİSTEROSKOPİLER MATEREJEN JELER YANİ TEDAVİDEYİM İNŞALLAH İYİ OLUNCA YİNE DENEĞİCEM AMA BIKMADIM DEĞEMEM
YAŞ 43 VE ARTIK BIKTIM
20 YAŞINDAN UĞRAŞIYORUM
kıbrısta artık bahçeçi yok diye biliyorumAllah analı babalı büyütsün kurban oldum yaratana cennet kokusu cnm siz hangi dr ve merkezd3n memnun kaldınız bana yardımcı olur musun ben hit ile fordevs ve bahçeci arasinda kaldım ne tavsiye bulunduruyorsun
erken menopoz benim sorunum yumurta donasyonu yaptırdımteşekkürler..sizlerde mi yumurta donasyonu yaptırdınız değil mi. sorununuz neydi türkiyedeki denemelerde ?. benim ilaçlarla yumurta büyüyor ultrasonda 6-7 yumurta görünüyor sonra toplama yapılırken sağlıklı yumurta çıkmıyor ya dağılıyor ya içi boş falan geliyormuş.tam sağlıklı yumurtam çıkmadı yani hiç. şimdide tsh ım normalin üstünde çıkıyormuş 3- 4 oluyor bazen şimdide levotıron diye troit ilacı verdiler onu kullanıyorum.
anladım teşekkürler . hepimiz için hayırlısı inşallaherken menopoz benim sorunum yumurta donasyonu yaptırdım
Allah analı babalı büyütsün.anladım teşekkürler . hepimiz için hayırlısı inşallah
Mhb biz bu cuma gideceğiz ama bir aksilik oldu dr orda olmayacak acaba önmuayana için başka bir dr var mı klinikte çok özüldüm şansım yokKzlar ağustosta halil beye gidecek olan var mı
Kismet nespalımSanrm yoktu. Bizim gittiğimizde de canan hanmla doktor vardı çoğu çalışan izinliydi ön muayende sanrm rahmin kalınlığna baktı halil bey
Sizinde mi donasyon olacaktıKismet nespalım
Hayır cnm ivf yalniz cinsiyet seçimi eşim istiyorSizinde mi donasyon olacaktı
Amin cnm allah herkese analık duygusuna tattırsınAnladm canm Rabbim hayırlısını versin inşallah
ön muayeneye kıbrısa mı gidiyorsunuz yoksa istanbulda şubesi var denilmişti sanki burda daha önce.,istanbulda görüşeceksiniz.Amin cnm allah herkese analık duygusuna tattırsın
Canm isteyen kıbrısa gidiyor istanbulda artk yok bildiğim kadarıylaön muayeneye kıbrısa mı gidiyorsunuz yoksa istanbulda şubesi var denilmişti sanki burda daha önce.,istanbulda görüşeceksiniz.
Biz gidip firdevs hanım la da görüşeceğiz ondan kıbrısa gidiyoruzön muayeneye kıbrısa mı gidiyorsunuz yoksa istanbulda şubesi var denilmişti sanki burda daha önce.,istanbulda görüşeceksiniz.
Kızlar istanbulda Nisantaşindada bakıyo.kendisi bilginiz.olsun hafta sonlari burda halil.beyön muayeneye kıbrısa mı gidiyorsunuz yoksa istanbulda şubesi var denilmişti sanki burda daha önce.,istanbulda görüşeceksiniz.
Birinci tutanda varKzlar yumurta donasyonunda 1. Denemde tutan var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?